Ultimele subiecte
» Dovezi ce atestă existența lui DUMNEZEU și că EL este UNICUL CREATOR al UniversuluiScris de virgil Astazi la 10:47
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de virgil Astazi la 10:38
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Ieri la 21:21
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romana
Scris de Forever_Man Ieri la 09:16
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de Meteorr Sam 23 Noi 2024, 21:12
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de Dacu2 Sam 23 Noi 2024, 15:18
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la No_name în Ce anume "generează" legile fizice?
( 1 )
» Mesaj de la Forever_Man în Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romana
( 1 )
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12462) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7964) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3970) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
Meteorr | ||||
Forever_Man | ||||
Dacu2 | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 12 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 12 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Demontarea teoriei Dan Preda
+14
Razvan
curiosul
meteor
totedati
alefzero
eugen
gafiteanu
nic
sadang
Abel Cavaşi
virgil
WoodyCAD
CAdi
cris
18 participanți
Pagina 6 din 11
Pagina 6 din 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Demontarea teoriei Dan Preda
Rezumarea primului mesaj :
Teoria pretinde ca explica functionarea universului.Prin prisma acestei teori gravitatia poate fi usor modificata.In acest sens il rugam pe autor sa prezinte un experiment in care a reusit sa altereze gravitatia terestra.Bineinteles ca nu cerem amanunte pentru a nu fi in pericol de a devoala acest mare secret.
Teoria pretinde ca explica functionarea universului.Prin prisma acestei teori gravitatia poate fi usor modificata.In acest sens il rugam pe autor sa prezinte un experiment in care a reusit sa altereze gravitatia terestra.Bineinteles ca nu cerem amanunte pentru a nu fi in pericol de a devoala acest mare secret.
cris- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Cristian
Numarul mesajelor : 1087
Puncte : 20003
Data de inscriere : 31/01/2010
Obiective curente : Astrofizica
Re: Demontarea teoriei Dan Preda
WoodyCAD, esti pe cale ca pierzi premiul meu de 1.000 E. in favoarea altuia. Primul care vine si demonstreaza ca face doar un pol magnetic, primeste mia de Euroi. Chiar daca o face punand bobina ta pe o gaura neagra.
Incearca maine la TV si plimba busola cum trebuie, daca nu, atunci plimba ursu.
Vad ca adminul forumului are si el o sectiune de premiere pt cel mai vajnic forumist. Esti propus.
https://cercetare.forumgratuit.ro/f49-candidai-la-premiere-i-premiai
Incearca maine la TV si plimba busola cum trebuie, daca nu, atunci plimba ursu.
Vad ca adminul forumului are si el o sectiune de premiere pt cel mai vajnic forumist. Esti propus.
https://cercetare.forumgratuit.ro/f49-candidai-la-premiere-i-premiai
gafiteanu- Foarte activ
- Numarul mesajelor : 7617
Data de inscriere : 13/06/2011
MAIMUTA SAVANTA NU INTELEGE....!
....in toata TEORIA este scris ca NU EXISTA SISTEME INCHISE.....IN...FARA OUT!......iar toate dispozitivele publice, se inscriu in aceasta teorie....
UNII GIBONI AU INTELES....INSA MAIMUTELE SAVANTE....deloc!
... premierea serveste-o tu....eu ador creierul de maimuta savante la ...gratar!.....
....are putine oase....sub forma de pomisor...!
....in toata TEORIA este scris ca NU EXISTA SISTEME INCHISE.....IN...FARA OUT!......iar toate dispozitivele publice, se inscriu in aceasta teorie....
UNII GIBONI AU INTELES....INSA MAIMUTELE SAVANTE....deloc!
... premierea serveste-o tu....eu ador creierul de maimuta savante la ...gratar!.....
....are putine oase....sub forma de pomisor...!
WoodyCAD- Foarte activ
- Numarul mesajelor : 2617
Data de inscriere : 31/08/2010
Asta-ti mai lipsea, cani-balismul.WoodyCAD a scris: eu ador creierul de maimuta savante la ...gratar!.....
Dar sa nu te retin de la cercetarea OZN. Cam pe cand crezi ca ne poti da o veste minunata ?
Citat:"NU EXISTA SISTEME INCHISE" Chiar Dan Preda insusi afirma ca mai sunt fisuri in gravido-dina lui, pe unde curg inauntru gravidinii, si incearca sa peticeasca gaurelele cu nu stiu ce. Ca deocamdata a scazut in greutate 16%.
gafiteanu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Vaxile
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36109
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
gafiteanu a scris:Nu trebuie decat sa pui busola in pozitia in care nu ai vrut sa o pui.
nu e musai să o pună el, o putem pune și noi, cei care îi combatem teoria! ce e așa greu? e vorba de puțină sârmă de cupru, câteva busole și o baterie sau acumulator ... nu e nevoie de tensiuni mari nici de câmpuri magnetice atât de intense încât să zboare porcul
e vorba de demontarea unei afirmații, că acea configurație, bobina preda, creează un monopol magnetic și că nu poate fi reprodusă decât în momentul în care respecți principiile teoriei mișcării elicoidale a tot ce există ... poți face bobina preda doar atunci când îi dai dreptate lui woodycad și teoriei sale
asta e ce susține el! noi trebuie să demonstrăm contrariul, nu el! facem o bobină preda și arătăm că pe margini există și polul opus pe care el pretinde că la anulat! avem de unde începe, e vorba de o configurație de tip bobină heimtolz cu margini foarte subțiri ca proporție vizavi de aria câmpului magnetic principal, pretinsul pseudomonopol:
wikipedia.org - helmholtz coil
făcut bobina, plimbat busola în jurul ei, inclusiv pe margini ca să se vadă cum e câmpul acolo, filmat și urcat pe youtube ... o nimica toată nu? știința se ocupă cu teorii verificabile și fenomene reproductibile nu fantome și povești!
după aia nu are decât să explice maestrul woodycad de ce pe marginile bobinei apare un alt tip de pol magnetic, opus celui din centrul toroidului!
Eu nu vreau sa-i demontez nimic. Vreau doara sa-l premiez cu 1000 Euro. Daca cu mana lui ne demonstreaza c-a anulat un pol si a creat monopolul. (Dan Preda vrea sa detina MONOPOLUL asupra fizicii, sa primeasca dividente din orice se va face)...
Sunt convins si am vazut ca asa ceva se poate. Dar intai sa stie Marele Maistru cum se face o gaura neagra si sa o tina sub control. Adica gaura neagra este inversul lui "free energy", distruge energia la nesfarsit.
Sunt convins si am vazut ca asa ceva se poate. Dar intai sa stie Marele Maistru cum se face o gaura neagra si sa o tina sub control. Adica gaura neagra este inversul lui "free energy", distruge energia la nesfarsit.
gafiteanu- Foarte activ
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Aici se vede clar momentul in care acul busolei se da peste cap.Daca era doar polul N acul trebuia sa urmareasca centrul torului fara sa se dea peste cap.
cris- Foarte activ
cris- Foarte activ
....asta este argumentul ...adus de fiica-mea ...de la gradinita, nu stiu cum ai ajuns in posesia lui...!?!....
Oricum, s-a umflat asta mica de ras...mai ales cand i-am spus ca pe acest forum....sunt multi colegi de-ai ei ....de la gradi...!
Retardul maimutei savante.
....EA RADE ACUM....de gluma spusa de sora ei....acum 7 ani!
....EA VEDE ACUM...... ce Sadang a vazut instantaneu....si scris pe forum ....de 2 saptamani...
...
...Desi am repetat, ca TOTUL ESTE LA VEDERE.....SE VEDE CU OCHIUL LIBER...
....NU EXISTA..... IN.... FARA ....OUT....un lucru esential in GEOMETRODINAMICA!
....daca in punctul central exista NUMAI NORD sau SUD....dispozitivul intra in conflict cu toata teoria....
.... CREIERUL DE MAIMUTA SAVANTA nu poate insa sa vada aceste aspecte...chiar daca sunt la vedere
....de asta creierul de maimuta savanta este foarte delicios....nu contine ....neuro-osisoare!
...daca il storci de prostie....este un pane... calitatea a I-a.
....Exista un inconvenient....desi capul maimutei este mare.....cantitatea de creier este extrem de mica. Ar fi nevoie de cate 10-15 capete din astea ... la o masa!
Oricum, s-a umflat asta mica de ras...mai ales cand i-am spus ca pe acest forum....sunt multi colegi de-ai ei ....de la gradi...!
Retardul maimutei savante.
....EA RADE ACUM....de gluma spusa de sora ei....acum 7 ani!
....EA VEDE ACUM...... ce Sadang a vazut instantaneu....si scris pe forum ....de 2 saptamani...
...
...Desi am repetat, ca TOTUL ESTE LA VEDERE.....SE VEDE CU OCHIUL LIBER...
....NU EXISTA..... IN.... FARA ....OUT....un lucru esential in GEOMETRODINAMICA!
....daca in punctul central exista NUMAI NORD sau SUD....dispozitivul intra in conflict cu toata teoria....
.... CREIERUL DE MAIMUTA SAVANTA nu poate insa sa vada aceste aspecte...chiar daca sunt la vedere
....de asta creierul de maimuta savanta este foarte delicios....nu contine ....neuro-osisoare!
...daca il storci de prostie....este un pane... calitatea a I-a.
....Exista un inconvenient....desi capul maimutei este mare.....cantitatea de creier este extrem de mica. Ar fi nevoie de cate 10-15 capete din astea ... la o masa!
WoodyCAD- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2617
Puncte : 23117
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
Nu-i nimic rau in asta, mergem impreuna, crestem impreuna. Multi dau in mintea copiilor si spun lucruri traznite la Baricada TV.
La gradi... aia unde mergeti, este si grupa foarte mare ? Dar grupa varstei a II a si a III a? Sunt corespunzatori dotati cu aparatura de fizica pt experimentari ? Au primit fitile, fumigene, explozibil, pusti si caluti ? Sau numai lopatele, galetuse si nisip pt. anumite sapaturi ?
.......................................
Renunta la alimentatia cu creieras, efectele se vad, devii ceea ce ai mancat.
La gradi... aia unde mergeti, este si grupa foarte mare ? Dar grupa varstei a II a si a III a? Sunt corespunzatori dotati cu aparatura de fizica pt experimentari ? Au primit fitile, fumigene, explozibil, pusti si caluti ? Sau numai lopatele, galetuse si nisip pt. anumite sapaturi ?
.......................................
Renunta la alimentatia cu creieras, efectele se vad, devii ceea ce ai mancat.
gafiteanu- Foarte activ
WoodyCAD a scris:daca in punctul central exista NUMAI NORD sau SUD....dispozitivul intra in conflict cu toata teoria
și atunci de ce ne dai cu cracii în sus cu astfel de afirmații, ca cele de pe baricadatv gen monopol magnetic!? monopolul magnetic e exact asta, NUMAI pol nord sau NUMAI pol sud! nu unul mare pe aria mare si unul mai mic, opus, pe ariile laterale mai mici!
dacă e să ne luăm după ce înțelegi tu prin monopol magnetic, vezi citatul de mai sus, înseamnă că orice magnet natural e format numai din zone cu monopoli magnetici nord sau sud funcție de ce zice busola în zona aia! teoria oficială pe care o înveți la facultate spune că nu e chiar așa în fiecare punct al magnetului e și pol sud și pol nord doar că în unele zone polul sud e dominant și în altele polul nord ... poți face magneți cu polii aranjati ca la câinii dalmațieni, pete sud, pete nord, oricâte, petice! foliile magnetice din care sunt create ornamentele de lipit pe frigider au astfel de magnetizări de tip petice dalmațiene! pe o arie de 10 cm2 poți avea 5 poli sud si 7 nord!
dovada:
baricada.ro - ghilea-show-28-07-2011-dan-preda-experiment-magnetism
minutul 00:40:30 unde pui o foaie cu un desen al câmpului magnetic creat de bobina preda, se vede clar că ai desenat numai N și acolo vorbești de crearea unui monopol magnetic!
vorbim aceeași limbă sau unul chineza și altul latina veche!?
wikipedia.org - magnetic monopole
However, an improved understanding of electromagnetism in the nineteenth century showed that the magnetism of lodestones was caused by something else, not magnetic monopole fluids. It was concluded that magnetic monopoles did not exist: One of Maxwell's equations, now called Gauss's law for magnetism, is the mathematical statement that there are no magnetic monopoles. Nevertheless, it was pointed out by Pierre Curie in 1894[7] that magnetic monopoles could conceivably exist, despite not having been seen so far.
wikipedia.org - Gauss's law for magnetism
unde e monopolul magnetic al bobinei preda!?
gafiteanu a scris:Eu nu vreau sa-i demontez nimic
nu vrei sau nu poți? și dacă nu vrei de ce îl tot enervezi și îi iei peste picior teoria? eu cred că în locul ironiilor și scuipăturilor o demonstrație practică ar fi mai convingătoare!
iar la pariu nu se bagă decât de la 10k euroi în sus, nu 100, nu 1000 nu 9999!
Ultima editare efectuata de catre totedati in Mier 10 Aug 2011, 23:28, editata de 2 ori
Apropo de sfaturile lui gafiteanu....calul moare de drum lung....si ciobanul cu 12 clase......de grija altuia...!
.... .....este o vorba sanatoasa!
TOATE LUCRURILE SUNT FACUTE .....CA VOI SA FITI DETERMINATI....SA GANDITI!DINTRE TOTI, Sadang a inteles in secunda 2....pentru ca este singurul care este mai in fata....decat restul...la un loc!
TOATA TEORIA ESTE MULT MAI PROFUNDA.....DOVADA .... NICIUNUL NU A REMARCAT CONFLICTUL MAJOR DINTRE ....MONOPOL si....IN fara OUT!
....
Ganditi....ca MUSTELE...planul torului este planul radiant, disipativ, si era banal de observat...repet, banal....pana si ciobanul cu 12 clase a remarcat...!
....
Gandind ca....PIETRELE....INCERCATI SA OBTINETI ACEST EFECT....CU O UNICA, REPET, UNICA, INFASURARE....PE TOR.......nu veti reusi!
.... .....este o vorba sanatoasa!
TOATE LUCRURILE SUNT FACUTE .....CA VOI SA FITI DETERMINATI....SA GANDITI!DINTRE TOTI, Sadang a inteles in secunda 2....pentru ca este singurul care este mai in fata....decat restul...la un loc!
TOATA TEORIA ESTE MULT MAI PROFUNDA.....DOVADA .... NICIUNUL NU A REMARCAT CONFLICTUL MAJOR DINTRE ....MONOPOL si....IN fara OUT!
....
Ganditi....ca MUSTELE...planul torului este planul radiant, disipativ, si era banal de observat...repet, banal....pana si ciobanul cu 12 clase a remarcat...!
....
Gandind ca....PIETRELE....INCERCATI SA OBTINETI ACEST EFECT....CU O UNICA, REPET, UNICA, INFASURARE....PE TOR.......nu veti reusi!
Ultima editare efectuata de catre WoodyCAD in Mier 10 Aug 2011, 23:38, editata de 1 ori
WoodyCAD- Foarte activ
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
lasă predicile și pildele în grija pisoilor bisericoși!
cum rămâne cu monopolul magnetic dezvăluit în premieră pe baricadatv?
dacă recunoști simplul fapt că te-a luat valul e ok, nu e nici o nenorocire ... nu ești singurul!
dar nici un cercetător adevărat nu a reușit să descopere nimic până nu și-a pus la gheață biluțele magnetizate de cine știe ce mare descoperire/relevație de genul bobinei preda ...
eu sunt pisoi bisericos deci am voie cu pilde și sfaturi!
ca să explic mai clar ce zice legea aia a lui gauss:
wikipedia.org - Divergence
teoria oficială zice că fluxul magnetic e ca un fel de fluid care doar trece printr-un volum 3D, iar în acel volum nu crește și nu scade ca cantitate ... nu apare/crește în viteză brusc nici o sursă suplimentară de flux magnetic în interiorul ariei 3D ca la ieșire să fie mai mult flux magnetic decât a intrat și nici nu se pierde/scade în viteză din fluxul magnetic prin procese care să îl mănânce brusc în interiorul acestei arii 3D
cât a intrat atât a ieșit, adică divergență 0, nu există surse interne care generează flux suplimentar pozitiv sau negativ ... adică câmpul magnetic e legat de sursa inițială de flux nu se mai adaugă surse suplimentare pe parcurs la același fir, fluxul total e adunarea firelor separate de flux magnetic pe un anumit volum 3D și pe orice volum are o intrare a firului și o ieșire! face o buclă închisă, chiar dacă bucla în teorie se poate întinde la infinit pe o linie dreaptă infinit de lungă, există un punct la infinit unic unde bucla se închide!
asta spune teoria oficială
cum rămâne cu monopolul magnetic dezvăluit în premieră pe baricadatv?
dacă recunoști simplul fapt că te-a luat valul e ok, nu e nici o nenorocire ... nu ești singurul!
dar nici un cercetător adevărat nu a reușit să descopere nimic până nu și-a pus la gheață biluțele magnetizate de cine știe ce mare descoperire/relevație de genul bobinei preda ...
eu sunt pisoi bisericos deci am voie cu pilde și sfaturi!
ca să explic mai clar ce zice legea aia a lui gauss:
wikipedia.org - Divergence
teoria oficială zice că fluxul magnetic e ca un fel de fluid care doar trece printr-un volum 3D, iar în acel volum nu crește și nu scade ca cantitate ... nu apare/crește în viteză brusc nici o sursă suplimentară de flux magnetic în interiorul ariei 3D ca la ieșire să fie mai mult flux magnetic decât a intrat și nici nu se pierde/scade în viteză din fluxul magnetic prin procese care să îl mănânce brusc în interiorul acestei arii 3D
cât a intrat atât a ieșit, adică divergență 0, nu există surse interne care generează flux suplimentar pozitiv sau negativ ... adică câmpul magnetic e legat de sursa inițială de flux nu se mai adaugă surse suplimentare pe parcurs la același fir, fluxul total e adunarea firelor separate de flux magnetic pe un anumit volum 3D și pe orice volum are o intrare a firului și o ieșire! face o buclă închisă, chiar dacă bucla în teorie se poate întinde la infinit pe o linie dreaptă infinit de lungă, există un punct la infinit unic unde bucla se închide!
asta spune teoria oficială
Ultima editare efectuata de catre totedati in Mier 10 Aug 2011, 23:53, editata de 1 ori
Apropo de sfaturile lui totedati....calul moare de drum lung....si maimuta savanta......de grija altuia...!
...
POLUL MAGNETIC, MONOPOLUL MAGNETIC(MAGNETIC TRAP),....in GEOMETRODINAMICA ELICOIDALA.....au alte conotatii...(o sa fie un capitol special in acest sens)
....
Pentru mine BISERICA=PROSTIE UMANA....pentru tine inseamna altceva!
POLUL/MONOPOLUL MAGNETIC pentru mine....sunt cu totul si cu totul altceva decat in ....STIINTA!
...
DE ACEEA.....MAIMUTA SAVANTA NU POATE ACCESA.....PENTRU CA ACEEASI REALITATE.....SE TRANSFORMA BRUSC, CAPATA ALTE VALENTE.....CELE REALE!
.....
CEL CARE INTELEGE....ISI MODIFICA TOTAL CAPACITATEA DE PERCEPTIE, BRUSC TOATE LUCRURILE CAPATA SENS......CEL MAI REAL CU PUTINTA!
Cat timp este atins scopul (CA VOI SA GANDITI), mijloacele(nu tocmai ...ortodoxe) sunt scuzabile....!
Pisoii crestini .....NU VAD NIMIC.....ce li se baga in gura....mananca!
...
POLUL MAGNETIC, MONOPOLUL MAGNETIC(MAGNETIC TRAP),....in GEOMETRODINAMICA ELICOIDALA.....au alte conotatii...(o sa fie un capitol special in acest sens)
....
Pentru mine BISERICA=PROSTIE UMANA....pentru tine inseamna altceva!
POLUL/MONOPOLUL MAGNETIC pentru mine....sunt cu totul si cu totul altceva decat in ....STIINTA!
...
DE ACEEA.....MAIMUTA SAVANTA NU POATE ACCESA.....PENTRU CA ACEEASI REALITATE.....SE TRANSFORMA BRUSC, CAPATA ALTE VALENTE.....CELE REALE!
.....
CEL CARE INTELEGE....ISI MODIFICA TOTAL CAPACITATEA DE PERCEPTIE, BRUSC TOATE LUCRURILE CAPATA SENS......CEL MAI REAL CU PUTINTA!
Cat timp este atins scopul (CA VOI SA GANDITI), mijloacele(nu tocmai ...ortodoxe) sunt scuzabile....!
Pisoii crestini .....NU VAD NIMIC.....ce li se baga in gura....mananca!
WoodyCAD- Foarte activ
WoodyCAD a scris:POLUL/MONOPOLUL MAGNETIC pentru mine....sunt cu totul si cu totul altceva decat in ....STIINTA!
aham, ne-am liniștit! dar pentru a fi mai bine înțeles de alții ar fi bine să ne spui și nouă ce e în viziunea ta acest pol/monopol diferit ca să fie mai clare lucrurile și pentru alții!
de exemplu cu ajutorul calculului vectorial și unor noțiuni matematice de genul divergenței sa reușit în ultimul secol definirea mai exactă a unor noțiuni care erau destul de clare din punct de vedere intuitiv pentru oricine ca o sursă de flux material nou sau o gaură în care se pierde un flux material existent!
cu ajutorul lor se definesc teorii și se precizează noțiuni și termeni ca polul magnetic sau ce ar trebui să fie un ipotetic monopol magnetic
dacă unii prin ciocan înțeleg bâtă și alții freză de foraj subteran știința se transformă în pseudoștiință și comunicarea ideilor științifice devine o metaforă
o mare parte din progresul științei oficiale în ultimii 200 de ani vine tocmai dintr-o precizare și definire mult mai strictă a noțiunilor folosite, inclusiv din punct de vedere matematic, da, matematica aia pe care o consideri atât de dubioasă și suprarealistă, fără legătură cu realitatea!
deaia maimuța savantă va vorbi tot în limbaj matematic oricâți savanți auitodidacți vor pretinde că matematica nu are nici o legătură cu realitatea!
WoodyCAD a scris:Cat timp este atins scopul (CA VOI SA GANDITI), mijloacele(nu tocmai ...ortodoxe) sunt scuzabile....!
scopul e imposibil de atins și de transmis mai departe cât timp limba folosită nu e o limbă înțeleasă de toți cei cărora vrei să le transmiți mesajul ... o limbă comună înseamnă o limbă cu același înțeles al cuvintelor/noțiunilor!
Ultima editare efectuata de catre totedati in Joi 11 Aug 2011, 00:12, editata de 1 ori
....divergenta, este OK,.....insa GEOMETRODINAMICA ELICOIDALA iti spune si.....DE CE!
....
STIINTA ITI SPUNE CA...este ca un fluid...adica....ca la biserica....se bazeaza pe....presupuneri....fara DOVADA!
......SI CE V-A OPRIT PANA ACUM SA....INTREBATI?.....SINGURUL CARE PUNE INTREBARI LA OBIECT...ESTE SADANG!.....in rest....pamfletari!
........................................................................................
....NU EU TREBUIE SA FAC STIINTA SA INTELEAGA CI STIINTA TREBUIE SA FACA EFORT MAXIM.....DACA DORESTE SA INTELEAGA....CE VA VEDEA PE MASA!
....ACEST EFORT....ESTE PERSONAL....IL FACE FIECARE!
....si iarasi Sadang a intels...
NU EU TREBUIE SA VA ARAT SOLENOIDUL PREDA.....CI VOI TREBUIE SA_L FACETI....INDIVIDUAL!
INFORMATIA NU ESTE TRANSFERABILA....si asta ar fi trebuit deja sa stiti!
....
STIINTA ITI SPUNE CA...este ca un fluid...adica....ca la biserica....se bazeaza pe....presupuneri....fara DOVADA!
......SI CE V-A OPRIT PANA ACUM SA....INTREBATI?.....SINGURUL CARE PUNE INTREBARI LA OBIECT...ESTE SADANG!.....in rest....pamfletari!
........................................................................................
....NU EU TREBUIE SA FAC STIINTA SA INTELEAGA CI STIINTA TREBUIE SA FACA EFORT MAXIM.....DACA DORESTE SA INTELEAGA....CE VA VEDEA PE MASA!
....ACEST EFORT....ESTE PERSONAL....IL FACE FIECARE!
....si iarasi Sadang a intels...
NU EU TREBUIE SA VA ARAT SOLENOIDUL PREDA.....CI VOI TREBUIE SA_L FACETI....INDIVIDUAL!
INFORMATIA NU ESTE TRANSFERABILA....si asta ar fi trebuit deja sa stiti!
Ultima editare efectuata de catre WoodyCAD in Joi 11 Aug 2011, 00:24, editata de 1 ori
WoodyCAD- Foarte activ
deci cum a rămas? bobina preda creează un monopol magnetic sau nu? monopol magnetic așa cum îl definește maimuța savantă nu definiția misterioasă, încă în lucru și nedezvăluită publicului de cimpanzei cu papion!?
adică o sursă de flux magnetic cu divergență diferită de zero într-un volum închis 3D al spațiului! dacă o parte din fluxul ce intră în acel volum 3D se pierde și nu mai iese afară avem divergență negativă dacă în acel volum 3D e o sursă nouă de flux magnetic iese mai mult flux decât a intrat și avem divergență pozitivă ceea ce înseamnă că acea sursă sau acea gaură unde se pierde din flux pot fi considerate monopoli magnetici, unul pozitiv altul negativ ...
haide maestre ce ne tot fofilăm pe după deget! e sau nu e monopol magnetic în centrul bobinei preda?
adică o sursă de flux magnetic cu divergență diferită de zero într-un volum închis 3D al spațiului! dacă o parte din fluxul ce intră în acel volum 3D se pierde și nu mai iese afară avem divergență negativă dacă în acel volum 3D e o sursă nouă de flux magnetic iese mai mult flux decât a intrat și avem divergență pozitivă ceea ce înseamnă că acea sursă sau acea gaură unde se pierde din flux pot fi considerate monopoli magnetici, unul pozitiv altul negativ ...
haide maestre ce ne tot fofilăm pe după deget! e sau nu e monopol magnetic în centrul bobinei preda?
Ultima editare efectuata de catre totedati in Joi 11 Aug 2011, 00:29, editata de 1 ori
TOTEDATI, ai raspunsul mai sus foarte clar.
.....
TOATA TEORIA ESTE MULT MAI PROFUNDA.....DOVADA .... NICIUNUL NU A REMARCAT CONFLICTUL MAJOR DINTRE ....MONOPOLUL MAIMUTEI SAVANTE si....IN fara OUT!
...
...insa..pisoiul crestin....NU VEDE...!
...poate Sadang..... o sa-ti expliciteze...eu nu stric orzul pe gaste....!
....
SUNT LUCRURI DE FINETE PE CARE LA UN MOMENT DAT, PRIN EXERCITIU, UNII DINTRE VOI LE VETI STAPANI!
....SADANG este, singurul candidat, restul....prea departe....!
...Sadang a citit teoria.....restul.... Catavencu...!
.....DE ACEEA VA SPUNEAM, LA UN MOMENT DAT.....CA NICI MACAR... NU STITI SA INTREBATI!.....DACA ATI FI STIUT....DEMULT AVEATI RASPUNSURI!
.....
TOATA TEORIA ESTE MULT MAI PROFUNDA.....DOVADA .... NICIUNUL NU A REMARCAT CONFLICTUL MAJOR DINTRE ....MONOPOLUL MAIMUTEI SAVANTE si....IN fara OUT!
...
...insa..pisoiul crestin....NU VEDE...!
...poate Sadang..... o sa-ti expliciteze...eu nu stric orzul pe gaste....!
....
SUNT LUCRURI DE FINETE PE CARE LA UN MOMENT DAT, PRIN EXERCITIU, UNII DINTRE VOI LE VETI STAPANI!
....SADANG este, singurul candidat, restul....prea departe....!
...Sadang a citit teoria.....restul.... Catavencu...!
.....DE ACEEA VA SPUNEAM, LA UN MOMENT DAT.....CA NICI MACAR... NU STITI SA INTREBATI!.....DACA ATI FI STIUT....DEMULT AVEATI RASPUNSURI!
Ultima editare efectuata de catre WoodyCAD in Joi 11 Aug 2011, 00:43, editata de 1 ori
WoodyCAD- Foarte activ
Intervin cu scuzele de rigoare si-mi exprim propria parere.e sau nu e monopol magnetic în centrul bobinei preda?
Formulezi gresit intrebarea. Raspunsul la intrebarea aceasta este da. Intr-un fel raspunsul se afla chiar in enuntul intrebarii puse de tine, dar pentru a afla si cum anume ti-ai raspuns singur trebuie sa revizuiesti teoria lui WoodyCad. Nu el este dator sa se faca inteles ci cei care cauta sa inteleaga sa faca eforturile necesare. Polemica asta am mai discutat-o acum cateva luni pe un alt topic.
sadang- Ne-a părăsit
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 1774
Puncte : 24688
Data de inscriere : 31/05/2010
te rog să îl precizezi mai clar pentru că mie nu mie destul de clar! așa, ca pentru un pisoi creștin!
e sau nu e creat un monopol magnetic în centrul bobinei preda?
greșeala nu e a mea ci a lui woodycad care luat de val sa grăbit să dezvăluie lumii întregi o descoperire iepocală care nu există și anume un generator de monopol magnetic
faptul că nu poate sau nu vrea să strice orzul pe gâște spune multe ... asta în condițiile în care tot el, un pic mai sus admite că sa grăbit un pic, că poate ce înțelege el prin monopol magnetic nu e chiar ce înțeleg ceilalți cimpanzei cu papion
eu vreau doar să spună cu toată gura ceea ce a spus deja și să ne lămurească dacă se poate ce înțelege el prin monopol magnetic ... ca să putem trece peste buturuga cea mică mai departe ... eu i-am explicat cât am putut de mult ce înțelege un cimpanzeu cu papion prin monopol magnetic! e rândul lui să își precizeze termenii cu care lucrează și comunică!
doar intuitiv, fără cuvinte, nici măcar poze nu se poate!
ca să fie și mai simplu pot explica și în termenii folositi de el în alt episod de pe baricadatv acela cu doi colaci care sunt trași de un fir
ei bine teoria oficială spune că orice sursă de câmp magnetic e și sursa unui astfel de fir și capătul lui! în același punct din spațiu începe și în același punct din spațiu se termină! e o buclă închisă indiferent cât de lungă sau de dreaptă! indiferent câte bucle face și cât de lungă ajunge să fie până ajunge exact în același punct de unde a plecat! în cazul extrem al unei linii perfect drepte se închide în punctul unic de la infinit! un fir magnetic perfect drept are sursa la infinit! INFINIT UNIC!
mai mult proprietățile acestor fire/bucle magnetice închise depind NUMAI de sursa care le generează, nu se compun, nu se combină, nu se influențează unul pe altul, CHIAR DACĂ SE INTERSECTEAZĂ! cum sursa e și începutul și sfârșitul buclei/firului magnetic avem problema inexistenței monopolului magnetic! de ce nu poate fi separat începutul unui fir de sfârșitul lui e o ciudățenie! cum știe un astfel de fir odată ce începe să se proiecteze în spațiu CU VITEZĂ FINITĂ să aleagă/ajungă exact la sursa originală!? de ce nu poate să se termine într-un alt punct, de unde între timp a început să se proiecteze alt fir magnetic!?
în teorie aceste fire magnetice ar trebui să se propage în spațiu cu viteze finite! deci de la momentul în care e generat până apucă să se termine tot în punctul de unde a început trece un timp finit sau e ceva instantaneu?
dacă e ceva care se generează în mod instantaneu e cel puțin ciudat și iar avem de a face cu viteze de propagare infinit de mari pe care teoria oficială le respinge!
altfel spus nici teoria oficială nu e perfectă, nu explică complet fenomenul!
dacă ar exista monopoli magnetici ar trebui să existe cel puțin două puncte diferite din spatiu între care care să apară un fir magnetic ... un capăt ar fi sursa, polul pozitiv, celălalt capăt ar fi polul negativ unde se termină firul magnetic ... CELE DOUĂ CAPETE AR TREBUI SĂ FIE PUNCTE DIFERITE ÎN SPAȚIUL 3D! atunci am avea câmp magnetic generat de doi monopoli magnetici!
această ciudățenie a identității, în același punct al spațiului, a începutului firului cu sfârșitul lui NU E DELOC EXPLICAT DE TEORIA OFICIALĂ! de ce nu se poate termina și în alt punct!? enigmă!
de aceea problema existenței sau inexistenței reale a monopolului magnetic dă dureri de cap și e actuală!
e sau nu e creat un monopol magnetic în centrul bobinei preda?
sadang a scris:Formulezi gresit intrebarea
greșeala nu e a mea ci a lui woodycad care luat de val sa grăbit să dezvăluie lumii întregi o descoperire iepocală care nu există și anume un generator de monopol magnetic
faptul că nu poate sau nu vrea să strice orzul pe gâște spune multe ... asta în condițiile în care tot el, un pic mai sus admite că sa grăbit un pic, că poate ce înțelege el prin monopol magnetic nu e chiar ce înțeleg ceilalți cimpanzei cu papion
eu vreau doar să spună cu toată gura ceea ce a spus deja și să ne lămurească dacă se poate ce înțelege el prin monopol magnetic ... ca să putem trece peste buturuga cea mică mai departe ... eu i-am explicat cât am putut de mult ce înțelege un cimpanzeu cu papion prin monopol magnetic! e rândul lui să își precizeze termenii cu care lucrează și comunică!
doar intuitiv, fără cuvinte, nici măcar poze nu se poate!
ca să fie și mai simplu pot explica și în termenii folositi de el în alt episod de pe baricadatv acela cu doi colaci care sunt trași de un fir
ei bine teoria oficială spune că orice sursă de câmp magnetic e și sursa unui astfel de fir și capătul lui! în același punct din spațiu începe și în același punct din spațiu se termină! e o buclă închisă indiferent cât de lungă sau de dreaptă! indiferent câte bucle face și cât de lungă ajunge să fie până ajunge exact în același punct de unde a plecat! în cazul extrem al unei linii perfect drepte se închide în punctul unic de la infinit! un fir magnetic perfect drept are sursa la infinit! INFINIT UNIC!
mai mult proprietățile acestor fire/bucle magnetice închise depind NUMAI de sursa care le generează, nu se compun, nu se combină, nu se influențează unul pe altul, CHIAR DACĂ SE INTERSECTEAZĂ! cum sursa e și începutul și sfârșitul buclei/firului magnetic avem problema inexistenței monopolului magnetic! de ce nu poate fi separat începutul unui fir de sfârșitul lui e o ciudățenie! cum știe un astfel de fir odată ce începe să se proiecteze în spațiu CU VITEZĂ FINITĂ să aleagă/ajungă exact la sursa originală!? de ce nu poate să se termine într-un alt punct, de unde între timp a început să se proiecteze alt fir magnetic!?
în teorie aceste fire magnetice ar trebui să se propage în spațiu cu viteze finite! deci de la momentul în care e generat până apucă să se termine tot în punctul de unde a început trece un timp finit sau e ceva instantaneu?
dacă e ceva care se generează în mod instantaneu e cel puțin ciudat și iar avem de a face cu viteze de propagare infinit de mari pe care teoria oficială le respinge!
altfel spus nici teoria oficială nu e perfectă, nu explică complet fenomenul!
dacă ar exista monopoli magnetici ar trebui să existe cel puțin două puncte diferite din spatiu între care care să apară un fir magnetic ... un capăt ar fi sursa, polul pozitiv, celălalt capăt ar fi polul negativ unde se termină firul magnetic ... CELE DOUĂ CAPETE AR TREBUI SĂ FIE PUNCTE DIFERITE ÎN SPAȚIUL 3D! atunci am avea câmp magnetic generat de doi monopoli magnetici!
această ciudățenie a identității, în același punct al spațiului, a începutului firului cu sfârșitul lui NU E DELOC EXPLICAT DE TEORIA OFICIALĂ! de ce nu se poate termina și în alt punct!? enigmă!
de aceea problema existenței sau inexistenței reale a monopolului magnetic dă dureri de cap și e actuală!
Raspunsul este mai complex si o sa fie un capitol din teorie, probabil primul la urmatorul UPGRADE!
...
AM PRECIZAT CA INTELEG CU TOTUL ALTCEVA...iar ca sa fac un rezumat ar insemna sa vizualizezi ....liniile de flux....
Dar, pentru ca imi dau seama ca poti intelege... MONOPOLUL MAGNETIC este o sectiune/suprafata din spatiu 3D in care circulatiile EFT(clasa magnetoni) intra sau ies, simultan, pe ambele fete!
Daca intrarile se fac perpendicular pe suprafata, iesirile se fac.....EXACT IN PLANUL SUPRAFETEI RESPECTIVE...DISIPAT!
...O CAPCANA MAGNETICA....COMPRIMATA daca vreti!
DISIPAND IESIRILE SI CONCETRAND INTRARILE....OBTINEM SUPRAFATA SUD, INVERS...SUPRAFATA NORD!.
...si ....disiparea se poate face la nivel de....non detectie....daca doriti!
....POLUL......ZONA UNDE EFT...se inghesuie, sunt gatuite/fortate sa treaca printr-o zona restransa!
....RESTUL... in alt capitol din teorie!
FIIND O TEORIE UNIFICATA....iata un MONOPOL GRAVITATIONAL ....in geometrodinamica elicoidala...UN PLAN CU 2 OUT concentrate si.... IN .....disipat in plan!
http://www.wallpapers-room.com/4241/filter/popular/search-space/1645/
STAPANIND TEORIA UNIFICATA....ORICINE POATE TRASA LINIILE DE CAMP GRAVITATIONAL...in imaginea de mai sus!
NICIUNUL DINTRE VOI NU POATE ACCESA LUCRURI PE CARE NU LE POATE STAPANI.
ESTE PUTEREA DIVINITATII....COBORATA IN MAINILE TALE....ESTI PREGATIT SA DEVII BRUSC.....UN DUMNEZEU?.....TE ASIGUR CA NU ESTI PREGATIT....si asta ca ti-e lene sa gandesti...nu ca nu poti.....ROMANII SUNT PRIMII CARE POT!
...
AM PRECIZAT CA INTELEG CU TOTUL ALTCEVA...iar ca sa fac un rezumat ar insemna sa vizualizezi ....liniile de flux....
Dar, pentru ca imi dau seama ca poti intelege... MONOPOLUL MAGNETIC este o sectiune/suprafata din spatiu 3D in care circulatiile EFT(clasa magnetoni) intra sau ies, simultan, pe ambele fete!
Daca intrarile se fac perpendicular pe suprafata, iesirile se fac.....EXACT IN PLANUL SUPRAFETEI RESPECTIVE...DISIPAT!
...O CAPCANA MAGNETICA....COMPRIMATA daca vreti!
DISIPAND IESIRILE SI CONCETRAND INTRARILE....OBTINEM SUPRAFATA SUD, INVERS...SUPRAFATA NORD!.
...si ....disiparea se poate face la nivel de....non detectie....daca doriti!
....POLUL......ZONA UNDE EFT...se inghesuie, sunt gatuite/fortate sa treaca printr-o zona restransa!
....RESTUL... in alt capitol din teorie!
FIIND O TEORIE UNIFICATA....iata un MONOPOL GRAVITATIONAL ....in geometrodinamica elicoidala...UN PLAN CU 2 OUT concentrate si.... IN .....disipat in plan!
STAPANIND TEORIA UNIFICATA....ORICINE POATE TRASA LINIILE DE CAMP GRAVITATIONAL...in imaginea de mai sus!
NICIUNUL DINTRE VOI NU POATE ACCESA LUCRURI PE CARE NU LE POATE STAPANI.
ESTE PUTEREA DIVINITATII....COBORATA IN MAINILE TALE....ESTI PREGATIT SA DEVII BRUSC.....UN DUMNEZEU?.....TE ASIGUR CA NU ESTI PREGATIT....si asta ca ti-e lene sa gandesti...nu ca nu poti.....ROMANII SUNT PRIMII CARE POT!
WoodyCAD- Foarte activ
Constatam cu bucurie ca Dan Preda prinde repede lectiile (incomplete) de fizica pe care i le-am servit despre magnetism. A renuntat la monopolul magnetic si acum se leaga doar de cel gravidational. Dar vai, iar erori colosale, grosolane !!! (vor fi dezvaluite dupa ce Maistrul le va patenta )
.............................................
Dupa ce-am admirat wallpapirul cu titirezul cosmic, m-am luminat, am inteles monopolii gravidationali (cei difuzi si cei concentrati) si pentru o secunda m-am crezut Dumnezeu. Am inteles cum am facut Lumea. Dar nu eram prea bine pregatit pt functia de Dumnezeu. Cu toate ca sunt roman 100% si ar trebui sa pot intelege totul primul. Dar in sinea mea, m-am simtit tare usurat.
Apoi am simtit nevoia stringenta iar sa ma usurez si mare mi-a fost mirarea cand am privit minunea, jetul se rotea ca un string elicoidal.
Conform teoriei unificate.
...................................................................
Dupa ce se mai incing suficient spiritele, si cand buboiul va fi foarte bine copt, vom veni cu acul magnetic potrivit. Sa-l dezumflam.
Este cineva dispus sa prezinte la aceeasi tembeliziune o replica nemascata si transparenta a bobinei, pe care o pot oferi?
................................................
http://www.baricada.ro/arhiva/ghilea-show-04-08-2011-dan-preda-201108052613/
Sa crapi de ras, nu alta.
Domnu Mare Maistru, e timpul sa te recalifici, sa lasi fizica in sama specialistilor cu facultate corespunzatoare. Nu vei stii corect niciodata de ce se atrag doi magneti si ce sunt acele "fluxuri si linii de camp" Discutiile cu "fizicienii" de la Magurele te vor baga si mai mult in eroare.. Sa te retragi de la TV, pana nu iese scandalul mediatic prea mare si o sa-ti fie aratata familia cu degetul pe strada. Stii ca dreptatea umbla cu capul spart ?
Ia sfatul ca ceva prietenesc si prudent, nu te mai lega de Divinitate. Deja ai intrat in vizorul unora extrem de .......intoleranti si precauti. Inchizitia nu va dispare niciodata, dar are alte metode, acum te face sa-ti dai foc singur.
http://isohunt.com/torrent_details/270806453/The+Day+Before+Disclosure%5BRO+Sub+Embedded%5D%5B2010%5D?tab=summary
Sa faci ceva practic si util societatii. De exemplu sa cercetezi si sa proiectezi scaune sau tronuri rezistente, dar din lemn stratificat multiplu, ca se rup prea repede astea subtiri din plastic turcesc si tin rece. Aaaa, poti proiecta si pe comanda, cu dedicatie, dupa dimensiunea beneficiarului. Marca inregistrata si protejata.
.............................................
Dupa ce-am admirat wallpapirul cu titirezul cosmic, m-am luminat, am inteles monopolii gravidationali (cei difuzi si cei concentrati) si pentru o secunda m-am crezut Dumnezeu. Am inteles cum am facut Lumea. Dar nu eram prea bine pregatit pt functia de Dumnezeu. Cu toate ca sunt roman 100% si ar trebui sa pot intelege totul primul. Dar in sinea mea, m-am simtit tare usurat.
Apoi am simtit nevoia stringenta iar sa ma usurez si mare mi-a fost mirarea cand am privit minunea, jetul se rotea ca un string elicoidal.
Conform teoriei unificate.
...................................................................
Dupa ce se mai incing suficient spiritele, si cand buboiul va fi foarte bine copt, vom veni cu acul magnetic potrivit. Sa-l dezumflam.
Este cineva dispus sa prezinte la aceeasi tembeliziune o replica nemascata si transparenta a bobinei, pe care o pot oferi?
................................................
http://www.baricada.ro/arhiva/ghilea-show-04-08-2011-dan-preda-201108052613/
Sa crapi de ras, nu alta.
Domnu Mare Maistru, e timpul sa te recalifici, sa lasi fizica in sama specialistilor cu facultate corespunzatoare. Nu vei stii corect niciodata de ce se atrag doi magneti si ce sunt acele "fluxuri si linii de camp" Discutiile cu "fizicienii" de la Magurele te vor baga si mai mult in eroare.. Sa te retragi de la TV, pana nu iese scandalul mediatic prea mare si o sa-ti fie aratata familia cu degetul pe strada. Stii ca dreptatea umbla cu capul spart ?
Ia sfatul ca ceva prietenesc si prudent, nu te mai lega de Divinitate. Deja ai intrat in vizorul unora extrem de .......intoleranti si precauti. Inchizitia nu va dispare niciodata, dar are alte metode, acum te face sa-ti dai foc singur.
http://isohunt.com/torrent_details/270806453/The+Day+Before+Disclosure%5BRO+Sub+Embedded%5D%5B2010%5D?tab=summary
Sa faci ceva practic si util societatii. De exemplu sa cercetezi si sa proiectezi scaune sau tronuri rezistente, dar din lemn stratificat multiplu, ca se rup prea repede astea subtiri din plastic turcesc si tin rece. Aaaa, poti proiecta si pe comanda, cu dedicatie, dupa dimensiunea beneficiarului. Marca inregistrata si protejata.
gafiteanu- Foarte activ
de ce să lase în pace divinitatea!? pesemne și tu ești unul din cei care simt nevoia să îl apere pe extraterestrul-șef când e atacat la persoană?
lol!
bolovanul nu are nevoie de gărzi de corp! una din cele mai sigure legi ateiste e faptul că nimic nu se pierde, nimic nu se câștigă totul se transformă și dpdv al creatorului tot un ***** e indiferent în ce formă ...
așa că nu mai speriați oamenii cu poveștile despre extraterestrul-șef supărăcios! el se supără doar când nu îl bagi în seamă nu când îi dai șuturi în fund! când pretinzi că nu există nu când te lupți cu el!
iar woodycad deși pretinde că nu există de fiecare dată în 2-3 minute de show tot la el ajunge așa ca e totul ok, extraterestrul șef e mulțumit, problemele arzătoare, chestiunea zilei cum ar zice nenea iancu, e tot aia ca și cea din altarul bisericii ... în teorie!
dorința de mai bine pentru toți nu doar pentru tine nu are cum să îl supere pe extraterestrul-șef indiferent dacă forța are gradient mai mare dinspre zona ateilor sau a bisericoșilor!
și surpriză nici eu nu știu de ce se atrag doi magneți, teoriile oficiale nu mă conving de loc! nu sunt decât aproximații care încearcă să descrie matematic și cantitativ efecte fără a reuși să explice prea bine cauzele reale din spatele acestor forțe!
singura diferență dintre starea actuală și cea de acum 200 de ani e dezvoltarea hipertrofiată și cam aiurea a unui aparat matematic stufos, tot mai greu de înțeles și de urmărit, care a reușit să descrie mai bine dpdv teoretic diverse forme de manifestare a unor realități și care folosește aceste definiții și modele pur teoretice în prea multe locuri fără nici o jenă vizavi de imaginea globală pe care până la urmă nimeni nu o mai pricepe deși ar trebui să o clarifice și simplifice!
după felul în care cel putin în cazul magnetismului sunt folosite diverse modele diferite funcție de care se potrivește mai bine cu efectul măsurat după care fără nici o jenă se extinde modelul folosit și se fac predicții deși în cazurile în care modelul nu corespunde e înlocuit cu altul incompatibil mi se pare extrem de dubios!
avem modelul dipolului magnetic, dacă vrem să calculăm repede câmpul magnetic la nivel macroscopic, dar când vrem să vedem cum se distribuie în interiorul magnetului repede se sare la modelul inelului de flux de curent care generează linii de câmp magnetic!
la forțe reale e și mai și! aproximații! avem un câmp magnetic generat de dipoli magnetici dar dacă vrem să fim cool putem trânti repede de un quadripol magnetic care anulează dipolul și păstrează doar quadripolul! evident, cu alte caracteristici!
și dacă quadripolul nu e destul de ciudat se pot folosi poli si mai creți! încă nu am reușit să înțeleg de ce sa sărit peste tripol, dar asta e!
lol!
bolovanul nu are nevoie de gărzi de corp! una din cele mai sigure legi ateiste e faptul că nimic nu se pierde, nimic nu se câștigă totul se transformă și dpdv al creatorului tot un ***** e indiferent în ce formă ...
așa că nu mai speriați oamenii cu poveștile despre extraterestrul-șef supărăcios! el se supără doar când nu îl bagi în seamă nu când îi dai șuturi în fund! când pretinzi că nu există nu când te lupți cu el!
iar woodycad deși pretinde că nu există de fiecare dată în 2-3 minute de show tot la el ajunge așa ca e totul ok, extraterestrul șef e mulțumit, problemele arzătoare, chestiunea zilei cum ar zice nenea iancu, e tot aia ca și cea din altarul bisericii ... în teorie!
dorința de mai bine pentru toți nu doar pentru tine nu are cum să îl supere pe extraterestrul-șef indiferent dacă forța are gradient mai mare dinspre zona ateilor sau a bisericoșilor!
și surpriză nici eu nu știu de ce se atrag doi magneți, teoriile oficiale nu mă conving de loc! nu sunt decât aproximații care încearcă să descrie matematic și cantitativ efecte fără a reuși să explice prea bine cauzele reale din spatele acestor forțe!
singura diferență dintre starea actuală și cea de acum 200 de ani e dezvoltarea hipertrofiată și cam aiurea a unui aparat matematic stufos, tot mai greu de înțeles și de urmărit, care a reușit să descrie mai bine dpdv teoretic diverse forme de manifestare a unor realități și care folosește aceste definiții și modele pur teoretice în prea multe locuri fără nici o jenă vizavi de imaginea globală pe care până la urmă nimeni nu o mai pricepe deși ar trebui să o clarifice și simplifice!
după felul în care cel putin în cazul magnetismului sunt folosite diverse modele diferite funcție de care se potrivește mai bine cu efectul măsurat după care fără nici o jenă se extinde modelul folosit și se fac predicții deși în cazurile în care modelul nu corespunde e înlocuit cu altul incompatibil mi se pare extrem de dubios!
avem modelul dipolului magnetic, dacă vrem să calculăm repede câmpul magnetic la nivel macroscopic, dar când vrem să vedem cum se distribuie în interiorul magnetului repede se sare la modelul inelului de flux de curent care generează linii de câmp magnetic!
la forțe reale e și mai și! aproximații! avem un câmp magnetic generat de dipoli magnetici dar dacă vrem să fim cool putem trânti repede de un quadripol magnetic care anulează dipolul și păstrează doar quadripolul! evident, cu alte caracteristici!
și dacă quadripolul nu e destul de ciudat se pot folosi poli si mai creți! încă nu am reușit să înțeleg de ce sa sărit peste tripol, dar asta e!
Gafitene, daca ai citit mii da carti si ai sute de doctorate nu inseamna ca eu SaDAng, sau oricine altcineva, ar trebui sa iti acorde mai multa autoritate in orice domeniu crezi tu ca esti mai bine pregatit, decat atat cat si cum vreau eu sau respectivul. Capisce? Este dreptul tau sa crezi ce vrei si cum vrei insa nu incerca sa pari ceea ce nu esti. Asa ca lasa aroganta asta de doi bani, si uitate-n jurul tau! Himera in care traiesti si te manifesti este total diferita de cea pe care o sustii!
. Esti josnic si ordinar! Period.Apoi am simtit nevoia stringenta iar sa ma usurez si mare mi-a fost mirarea cand am privit minunea, jetul se rotea ca un string elicoidal.
sadang- Ne-a părăsit
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 1774
Puncte : 24688
Data de inscriere : 31/05/2010
CIOBANII CU 12 CLASE au nevoie non stop sa se usureze pe ....ceva...si acesta ....ARGUMENTUL LOR....LA DEMONTAREA TEORIEI PREDA... .
...
....fiecare face ce poate....unii cu 12 clase... FAC DOAR PIPI!..,iar asta nu trebuie sa ne supere...pentru ca fac si...PE EI....si se vede! ....toti sunt asa....
...
....fiecare face ce poate....unii cu 12 clase... FAC DOAR PIPI!..,iar asta nu trebuie sa ne supere...pentru ca fac si...PE EI....si se vede! ....toti sunt asa....
WoodyCAD- Foarte activ
Quadripol, tripol, decapol...etc....sunt notiuni abstracte identice.... nodului de retea / -curgere electrica - curgerea fluidelor....etc! .....SUM_IN=SUM_OUT
WoodyCAD- Foarte activ
Cunoscand obsesiile lui Dan este lesne de inteles ca in bobinele lui firele sunt rasucite ca franghiile ba pe stanga ba pe dreapta iar formele sunt cilindrice sau toroidale.O inbarligatura de acest gen e greu sa o pui intr-un simulator.Sa-l lasam sa continue ca sigur o sa-si prinda urechile la gravitatie.
cris- Foarte activ
Argumentul acesta.....sa-l lasam sa continue....ESTE FOARTE PUTERNIC IN..... DEMONTAREA TEORIEI PREDA!
WoodyCAD- Foarte activ
Ca la SAH cand e cazul lasi oponentul sa se bata singur.
cris- Foarte activ
https://cercetare.forumgratuit.ro/t344-geometrodinamica-elicoidala-_-romanian-unified-theory#7113
Oooopa...Marele Maistru invata din mers, incepe in sfarsit sa-si inteleaga propia teorie si o corecteaza.
Renunta la monopolul magnetic (dupa demascarea smecheriei cu bobinele Helmoltz) si inventeaza dipolul gravitational, ca-i mai sigur sa-si asigure doi poli si la gravitatie, sa fie de unde.
A bagat in ghiveci dipol la toate acum.
""" CODUL FUNDAMENTAL INSEAMNA INTERACTIUNI LA ....LIMITELE DE SEPARATIE!
DIPOLUL/MONOPOLUL -----regasite in univers, la orice scara dimensionala!
DIPOL GRAVITATIONAL
MONOPOLUL = suprafata IN-IN sau OUT-OUT """
Deci daca se bat cap in cap doua IN-IN si dispare totul fara iesire, avem monopol.
Sau daca iese din nimic doua OUT-OUT, iar avem minunea de monopol.
Ce ne mai inventezi in fizica ultra-moderna geometrodinamica-elicoidala-unificata-romaneasca, Mare Maistre ? Poate repulsia gravitationala la celalalt pol gravific, recent inventat. Bate aici, ca-i hot si cool, cum vrei.
Desigur ca poti comenta in viziunea proprie, ce este cu monopolii sarcinilor electrice, sunt sau nu sunt monopoli ? Ce sunt de fapt ?
Oooopa...Marele Maistru invata din mers, incepe in sfarsit sa-si inteleaga propia teorie si o corecteaza.
Renunta la monopolul magnetic (dupa demascarea smecheriei cu bobinele Helmoltz) si inventeaza dipolul gravitational, ca-i mai sigur sa-si asigure doi poli si la gravitatie, sa fie de unde.
A bagat in ghiveci dipol la toate acum.
""" CODUL FUNDAMENTAL INSEAMNA INTERACTIUNI LA ....LIMITELE DE SEPARATIE!
DIPOLUL/MONOPOLUL -----regasite in univers, la orice scara dimensionala!
DIPOL GRAVITATIONAL
MONOPOLUL = suprafata IN-IN sau OUT-OUT """
Deci daca se bat cap in cap doua IN-IN si dispare totul fara iesire, avem monopol.
Sau daca iese din nimic doua OUT-OUT, iar avem minunea de monopol.
Ce ne mai inventezi in fizica ultra-moderna geometrodinamica-elicoidala-unificata-romaneasca, Mare Maistre ? Poate repulsia gravitationala la celalalt pol gravific, recent inventat. Bate aici, ca-i hot si cool, cum vrei.
Desigur ca poti comenta in viziunea proprie, ce este cu monopolii sarcinilor electrice, sunt sau nu sunt monopoli ? Ce sunt de fapt ?
gafiteanu- Foarte activ
cris- Foarte activ
progresăm! e de bine! s-a mai lămurit și problema monopolului, oarecum pentru că definițiile acelea nu sunt corecte dar așa putem judeca nivelul discuției
oricum râdeți degeaba, eu sunt convins că dialogul e esențial ca să înțelegi ce vrei să spui, exact cu zice papagalul din poză!
deaia mă sparg de râs când văd câte valuri face pe baricada tv și cum atacul la extraterestrul șef se lasă de fiecare dată cu blesteme și mișcări de trupe
e clar că sunt mulți bisericoși care habar n-au ce e aia dumnezeu! nici ateul woodycad nu stă prea bine dar el măcar a ales lupta ... când te lupți, rezultatul e întotdeauna o mai bună cunoaștere a adversarului!
eu nu mă las, tot la monopol rămân:
e cam după ureche definiția! ce e suprafața din punctul tău de vedere? pentru că o suprafață 3D dpdv matematic nu are margini mai cu moț decât alte părți ale suprafeței! nu e musai să fie un cub sau o sferă!
dpdv topologic contează existența/inexistența nu mărimea suprafeței! suprafețele topologice nu lucrează cu mărimi ci doar cu existențe sau inexistențe! astfel sa reușit definirea mai exactă, dpdv matematic, a noțiunii de suprafață, orientare a suprafeței și astfel a apărut celebra bandă moebius cu o singură față!
un monopol e IN dar fără nici un OUT! faptul că IN e o arie 2D foarte mică sau una foarte mare și invers nu îl face monopol! dacă IN=OUT ca arie atunci ăla ce e dipol sau monopol? dacă IN e doar un pic mai mare sau mai mic e dipol sau monopol? de la ce raport IN/OUT dipolul devine monopol?
vrei să credem că dacă micșorezi IN și crești suprafața OUT o să ajungi să dispară cu totul IN și să rămână doar OUT?
interesantă idee dar între timp ai auzit de saturația magnetică?
wikipedia.org - Saturation_(magnetic)
altfel spus nu poți crește într-un volum de materie numărul firelor magnetice peste o anumită limită maximă și oricât încerci să înghesui mai multe fire magnetice per arie IN-OUT acest număr se va aplatiza la o valoare maximă
IN-ul monopolului tău nu va dispare veci și dacă crești suprafața OUT-ului între cele două va exista o relație de conservare maximă ceea ce va duce la scăderea firelor care ies pe suprafața OUT dacă crești aria zonei OUT pentru că există o limită maximă ... cât timp nu se pot combina firele ci doar răsuci unele lângă altele pentru orice tip de material va exista o limită maximă a firelor!
oricum nu scapi de acel IN, chiar dacă strângi firele magnetice cât poți de mult unele lângă altele! astfel că monopolul tău e o ficțiune care nu corespunde realității! și în cazul dipolului și al pseudomonopolului avem IN și OUT cu suprafețe diferite dar totdeauna vom avea IN + OUT = suprafața totală a volumului închis, IN > 0 și OUT > 0 și fiecare fir SEPARAT de celelalte fire!
NU SE COMBINĂ! nu se influențează în nici un fel! proprietățile firului depind doar de dipolul care la generat! firul magnetic e întotdeauna o buclă închisă!
și din cauza asta, pentru că nu se combină și nu își modifică caracteristicile funcție de firele care sunt în jur, câmpul magnetic se saturează, are o limită maximă care depinde de material, de generatorii care creează buclele magnetice! poți manipula câmpul magnetic doar umblând la generatori, fie îi aliniezi pe toți într-o anumită direcție fie asamblezi la nivel molecular un cristal mai dens împachetat și atunci poți avea un IN mai subțire și mai dens și un out mai puternic pe o suprafață mai mare
asta e ce pretinde teoria oficială
dacă vrei reuși să demonstrezi că buclele magnetice pot să se combine și altfel, de exemplu o sursă să poată aduna și termina două bucle diferite sau că dacă se înfășoară unul în jurul celuilalt își modifică proprietățile independent de dipolul care le-a generat vei arunca în aer teoria electromagnetică oficială!
oricum râdeți degeaba, eu sunt convins că dialogul e esențial ca să înțelegi ce vrei să spui, exact cu zice papagalul din poză!
deaia mă sparg de râs când văd câte valuri face pe baricada tv și cum atacul la extraterestrul șef se lasă de fiecare dată cu blesteme și mișcări de trupe
e clar că sunt mulți bisericoși care habar n-au ce e aia dumnezeu! nici ateul woodycad nu stă prea bine dar el măcar a ales lupta ... când te lupți, rezultatul e întotdeauna o mai bună cunoaștere a adversarului!
eu nu mă las, tot la monopol rămân:
WoodyCAD a scris:DIPOLUL = suprafata IN-OUT
MONOPOLUL = suprafata IN-IN sau OUT-OUT
e cam după ureche definiția! ce e suprafața din punctul tău de vedere? pentru că o suprafață 3D dpdv matematic nu are margini mai cu moț decât alte părți ale suprafeței! nu e musai să fie un cub sau o sferă!
dpdv topologic contează existența/inexistența nu mărimea suprafeței! suprafețele topologice nu lucrează cu mărimi ci doar cu existențe sau inexistențe! astfel sa reușit definirea mai exactă, dpdv matematic, a noțiunii de suprafață, orientare a suprafeței și astfel a apărut celebra bandă moebius cu o singură față!
un monopol e IN dar fără nici un OUT! faptul că IN e o arie 2D foarte mică sau una foarte mare și invers nu îl face monopol! dacă IN=OUT ca arie atunci ăla ce e dipol sau monopol? dacă IN e doar un pic mai mare sau mai mic e dipol sau monopol? de la ce raport IN/OUT dipolul devine monopol?
vrei să credem că dacă micșorezi IN și crești suprafața OUT o să ajungi să dispară cu totul IN și să rămână doar OUT?
interesantă idee dar între timp ai auzit de saturația magnetică?
wikipedia.org - Saturation_(magnetic)
altfel spus nu poți crește într-un volum de materie numărul firelor magnetice peste o anumită limită maximă și oricât încerci să înghesui mai multe fire magnetice per arie IN-OUT acest număr se va aplatiza la o valoare maximă
IN-ul monopolului tău nu va dispare veci și dacă crești suprafața OUT-ului între cele două va exista o relație de conservare maximă ceea ce va duce la scăderea firelor care ies pe suprafața OUT dacă crești aria zonei OUT pentru că există o limită maximă ... cât timp nu se pot combina firele ci doar răsuci unele lângă altele pentru orice tip de material va exista o limită maximă a firelor!
oricum nu scapi de acel IN, chiar dacă strângi firele magnetice cât poți de mult unele lângă altele! astfel că monopolul tău e o ficțiune care nu corespunde realității! și în cazul dipolului și al pseudomonopolului avem IN și OUT cu suprafețe diferite dar totdeauna vom avea IN + OUT = suprafața totală a volumului închis, IN > 0 și OUT > 0 și fiecare fir SEPARAT de celelalte fire!
NU SE COMBINĂ! nu se influențează în nici un fel! proprietățile firului depind doar de dipolul care la generat! firul magnetic e întotdeauna o buclă închisă!
și din cauza asta, pentru că nu se combină și nu își modifică caracteristicile funcție de firele care sunt în jur, câmpul magnetic se saturează, are o limită maximă care depinde de material, de generatorii care creează buclele magnetice! poți manipula câmpul magnetic doar umblând la generatori, fie îi aliniezi pe toți într-o anumită direcție fie asamblezi la nivel molecular un cristal mai dens împachetat și atunci poți avea un IN mai subțire și mai dens și un out mai puternic pe o suprafață mai mare
asta e ce pretinde teoria oficială
dacă vrei reuși să demonstrezi că buclele magnetice pot să se combine și altfel, de exemplu o sursă să poată aduna și termina două bucle diferite sau că dacă se înfășoară unul în jurul celuilalt își modifică proprietățile independent de dipolul care le-a generat vei arunca în aer teoria electromagnetică oficială!
Cand vezi ca ai gresit si incerci sa dregi busuiocul iese cotita.
cris- Foarte activ
Pagina 6 din 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Subiecte similare
» Dan Preda vanzator de iluzii
» Dan Preda la Antena 2
» Ce garanţie avem că un corp liber se deplasează rectiliniu?
» Dan Preda la Antena 2
» Ce garanţie avem că un corp liber se deplasează rectiliniu?
Pagina 6 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum