Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Meteorr Ieri la 21:34
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Joi 21 Noi 2024, 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la No_name în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în NEWTON
( 1 )
» Mesaj de la No_name în How Self-Reference Builds the World - articol nou
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
Meteorr | ||||
Abel Cavaşi |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
Meteorr | ||||
ilasus | ||||
CAdi | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 37 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 37 Vizitatori :: 2 Motoare de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Nasa afirma ca "Imposibilul motor spatial" functioneaza.
+5
WoodyCAD
negativ
virgil_48
gafiteanu
Pacalici
9 participanți
Forum pentru cercetare :: Diverse :: Coş de gunoi invizibil pentru vizitatori :: Deschise de Pacalici
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Re: Nasa afirma ca "Imposibilul motor spatial" functioneaza.
Va reamintesc ca "motorul cu fanta inelara" inventat de Constantin Bursuc si folosit la rachetele romanesti era un astfel de motor EM-Drive. Mai precis era un motor "Electric-Plasmatic-Globular-Drive". Dar era prea avansat, ca sa fie descifrat, inteles.
Nefiind EM ci plasmatic, dezvolta o forta colosala.
Nefiind EM ci plasmatic, dezvolta o forta colosala.
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36103
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Un ziarist a scris:Profesorul Bursuc este şi inventatorul motorului cu plasmă, experimentat cu succes în poligonul militar de la Orăştie, în 1993.
Ziarul Libertatea a scris pe larg despre acel experiment, precum şi despre faptul că racheta care a purtat motorul lui Constantin Bursuc a ieşit atunci, cu foarte mare viteză, în spaţiul extraterestru. A fost practic singura rachetă românească în Cosmos. „Armata română este interesată de motorul cu plasmă, dar până nu semnăm un contract – ceea ce statul refuză să facă, nu ştiu de ce – nu le spun secretul”, ne-a explicat profesorul Bursuc.
Asa s-a pierdut secretul....
Secretul nu s-a pierdut, deoarece a ramas tot secret. Logic, nu ?
Daca-l dezvaluia, atunci se pierdea si devenea public chiar si in manualele oficiale. Iar cu totii si netotii am fi zis acum ca-i foarte simplu, ce mare scofala, oricine l-ar fi inventat cu siguranta in urmatoarea luna.
Si cand te gandesti ca Bursuc nu a folosit defel nici un fel de FOIP, din contra, l-a invins. Asta daca nu cumva si jetul de plasma a rachetei trebuie denumit tot FOIP. Dar ce nu e FOIP, totul intra acum in aceasta categorie, inclusiv coada care propulseaza cometa..
Cand stranutati, sa puneti batista la gura, sa nu imprastiati FOIP.
Daca-l dezvaluia, atunci se pierdea si devenea public chiar si in manualele oficiale. Iar cu totii si netotii am fi zis acum ca-i foarte simplu, ce mare scofala, oricine l-ar fi inventat cu siguranta in urmatoarea luna.
Si cand te gandesti ca Bursuc nu a folosit defel nici un fel de FOIP, din contra, l-a invins. Asta daca nu cumva si jetul de plasma a rachetei trebuie denumit tot FOIP. Dar ce nu e FOIP, totul intra acum in aceasta categorie, inclusiv coada care propulseaza cometa..
Cand stranutati, sa puneti batista la gura, sa nu imprastiati FOIP.
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
A lu` Bursuc, aia cu plasma, nu a patit ce a patit asta ruseasca din film:
https://youtu.be/2XArPxYnRRM
https://youtu.be/2XArPxYnRRM
Poti sa crezi ca s-a pierdut? Asta este ca atunci când te duci laPacalici a scris:Asa s-a pierdut secretul....Un ziarist a scris:Profesorul Bursuc este şi inventatorul motorului cu plasmă, experimentat cu succes în poligonul militar de la Orăştie, în 1993.
Ziarul Libertatea a scris pe larg despre acel experiment, precum şi despre faptul că racheta care a purtat motorul lui Constantin Bursuc a ieşit atunci, cu foarte mare viteză, în spaţiul extraterestru. A fost practic singura rachetă românească în Cosmos. „Armata română este interesată de motorul cu plasmă, dar până nu semnăm un contract – ceea ce statul refuză să facă, nu ştiu de ce – nu le spun secretul”, ne-a explicat profesorul Bursuc.
politie si declari ca ai pierdut portofelul cu acte care ti-a fost
furat. Fiindca alfel ai probleme. Nimic nu se pierde. Totul se
transforma. In ce...?
Daca a fost construit un motor cum scrie, atunci nu l-a facut
inventatorul singur. Nu cumva dupa asta s-a grabit sa dea
coltul?
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44924
Data de inscriere : 03/12/2013
virgil_48 a scris:Nu cumva dupa asta s-a grabit sa dea
coltul?
La varsta lui, si eu cred ca era un pic grabit.
Mi-am facut de lucru si am vazut si eu raportul NASA cu privire la motorul - minune.Pacalici a scris:EMDrive:
http://news.nationalgeographic.com/2016/11/nasa-impossible-emdrive-physics-peer-review-space-science/
Raportul NASA:
http://arc.aiaa.org/doi/pdf/10.2514/1.B36120
Înafara de eficienta lui (ce pare hilara) : pentru aprox. 80w o forta de 76-117 +/- 6 μN, mie mi se pare suficient pentru a-mi confirma ca ideile mele sunt pe drumul cel bun. Evident, cand inginerii vor afla cum functioneaza, se vor face progrese notabile, mai ales ca desi noi consideram gravitatia ca fiind o forta slaba, din perspectiva mea, este cea mai intensa si ea ar trebui folosita, nu fortele generate de undele em.
Principiul este inductiv, se induc magneto-gravitational circulatii gravitationale la interior....MICI TORNADE CANALIZATE PE O DIRECTIE!
PUS IN GRAVITATIA TERESTRA....PRODUCE FORTA PE O AXA!(desi pare "izolat" ....nimeni nu stie "de ce functioneaza"...de ce incalca legile fizicii)
ODATA CU CRESTEREA PUTERII "TURBINEI GRAVITATIONALE"...tot mai multe tornade gravitationale se aliniaza (inductie interna) cu GRAVITATIA EXTERNA (rezulta miscarea ...o dinamica ce uimeste "MAIMUTICA SAVANTA, ce nu se prinde ca la interior gravitatia curge DIRIJAT")
VESTEA PROASTA....TURBINA AVIONULUI NU MAI PROPULSEAZA IN ...STRATOSFERA!
IDEM ACEST DISPOZITIV, IN SPATIUL COSMIC GRAVITATIA NU MAI ESTE DELOC DENSA...SI FASSSSS...
FOARTE IMPORTANT: MISCAREA ESTE IN LUNGUL "UNEI AXE"...nu in..."toate directiile", directia miscarii poate va deschinde mintea maimuticilor..poate!
PERSONAL SUNT EXTREM DE INTERESAT DACA AS PUTEA TESTA,
IN DOMENIUL MICROUNDELOR DE MARE PUTERE...PROPRIILE DISPOZITIVE CE FOLOSESC TEHNOLOGIE NECONVENTIONALA(de gravitatie)! (Teorie Unificata)
Principiul este inductiv, se induc magneto-gravitational circulatii gravitationale la interior....MICI TORNADE CANALIZATE PE O DIRECTIE!
PUS IN GRAVITATIA TERESTRA....PRODUCE FORTA PE O AXA!(desi pare "izolat" ....nimeni nu stie "de ce functioneaza"...de ce incalca legile fizicii)
ODATA CU CRESTEREA PUTERII "TURBINEI GRAVITATIONALE"...tot mai multe tornade gravitationale se aliniaza (inductie interna) cu GRAVITATIA EXTERNA (rezulta miscarea ...o dinamica ce uimeste "MAIMUTICA SAVANTA, ce nu se prinde ca la interior gravitatia curge DIRIJAT")
IDEM ACEST DISPOZITIV, IN SPATIUL COSMIC GRAVITATIA NU MAI ESTE DELOC DENSA...SI FASSSSS...
FOARTE IMPORTANT: MISCAREA ESTE IN LUNGUL "UNEI AXE"...nu in..."toate directiile", directia miscarii poate va deschinde mintea maimuticilor..poate!
PERSONAL SUNT EXTREM DE INTERESAT DACA AS PUTEA TESTA,
IN DOMENIUL MICROUNDELOR DE MARE PUTERE...PROPRIILE DISPOZITIVE CE FOLOSESC TEHNOLOGIE NECONVENTIONALA(de gravitatie)! (Teorie Unificata)
WoodyCAD- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2617
Puncte : 23111
Data de inscriere : 31/08/2010
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
Stiti de ce maimuticile savante nu se prind cum functioneaza?
NICIUNA NU A AUZIT DE...INDUCTIA MAGNETO-GRAVITATIONALA...!
...se opresc la campul electro-magnetic...de campul magneto-gravitational nu a auzit nimeni!
Cum sa cauti/gasesti "ceva" de care nu ti-a spus nimeni ca exista!
Partea buna... o mica parte din cei ce vor citi TEORIE UNIFICATA...vor intelege!
Partea proasta...prea multe maimute!
NICIUNA NU A AUZIT DE...INDUCTIA MAGNETO-GRAVITATIONALA...!
...se opresc la campul electro-magnetic...de campul magneto-gravitational nu a auzit nimeni!
Cum sa cauti/gasesti "ceva" de care nu ti-a spus nimeni ca exista!
Partea buna... o mica parte din cei ce vor citi TEORIE UNIFICATA...vor intelege!
Partea proasta...prea multe maimute!
WoodyCAD- Foarte activ
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
Woody, lasa practica si testarea la cuptoarele cu microunde de mare putere pe seama maimutzelor savante si a gospodinelor, tu fa-le teoria unificata, ca la asta te pricepi mai bine.
Vezi ca daca dai drumul la robinet, o sa curga si gravitatie, datorita ""tot mai multor tornade gravitationale, care se aliniaza (inductie interna) cu GRAVITATIA EXTERNA (rezulta miscarea ...o dinamica ce uimeste "MAIMUTICA SAVANTA, ce nu se prinde ca la interior gravitatia curge DIRIJAT")""
Incolo, cum te mai simti ? Bine ca ai activitate intelectuala, asta ajuta la psihic, chiar mai si vindeca. Dar sa stii ca si activitatea fizica e necesara. Si plimbarile in aer liber. Recomandate sunt vizitele zilnice la Gradina Zoo Baneasa, o gasesti dupa sunetele specifice pe care le fac fratii nostri savanti de acolo cand se cearta pe cine stie ce idee . Poate veti colabora fructuos, o sa gasesti multa receptivitate si mai ales curiozitate..
Vezi ca daca dai drumul la robinet, o sa curga si gravitatie, datorita ""tot mai multor tornade gravitationale, care se aliniaza (inductie interna) cu GRAVITATIA EXTERNA (rezulta miscarea ...o dinamica ce uimeste "MAIMUTICA SAVANTA, ce nu se prinde ca la interior gravitatia curge DIRIJAT")""
Incolo, cum te mai simti ? Bine ca ai activitate intelectuala, asta ajuta la psihic, chiar mai si vindeca. Dar sa stii ca si activitatea fizica e necesara. Si plimbarile in aer liber. Recomandate sunt vizitele zilnice la Gradina Zoo Baneasa, o gasesti dupa sunetele specifice pe care le fac fratii nostri savanti de acolo cand se cearta pe cine stie ce idee . Poate veti colabora fructuos, o sa gasesti multa receptivitate si mai ales curiozitate..
Am mai zis odata pe topicul EmDrive dece functioneaza acel motor.
O parte din radiatia dirijata care o produce, este formata din materie
intunecata. Poate neutrini? Aceea trece prin peretele de cupru ca
printr-o sita, in directia opusa inaintarii.
Deci ar trebui sa cantareasca motorul dupa o functionare indelungata
si sa se minuneze dece este mai usor.
S-ar gandi ca a trecut vreun romanas pe acolo si l-a usurat cu o şaibă.
O parte din radiatia dirijata care o produce, este formata din materie
intunecata. Poate neutrini? Aceea trece prin peretele de cupru ca
printr-o sita, in directia opusa inaintarii.
Deci ar trebui sa cantareasca motorul dupa o functionare indelungata
si sa se minuneze dece este mai usor.
S-ar gandi ca a trecut vreun romanas pe acolo si l-a usurat cu o şaibă.
virgil_48- Foarte activ
WoodyCAD a scris:PERSONAL SUNT EXTREM DE INTERESAT DACA AS PUTEA TESTA,
Ia legatura cu domnul moderator eugen. Dansul se ocupa cu microundele.
https://www.reddit.com/r/PKA/comments/52h4c4/hey_woody_please_bring_back_the_microwave_series/
De toate merg la microunde, de ce n-ar merge si o ciocanitoare ?
Cum e sa te bagi singur in miezul problemei.
De toate merg la microunde, de ce n-ar merge si o ciocanitoare ?
Cum e sa te bagi singur in miezul problemei.
Daca cineva poate pune la dispozitie un generator(variabil) de microunde, pentru diverse teste...putem colabora!Ia legatura cu domnul moderator eugen. Dansul se ocupa cu microundele.
Testele vor fi in domeniul TEHNOLOGIEI DE GRAVITATIE (nu vor putea fi explicate, depasesc termenii stiintifici actuali, sunt imposibil de inteles fara stapanirea Teoriei Unificate, momentan sunt doar 2 persoane care stapanesc teoria)
WoodyCAD- Foarte activ
WoodyCAD a scris:Daca cineva poate pune la dispozitie un generator(variabil) de microunde, pentru diverse teste...putem colabora!
Cea mai vaga afirmatie pe care am putut-o citi! Variabil in ce?
Defineste caracteristicile electrice a generatorului solicitat, ca de exemplu:
1.Domeniul de frecventa solicitat in GHz
2.Puterea maxima disponibila la iesirea generatorului pe o sarcina de 50 Ohmi in dBm sau W
3.Stabilitatea frecventei generatorului +/-ppm
4.Nivelul de frecvente parazite maxim acceptabil in dBc
6.Nivelul maxim de subarmonici si/sau armonici in dBc
4.Zgomotul de faza in domeniul de frecvente solicitat in dBc/Hz
Asta ca sa stie omul daca generatorul lui face fata cerintelor tale sau nu.
Woody, dar mai bun si mai puternic e laserul de la Magurele, cu care vor taia deseurile radioactive, ce vor veni din toata Europa.
Cica vor sa incerce cu ala sa taie si Luna in doua, sa avem doi sateliti.
Cica vor sa incerce cu ala sa taie si Luna in doua, sa avem doi sateliti.
WoodyCAD a scris:
Interesanta idee. Nu ti-am urmarit teoria da' daca prevede lipsa functionarii EMdrive in spatiu drept (fara acc grav - pe orbita) s-ar putea sa fie corecta.
Am incercat o paralela cu motorul reactionless pe care ma chinui eu sa-l fac si exista o interpretare (sau mod de functionare) in care prezicerea ta e corecta.
Totusi, indiferent cum am incercat sa obtin acei 1.2mN/KW, nu m-am apropiat la mai putin de 3 ordine de marime de ei (acum ca ma gandesc, poate o fi vreo combinatie de efecte din care sa ajunga si pe la 1.2mN/KW).
Poate cu estimarea din spatiu (cati mN/kw are acolo) o sa ma dumiresc mai bine ce efecte apar in EMdrive.
Ah. Sa nu uit - daca ne uitam la directie (interesant, intra si ea in ciorba in care EMdrive nu mai merge in spatiu), singura directie in care ar merge EMdrive ar fi orizontala (tangentiala la suprafata pamantului). Daca-l pui vertical (nu conteaza in sus sau jos), tractiunea ar fi tot orizontala da' (mult) mai mica.
theMisuser- Activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 507
Puncte : 11362
Data de inscriere : 25/02/2016
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)Reactionless drive
Momentan variabil in frecventa(Ghz), cat mai mare si ....fara necesitatea unui ghid!
...in rest ...as avea prea multe mofturi! (sa vedem optiunile)
Se alimenteaza diverse infasurari cu scopul de a obtine campuri magnetice(de o anumita forma) pulsatorii de inalta frecventa! Este necesara frecventa cat mai mare, necesara inductiei de.... fuioare(tornade) gravitationale!
Cu cat cresc frecventa... cu atat deviatiiile controlate(gravitationale) devin mai evidente!
(aceste dispozitive sunt puse pe o balanta...si devin din ce in ce mai usoare, la alimentare cu frecvente din ce in ce mai mari)
Se alimenteaza diverse infasurari cu scopul de a obtine campuri magnetice(de o anumita forma) pulsatorii de inalta frecventa! Este necesara frecventa cat mai mare, necesara inductiei de.... fuioare(tornade) gravitationale!
Cu cat cresc frecventa... cu atat deviatiiile controlate(gravitationale) devin mai evidente!
(aceste dispozitive sunt puse pe o balanta...si devin din ce in ce mai usoare, la alimentare cu frecvente din ce in ce mai mari)
WoodyCAD- Foarte activ
un fin observator a scris:
Ah. Sa nu uit - daca ne uitam la directie (interesant, intra si ea in ciorba in care EMdrive nu mai merge in spatiu), singura directie in care ar merge EMdrive ar fi orizontala (tangentiala la suprafata pamantului). Daca-l pui vertical (nu conteaza in sus sau jos), tractiunea ar fi tot orizontala da' (mult) mai mica.
O ecranare gravitationala si un ghidaj propulsor...sunt suficiente unui vehicul!
Observatia este corecta, apare o mica forta "laterala" ...in axa turbinei, ...dar putem roti turbina si vertical!
(racheta se deplaseaza mai repede orizontal...decat vertical, forte coliniare compuse)
EM drive este un prim pas....al orbului!.....
Dupa unii am 100 de ani "in fata" (dupa unii doar 50)
...partea buna, se poate recupera decalajul pana la "0"!
....partea proasta, prea multe maimutele!
WoodyCAD- Foarte activ
WoodyCAD a scris:Se alimenteaza diverse infasurari cu scopul de a obtine campuri magnetice(de o anumita forma) pulsatorii de inalta frecventa! Este necesara frecventa cat mai mare, necesara inductiei de.... fuioare(tornade) gravitationale!
Mda...m-am lamurit esti paralel cu microundele. Mai bine proiectezi scaune ca poate reusita e mai mare. Succes!
Mda...m-am lamurit esti paralel cu microundele. Mai bine proiectezi scaune ca poate reusita e mai mare. Succes!
...comentariile de natura personala, ale maimutoilor atotstiutori...le vad peste tot!
Nu fac educatie, nu ridic IQ/EQ....nu mai insistati!
o maimuta atotstiutoare a scris:
...comentariile de natura personala, ale maimutoilor atotstiutori...le vad peste tot!
WoodyCAD- Foarte activ
Cine a insistat mai IQ excedentar? Pune-ti un cep la cap saWoodyCAD a scris:. . . . .
nu explodeze! Daca primesti intrebari, este din cauza ca o
aburesti!
virgil_48- Foarte activ
WoodyCAD a scris:Momentan variabil in frecventa(Ghz), cat mai mare si ....fara necesitatea unui ghid!
Ce n-ai înţeles, Păcălici? Mie-mi pare totul destul de clar: WoodyCAD are nevoie de ceva generatoare de frecvenţă în domeniul gigahertzilor cu care să alimenteze oarece înfăşurări (probabil bobine, că n-or fi de sfoară). Mai departe, înfăşurările astea, puse pe o balanţă, scot ceva fuioare (acum bag seama că dacă scot fuioare, înfăşurările ar putea fi şi din sfoară) gravitaţionale din ele şi devin mai uşoare. Simplu ca "bună ziua"!Pacalici a scris:Mda...m-am lamurit esti paralel cu microundele.
Chiar mă gândesc să experimentez: cu generatoarele de frecvenţă - mă descurc să împrumut, sârmă pentru bobine, sau sfoară pentru fuioare - mai găsim..., cu balanţa e mai greu..., dar în primă fază o să folosesc un cântar electronic (are vecinul de la magazin, la colţul străzii).
Puncte : 33839
Data de inscriere : 18/03/2011
Razvan, multumesc pentru detaliere, personal...nu-mi pierd timpul!
(planeta e plina de maimute)
(planeta e plina de maimute)
WoodyCAD- Foarte activ
Razvane, balanta poti sa imprumuti de la scanteitudorel, ca el are mai multe si nu prea le mai foloseste in ultima vreme.
Mie nu-mi face impresia ca functionarea EmDrive are legatura cu gravitatia.negativ a scris:. . . . .
Mi-am facut de lucru si am vazut si eu raportul NASA cu privire la motorul - minune.
Înafara de eficienta lui (ce pare hilara) : pentru aprox. 80w o forta de 76-117 +/- 6 μN, mie mi se pare suficient pentru a-mi confirma ca ideile mele sunt pe drumul cel bun. Evident, cand inginerii vor afla cum functioneaza, se vor face progrese notabile, mai ales ca desi noi consideram gravitatia ca fiind o forta slaba, din perspectiva mea, este cea mai intensa si ea ar trebui folosita, nu fortele generate de undele em.[/justify]
Iar eficienta lui hilara este buturuga mica. Daca nu vom mai auzi de el, asta
nu va fi din cauza eficientei. Asa pateste NASA mereu. Se zice ca si pe Meyer
l-au privit cu interes. Dar au fost si alte interese.
virgil_48- Foarte activ
"Mie nu-mi face impresia ca functionarea EmDrive are legatura cu gravitatia."
În principiu are, dar e complicat.
Ideea e ca exista forte electrice, magnetice si gravitationale si toate se supun legii atractiei universale. Ele sunt legate reciproc, fiind manifestarea unei mase continue si infinite de "particule" indiscernabile si haotice ce compun "eterul", cu care este plin Universul. Pâna si explicatia comportamentului lor este destul de stufoasa, desi simpla in principiu.
Asta vreau sa lamuresc, cum functioneaza, de se pot produce fotoni, electroni, protoni. Am ceva idei, dar mai dureaza pâna le corelez matematic pe toate.
Problemele pe care le discutati aici, sunt la nivel "macro" (desi nu suna prea corect), dar nu poti folosi cunostintele la acest nivel, pâna nu stii precis cum functioneaza tot ansamblul.
În principiu are, dar e complicat.
Ideea e ca exista forte electrice, magnetice si gravitationale si toate se supun legii atractiei universale. Ele sunt legate reciproc, fiind manifestarea unei mase continue si infinite de "particule" indiscernabile si haotice ce compun "eterul", cu care este plin Universul. Pâna si explicatia comportamentului lor este destul de stufoasa, desi simpla in principiu.
Asta vreau sa lamuresc, cum functioneaza, de se pot produce fotoni, electroni, protoni. Am ceva idei, dar mai dureaza pâna le corelez matematic pe toate.
Problemele pe care le discutati aici, sunt la nivel "macro" (desi nu suna prea corect), dar nu poti folosi cunostintele la acest nivel, pâna nu stii precis cum functioneaza tot ansamblul.
În principiu are, dar e complicat. . . . .
ca te incurca, ce-ti spune? Trebuie sa piarda ceva din greutate
pentru a produce acea hilara tractiune sau nu?
Motorul functioneaza numai in "camp gravitational"?
Respecta fizica elementara sau nu?
virgil_48- Foarte activ
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Forum pentru cercetare :: Diverse :: Coş de gunoi invizibil pentru vizitatori :: Deschise de Pacalici
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum