Forum pentru cercetare
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romana
Scris de Meteorr Ieri la 21:34

» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Joi 21 Noi 2024, 20:31

» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57

» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07

» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00

» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26

» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50

» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30

» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44

» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05

» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06

» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14

» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59

» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56

» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06

» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04

» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11

» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43

» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01

» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51

» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34

» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59

» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01

» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06

» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03

» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57

» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50

» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37

» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49

» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37

Top postatori
virgil (12459)
ROSIA MONTANA - Pagina 5 Vote_lcapROSIA MONTANA - Pagina 5 Voting_barROSIA MONTANA - Pagina 5 Vote_rcap 
CAdi (12397)
ROSIA MONTANA - Pagina 5 Vote_lcapROSIA MONTANA - Pagina 5 Voting_barROSIA MONTANA - Pagina 5 Vote_rcap 
virgil_48 (11380)
Abel Cavaşi (7963)
gafiteanu (7617)
curiosul (6790)
Razvan (6183)
Pacalici (5571)
scanteitudorel (4989)
eugen (3969)

Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi
Pacalici
CAdi
curiosul
Dacu
Razvan
virgil
meteor
gafiteanu
scanteitudorel

Cei mai activi postatori ai lunii
virgil
No_name
CAdi
ilasus
eugen
Dacu2
Forever_Man
Meteorr
Abel Cavaşi

Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man
virgil
Dacu2
ilasus
CAdi
Meteorr
eugen
Abel Cavaşi

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 47 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 47 Vizitatori :: 2 Motoare de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57

ROSIA MONTANA

+15
omuldinluna
Dacu
meteor
Bordan
totedati
nic
curiosul
mm
alefzero
sadang
Abel Cavaşi
eugen
Razvan
virgil
CAdi
19 participanți

Pagina 5 din 7 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

In jos

ROSIA MONTANA - Pagina 5 Empty ROSIA MONTANA

Mesaj Scris de CAdi Vin 20 Mai 2011, 13:47

Rezumarea primului mesaj :

In prezent se pune problema exploatarii zacamantului aurifer din aceasta regiune (se extimeaza ca ar mai fi cca 350 tone de aur).Se stie ca romanii in perioada cand au administrat Dacia ar fi extras cca 2600 tone de aur din aceasta regiune !

Pe de o parte in aceasta zona sunt trei sau patru interese:

1)Interesul lui Roşia Montana Gold Corporation (RMGC) .Care este o companie înfiinţată în anul 1997, în judeţul Alba, în care acţionari sunt compania minieră de stat Minvest Deva - cu 19.31 %, Gabriel Resources – cu 80.46% şi alţi acţionari minoritari – cu 0.23%.
Compania Gabriel Resources este cotată la Bursa din Toronto (simbol GBU)( În prezent peste 80% din acţiuni sunt deţinute de investitori din SUA, printre care Newmont Mining, al doilea producător de aur din lume, cu 15%, Electrum Strategic Holdings LLC cu 18% şi Paulson & CO cu 18%)
2) Interesul locuitorilor de la Rosia Montana care nu au de lucru si vad ca regiunea lor a cazut in uitare si in paragina
3)Interesul ,,Ecologistilor'' pentru pastrarea ,,curata'' a zonei (neutralizarea cianurilor) si conservarea patrimoniului cultural si istoric(vestigii istorice etc.)
4)Interesul national impartit in doua curente :
a) Exploatarea zacamantului ....
b)Conservarea lui....

Ce parere aveti ?
(deoarece presiunile(dintr-o parte si din cealalta) devin din ce in ce mai mari !!!)

CAdi
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :
ROSIA MONTANA - Pagina 5 Left_bar_bleue10 / 1010 / 10ROSIA MONTANA - Pagina 5 Right_bar_bleue
Numarul mesajelor : 12397
Puncte : 59041
Data de inscriere : 16/02/2011
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...

Sus In jos

ROSIA MONTANA - Pagina 5 Empty Re: ROSIA MONTANA

Mesaj Scris de Razvan Lun 16 Sept 2013, 09:46

Otrăvirea maidanezilor cu cianurile de la Roşia Montană ar rezolva ambele probleme! Smile

Razvan
Foarte activ
Foarte activ

Numarul mesajelor : 6183
Data de inscriere : 18/03/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de CAdi Lun 16 Sept 2013, 12:43

Razvan a scris:Otrăvirea maidanezilor cu cianurile de la Roşia Montană ar rezolva ambele probleme! Smile
A doua problema care ar fi ?

CAdi
Foarte activ
Foarte activ

Sus In jos

Mesaj Scris de Razvan Lun 16 Sept 2013, 13:13

Cum care? A maidanezilor. Rămâne doar întrebarea dacă ar ajunge un lac plin cu cianuri pentru toţi maidanezii?

Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :
ROSIA MONTANA - Pagina 5 Left_bar_bleue9 / 109 / 10ROSIA MONTANA - Pagina 5 Right_bar_bleue
Puncte : 33839

Sus In jos

Mesaj Scris de nic Lun 16 Sept 2013, 20:50

Rosia Montana, zăcăminte de wolfram, argint, titaniu, seleniu, indiu, galiu, vanadiu, molibden, germaniu, arsen, nichel, cobalt mai importate decât aurul.
http://www.certitudinea.ro/articole/dezvaluiri/view/atentie-la-portavion-aurul-de-la-rosia-montana-ar-putea-fi-doar-circul

nic
Activ
Activ

Mulţumit de forum :
ROSIA MONTANA - Pagina 5 Left_bar_bleue0 / 100 / 10ROSIA MONTANA - Pagina 5 Right_bar_bleue
Numarul mesajelor : 793
Puncte : 19879
Data de inscriere : 24/03/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de meteor Lun 16 Sept 2013, 21:10

Interesant vorbesti, spre exemplu eu nu intelegeam care e povestea pina la urma cu Afganistanul "alt adevăr: motivul prezenţei NATO în AFGANISTAN nu erau teroriştii, ci uriaşele zăcăminte de URANIU pur",
nu stiu daca asa este, la prima vedere pare a adevar.
Despre zacamintele mari (primele locuri din lume) de anumite metale rare, cred ca se exagereaza, insa e interesant expus.
Cazuri de manipulare catateanului la spectacolul de circ,cred ca sunt mai multe.

meteor
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :
ROSIA MONTANA - Pagina 5 Left_bar_bleue9 / 109 / 10ROSIA MONTANA - Pagina 5 Right_bar_bleue
Numarul mesajelor : 2203
Puncte : 25846
Data de inscriere : 19/06/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de omuldinluna Lun 16 Sept 2013, 22:31

Acel text e o imbecilitate veche de vreo 4 ani. Nici nu trebuie să depui vreun efort de gândire sau căutare, numai când vezi exprimări gen REZERVELE INEPUIZABILE DE WOLFRAM ALE ROMÂNIEI!!! e clar cu cine ai de-a face.

Probabil e wolframul de puritate 100% cu care si-au facut dacii oznuri și s-au mutat pe planeta Nibiru.
omuldinluna
omuldinluna
Ne-a părăsit

Mulţumit de forum :
ROSIA MONTANA - Pagina 5 Left_bar_bleue10 / 1010 / 10ROSIA MONTANA - Pagina 5 Right_bar_bleue
Prenume : Omul
Numarul mesajelor : 2728
Puncte : 30683
Data de inscriere : 03/08/2011
Obiective curente : Doresc sa termin expunerea problemei clasice a miscarii in camp central, cu aplicatie la campul gravitational Newtonian

Sus In jos

Mesaj Scris de CAdi Mar 17 Sept 2013, 12:15

Se pare ca la nivel national au loc niste disensiuni politice .
Presedintele Tarii si liderul PNL sunt de acord cu
extragerea aurului,argintului si celorlalte metale rare
prin metode ecologice ,fara distrugerea zonei ,in folosul BNR si al tarii, in timp ce liderul PSD sustine varianta companiei Rosia Montana Gold Corporation....

CAdi
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de meteor Mar 17 Sept 2013, 12:28

@omuldinluna
La ce le-ar trebui atit aur ?!

Ce sa faci cu el, in afara de infima de mica parte aplicata in electronica si la bijuterii (si acestea pe timp de criza sunt aproape uitate) ?!
Aceasta e una, alta e ca mai toate tarile isi tin avutia in aur, aurul sta cantitati enorme in budjetul multor tari.
In practica in ziua de azi mari cine stie ce aplicatii eu nu prea vad si gindestete ce ar fi atunci cind in o zi se va prabusi la pamint pretul aurului.

meteor
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de omuldinluna Mar 17 Sept 2013, 13:27

@CAdi

Din câte știu eu, alte metode în afară de cianuri nu există momentan, iar povestea aia cu folosul BNR și al țării e atât de departe de realitățile de pe hârtiile semnate, că președintele și șeful liberalilor nu fac altceva decât gargară de imagine. Președintele chiar a fost un susținător foarte vehement al proiectului acum câțiva ani, și iată ce schimbare radicală de opinie a intervenit odată ce nu mai are guvernul sub control total. Cât despre Ponta, cred că nici el nu mai știe săracul la câta capete joacă.

Eu cred că a devenit o bătălie uriașă cu cel puțin 3 participanți, anume rmgc, care vor să facă exploatarea, companiile rivale care doresc să preia proiectul, și guvernul, care ține licitația deschisă și mulge la fiecare cât poate de mult.

@meteor

Din câte știu eu, aur = putere, deci mult aur = multă putere. Asta faci cu mult aur. Obții multă putere.
omuldinluna
omuldinluna
Ne-a părăsit

Mulţumit de forum :
Obiective curente : Doresc sa termin expunerea problemei clasice a miscarii in camp central, cu aplicatie la campul gravitational Newtonian

Sus In jos

Mesaj Scris de CAdi Mar 17 Sept 2013, 14:10

omuldinluna a scris:@CAdi

Din câte știu eu, alte metode în afară de cianuri nu există momentan, iar povestea aia cu folosul BNR și al țării e atât de departe de realitățile de pe hârtiile semnate, că președintele și șeful liberalilor nu fac altceva decât gargară de imagine. Președintele chiar a fost un susținător foarte vehement al proiectului acum câțiva ani, și iată ce schimbare radicală de opinie a intervenit odată ce nu mai are guvernul sub control total. Cât despre Ponta, cred că nici el nu mai știe săracul la câta capete joacă.

Eu cred că a devenit o bătălie uriașă cu cel puțin 3 participanți, anume rmgc, care vor să facă exploatarea, companiile rivale care doresc să preia proiectul, și guvernul, care ține licitația deschisă și mulge la fiecare cât poate de mult.

@meteor

Din câte știu eu, aur = putere, deci mult aur = multă putere. Asta faci cu mult aur.
Obții multă putere.
Romanii i-au folosit pe sclavii daci si au extras 2600 de tone aur
cu dalta si ciocanul!
Ca sa dai de munca la 2000 de oameni ,nu este nevoie sa
imbolnavesti populatia cu cianuri sa distrugi localitati ,biserici si cimitire ,
paduri si munti ...
Pot sa-l extraga si cu ciocanele pneumatice si masinile de mina ,
apoi sa-l spele ca pe vremuri...
E drept randamentul e mai mic, dar aurul extras acopera salariile si
investitiile ,iar aurul ramane in tara nu pleaca la export .
Nu mai vorbim de argint si alte metale rare (se spune ca exista si uraniu)
De lucru poate sa fie 50 de ani de aici inainte nu 7 ani
cat preconizeaza Compania RMGC .
Stiai ca pana in 1918 cei din Rosia Montana erau si propietari de mine
si ca doar o parte din aurul extras se platea ca impozit  ?

CAdi
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de meteor Mar 17 Sept 2013, 14:20

omuldinluna a scris:

@meteor

Din câte știu eu, aur = putere, deci mult aur = multă putere. Asta faci cu mult aur. Obții multă putere.
Daca nu stii concret ce putere anume are, daca nu are concret aplicatii, doar ca dupa el se orenteaza multe cursuri de valute, doar de vorba si ca asa ia ramas numele pompos inca din timpuri, atunci este o autoamageala, ar fi ca banul, doar o hirtie care cindva se poate prabusi/ devaloriza, ca apoi sa nu iti poti sterge nici f...l

Spre exemplu, fierul da as putea spune ca e putere, deoarece concret il pot aplica in practica, anume calitatea sa de duritate.

Aurul, conductor foarte bun, nu intra in reactie aproape cu nici o substanta, e frumos.
Mari aplicatii din aceastea eu nu vad (inafara de conductivitate si de a nu intra in reactie, acestea insa le pot inlocui usor alte metale nu asa de rare ex: argint, aluminiu , cupru, et.).

meteor
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de CAdi Mar 17 Sept 2013, 14:28

CAdi a scris:
omuldinluna a scris:@CAdi

.
Omuledinluna ,
Romanii i-au folosit pe sclavii daci si au extras 2600 de tone aur
cu dalta si ciocanul!
Ca sa dai de munca la 2000 de oameni ,nu este nevoie sa
imbolnavesti populatia cu cianuri sa distrugi localitati ,biserici si cimitire ,
paduri si munti ...
Pot sa-l extraga si cu ciocanele pneumatice si masinile de mina ,
apoi sa-l spele ca pe vremuri...
E drept randamentul e mai mic, dar aurul extras acopera salariile si
investitiile ,iar aurul ramane in tara nu pleaca la export .
Nu mai vorbim de argint si alte metale rare (se spune ca exista si uraniu)
De lucru poate sa fie 50 de ani de aici inainte nu 7 ani
cat preconizeaza Compania RMGC .
Stiai ca pana in 1918 cei din Rosia Montana erau si propietari de mine
si ca doar o parte din aurul extras se platea ca impozit  ?

CAdi
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de CAdi Mar 17 Sept 2013, 19:43

Aurul de la Rosia Montana incepe sa miroasa urat ...
(vezi ca mai are o propietate Meteor ? )
Se pare ca s-au dat de catre RMGC ,40 de milioane de dolari pentru diversi politicieni
pentru deplasari peste hotare ,alegeri ,inclusiv spagi (sursa TV ).
Se pare ca si privatizarea Rompetrol Rafinare miroase ,ca si aprobarea exploatarii
gazelor de sist !
Omuledinluna ,pe undeva , ai dreptate....
Primeaza avizarea proiectului minier Rosia Montana nu protectia mediului ,si rezolvarea
prin alte metode a locurilor de munca.
Guvernul se zbate pentru 4 miliarde de dolari se zice castig de pe Rosia Montana nu pentru
absorbtia a 15 miliarde de euro oferiti de UE . Very Happy 

CAdi
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de omuldinluna Mar 17 Sept 2013, 21:20

Problema cu banii de la UE e că ai nevoie de oameni competenți care să aibă o viziune de dezvoltare unitară pentru țară și să fie capabili să scrie proiecte coerente. Ori prima problemă cu politicienii e că mulți nu prea știu să scrie.

Cu canadienii merge și mai pe geagiki, oamenii îi storc până la epuizare și amână pe cât posibil demararea proiectului, pentru că nu își pot asuma răspunderea pentru cine știe ce nereguli sau dezastre ulterioare.
omuldinluna
omuldinluna
Ne-a părăsit

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de nic Mar 17 Sept 2013, 21:59

Guvernul român este pus între 'ciocan și nicovală' dar și fostele guvernări. Marile puteri ale lumii vor Roșia Montana nu pentru aur și argint pentru metalele rare... Lupta este dură.
Aurul, argintul și ale metale rare aparține poporului român.

nic
Activ
Activ

Mulţumit de forum :
ROSIA MONTANA - Pagina 5 Left_bar_bleue0 / 100 / 10ROSIA MONTANA - Pagina 5 Right_bar_bleue

Sus In jos

Mesaj Scris de CAdi Mar 17 Sept 2013, 23:33

CAdi
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de CAdi Mier 18 Sept 2013, 10:23

Unde se duce Aurul Dacilor ?
Asa cum apare in linkul de mai sus pe langa John Paulson si Thomas Kaplan, doi dintre actionarii miliardari de la compania Gabriel Resources,mai este implicat si George Soros, un miliardar de origine maghiara in proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana.
Pe linga aur se vor injecta nu unul ,ci trei lacuri cu cianura in inima Transilvaniei (dupa cele trei cariere
ce vor fi deschise ).

Copaceii si iarba promisa de RMGC vor creste in
lacurile de cianura?Daca cianura va patrunde in panza freatica va fi contaminata toata apa din zona iar izvoarele si fantanile vor fi otravite .
Nu stiu in cat timp se neutralizeaza cianura dar va fi distrusa pe o lunga perioada inima Transilvaniei !
Credeti ca Soros si (miliardarii asociati)ne vor binele ?

CAdi
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de CAdi Mier 18 Sept 2013, 20:23

Cine trage sforile manevrand guverne si natiuni ?

CAdi
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de meteor Mier 18 Sept 2013, 21:48

Cum se spunea ceva prin biblie:
"O camila va trece prin urechea acului mai usor in rai decit un bogat..."

"Un muncitor a semanat semintele, unele au cazut in drum si s-au uscat, altele prin frunze (acestea sunt bogatii, care dupa ce se inbogatesc isi pird mintea, precum seminta isi perde radacina).... "

meteor
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de nic Joi 19 Sept 2013, 07:53

Un film american despre dezastrele ecologice apărute după extragerea aurului utilizând ceamuri. In opinia metoda trebuie interzisă.
https://www.youtube.com/watch?v=anmmpAhD3Ig

nic
Activ
Activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de CAdi Joi 19 Sept 2013, 08:09

nic a scris:Un film american despre dezastrele ecologice apărute după extragerea aurului utilizând ceamuri. In opinia metoda trebuie interzisă.
https://www.youtube.com/watch?v=anmmpAhD3Ig
Reclamele lui RMGC se dau la televizor, dar asemenea filme nu !
De unde complicitatea televiziunilor cu guvernarea , si prostirea natiunii...

In SUA(Montana) s-a interzis mineritul cu cianura .
Strainii rad de noi cat de corupti suntem .Twisted Evil 
40 de milioane de dolari au luat guvernantii pentru deplasari... (Sursa A3)

CAdi
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de CAdi Sam 21 Sept 2013, 17:09

Parintele Iustin Parvu despre Rosia Montana :

,,Burghezia occidentala vrea sa ne ia si sufletele'' iar
,,Politicul vinde tot"

,,Masoneria dirijeaza lumea '' !

CAdi
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de Razvan Mar 24 Sept 2013, 11:09

Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :
Puncte : 33839

Sus In jos

Mesaj Scris de CAdi Mier 25 Sept 2013, 09:09

Razvan a scris:Cam aşa va ajunge şi Roşia Montană:
http://ioncoja.ro/textele-altora/in-apuseni-a-inceput-sfarsitul-lumii/
Despre dezastrul ecologic in urma exploatarii cuprului de la Rosia Poieni
s-a mai scris ,dar este relevant in articolul de pe site-ul lui Ion Coja cu
lacul de steril , faptul ca acesta a distrus satul Geamana ,sterilul acoperind  
cimitirul si ajungand pana la turla bisericii...

Insa si mai interesante sunt comentariile tinerilor la acest articol.

Urmaritile ,caci ele merg pana la anihilarea   guvernantilor actuali care
in opinia lor isi bat joc de tara lor si  distrug viitorul copiilor nostri....

CAdi
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de CAdi Joi 26 Sept 2013, 20:14

nic a scris:Rosia Montana, zăcăminte de wolfram, argint, titaniu, seleniu, indiu, galiu, vanadiu, molibden, germaniu, arsen, nichel, cobalt mai importate decât aurul.
http://www.certitudinea.ro/articole/dezvaluiri/view/atentie-la-portavion-aurul-de-la-rosia-montana-ar-putea-fi-doar-circul
ATENTIE !Interesul miliardarilor americani din spatele companiei RM Gold Corporation este,
cum se arata in articolul postat de Nic,mai curand pentru wolfram si titan  folosit masiv
in industria aeronautica(NASA) si mai putin pentru aur.
De altfel pe piata mondiala wolframul  este mai scump ca aurul !
Nic , atata le mai trebuie, ca acesti sobolani ar da buzna si in Retezat la cascaval pentru bani
iar Romania si romanii sa-i ia Twisted Evil  ...si sa se inece in cianuri impreuna cu guvernantii lor  Twisted Evil

CAdi
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de virgil Joi 26 Sept 2013, 21:02

Pe astia (guvernantii nostri) nu-i judeca nimeni pentru subminarea economiei nationale?

virgil
Moderator
Moderator

Mulţumit de forum :
Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12459
Puncte : 56979
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.

Sus In jos

Mesaj Scris de CAdi Joi 26 Sept 2013, 21:31

virgil a scris:Pe astia (guvernantii nostri) nu-i judeca nimeni pentru subminarea economiei nationale?
Ba da ; Iata ce scriu cativa tineri pe site-ul lui Ion Coja :

DANA 14.09.2013 la 4:40 pm ce dreptate aveti !de ce ii mai lasam sa ne conduca?rosenii nu vad sau nu vor sa vada prapadul lasat de de vechii comunisti si ii aceepta pe asa zisii salvatori?o data motii erau cei mai mandrii si mai curati dintre toti romanii ,chiar atat de mult isi pleaca coloana vertebrala si-si vand trecutul milenar .istoria si sit-rile romane o parte deescoperite si o alta care va fi distrusa de asa zisii’salvatori’ai mineritului de ce domnii care vor sa distruga toate acestea nu intra de net pe ‘fratele’tuturor google si sa vada ce prapad a lasat aceasta firma GOLD IN URMA PE UNDE AU TRECUT DE CE NE DISTRUGEM SINGURI SI NU INVATAM DE LA ALTII CARE ACUM STRIGA CA AU FOST MINTITI?ESTE ASTA DE GREU SA TRAIM CURAT SI CINSTIT PE CAT SE POATE SAU VREM SA FIM STRAIN IN PROPRIA TARA ?GANDI-ATI TI-VA INAINTE DE A DRISTRUGE VIITORUL SI VIATA COPIILOR NOSTRI AI TUTUROR CRED CA NIMIC NU ESTE MAI CUMPLIT PTR U PARINTE SA FIE JUDECAT DE PROPRIUL COPIL CAND ACESTA II VA SPUNE MAMA TATA UNDE ESTE AERUL CURAT DE CARE AVEM ATATA NEVOIE UNDE ESTE APA CEA BUNA ,UNDE ESTE MARUL ,PARUL ,PRUNUL SAU BRADUL DE CRACIUN DE CE ATI VANDUT TOTUL ?DE CE NU V-ATI GANDIT SI LA NOI SI LA COPII NOSTTII? CINE VA RASPUNDE PTR TOATE ASTEA?

Gabi 04.09.2013 la 11:07 am Salut, am niste prieteni care sunt plecati de ceva ani in legiunea straina.
EU propun sa facem o cheta si sa ii aducem pe “baietasii” astia mercenari.
Ma gandesc sa fie taiate 2,3 capete dintre “baietii destepti”.
Taiat capul la primul, lasat in fata guvernului cu capul pe piet cu mesajul: VOI ATI FACUT DATORIA, VOI O PLATITI! Si tot asa.

CAdi
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de CAdi Dum 29 Sept 2013, 11:34

In curand Romania ,lipsita de conducatori si  guvern , va fi lasata prada hienelor...

Rosia Montana se va extinde in toata tara...

Se lucreaza la un nou proiect minier ,

si dupa lacurile cu cianura ,defrisarea padurilor si distrugerea satelor
de la Rosia Montana ,din inima Transilvaniei, va avea loc

si distrugerea Twisted Evil 

celor mai frumosi munti din tara noastra,  Muntii Retezat

si distrugerea Parcului National Retezat cu numeroase cascade si
Taul dintre Brazi, Lacul Pietrele ,Lacul Gales,Lacul Bucura si varful Peleaga
datorita zacamintelor de wolfram descoperite aici...pirat  Twisted Evil

CAdi
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de CAdi Dum 29 Sept 2013, 18:50

Vad ca in continuare se minte poporul cu Televizorul.
La toate televiziunile se promulgheaza promulgă o campanie uriasa de
dezinformare a opiniei publice ,prin faptul ca se minte cu
nerusinare asupra ,,beneficiilor'' pe care chipurile le-ar
capata Romania de pe urma mineritului de la Rosia Montana.
Printre altele ,la un beneficiu de 10 miliarde de Euro pentru aurul extras
Romania ar scoate un profit de 78 % (alta minciuna) in conditiile in care redeventa este de 2 %
(nici macar de 4.5% dupa noua lege care a aparut dupa concesionarea aurului de catre RMGC)
iar RMGC doar un profit de 22 % Laughing .
Este ca in bancul acela cu furtul :
fur 100 milioane de euro de la banca de care nu eu beneficiez ,
caci imi cumpar 50 de Logan-uri si dau de lucru Industriei
Auto Romanesti , ma duc la Predeal,Poiana Brasov, Sinaia,Busteni si beneficiaza
Industria Turismului de la noi,joc la Cazino si beneficiaza statul ca urmare a impozitelor ,
imi cumpar un iaht  si beneficiaza Industria Constr.Navale etc .... Laughing 
Cred si eu dupa 40 de milioane de dolari date guvernantilor
pentru ,,deplasari'' ...Twisted Evil 
(Sursa Antena 3)

P. S. Nici un cuvant despre dezastrul ecologic care s-ar produce despre defrisarea a 350 ha de padure ,
despre disparitia muntilor si a satelor, despre impurificarea panzei de apa freatice , si faptul ca zona
ar deveni nelocuita pe multi ani de aici in colo .
Despre lacurile de cianura si barajele care ar aparea pe marginea lor  si de potentialul pericol care ar atarna
deasupra capetelor oamenilor din  intreaga regiune ...

Ultima editare efectuata de catre Dacu in Dum 29 Sept 2013, 19:47, editata de 3 ori (Motiv : Nu se spune se promulghează....Corect se spune se promulgă.)

CAdi
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de omuldinluna Dum 29 Sept 2013, 18:58

Nu stiu in ce masura este o minciuna sau nu. Redeventa se refera numai la cantitatea efectiva de minereu ce revine statutului, acel beneficiu se refera la toti banii care intra in bugetul de stat prin investitia facuta de companie.
omuldinluna
omuldinluna
Ne-a părăsit

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de CAdi Dum 29 Sept 2013, 19:03

omuldinluna a scris:Nu stiu in ce masura este o minciuna sau nu. Redeventa se refera numai la cantitatea efectiva de minereu ce revine statutului, acel beneficiu se refera la toti banii care intra in bugetul de stat prin investitia facuta de companie.
Deci te-au prins si pe tine... Laughing 
Chiar crezi ca la o redeventa de 2% Statul Roman ar mai incasa inca 76 % adiacent exploatarii ? Laughing 
Nu mai punem la socoteala si dezastrul ecologic.

CAdi
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de omuldinluna Dum 29 Sept 2013, 19:50

De unde ai tras concluzia ca "m-au prins"?! Nu spun decat ca e o diferenta intre totalitatea banilor care intra in bugetul de stat prin investitiile facute de companie, si cantitatea de minereu care ii revine statului din exploatare (cu care poate produce alti bani). A spune ca cele doua sunt acelasi lucru e o minciuna la fel de mare ca si cum ai prezente procente false pentru oricare dintre ele.

Eu sunt de principiu impotriva exploatarii resurselor teritoriale de catre agentii straine, dar asta nu inseamna ca ma apuc acum sa mint ca sa-mi apar pozitia.

omuldinluna
omuldinluna
Ne-a părăsit

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 5 din 7 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum