Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Forever_Man Ieri la 22:56
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la Abel Cavaşi în Daci nemuritori
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în Fenomene Electromagnetice
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Fiinte deosebite.
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12458) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 19 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 19 Vizitatori :: 2 Motoare de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Sisteme de punctaj.Etichete.
4 participanți
Pagina 1 din 1
Sisteme de punctaj.Etichete.
Am observat ca multi dintre noi sunt punctati sau depunctati ,etichetati pozitiv sau negativ dupa criterii subiective.Abel si Razvan sunt in cea mai mare parte judecatorii nostrii si ne pun aceste ,puncte sau ne iau puncte sau uneori nici macar nu ne puncteaza (pentru ca nu stiu sau din rea vointa )dupa modul lor de judecata- subiectiv de altfel.
Ar trebui sa fie foarte bine pregatit cineva in toate domeniile ca sa poata sa discearna cat de cat si sa poata puncta un membru al Forumului nostru.Asa ca aceste puncte sunt subiective si ele in functie de bagajul de cunostiinte al fiecaruia!
In ceea ce priveste etichetele,cine le da dreptul administratorilor sa stabileasca (din punct de vedere moral )daca suntem certareti sau cocilianti,experimentatori sau neexperimentatori,multumiti sau nemultumiti etc.,etc.
Sadang este considerat ca nu este experimentator si numai eu stiu cat s-a chinuit cu bobina lui Dan.
Chiar si ,,mm’’ este catalogat ca extreme de nemultumit….Dupa ce criterii?
Cine ii da dreptul unui administrator (din punct de vedere moral) sa puna la o anumita persoana o eticheta ,mai ales ca avem si alti vizitatori de pe alte forumuri sau pur si simplu curiosi.
( Pentru noii veniti ai deja punctele si eticheta pusa !
Si noi am avea dreptul sa ii etichetam pe administratori la fel cum ne eticheteaza ei pe noi!
Consider ca singurul criteriu valabil este vechimea pe forum!
Restul sunt subiective si nu exprima realitatea despre acea persoana.
Cred ca suntem suficienti de maturi ca sa apreciem raspunsurile colegilor nostrii ,
fara punctaje si etichete !
Acest forum cred ca se doreste a fi o dezbatere in vederea cercetarii si aflarea realitatilor din lumea inconjuratoare in diferite domenii si nu sa ne aratam muschii, sa aflam care este mai bine sau mai slab pregatit,care este multumit sau nemultumit ,experimentator sau neexperimentator,certaret sau necertaret.Cred ca nu acest lucru intereseaza.
Ce va zice un nou venit pe forum cand tu ai déjà eticheta pusa?
Cred ca fiecare poate sa faca singur aprecierile respective vizavi de o anumita persoana !
P.S.
Acum puteti sa ma treceti si la rubrica nemultumit
Ar trebui sa fie foarte bine pregatit cineva in toate domeniile ca sa poata sa discearna cat de cat si sa poata puncta un membru al Forumului nostru.Asa ca aceste puncte sunt subiective si ele in functie de bagajul de cunostiinte al fiecaruia!
In ceea ce priveste etichetele,cine le da dreptul administratorilor sa stabileasca (din punct de vedere moral )daca suntem certareti sau cocilianti,experimentatori sau neexperimentatori,multumiti sau nemultumiti etc.,etc.
Sadang este considerat ca nu este experimentator si numai eu stiu cat s-a chinuit cu bobina lui Dan.
Chiar si ,,mm’’ este catalogat ca extreme de nemultumit….Dupa ce criterii?
Cine ii da dreptul unui administrator (din punct de vedere moral) sa puna la o anumita persoana o eticheta ,mai ales ca avem si alti vizitatori de pe alte forumuri sau pur si simplu curiosi.
Si noi am avea dreptul sa ii etichetam pe administratori la fel cum ne eticheteaza ei pe noi!
Consider ca singurul criteriu valabil este vechimea pe forum!
Restul sunt subiective si nu exprima realitatea despre acea persoana.
Cred ca suntem suficienti de maturi ca sa apreciem raspunsurile colegilor nostrii ,
Acest forum cred ca se doreste a fi o dezbatere in vederea cercetarii si aflarea realitatilor din lumea inconjuratoare in diferite domenii si nu sa ne aratam muschii, sa aflam care este mai bine sau mai slab pregatit,care este multumit sau nemultumit ,experimentator sau neexperimentator,certaret sau necertaret.Cred ca nu acest lucru intereseaza.
Ce va zice un nou venit pe forum cand tu ai déjà eticheta pusa?
Cred ca fiecare poate sa faca singur aprecierile respective vizavi de o anumita persoana !
P.S.
Ultima editare efectuata de catre CAdi in Dum 05 Feb 2012, 10:33, editata de 2 ori
CAdi- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 12397
Puncte : 59038
Data de inscriere : 16/02/2011
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
Re: Sisteme de punctaj.Etichete.
Punctajele (+/-) se referă la aprecierea mesajului respectiv de către comunitate; orice membru al forumului poate puncta sau depuncta, la libera sa apreciere, un anumit mesaj.
Câmpul experimentator/teoretician poate fi modificat de către userul respectiv din secţiunea "Profil" şi fiecare este liber să se autoaprecieze.
Celelalte câmpuri au fost create de către fondator pentru a estima atitudinea fiecărui membru în cadrul forumului, criterii utile în cazul unor posibile premieri.
Ca apreciere personală, acest topic nu se justifică la secţiunea la care a fost creat şi ar putea fi interpretat ca o lipsă de disciplină din partea celui care l-a creat. Ca urmare va fi mutat într-o secţiune corespunzătoare.
Câmpul experimentator/teoretician poate fi modificat de către userul respectiv din secţiunea "Profil" şi fiecare este liber să se autoaprecieze.
Celelalte câmpuri au fost create de către fondator pentru a estima atitudinea fiecărui membru în cadrul forumului, criterii utile în cazul unor posibile premieri.
Ca apreciere personală, acest topic nu se justifică la secţiunea la care a fost creat şi ar putea fi interpretat ca o lipsă de disciplină din partea celui care l-a creat. Ca urmare va fi mutat într-o secţiune corespunzătoare.
Provine din forumul: Cercetări în Fizică :: Propuneri de soluţionare :: Ipoteze în Fizică
Ultima editare efectuata de catre Razvan in Dum 05 Feb 2012, 10:14, editata de 2 ori (Motiv : Provine din...)
Puncte : 33836
Data de inscriere : 18/03/2011
Şi câmpul mulţumit/nemulţumit poate fi modificat de către user.CAdi a scris:Acum puteti sa ma treceti si la rubrica nemultumit
Puncte : 33836
Data de inscriere : 18/03/2011
Mă bucur să văd că îţi exprimi nemulţumirea, Adi! Şi îţi mulţumesc că îmi dai ocazia să vorbesc mai amănunţit despre asta. De asemenea, îi mulţumesc lui Răzvan pentru că a făcut din asta un topic separat.
Administratorii sunt oameni în care e bine să avem încredere că vor fi imparţiali. Iar dacă aveţi obiecţii concrete, sunteţi liberi să le prezentaţi, iar noi le vom analiza şi le vom implementa.
Aşa cum a spus şi Răzvan, punctarea este la libera alegere. Consider că oamenii au dreptul să îşi exprime părerea despre mesajele noastre şi altfel decât în cuvinte.CAdi a scris:Ar trebui sa fie foarte bine pregatit cineva in toate domeniile ca sa poata sa discearna cat de cat si sa poata puncta un membru al Forumului nostru.Asa ca aceste puncte sunt subiective si ele in functie de bagajul de cunostiinte al fiecaruia!
Administratorii îşi pot da uşor seama dacă un utilizator este certăreţ sau dacă se încadrează în topic, dacă răspunde la întrebări sau dacă demonstrează ce spune. De exemplu, faptul că tu, CAdi, ai deschis acest subiect în altă parte decât ar fi trebuit denotă că nu te încadrezi în topic şi asta este foarte uşor de observat.In ceea ce priveste etichetele,cine le da dreptul administratorilor sa stabileasca (din punct de vedere moral )daca suntem certareti sau cocilianti,experimentatori sau neexperimentatori,multumiti sau nemultumiti etc.,etc.
Administratorii sunt oameni în care e bine să avem încredere că vor fi imparţiali. Iar dacă aveţi obiecţii concrete, sunteţi liberi să le prezentaţi, iar noi le vom analiza şi le vom implementa.
Aşa cum zice şi Răzvan, nota de „Experimentator-Teoretician” aceea o poate modifica oricând utilizatorul, fiind liber să-şi dea el ce notă doreşte acolo. Nota mare înseamnă că se consideră teoretician, iar nota mică înseamnă că se consideră experimentator.Sadang este considerat ca nu este experimentator si numai eu stiu cat s-a chinuit cu bobina lui Dan.
Şi mm îşi poate modifica acea notă pentru că şi nota „Nemulţumit-Mulţumit” poate fi modificată de utilizator.Chiar si ,,mm’’ este catalogat ca extreme de nemultumit….Dupa ce criterii?
Nu este nimic imoral în a eticheta un utilizator ca fiind certăreţ sau a arăta lumii că el nu se încadrează în topic sau că nu răspunde la întrebări, aşa cum nu este imoral nici chiar să îi interzici complet să mai scrie pe acest forum. Etichetele acelea au rolul de a informa cititorii pentru ca ei să ştie cu cine au de-a face.Cine ii da dreptul unui administrator (din punct de vedere moral) sa puna la o anumita persoana o eticheta
Într-adevăr.avem si alti vizitatori de pe alte forumuri sau pur si simplu curiosi.
Sunt de acord. Iar prin câmpul „Nemulţumit-Mulţumit” îţi poţi exprima părerea despre modul în care te mulţumeşte acest forum.Si noi am avea dreptul sa ii etichetam pe administratori la fel cum ne eticheteaza ei pe noi!
Vechimea pe forum nu are cum să fie relevantă. Sunt utilizatori foarte vechi care au scris mai puţin de 2 mesaje, deci nu au cum să fie relevanţi.Consider ca singurul criteriu valabil este vechimea pe forum!
Chiar dacă sunt subiective, nu înseamnă că nu reflectă realitatea. Iar atunci când nu reflectă realitatea, sunteţi liberi să obiectaţi. Dacă aveţi dreptate, vi se va da dreptate. Dacă nu aveţi, n-o veţi primi nici dacă staţi cu susul în jos.Restul sunt subiective si nu exprima realitatea despre acea persoana.
Eu prefer un forum în care ştiu cu cine stau de vorbă, ştiu la ce să mă aştept de la un anumit utilizator, ştiu cât de atent merită să citesc mesajele sale.Cred ca suntem suficienti de maturi ca sa apreciem raspunsurile colegilor nostrii ,
Orice acţiune care se face cu oameni trebuie să fie umană. De aceea, consider că etichetele acestea fac parte din umanitatea noastră şi avem nevoie de ele. Mai mult, etichetele „păzesc” forumul, determinându-i pe utilizatori (ca şi tine) să fie mai atenţi la cum scriu. Dacă vor să aibă note corespunzătoare mari, n-au decât să se încadreze în topic, să răspundă la întrebări, să demonstreze ce spun şi aşa mai departe. Administratorii nu au timp toată ziua să-i avertizeze că nu se încadrează în topic sau că nu răspund la întrebări, etcetera. De aceea, o vor face în continuare etichetele.Acest forum cred ca se doreste a fi o dezbatere in vederea cercetarii si aflarea realitatilor din lumea inconjuratoare in diferite domenii si nu sa ne aratam muschii, sa aflam care este mai bine sau mai slab pregatit,care este multumit sau nemultumit ,experimentator sau neexperimentator,certaret sau necertaret.Cred ca nu acest lucru intereseaza.
Va afla adevărul despre tine, despre cum te comporţi pe acest forum, cel puţin adevărul aşa cum este văzut de administratorii acestui forum. Iar asta este foarte important. Noi apreciem timpul tuturor, iar etichetele spun utilizatorilor sau vizitatorilor cât timp merită să acorde pentru a citi mesajele unui anumit utilizator de pe forum.Ce va zice un nou venit pe forum cand tu ai déjà eticheta pusa?
Într-adevăr, poate, dar numai dacă petrece un oarecare timp citind din mesajele sale. Pentru cei care vin pentru prima dată, etichetele sunt cele care spun ceva în primul rând. Şi noi vrem să-i informăm bine şi pe aceia care vin pentru prima dată, nu doar pe utilizatorii vechi.Cred ca fiecare poate sa faca singur aprecierile respective vizavi de o anumita persoana !
Te poţi tu trece cu mânuţa ta acolo. Tu ştii cât de nemulţumit eşti de forum. Faptul că nu ai ştiut asta, mai spune ceva despre superficialitatea ta (mă gândesc şi la o etichetă pentru superficialitate ).P.S.
O.k .
Deviza ta vad ca nu o respecti!
Eu mi-am exprimat parerea pentru un forum liber
in limita bunei cuvinte bineinteles!
Administratorii sa joace rolul de moderatori ,pentru ca acesta este de fapt rolul lor ,asa cum este pe alte forumuri!
Vad ca nimeni nu ia pozitie vizavi de aceasta problema.
Oricum poti sa pui orice eticheta poftesti si sa dai orice punctaje doresti(doar esti administrator)
Acestea nu vor caracteriza un om asa cum este el de fapt
Insa daca te crezi mai presus decat altii si crezi ca poti sa judeci oamenii cum vrei tu ,te inseli amarnic!
Postul de sef iti cere responsabilitati si atitudini morale deosebite .
Sper ca le ai!
Deviza ta vad ca nu o respecti!
Eu mi-am exprimat parerea pentru un forum liber
in limita bunei cuvinte bineinteles!
Administratorii sa joace rolul de moderatori ,pentru ca acesta este de fapt rolul lor ,asa cum este pe alte forumuri!
Vad ca nimeni nu ia pozitie vizavi de aceasta problema.
Oricum poti sa pui orice eticheta poftesti si sa dai orice punctaje doresti(doar esti administrator)
Acestea nu vor caracteriza un om asa cum este el de fapt
Insa daca te crezi mai presus decat altii si crezi ca poti sa judeci oamenii cum vrei tu ,te inseli amarnic!
Postul de sef iti cere responsabilitati si atitudini morale deosebite .
Sper ca le ai!
CAdi- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 12397
Puncte : 59038
Data de inscriere : 16/02/2011
Stimati concetateni,
Sunteti foarte surescitati si asta se intampla pentru ca pe 9 februarie este Luna Plina.........Faceti haz de necaz si nu mai inventati topicuri sicanatoare,fiti intrasigenti si decenti
Nimeni nu poate sa fie impartial atata timp cat sunt grupulete pro si contra.........Evident ca pe un amic ai sa-l menajezi atunci cand acesta face o greseala,desi corect este ca tocmai un prieten sa-i arate greselile ca astfel sa nu mai greseasca.......Eu va rog sa-mi spuneti cand gresesc dar va rog sa si argumentati logic si cu decenta....Multumesc!
Cu stima,
AMOT
Sunteti foarte surescitati si asta se intampla pentru ca pe 9 februarie este Luna Plina.........Faceti haz de necaz si nu mai inventati topicuri sicanatoare,fiti intrasigenti si decenti
Nimeni nu poate sa fie impartial atata timp cat sunt grupulete pro si contra.........Evident ca pe un amic ai sa-l menajezi atunci cand acesta face o greseala,desi corect este ca tocmai un prieten sa-i arate greselile ca astfel sa nu mai greseasca.......Eu va rog sa-mi spuneti cand gresesc dar va rog sa si argumentati logic si cu decenta....Multumesc!
Cu stima,
AMOT
AMOT- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 1122
Puncte : 18495
Data de inscriere : 07/12/2011
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum