Ultimele subiecte
» Ce fel de popor suntemScris de eugen Astazi la 21:21
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romana
Scris de Forever_Man Astazi la 09:16
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de Meteorr Ieri la 21:12
» Dovezi ce atestă existența lui DUMNEZEU și că EL este UNICUL CREATOR al Universului
Scris de Dacu2 Ieri la 16:20
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de Dacu2 Ieri la 15:18
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la Abel Cavaşi în Daci nemuritori
( 1 )
» Mesaj de la Forever_Man în Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romana
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în Fenomene Electromagnetice
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12460) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7964) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3970) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
Meteorr | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Meteorr | ||||
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
CAdi | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 22 utilizatori conectați: 1 Înregistrați, 0 Invizibil și 21 Vizitatori :: 2 Motoare de căutarevirgil
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Experimente interesante
+7
cris
WoodyCAD
totedati
george
CAdi
omuldinluna
virgil
11 participanți
Pagina 3 din 4
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Experimente interesante
Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Vin 02 Mar 2012, 13:06, editata de 1 ori (Motiv : Provine din topicul...)
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12460
Puncte : 56983
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
Re: Experimente interesante
răzvane uită-te bine la alunecarea aia! dacă aia nu e împingere și|sau tractare nu știu ce altceva poate fi!
Tu ai citit în articol despre ce este vorba, care este fenomenul fizic?totedati a scris:răzvane uită-te bine la alunecarea aia! dacă aia nu e împingere și|sau tractare nu știu ce altceva poate fi!
Noi aici nici măcar nu trebuie să ne dăm cu părerea; totul este descris acolo.
Întrebarea mea, din prima postare: "Care o fi explicaţia??? ", se dorea a fi doar o provocare pentru a încerca să descrieţi fenomenul.
Însă Virgil, a dat o explicaţie destul de pertinentă, iar mai apoi am şi postat linkul la articol, în care este specificat în mod clar despre ce este vorba.
Orice alte speculaţii devin de prisos.
Razvan- Foarte activ
- Numarul mesajelor : 6183
Data de inscriere : 18/03/2011
păi descrierea e în articolul ăla ... eu am fost mai creț și am băgat una alternativă
da, știu că e complet explicat fenomenul da' uite că eu refuz să cred cu toate dovezile lor, la kil sau la sac ....
uiți că un delușor, o gîlmă a înălțimii de levitație ar trebui să ducă la alunecarea iar în jos a pastilei de grafit în orice direcție, fără preferințe pentru una din ele!
eu văd că tot timpul direcția de alunecare e în direcția în care o ia raza laser, unde în mod normal acum ar fi dealul mai mare! adică în loc să coboare urcă!
invers dacă ar fi în locul lovit de laser o vale locală nu văd de ce ar aluneca indiferent de direcție pentru că valea aia locală e mai mică ca restul marginilor văii pe care stă pastila de grafit! de ce ar aluneca într-o direcție sau alta!? ar trebui să stea pe loc, că stă pe margini! doar dacă pata de lumină ar fi mai mare ca pastila!
eu nu văd în filmuleț ca raza laser să apuce să ajungă vre-odată la vre-una din marginile pastilei ca să aibe de ce aluneca pastila în groapa creată de lumină!
adică
blablablabla ... plictisitor!
da, știu că e complet explicat fenomenul da' uite că eu refuz să cred cu toate dovezile lor, la kil sau la sac ....
uiți că un delușor, o gîlmă a înălțimii de levitație ar trebui să ducă la alunecarea iar în jos a pastilei de grafit în orice direcție, fără preferințe pentru una din ele!
eu văd că tot timpul direcția de alunecare e în direcția în care o ia raza laser, unde în mod normal acum ar fi dealul mai mare! adică în loc să coboare urcă!
invers dacă ar fi în locul lovit de laser o vale locală nu văd de ce ar aluneca indiferent de direcție pentru că valea aia locală e mai mică ca restul marginilor văii pe care stă pastila de grafit! de ce ar aluneca într-o direcție sau alta!? ar trebui să stea pe loc, că stă pe margini! doar dacă pata de lumină ar fi mai mare ca pastila!
eu nu văd în filmuleț ca raza laser să apuce să ajungă vre-odată la vre-una din marginile pastilei ca să aibe de ce aluneca pastila în groapa creată de lumină!
adică
Graphite has been known as a typical diamagnetic material and can be levitated in the strong magnetic field. Here we show that the magnetically levitating pyrolytic graphite can be moved in the arbitrary place by simple photoirradiation. It is notable that the optical motion control system described in this paper requires only NdFeB permanent magnets and light source. The optical movement is driven by photothermally induced changes in the magnetic susceptibility of the graphite. Moreover, we demonstrate that light energy can be converted into rotational kinetic energy by means of the photothermal property. We find that the levitating graphite disk rotates at over 200 rpm under the sunlight, making it possible to develop a new class of light energy conversion system.
blablablabla ... plictisitor!
Vezi, n-ai înţeles fenomenul!totedati a scris:eu văd că tot timpul direcția de alunecare e în direcția în care o ia raza laser, unde în mod normal acum ar fi dealul mai mare! adică în loc să coboare urcă!
Încălzirea materialului provoacă o scădere a proprietăţilor locale diamagnetice, deci o scădere (nu o mărire) a distanţei de sustentaţie.
LE: Ei, dar despre astea, mai putem vorbi şi la anul! Eu, deocamdată, mă ambiţionez şi mă retrag de pe forum până anul viitor!
Puncte : 33842
Data de inscriere : 18/03/2011
am dat cu colțul de argint și la varianta cu valea locală și iese chiar mai rău!
da' noi să fim sănătoși și fericiți că astea contează!
la anu' și la mulți ani îți urez și ție!
da' noi să fim sănătoși și fericiți că astea contează!
la anu' și la mulți ani îți urez și ție!
Revenind la subiect;
Ai observat bine, insa fenomenul este mai complex. Pe de o parte este campul gravitational care atrage discul, pe de alta parte este forta de levitatie care ridica discul, iar rezultanta celor doua forte are ca efect levitarea la o anumita distanta intre disc si magneti. In momentul incalzirii unei extremitati a discului, se modifica diamagnetismul grafitului, avand ca efect o scadere a fortei de levitatie, deci ca rezultanta se va manifesta mai puternic forta gravitationala, adica discul va aluneca spre acea directie, indiferent de micile neregularitati ale suprafetei. Este ca o bila care merge la vale inspre directia unde campul gravitational este mai puternic.totedati a scris:
virgil- Moderator
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
variantă plauzibilă dacă raza laser ar fi proiectată direct pe platforma de magneți permanenți, undeva chiar la marginea discului de grafit, nu pe plăcuța de grafit caz în care se modifică echilibrul local pe partea care nu trebuie!
adică pe partea de sus a plăcuței de grafit care n-are nici o treabă cu plutitul pe platforma de magneți permanenți!
deci e un flux! un corp mai neobișnuit care apare la contactul razei laser cu corpul de grafit și curge în direcția razei laser în corp atît cît pătrunde în el și produce așa numitele efecte foto-calorice, că ăla e fenomenul local, după care dispare
ca la scara aia antigravitațională electromagnetică care apare din nimic și dispare parcă într-o a patra dimensiune a spațiului! a spațiului nu timpului!
caz în care electromagnetismul n-ar fi decît o formă de manifestare al oricărui corp material în al nostru 3D a unei dimensiuni suplimentare a spațiului ... nu strict atomic, nu cuantic ci pe toată scara dimensiunilor!
cum tot universul material e 99% plasmă și electromagnetismul e la fel de omniprezent ca și forța gravitațională, de la scara atomică la galaxii, înseamnă că orice corp material e și în această a patra dimensiune a spațiului!
am tot felul de idei crețe în direcția asta dar evident backgroundul academic necesar e la un sfert din necesar, , ca să trîntesc o teorie la fel de rotundă și completă cum a făcut-o marele ainștăin
adică pe partea de sus a plăcuței de grafit care n-are nici o treabă cu plutitul pe platforma de magneți permanenți!
deci e un flux! un corp mai neobișnuit care apare la contactul razei laser cu corpul de grafit și curge în direcția razei laser în corp atît cît pătrunde în el și produce așa numitele efecte foto-calorice, că ăla e fenomenul local, după care dispare
ca la scara aia antigravitațională electromagnetică care apare din nimic și dispare parcă într-o a patra dimensiune a spațiului! a spațiului nu timpului!
caz în care electromagnetismul n-ar fi decît o formă de manifestare al oricărui corp material în al nostru 3D a unei dimensiuni suplimentare a spațiului ... nu strict atomic, nu cuantic ci pe toată scara dimensiunilor!
cum tot universul material e 99% plasmă și electromagnetismul e la fel de omniprezent ca și forța gravitațională, de la scara atomică la galaxii, înseamnă că orice corp material e și în această a patra dimensiune a spațiului!
am tot felul de idei crețe în direcția asta dar evident backgroundul academic necesar e la un sfert din necesar, , ca să trîntesc o teorie la fel de rotundă și completă cum a făcut-o marele ainștăin
Un alt experiment pe aceiasi tema.;
https://www.youtube.com/watch?v=0LHLoCtE_sM&feature=endscreen&NR=1
Interesant momentul cand magnetul ridica bucata de material aflata la o anumita distanta de parca niste arcuri invizibile ar lega cele doua piese.
Si aici aplicatia; https://www.youtube.com/watch?v=GHtAwQXVsuk
https://www.youtube.com/watch?v=0LHLoCtE_sM&feature=endscreen&NR=1
Interesant momentul cand magnetul ridica bucata de material aflata la o anumita distanta de parca niste arcuri invizibile ar lega cele doua piese.
Si aici aplicatia; https://www.youtube.com/watch?v=GHtAwQXVsuk
virgil- Moderator
da, la primul filmuleț, că și eu îl am la dosar pe contul de youtube, cînd l-am văzut prima dată am zis ha! asta e raza tractoare din star-treck!
cică în cazul ăla, al superconductibilității, firele magnetice dintre corpuri nu mai sunt variabile ci fixe! adică lungimea e fixă cît timp e superconductor ... mai precis la fiecare încercare de variație imediat apare variația inversă care o anulează pe prima și iese fenomenul așa cum se vede în filmuleț!
de aceea cică odată creat cîmpul magnetic el se menține în starea aia fără a mai fi nevoie de aport suplimentar de energie!
poate sta pe pastila de deasupra și un elefant, tot va levita la distanța X și dacă e o șină superconductoare alunecă pe ea fără frecare și fără consum de energie pentru a menține levitația!
singura problemă actuală, cu consum energetic, e menținerea la temperatura X a materialului supraconductor
e forma de antigravitație de care vorbeam eu ... ce mi-e una ce mi-e alta, levitație sau antigravitație, rezultatul contează!
cică în cazul ăla, al superconductibilității, firele magnetice dintre corpuri nu mai sunt variabile ci fixe! adică lungimea e fixă cît timp e superconductor ... mai precis la fiecare încercare de variație imediat apare variația inversă care o anulează pe prima și iese fenomenul așa cum se vede în filmuleț!
de aceea cică odată creat cîmpul magnetic el se menține în starea aia fără a mai fi nevoie de aport suplimentar de energie!
poate sta pe pastila de deasupra și un elefant, tot va levita la distanța X și dacă e o șină superconductoare alunecă pe ea fără frecare și fără consum de energie pentru a menține levitația!
singura problemă actuală, cu consum energetic, e menținerea la temperatura X a materialului supraconductor
e forma de antigravitație de care vorbeam eu ... ce mi-e una ce mi-e alta, levitație sau antigravitație, rezultatul contează!
Este clar ca materialul diamagnetic produce deformarea liniilor de camp magnetic, acestea ocolind pastila de grafit sau bismut, imbracand-o intr-o camasa de camp magnetic. Orice modificare de distanta intre pastila si magneti este constransa de liniile de forta magnetice, mentinandu-se acel cuplu elastic intre cele doua. De aceia vehiculul la cotituri se apleaca spre exterior dar nu iese de pe calea de alunecare. Pentru a nu consuma agent termic de racire, este suficient sa folosesti materiale diamagnetice superioare, care se vor descoperi in timp.
virgil- Moderator
...in conditiile experimentului de levitatie magnetica...
1) Care este cuvantul cheie ce poate explica fenomenul?
2) Daca aceste CAMPURI(curgeri elicoidale clasa magneton) par a nu se intersecta(interpatrunde)...de ce sunt "paralele"?
3) Ati auzit de linii de camp magnetic lungi de mii de km.De modul cum se comporta ..."ele"...una in apropierea celeilalte....ati auzit?
Raspunsuri
1) Interactiunea
2) 3)Aici...voi, cei ce puteti gandi mai mult decat o ...RAMA!
..(folositi cuvantul cheie)
...
TOT UNIVERSUL = INTERACTIUNI.....
....odata inteleasa REGULA dupa care aceste interactiuni se desfasoara...intelegeti TOTUL...!(COD FUNDAMENTAL)
..regula mainii stangi, regula burghiului..etc....sunt reguli ce rezulta din CODUL FUNDAMENTAL!
Momentan fizica(in logica de rama) nu a depasit stadiul de....REGULI EMPIRICE(de efect), neintelegand profunzimea si...universalitatea "regulilor"!...
1) Care este cuvantul cheie ce poate explica fenomenul?
2) Daca aceste CAMPURI(curgeri elicoidale clasa magneton) par a nu se intersecta(interpatrunde)...de ce sunt "paralele"?
3) Ati auzit de linii de camp magnetic lungi de mii de km.De modul cum se comporta ..."ele"...una in apropierea celeilalte....ati auzit?
Raspunsuri
1) Interactiunea
2) 3)Aici...voi, cei ce puteti gandi mai mult decat o ...RAMA!
..(folositi cuvantul cheie)
...
TOT UNIVERSUL = INTERACTIUNI.....
....odata inteleasa REGULA dupa care aceste interactiuni se desfasoara...intelegeti TOTUL...!(COD FUNDAMENTAL)
..regula mainii stangi, regula burghiului..etc....sunt reguli ce rezulta din CODUL FUNDAMENTAL!
Momentan fizica(in logica de rama) nu a depasit stadiul de....REGULI EMPIRICE(de efect), neintelegand profunzimea si...universalitatea "regulilor"!...
WoodyCAD- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2617
Puncte : 23114
Data de inscriere : 31/08/2010
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
nu ganditi ca el.
virgil- Moderator
din ciclul realității profunde pe care o vede maestrul:
adică pentru că sunt paralele e musai să se intersecteze, nu!? și pentru că nu se intersectează decît cînd nu sunt paralele asta e o problemă ... profundă ...
pe care evident că maestrul a deslușit-o, dar nu ne dezvăluie și nouă secretul, trebuie să îl descoperim singuri!
păi eu zic că secretul profund e ăla că atunci cînd sunt paralele nu se intersectează și cînd se intersectează nu sunt paralele! iar cînd se schimbă, schimbarea se numește wikipedia.org - magnetic reconnection
e simplu! pentru a pricepe asta nu e nevoie de desene crețe! folosești definițiile și, evident, logica de rîmă!
paralel => neparalel => paralel => neparalel
0 => 1 => 0 => 1
într-o dinamică care nu are limite nici în timp nici în spațiu!
WoodyCAD a scris:Daca aceste CAMPURI(curgeri elicoidale clasa magneton) par a nu se intersecta(interpatrunde)...de ce sunt "paralele"?
adică pentru că sunt paralele e musai să se intersecteze, nu!? și pentru că nu se intersectează decît cînd nu sunt paralele asta e o problemă ... profundă ...
pe care evident că maestrul a deslușit-o, dar nu ne dezvăluie și nouă secretul, trebuie să îl descoperim singuri!
păi eu zic că secretul profund e ăla că atunci cînd sunt paralele nu se intersectează și cînd se intersectează nu sunt paralele! iar cînd se schimbă, schimbarea se numește wikipedia.org - magnetic reconnection
e simplu! pentru a pricepe asta nu e nevoie de desene crețe! folosești definițiile și, evident, logica de rîmă!
paralel => neparalel => paralel => neparalel
0 => 1 => 0 => 1
într-o dinamică care nu are limite nici în timp nici în spațiu!
....intrebarea este......DE CE...?.....este o intrebare cauzala, nu una de efect(efectul fiind cel vizibil si descris uneori prin ecuatii)...
....NU INCERCATI SA PARETI INTELIGENTI....raspunzand la intrebari ce nu le-am pus!
....NU INCERCATI SA PARETI INTELIGENTI....raspunzand la intrebari ce nu le-am pus!
WoodyCAD- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2617
Puncte : 23114
Data de inscriere : 31/08/2010
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
Daca subiecte noi nu mai apar, macar sa ne aducem aminte de cele vechi.virgil a scris:Poate cineva sa reproduca acest montaj?
https://www.youtube.com/watch?v=f0fwjY6_-1M
Montajul este foarte usor de construit , dar nu are sens sa-mi bat capul cu asa ceva. S-au emis diferite pareri pe care le-am citit si vreau sa va spun cum functioneaza .
Deci ; avem doua electromotoare identice cuplate mecanic intr-e ele . Unul cu rol de elctromotor iar al 2-lea cu rol de generator . Apare in imagine si o bobina din cupru. Bobina respectiva primeste radiatie electromagnetica pe care o redresam dupa care alimentam electromotorul. Mai departe lucrurile sunt clare.
scanteitudorel- A decedat
- Mulţumit de forum : Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25905
Data de inscriere : 20/02/2015
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .
Si acum experimentul de la sec 33 din filmul postat la inceputul topicului.
Explicatia este foarte simpla . Lichidul aflat deasupra vasului, ( de forma conica), are o energie potentiala . Acesta prin turnare se transforma in energie cinetica iar datorita tubului Venturii lichidul capata o viteza si mai mare, ( presiune dinamica ), care poate invinge presiunea atmosferica ce apasa asupra lui , de sens contrar curgerii. Dupa o anumita perioada energia care a generat acest fenomen se disipa iar lichidul nu va mai circula ,( starea de echilibru), care se manifesta conform principiului vaselor comunicante . Pentru a determina lichidul sa curga pe timp nedeterminat este necesar ca la o anumita perioada de timp sa repetam procedeul respectiv .
Nota . Pe acest principiu fizic au fost construite diferite modele de pompa cu apa ca in filmul de mai jos.
https://www.youtube.com/watch?v=b2kv8BUVy6E
Explicatia este foarte simpla . Lichidul aflat deasupra vasului, ( de forma conica), are o energie potentiala . Acesta prin turnare se transforma in energie cinetica iar datorita tubului Venturii lichidul capata o viteza si mai mare, ( presiune dinamica ), care poate invinge presiunea atmosferica ce apasa asupra lui , de sens contrar curgerii. Dupa o anumita perioada energia care a generat acest fenomen se disipa iar lichidul nu va mai circula ,( starea de echilibru), care se manifesta conform principiului vaselor comunicante . Pentru a determina lichidul sa curga pe timp nedeterminat este necesar ca la o anumita perioada de timp sa repetam procedeul respectiv .
Nota . Pe acest principiu fizic au fost construite diferite modele de pompa cu apa ca in filmul de mai jos.
https://www.youtube.com/watch?v=b2kv8BUVy6E
Experimentul de la min 1 si 30 sec.
In realitate corpul de forma dublului con coboara , doar cele doua puncte de sprijin se deplaseaza catre interior ceea ce da impresia ca respectivul corp se deplaseaza in rampa . Pentru conformitate va rog sa urmariti diferenta care apare in partea de sus a imaginii dintr-e punctul la momentul plecarii corpului si punctul de la momentul sosirii lui.
In realitate corpul de forma dublului con coboara , doar cele doua puncte de sprijin se deplaseaza catre interior ceea ce da impresia ca respectivul corp se deplaseaza in rampa . Pentru conformitate va rog sa urmariti diferenta care apare in partea de sus a imaginii dintr-e punctul la momentul plecarii corpului si punctul de la momentul sosirii lui.
Cu ce anume ?Pacalici a scris:tudorele...a venit momentul sa iei si tu un premiu international I!
Motorul cu apa , Electromotorul cu randamentul crescut cu 41 % , Generatorul electric cu forta de reactiune diminuata cu 50 % , sau poate cu materialul magnetic ce are proprietati duale comandate electric ,( diamagnetic / feromagnetic ) si confectionat prin intermediul nanotehnologiei .
P.s. Din pacate vad ca nu mai gasesc subiectul Motorul cu apa si nici ceea ce a postat Woody CAD , la subiectul Motor Preda, , sau poate nu stiu eu sa caut.
Ultima editare efectuata de catre scanteitudorel in Dum 22 Oct 2017, 13:06, editata de 2 ori
Cu toate , nu se poate sa ma prezint ? Daca nu , fa si tu o alegere.
A ... si sa nu uit de amplificatorul energetic pe baza cristalelor de Quartz.
A ... si sa nu uit de amplificatorul energetic pe baza cristalelor de Quartz.
Daca tot ne aflam pe subiectul ,, Experimente interesante" sa discutam si despre :
Motorul cu apa , Electromotorul cu randamentul crescut cu 41 % , Generatorul electric cu forta de reactiune diminuata cu 50 % , Material magnetic ce are proprietati duale comandate electric ,( diamagnetic / feromagnetic ) si confectionat prin intermediul nanotehnologiei .
1. Motorul cu apa a fost prezentat pe forum doar pe jumatate . Pentru functionarea acestuia este nevoie si de cealalta jumatate .
2. Electromotorul cu randamentul crescut cu 41,42 % se diferentiaza de electromotoarele clasice prin modul diferit de plasare a spirele pe indus cu o geometrie aparte. Woody CAD a prezentat ceva asemanator ,dar la fel ca in cazul de mai sus nu a aplicat si cealalta jumatate . Prin urmare motorul lui nu-si va atinge scopul pentru care a fost inventat .
3.Generatorul cu forta de reactiune redusa cu 50% este putin mai complicat din punct de vedere constructiv si are la baza un simplu principiu din fizica , unde fluxul magnetic generat de catre conductorii electrici se va divide in doua parti egale ,dar pe directii diferite , astfel ca o jumatate din flux sa fie perpendiculara pe fluxul magnetic inductor ,( statoric). Se cunoaste faptul ca intr-e doua linii magnetice perpendiculare nu exista forte de atractie sau respingere , apare doar un cuplu de rotatie,( atentie ...intr-e liniile magnetice , nu intr-e indus si inductor).
4. Material cu proprieteti duale.
Este un material relizat cu ajutorul nanotehnologiei care in mod normal se comporta cu proprietati diamagnetice ,iar atunci cand asupra acestuia actioneaza un camp electric ,( doar un camp electric , fara circulatia sarcinilor negative ), spinii acestuia se ordoneaza pe directia campului magnetic aplicat din exterior , astfel acesta devine feromagnetic si prin urmare apare forta de rotatie.
5. Amplificatorul energetic cu cristale de Quart a fost prezentat pe forum ,dar nu in totalitatea sa si are la baza principiului de functionare o regula din fizica. Si anume : suma lucrului mecanic pe cele 3 axe de coordonate este egala cu zero , dar in cazul meu aceast rezultat este diferit de zero.
P.s. Aceeasi regula se aplica ca fundament in motorului cu apa , pe linga alte fenomene fizice prezente .
Motorul cu apa , Electromotorul cu randamentul crescut cu 41 % , Generatorul electric cu forta de reactiune diminuata cu 50 % , Material magnetic ce are proprietati duale comandate electric ,( diamagnetic / feromagnetic ) si confectionat prin intermediul nanotehnologiei .
1. Motorul cu apa a fost prezentat pe forum doar pe jumatate . Pentru functionarea acestuia este nevoie si de cealalta jumatate .
2. Electromotorul cu randamentul crescut cu 41,42 % se diferentiaza de electromotoarele clasice prin modul diferit de plasare a spirele pe indus cu o geometrie aparte. Woody CAD a prezentat ceva asemanator ,dar la fel ca in cazul de mai sus nu a aplicat si cealalta jumatate . Prin urmare motorul lui nu-si va atinge scopul pentru care a fost inventat .
3.Generatorul cu forta de reactiune redusa cu 50% este putin mai complicat din punct de vedere constructiv si are la baza un simplu principiu din fizica , unde fluxul magnetic generat de catre conductorii electrici se va divide in doua parti egale ,dar pe directii diferite , astfel ca o jumatate din flux sa fie perpendiculara pe fluxul magnetic inductor ,( statoric). Se cunoaste faptul ca intr-e doua linii magnetice perpendiculare nu exista forte de atractie sau respingere , apare doar un cuplu de rotatie,( atentie ...intr-e liniile magnetice , nu intr-e indus si inductor).
4. Material cu proprieteti duale.
Este un material relizat cu ajutorul nanotehnologiei care in mod normal se comporta cu proprietati diamagnetice ,iar atunci cand asupra acestuia actioneaza un camp electric ,( doar un camp electric , fara circulatia sarcinilor negative ), spinii acestuia se ordoneaza pe directia campului magnetic aplicat din exterior , astfel acesta devine feromagnetic si prin urmare apare forta de rotatie.
5. Amplificatorul energetic cu cristale de Quart a fost prezentat pe forum ,dar nu in totalitatea sa si are la baza principiului de functionare o regula din fizica. Si anume : suma lucrului mecanic pe cele 3 axe de coordonate este egala cu zero , dar in cazul meu aceast rezultat este diferit de zero.
P.s. Aceeasi regula se aplica ca fundament in motorului cu apa , pe linga alte fenomene fizice prezente .
Ultima editare efectuata de catre scanteitudorel in Dum 22 Oct 2017, 14:26, editata de 1 ori
Stan si Bran aveau si ei o mare realizare, motorul cu apa in care puneau doar o pastila si inlocuia benzina. Ei nu vanau premii, vroiau doar banii credulilor. Stiau cum sa-si vanda "marfa". Asta ar trebui sa ne intereseze, cum sa dam cate un tun.
Apropo de tun, ii trebuie explozibil, care sa impinga ghiuleaua. Adica praf de pusca sau dinamita (n-am incercat, dar merita). Stiti cu totii care e formula energiei totale dintro materie, E=mc^2. Explozia atomica nu elibereaza decat o foarte mica parte si o transforma in radiatie, in rest raman reziduuri cam cu aceeasi greutate. Oare n-am putea gasi modalitatea de a transforma total masa? Cu un singur gram transformat am acoperi necesarul pe o viata. Asa cum faceau Stan si Bran, o singura pastila la motor. Sau la stomac.
Ei bine stimabililor, asa ceva chiar e posibil. Trebuie doar sa descoasem materia cusuta si blocata in atomii impenetrabili, sa devina in totalitate radianta, fotonica sau unde EM, cum vreti sa-i spuneti. Sa speram ca laserul gigantic de la Mugurele, cel mai mare din Univers (tot romanii sunt cei mai tari si mari) ne va transforma planeta intro supernova si nu intro gaura neagra. Cand va porni, daca va porni, va fi sau sfarsitul lumii, sau inceputul unei noi lumi. Oare astia merita un premiu ?.
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21693677-laserul-magurele-cel-mai-puternic-din-lume-este-aproape-gata-iar-aprilie-incep-testele.htm
Apropo de tun, ii trebuie explozibil, care sa impinga ghiuleaua. Adica praf de pusca sau dinamita (n-am incercat, dar merita). Stiti cu totii care e formula energiei totale dintro materie, E=mc^2. Explozia atomica nu elibereaza decat o foarte mica parte si o transforma in radiatie, in rest raman reziduuri cam cu aceeasi greutate. Oare n-am putea gasi modalitatea de a transforma total masa? Cu un singur gram transformat am acoperi necesarul pe o viata. Asa cum faceau Stan si Bran, o singura pastila la motor. Sau la stomac.
Ei bine stimabililor, asa ceva chiar e posibil. Trebuie doar sa descoasem materia cusuta si blocata in atomii impenetrabili, sa devina in totalitate radianta, fotonica sau unde EM, cum vreti sa-i spuneti. Sa speram ca laserul gigantic de la Mugurele, cel mai mare din Univers (tot romanii sunt cei mai tari si mari) ne va transforma planeta intro supernova si nu intro gaura neagra. Cand va porni, daca va porni, va fi sau sfarsitul lumii, sau inceputul unei noi lumi. Oare astia merita un premiu ?.
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21693677-laserul-magurele-cel-mai-puternic-din-lume-este-aproape-gata-iar-aprilie-incep-testele.htm
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36106
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Nu este mai simplu sa ne ocupam de asa ceva:gafiteanu a scris:Ei bine stimabililor, asa ceva chiar e posibil. Trebuie doar sa descoasem materia cusuta si blocata in atomii impenetrabili, sa devina in totalitate radianta, fotonica sau unde EM, cum vreti sa-i spuneti.
Amplificatorul energetic cu cristale de Quart ?
Sistemul de levitatie si propulsie al OZN-lui pe asa ceva se bazeaza .
Nu Tudorele, nu e mai simplu, ca-i foarte complicat cu cuartul asta, poate face si rau, daca nu-l folosesti cum trebuie si pe care trebuie, dupa forma, dimensiune, culoare, etc..Cred ca ai vazut filmele cu Superman, care avea puterea si desteptaciune si atractia la femei datorita unor astfel de cristale, alea verzi de pe planeta Krypton, care a explodat datorita stiinte si tehnologiei prea inaintate la care au ajuns..
https://www.cinemagia.ro/filme/superman-1310/
Poate il vezi pe aici si te inspiri, partea cu cristalele:
https://www.google.ro/search?rlz=1C1CHZL_roRO752RO752&q=superman+1978+subtitrare+romana&sa=X&ved=0ahUKEwiVvqzHloTXAhWDY1AKHZxwBgsQ1QIIUigC&biw=1263&bih=625
Uite Tudorele aici cea mai vasta documentatie despre cuarturi, inspira-te si inventeaza:
https://sites.google.com/site/dimensiuniparalele/energia-reiki---sisteme-reiki---initieri-si-activari-Reiki/reiki-lucrul-cu-cristale
https://www.cinemagia.ro/filme/superman-1310/
Poate il vezi pe aici si te inspiri, partea cu cristalele:
https://www.google.ro/search?rlz=1C1CHZL_roRO752RO752&q=superman+1978+subtitrare+romana&sa=X&ved=0ahUKEwiVvqzHloTXAhWDY1AKHZxwBgsQ1QIIUigC&biw=1263&bih=625
Uite Tudorele aici cea mai vasta documentatie despre cuarturi, inspira-te si inventeaza:
https://sites.google.com/site/dimensiuniparalele/energia-reiki---sisteme-reiki---initieri-si-activari-Reiki/reiki-lucrul-cu-cristale
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
tudorele, inainte sa ne explici cum merge motorul de OZN pe cristale, mai bine spune-ne cum mai e cu crucisatorul ala din curte. L-ai lansat la apa ?
A benzinit, a scanteit? Sistemul de salvare cu motoare electrice, si-a facut datoria? Sticla de sampanie s-a spart de babord la lansare? Ai atatea sa ne spui si tu iti pierzi timpul cu OZN-uri...
A benzinit, a scanteit? Sistemul de salvare cu motoare electrice, si-a facut datoria? Sticla de sampanie s-a spart de babord la lansare? Ai atatea sa ne spui si tu iti pierzi timpul cu OZN-uri...
https://lostinmystery.files.wordpress.com/2013/04/22.jpg?w=240
http://www.formula-as.ro/magazine/attachments/970/3006_4_1306269000-large.jpg
Tudorele, se zvoneste ca au fost vazute ozeneuri marca Krypton-Quartz intrand si iesind din Dunare, in zona Galatiului. Nu cred ca scopul lor era pescuitul, mai degraba cauta sa rapeasca/captureze savantii pamanteni, care s-au facut remarcati prin lucrari si inventii extraordinare. Asa ca nu intra la apa cu barca aia primitiva si neinarmata, esti mai in siguranta pe uscat. Si vezi ce mai scrii pe aici, nu le mai dezvalui marile lor secrete, ca sigur suntem urmariti de EI.
http://www.formula-as.ro/magazine/attachments/970/3006_4_1306269000-large.jpg
Tudorele, se zvoneste ca au fost vazute ozeneuri marca Krypton-Quartz intrand si iesind din Dunare, in zona Galatiului. Nu cred ca scopul lor era pescuitul, mai degraba cauta sa rapeasca/captureze savantii pamanteni, care s-au facut remarcati prin lucrari si inventii extraordinare. Asa ca nu intra la apa cu barca aia primitiva si neinarmata, esti mai in siguranta pe uscat. Si vezi ce mai scrii pe aici, nu le mai dezvalui marile lor secrete, ca sigur suntem urmariti de EI.
Asa cum am intuit cu ceva timp in urma, in momentul de fata au ramas pe forum doar Pacalici si gafiteanu cu ale lor glume nesarate . Ce pot eu sa raspund la comentariile de mai sus.
scanteitudorel a scris:Asa cum am intuit cu ceva timp in urma, in momentul de fata au ramas pe forum doar Pacalici si gafiteanu cu ale lor glume nesarate . Ce pot eu sa raspund la comentariile de mai sus.
Vezi ce rau esti? Eu te-am intrebat ce iti face crucisatorul. Cum s-a comportat la apa, da, bag sama, il ti de muzeu in curte . Nu ai ce sa ne povestezti...Pacat. Asta consideri tu gluma nesarata? Pai nu pot sa o sarez mai mult ca face rau la inima sarea.
P.S. Vad ca esti absolut convins de cum arata motorul unui OZN. Ai avut cumva ocazia sa demontezi un OZN ca sa sti cum este construit? (Asta nu e gluma!)
Nu sunt rau , spun doar adevarul . In topicul acesta cu ,,experimente interesante " am scris si eu despre cateva posibile inventii mai deosebite , la care am lucrat cu ani in urma . Motorul cu apa este construit , generatorul cu forta de reactiune redusa cu 50 % este construit , electromotorul cu randament crescut cu 41 % este construit , iar despre materialul cu proprietatile magnetice duale , precum si amplificatorul energetic cu cristale de Quart sunt in faza de proiect .Pacalici a scris:Vezi ce rau esti?
Pentru cele construite as fi vrut sa port cu voi discutii la modul serios, deoarece apar fenomene mai deosebite si inca nu-mi dau seama daca acestea vor duce in final la scopul propus de mine .
Pentru cele in faza de proiect deasemenea as fi dorit discutii si analize la obiect , nu bla-bla- uri.
Asa cred eu ca trebuie sa se desfasoare activitatea pe un forum de cercetare stiintifica , dar cu cine ?
Daca eu vorbesc despre mere , iar raspunsurile voastre sunt despre pere ,atunci cu siguranta nu ne vom intelege niciodata.
Pacalici a scris:P.S. Vad ca esti absolut convins de cum arata motorul unui OZN. Ai avut cumva ocazia sa demontezi un OZN ca sa sti cum este construit? (Asta nu e gluma!)
Cum crezi ca poti sa ai parte de seriozitate cand tu eviti sa raspunzi la intrebarile serioase?
De ce nu intrebi tu, chestiunile care te framanta, pe marele matematico-fizician Abel sau pe teslanul cel intelept eugen ? Ei sunt singurii seriosi pe aici.
Unul e mare teoreticia iar celalalt e mare practician. Cu siguranta toti 3 veti putea sigur ajunge la concluzii ce vor uimi lumea stiintifica.
Eu sunt numai un biet Pacalici. Ce sa poti invata sau discuta cu mine?
Ca de obicei , circaraie de doi bani.Pacalici a scris:Pacalici a scris:P.S. Vad ca esti absolut convins de cum arata motorul unui OZN. Ai avut cumva ocazia sa demontezi un OZN ca sa sti cum este construit? (Asta nu e gluma!)
Cum crezi ca poti sa ai parte de seriozitate cand tu eviti sa raspunzi la intrebarile serioase?
De ce nu intrebi tu, chestiunile care te framanta, pe marele matematico-fizician Abel sau pe teslanul cel intelept eugen ? Ei sunt singurii seriosi pe aici.
Unul e mare teoreticia iar celalalt e mare practician. Cu siguranta toti 3 veti putea sigur ajunge la concluzii ce vor uimi lumea stiintifica.
Eu sunt numai un biet Pacalici. Ce sa poti invata sau discuta cu mine?
Tu ai demontat la viata ta un motor cu reactie? Dar stii cum functioneaza . Daca nu , citeste AVIATIA MODERNA autor Col. xxxxxx
Ori cu siguranta , ori sigur ???? ca suna anapoda.Pacalici a scris: Cu siguranta toti 3 veti putea sigur ajunge la concluzii ce vor uimi lumea stiintifica.
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 3 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum