Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Forever_Man Ieri la 22:56
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 1 )
» Mesaj de la Abel Cavaşi în Daci nemuritori
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în Fenomene Electromagnetice
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12458) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 23 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 23 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Demontarea teoriei Dan Preda
+14
Razvan
curiosul
meteor
totedati
alefzero
eugen
gafiteanu
nic
sadang
Abel Cavaşi
virgil
WoodyCAD
CAdi
cris
18 participanți
Pagina 1 din 11
Pagina 1 din 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Demontarea teoriei Dan Preda
Teoria pretinde ca explica functionarea universului.Prin prisma acestei teori gravitatia poate fi usor modificata.In acest sens il rugam pe autor sa prezinte un experiment in care a reusit sa altereze gravitatia terestra.Bineinteles ca nu cerem amanunte pentru a nu fi in pericol de a devoala acest mare secret.
cris- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Cristian
Numarul mesajelor : 1087
Puncte : 19994
Data de inscriere : 31/01/2010
Obiective curente : Astrofizica
Re: Demontarea teoriei Dan Preda
Cris,
Cam pretentios titlul tau ! daca totusi o parte din teoria lui este adevarata ? (mi-am dat seama de asta cand o aplic pe anumite aspecte din fizica)
Eu l-as fi intitulat altfel:
Demonstrarea teoriei lui Dan Preda (de autor)
In alta ordine de idei sunt de acord cu tine ca daca face un experiment antigravitational direct avand control asupra obiectului respectiv ar putea sa-si demonstreze practic teoria; dar fara magneti!
Cam pretentios titlul tau ! daca totusi o parte din teoria lui este adevarata ? (mi-am dat seama de asta cand o aplic pe anumite aspecte din fizica)
Eu l-as fi intitulat altfel:
Demonstrarea teoriei lui Dan Preda (de autor)
In alta ordine de idei sunt de acord cu tine ca daca face un experiment antigravitational direct avand control asupra obiectului respectiv ar putea sa-si demonstreze practic teoria; dar fara magneti!
Ultima editare efectuata de catre CAdi in Sam 30 Apr 2011, 11:42, editata de 2 ori
CAdi- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 12397
Puncte : 59038
Data de inscriere : 16/02/2011
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
Toate la timpul lor.
In acest moment nu pot gestiona o astfel expunere publica.
Simplitatea este la ea acasa, iar maimuta savanta...atat...asteapta!
In acest moment nu pot gestiona o astfel expunere publica.
Simplitatea este la ea acasa, iar maimuta savanta...atat...asteapta!
WoodyCAD- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2617
Puncte : 23108
Data de inscriere : 31/08/2010
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
Asteptam!
CAdi- Foarte activ
Acesta este raspunsul asteptat.Autorul se eschiveaza constientizind pericolul de a deveni ridicol.Consider demonstratia incheiata.
cris- Foarte activ
Am aceiasi parere cu Cris.
Daca faci un rezumat al tuturor postarilor lui, iti dai seama ca nu spune nimic concret, ca evita raspunsurile transante, si ca isi face o reclama agresiva la scrierile lui.
Daca faci un rezumat al tuturor postarilor lui, iti dai seama ca nu spune nimic concret, ca evita raspunsurile transante, si ca isi face o reclama agresiva la scrierile lui.
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12458
Puncte : 56972
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
Rog pe Abel sa-mi confirme sau nu daca postari la diferenta mica de timp ale lui WoodyCAD si sadang nu au cumva acelas IP ca am banuiala ca-i mai mult decat reclama agresiva.
cris- Foarte activ
... CUM POTI DEMONTA O TEORIE PE CARE NICI MACAR NU AI INTELES-O...?
...este o intrebare din sfera....SMART PEOPLE...
(si imi cer scuze ca te intreb, CRIS) _ENCRIPTED
Pentru ceilalti, daca aveti argumente ce DEMONTEAZA...si eu le caut...de aproape 3 ani...
Sunt direct interesat....insa nu de afirmatii ipocrite sau sterile, fara continut!
Va astept cu ARGUMENTUL!
...este o intrebare din sfera....SMART PEOPLE...
(si imi cer scuze ca te intreb, CRIS) _ENCRIPTED
Pentru ceilalti, daca aveti argumente ce DEMONTEAZA...si eu le caut...de aproape 3 ani...
Sunt direct interesat....insa nu de afirmatii ipocrite sau sterile, fara continut!
Va astept cu ARGUMENTUL!
WoodyCAD- Foarte activ
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
Cris, cu mare greutate în suflet, am verificat ceea ce mi-ai cerut şi am constatat că niciun IP din lista lui sadang nu coincide cu vreun IP din lista lui WoodyCAD.
Eu zic să ne rezumăm la a critica strict ştiinţific mesajele fiecăruia şi să nu ne pese dacă provin de la una şi aceeaşi persoană. Să conteze argumentul ştiinţific şi nu cel colateral. Fiţi răbdători şi postaţi doar atunci când vă vine o idee clară cu privire la incorectitudinea ştiinţifică a mesajului colegului de forum. Nu vă grăbiţi să postaţi atunci când sunteţi nervoşi. Aşteptaţi să vă treacă nervii şi gândiţi-vă strict la argumentele ştiinţifice cu care vreţi să atacaţi.
Sau, cel mai bine este să scoateţi în evidenţă afirmaţiile corecte ale interlocutorului, nu pe cele incorecte.
Eu zic să ne rezumăm la a critica strict ştiinţific mesajele fiecăruia şi să nu ne pese dacă provin de la una şi aceeaşi persoană. Să conteze argumentul ştiinţific şi nu cel colateral. Fiţi răbdători şi postaţi doar atunci când vă vine o idee clară cu privire la incorectitudinea ştiinţifică a mesajului colegului de forum. Nu vă grăbiţi să postaţi atunci când sunteţi nervoşi. Aşteptaţi să vă treacă nervii şi gândiţi-vă strict la argumentele ştiinţifice cu care vreţi să atacaţi.
Sau, cel mai bine este să scoateţi în evidenţă afirmaţiile corecte ale interlocutorului, nu pe cele incorecte.
Pleci de la niste realitati valabile pentru fluide si generalizezi fortat lucrurile.Asta nu ar fi de condamnat dar aroganta cu care prezinti o constructie de nisip sustinand ca e beton armat e deadreptul socanta.Orice om cu o logica corecta observa fisurile grave ale constructiei.Se zice ca aroganta se potriveste geniilor dar eu nu vad niciunul.WoodyCAD a scris:... CUM POTI DEMONTA O TEORIE PE CARE NICI MACAR NU AI INTELES-O...?
cris- Foarte activ
WoodyCad nu-ti mai consuma energiile in polemici fara noima, cu oameni care nu depun nici macar eforul sa citeasca daramite sa mai si inteleaga. Autosuficienta si superficialitate! Daca s-a umplut paharul... unde sa mai torni!
Sugestia mea este sa eviti acest topic si sa-i lasi sa demonteze ce vor si cum vor.
Sugestia mea este sa eviti acest topic si sa-i lasi sa demonteze ce vor si cum vor.
sadang- Ne-a părăsit
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 1774
Puncte : 24679
Data de inscriere : 31/05/2010
Autosuficienta si superficialitatea sunt atributele lui Dan.
cris- Foarte activ
Sadang, ...doar ma amuz...
Eu credeam ca nu intelege ce citeste....insa tu ai plusat, nici macar nu stie....a citi....si mare dreptate ai!
Cris, asteptam cu totii argumentul care demonteaza teoria....o teorie care nici macar.... nu cred ca...ai citit-o!
....eu m-am gandit ca nu ai inteles....insa...
Sadang....si de data aceasta ....STIE!
Eu credeam ca nu intelege ce citeste....insa tu ai plusat, nici macar nu stie....a citi....si mare dreptate ai!
Cris, asteptam cu totii argumentul care demonteaza teoria....o teorie care nici macar.... nu cred ca...ai citit-o!
....eu m-am gandit ca nu ai inteles....insa...
Sadang....si de data aceasta ....STIE!
WoodyCAD- Foarte activ
Dar lucrarea ta nu este o teorie, este doar o culegere de texte din toate domeniile, religie, medicina, fizica, astronomie, etc. etc. care de fapt nu trateaza nimic. De remarcat este insistenta ta de a baga pe gat aceasta scriere care nu este stiintifica. Mai incearca si pe alte forumuri poate ai sa gasesti pe cineva care sa te aprecieze.
virgil- Moderator
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
In domeniul transmisiilor radio se foloseste curent emisia polarizata adica un emitator genereaza o unda sa zicem polarizata vertical iar aceasta ajunge la receptor fara nici o modificare a polarizarii.[b]Cum se impaca aceasta realitate cu elicoida de transfer?WoodyCAD a scris:Cris, asteptam cu totii argumentul care demonteaza teoria....
cris- Foarte activ
Ce precizie ar mai avea GPS daca ansamblul celor 4 unde s-ar rasuci elicoidal.
Citat WikipediaPrincipiul de funcționare al GPS-ului este folosirea câtorva sateliți din spațiu ca puncte de referință pentru localizarea la sol. Sistemul NAVSTAR dispune la ora actuală (2010) în total de 24 sateliți, care se afla la o înălțime de 20.183 km de suprafața Pământului. Printr-o măsurare foarte exactă a distanței în linie dreaptă dintre receptor și cel puțin 4 sateliți se poate determina poziția oricărui punct de pe Pământ (latitudine, longitudine, altitudine). În mod normal pentru determinarea poziției în 3D a unui punct de pe suprafața terestră cu ajutorul poziției sateliților ar fi nevoie de doar trei distanțe (trei sateliți), deoarece metoda care se utilizează este cea a triangulației. Totuși la GPS este nevoie și de a patra distanță, pentru minimizarea erorilor de poziționare datorate ceasurilor din receptoare, care nu sunt suficient de exacte în comparație cu ceasurile atomice din sateliții utilizați.
Citat WikipediaPrincipiul de funcționare al GPS-ului este folosirea câtorva sateliți din spațiu ca puncte de referință pentru localizarea la sol. Sistemul NAVSTAR dispune la ora actuală (2010) în total de 24 sateliți, care se afla la o înălțime de 20.183 km de suprafața Pământului. Printr-o măsurare foarte exactă a distanței în linie dreaptă dintre receptor și cel puțin 4 sateliți se poate determina poziția oricărui punct de pe Pământ (latitudine, longitudine, altitudine). În mod normal pentru determinarea poziției în 3D a unui punct de pe suprafața terestră cu ajutorul poziției sateliților ar fi nevoie de doar trei distanțe (trei sateliți), deoarece metoda care se utilizează este cea a triangulației. Totuși la GPS este nevoie și de a patra distanță, pentru minimizarea erorilor de poziționare datorate ceasurilor din receptoare, care nu sunt suficient de exacte în comparație cu ceasurile atomice din sateliții utilizați.
virgil- Moderator
Din ce este alcatuita lumina?
Cum se propaga lumina conform teoriei tale tinand cont de cele doua elicoide de transport infasurate (din teorie)?
Care ar fi ele in cazul luminii?(este interesant de aflat!)
O alta intrebare ar fi :
Cum explica FU gravitatia?
Cum se propaga lumina conform teoriei tale tinand cont de cele doua elicoide de transport infasurate (din teorie)?
O alta intrebare ar fi :
Cum explica FU gravitatia?
CAdi- Foarte activ
Toate intrebarile voastre au raspunsuri concrete in teorie!
Insa nu este suficient sa le cititi, trebuiesc intelese...!
...REPET, nu puteti demonta o teorie pe care NU ATI INTELES_O!...intrebarile de la paginile 180.. in sus, va pot da o nota intelegerii acestei teorii!
Va garantez, ca oricine va intelege teoria, poate face solenoidul ....in secunda 2!
Cu alte cuvinte,....are vreunui din voi solenoidul...FACUT?
....
Mai mult, exista un capitol intreg numit GRAVITATIA!...iar voi intrebati cum se explica....Gravitatia !?!?...
Topicul face....DEMONTAREA TEORIEI....
....nu reeditarea EI...daca doriti sa aflati...informati-va...voi aveti pretentia sa demontati lucruri ....de care nu aveti cunostinta..!....
...cam ridicol....dar ma rog, asa stofa....asa costume!
Virgil, ai raspunsul in capitole despre unda fundamentala torsionala...si atentie, acesta teorie NU ESTE STIINTIFICA....depaseste barierele stiintei...cu mult...si, daca experimentezi...constati ca nu este nici SF....este real!
....ESTE PE INTELESUL TUTUROR....NU ESTE LIMBAJUL ACADEMIC, DE LEMN, ce-l asteptai....
SIMPLITATEA....este CHEIA!....este SIMPLITATEA EXTREMA!
Insa nu este suficient sa le cititi, trebuiesc intelese...!
...REPET, nu puteti demonta o teorie pe care NU ATI INTELES_O!...intrebarile de la paginile 180.. in sus, va pot da o nota intelegerii acestei teorii!
Va garantez, ca oricine va intelege teoria, poate face solenoidul ....in secunda 2!
Cu alte cuvinte,....are vreunui din voi solenoidul...FACUT?
....
Mai mult, exista un capitol intreg numit GRAVITATIA!...iar voi intrebati cum se explica....Gravitatia !?!?...
Topicul face....DEMONTAREA TEORIEI....
....nu reeditarea EI...daca doriti sa aflati...informati-va...voi aveti pretentia sa demontati lucruri ....de care nu aveti cunostinta..!....
...cam ridicol....dar ma rog, asa stofa....asa costume!
Virgil, ai raspunsul in capitole despre unda fundamentala torsionala...si atentie, acesta teorie NU ESTE STIINTIFICA....depaseste barierele stiintei...cu mult...si, daca experimentezi...constati ca nu este nici SF....este real!
....ESTE PE INTELESUL TUTUROR....NU ESTE LIMBAJUL ACADEMIC, DE LEMN, ce-l asteptai....
WoodyCAD- Foarte activ
Ne-am dat naiba.Am zis eu ca o sa ne prinda cu solenoidul ne facut.
cris- Foarte activ
acesta teorie NU ESTE STIINTIFICA....depaseste barierele stiintei...cu mult...si, daca experimentezi...constati ca nu este nici SF....este real!
Eu m-as rezuma numai la prima parte; "acesta teorie NU ESTE STIINTIFICA"
virgil- Moderator
WoodyCAD,
Nu mi-ai raspuns la prima intrebare:
Nu mi-ai raspuns la prima intrebare:
CAdi- Foarte activ
Ba ti-am raspuns, citeste teoria!...
Unde se tine cont.....doar de 2 infasurari elicoidale, in toata teoria mea?
Intrebarea este...gresit pusa, NU AM CE RASPUNS SA_TI DAU.....decat ca nu ai inteles teoria!...
Nu fac niciunde limitare la 2 elicoide...dacat cand analizez strict interactiunea de vecinatate...intre 2 EFT.
Aceste lucruri se intampla intre.....oricare 2!...
Unde se tine cont.....doar de 2 infasurari elicoidale, in toata teoria mea?
Intrebarea este...gresit pusa, NU AM CE RASPUNS SA_TI DAU.....decat ca nu ai inteles teoria!...
Nu fac niciunde limitare la 2 elicoide...dacat cand analizez strict interactiunea de vecinatate...intre 2 EFT.
Aceste lucruri se intampla intre.....oricare 2!...
WoodyCAD- Foarte activ
Am citit din nou teoria ta(FU) referitoare la lumina.
Marturisesc sincer ca nu am inteles explicatia:
,,Lumina solara este un cumul de circulatie polarizata in toate planurile,fiind de fapt nepolarizata(daca toate emisiile solare erau in acelasi plan rezulta polarizarea)....
Lucrurile se complica ...tinem cont de conexiunile axiale sau tandemul de propagare tor-cilindru sau cilindru-cilindru[/i]...
Ce inseamna cumul de circulatii polarizate ...fiind de fapt nepolarizate ?[/i]
Atunci cand faci experimentul trecerii luminii printr-o fanta se pomeneste de tandemul de propagare tor-cilindru si cilindru-cilindru ...se refera la lumina sau la o unda in general? care este efectul la trecerea luminii ?
Din ce este alcatuita lumina? si care anume parte din lumina este torul si care cilindrul?!
(nu te supara, dar pentru mine este important sa stiu care este natura luminii si te rog daca poti sa imi explici cat mai detaliat posibil!)
Marturisesc sincer ca nu am inteles explicatia:
,,Lumina solara este un cumul de circulatie polarizata in toate planurile,fiind de fapt nepolarizata(daca toate emisiile solare erau in acelasi plan rezulta polarizarea)....
Lucrurile se complica ...tinem cont de conexiunile axiale sau tandemul de propagare tor-cilindru sau cilindru-cilindru[/i]...
Ce inseamna cumul de circulatii polarizate ...fiind de fapt nepolarizate ?[/i]
Atunci cand faci experimentul trecerii luminii printr-o fanta se pomeneste de tandemul de propagare tor-cilindru si cilindru-cilindru ...se refera la lumina sau la o unda in general? care este efectul la trecerea luminii ?
Din ce este alcatuita lumina? si care anume parte din lumina este torul si care cilindrul?!
(nu te supara, dar pentru mine este important sa stiu care este natura luminii si te rog daca poti sa imi explici cat mai detaliat posibil!)
CAdi- Foarte activ
Salut,
Dan Preda îmi ești simpatic.
Oameni buni nu-l mai intrebati ca tot nu raspunde… sau, raspunde cam asa;
Este de ras… sau plâns… Eu sincer rad…WoodyCAD a scris: Simplitatea este la ea acasa, iar maimuta savanta...atat...asteapta!
Dan Preda îmi ești simpatic.
Ma uimesti…WoodyCAD a scris: SIMPLITATEA....este CHEIA!....este SIMPLITATEA EXTREMA!
Tot ce sa realizat de civilizația actuala este bazat pe acest ,,limbaj de lemn’’WoodyCAD a scris:...ESTE PE INTELESUL TUTUROR....NU ESTE LIMBAJUL ACADEMIC, DE LEMN, ce-l asteptai....
Oameni buni nu-l mai intrebati ca tot nu raspunde… sau, raspunde cam asa;
Sa auzim de bine și sa intelegem teoria lui Dan Preda.WoodyCAD a scris:Ba ti-am raspuns, citeste teoria!...
nic- Activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 793
Puncte : 19876
Data de inscriere : 24/03/2009
...CIVILIZATIA ACTUALA era cu 2000 de ani mai avansata, daca nu ereu suficienti naivi....sa se uite in gura unui analfabet...Mister ISUS...!....
...Acest limbaj de lemn a incetinit ENORM evolutia umana...ar fi trebuit sa fim cu 2000 de ani mai ...in fata!
....
Din pacate raspunsurile necesita cunostinte avansate de teorie fundamentala, pentru a fi intelese!
....
Oameni buni, nu intrebati ce culoare are cifra 4.....!...ca tot nu am sa va raspund!
....Puteti formula intrebari....NUMAI DUPA CE ATI DAT RASPUNSURI LA TOATE INTREBARILE DIN TEORIE!
Numai atunci....veti stii a ....INTREBATI!
....ORICARE DIN RASPUNSURI SUNA A LITERATURA SF , NEAVAND LEGATURA CU NIMIC....DIN STIINTA!
...Acest limbaj de lemn a incetinit ENORM evolutia umana...ar fi trebuit sa fim cu 2000 de ani mai ...in fata!
....
Din pacate raspunsurile necesita cunostinte avansate de teorie fundamentala, pentru a fi intelese!
....
Oameni buni, nu intrebati ce culoare are cifra 4.....!...ca tot nu am sa va raspund!
....Puteti formula intrebari....NUMAI DUPA CE ATI DAT RASPUNSURI LA TOATE INTREBARILE DIN TEORIE!
Numai atunci....veti stii a ....INTREBATI!
....ORICARE DIN RASPUNSURI SUNA A LITERATURA SF , NEAVAND LEGATURA CU NIMIC....DIN STIINTA!
WoodyCAD- Foarte activ
Tu esti botezat? ai facut cununie religioasa? ai copii botezati? dar parintii tai sunt crestini? Ei bine macar la una din aceste intrebari daca raspunzi afirmativ, afla ca si tu faci parte dintre acesti naivi, iar daca ai invatat carte, ai invatat degeaba. Nu ai voie sa-ti bati joc de religia unei treimi din populatia globului, pentru ca tu nu reprezinti nimic fata de maretia unei religii, indiferent de religie. Razvratirea pe care o manifesti are o cauza maladiva, fie ca ma crezi sau nu, felul cum scrii cu majuscule, folosind culori tari, tradeaza caracterul tau obsesiv, dictatorial si bolnav. Traiesti cu impresia ca stii totul, ca intelegi totul, ca poti comunica cu divinitatea, ca ai informatii premonitorii (dupa cum ai afirmat in alt topic), toate acestea sunt manifestari ale unei persoane cu probleme psihice. Imi cer scuze sincer pentru ce am scris, dar ai nevoie de un concediu in cel mai fericit caz....CIVILIZATIA ACTUALA era cu 2000 de ani mai avansata, daca nu ereu suficienti naivi....sa se uite in gura unui analfabet...Mister ISUS...!....
virgil- Moderator
Dar daca raspunde negativ la sirul de intrebari puse de tine?
Ce rost mai au toate acuzele tale? Nu era mai bine daca gandeai inainte de a le scrie?
Ce rost mai au toate acuzele tale? Nu era mai bine daca gandeai inainte de a le scrie?
sadang- Ne-a părăsit
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 1774
Puncte : 24679
Data de inscriere : 31/05/2010
Din pacate pentru Dan ,Virgil are dreptate.
cris- Foarte activ
Virgil...ce legatura au aceste lucruri cu demontarea teoriei...?
...cu siguranta ai fi ars pe rug un asemenea ERETIC!...ca pe o demonstratie de .... demontare a teoriei.......m-ai facut sa rad copios...demult nu am mai vazut asemenea mentalitate...!....
Virgil...nu pot decat sa-ti zambesc....politicos!
....devii din ce in ce mai amuzant! Argumentele tale sunt.....CRIMINALE!.... ...
...ma doare burta de ras....esti incredibil....inca rad cu lacrimi!
...cu siguranta ai fi ars pe rug un asemenea ERETIC!...ca pe o demonstratie de .... demontare a teoriei.......m-ai facut sa rad copios...demult nu am mai vazut asemenea mentalitate...!....
Virgil...nu pot decat sa-ti zambesc....politicos!
....devii din ce in ce mai amuzant! Argumentele tale sunt.....CRIMINALE!.... ...
...ma doare burta de ras....esti incredibil....inca rad cu lacrimi!
WoodyCAD- Foarte activ
Pentru ca deja avem printre noi 2 medici psihiatri, CRIS si VIRGIL, propun ca si ceilalti sa-si precizeze competentele, sau calificarile...dupa caz!
Sadang, ...crezi ca-s multi?...
In acest caz, specialistii in psihiatrie grafologica, sau orice specialist din domeniul psihologiei, beneficiaza de circumstante atenuante.(intelegerea fizicii fiind mai greoaie in cazul acestora)
Sadang, ...crezi ca-s multi?...
In acest caz, specialistii in psihiatrie grafologica, sau orice specialist din domeniul psihologiei, beneficiaza de circumstante atenuante.(intelegerea fizicii fiind mai greoaie in cazul acestora)
WoodyCAD- Foarte activ
Pagina 1 din 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Subiecte similare
» Dan Preda vanzator de iluzii
» Dan Preda la Antena 2
» Ce garanţie avem că un corp liber se deplasează rectiliniu?
» Dan Preda la Antena 2
» Ce garanţie avem că un corp liber se deplasează rectiliniu?
Pagina 1 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum