Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Forever_Man Ieri la 22:56
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la CAdi în Sa mai auzim si de bine in Romania :
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Fiinte deosebite.
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12458) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 67 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 67 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
pareri despre subiectul anunt personal
+5
Dacu
meteor
CAdi
Razvan
curiosul
9 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
pareri despre subiectul anunt personal
Rezumarea primului mesaj :
Se pare ca nu am permisiunea de a scrie direct in acel topic.
Cu siguranta nu l-am incadrat corespunzator, iar daca va citi cineva in subiectele din filozofie va gasi si acest subiect acolo.
Cu siguranta va avea impersia unui forum dezordonat.
Este unul din aspectele asupra carora ADMINISTRATORUL nostru Razvan,
ne atrage permanent atentia, pentru a mentine forumul ordonat, organizat si disciplinat.
Din acest punct de vedere, consider ca merita toate aprecierile noastre, si convingerea ca Razvan face o munca de calitate, pentru care trebuie sa fim toti constienti.
Intr-unul din mesajele topicului Anunt personal, Razvan a scris :
"Ori, în asemenea discuţii, bazate pe concepţii greşite, cum poate fi stabilit, în mod clar, care este subiectul, logica discuţiei şi coerenţa sa?"
Fraza sustine decizia ta, dar se pare ca argumenteaza ca decizia ta este gresita, sau cel putin instinctiva.
Nu poti sa folosesti "conceptii gresite" urmata de "cum poate fi stabilit..."
Pentru ca nu poti stabili daca conceptiile sunt gresite sau nu,decat in ceea ce te priveste, nu la general.
Acesta este si scopul forumului.
Este un concurs de aberatii in ordine alfabetica, incepand de la epoca de piatra pana la Einstein.
Tu nu esti de vina cu nimic pentru ca nu poti convinge ca ai dreptate.
Exemplul Einstein.
Toata lumea critica teoria lui pentru ca nu stie sa o inteleaga.
Si toata lumea va critica si teoria ta pentru ca nu stiu sa le inteleaga.
Dar asta nu e problema ta Razvan, e problema lor.
Oriunde te-ai duce si ai incerca sa-ti desecretizezi ideile tale, nu vor fi privite cu mai mare interes. In niciun caz.
Aici lumea te cunoaste de mult si stie de ce esti capabil.
Niciunul, nici un altul de aici nu este mai capabil ca tine, cam toti suntem la fel, dar ne deosebesc ideile diferite.
Insa avem mai mult succes impreuna.
Suntem o echipa, suntem un colectiv si fiecare are rolul sau in dezvoltarea cercetarii pe acest forum.
Al tau este deja insemnat cu rosu.
Iar acel rosu este munca ta.
Daca rosul dispare, ti-ai batut singur joc de tot ceea ce ai construit aici si de toata munca ta.
Cu multa stima si respect
Curiosul.
Se pare ca nu am permisiunea de a scrie direct in acel topic.
Cu siguranta nu l-am incadrat corespunzator, iar daca va citi cineva in subiectele din filozofie va gasi si acest subiect acolo.
Cu siguranta va avea impersia unui forum dezordonat.
Este unul din aspectele asupra carora ADMINISTRATORUL nostru Razvan,
ne atrage permanent atentia, pentru a mentine forumul ordonat, organizat si disciplinat.
Din acest punct de vedere, consider ca merita toate aprecierile noastre, si convingerea ca Razvan face o munca de calitate, pentru care trebuie sa fim toti constienti.
Intr-unul din mesajele topicului Anunt personal, Razvan a scris :
"Ori, în asemenea discuţii, bazate pe concepţii greşite, cum poate fi stabilit, în mod clar, care este subiectul, logica discuţiei şi coerenţa sa?"
Fraza sustine decizia ta, dar se pare ca argumenteaza ca decizia ta este gresita, sau cel putin instinctiva.
Nu poti sa folosesti "conceptii gresite" urmata de "cum poate fi stabilit..."
Pentru ca nu poti stabili daca conceptiile sunt gresite sau nu,decat in ceea ce te priveste, nu la general.
Acesta este si scopul forumului.
Este un concurs de aberatii in ordine alfabetica, incepand de la epoca de piatra pana la Einstein.
Tu nu esti de vina cu nimic pentru ca nu poti convinge ca ai dreptate.
Exemplul Einstein.
Toata lumea critica teoria lui pentru ca nu stie sa o inteleaga.
Si toata lumea va critica si teoria ta pentru ca nu stiu sa le inteleaga.
Dar asta nu e problema ta Razvan, e problema lor.
Oriunde te-ai duce si ai incerca sa-ti desecretizezi ideile tale, nu vor fi privite cu mai mare interes. In niciun caz.
Aici lumea te cunoaste de mult si stie de ce esti capabil.
Niciunul, nici un altul de aici nu este mai capabil ca tine, cam toti suntem la fel, dar ne deosebesc ideile diferite.
Insa avem mai mult succes impreuna.
Suntem o echipa, suntem un colectiv si fiecare are rolul sau in dezvoltarea cercetarii pe acest forum.
Al tau este deja insemnat cu rosu.
Iar acel rosu este munca ta.
Daca rosul dispare, ti-ai batut singur joc de tot ceea ce ai construit aici si de toata munca ta.
Cu multa stima si respect
Curiosul.
curiosul- Banat temporar pentru comportamentul nepotrivit
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 6790
Puncte : 41551
Data de inscriere : 22/03/2011
Re: pareri despre subiectul anunt personal
Eu stiu ca sunt multi cercetatori carora le place muzica,poezia si pictura si nu vad nimic rau sa mai si facem un pic de pauza pe un subiect spunand poezii sau alte lucruri caci altfel ne distrugem neuroni si stiu ca doar geniile au creire mai grele iar eu vreau sa fiu administrator dar inca nu stiu in ce consta partea tehnica a forumului.
Dacu- Foarte activ
- Numarul mesajelor : 2613
Data de inscriere : 28/07/2012
Dacu, nici eu nu stiu exact ce inseamna si ce implica partea tehnica, dar ma gandesc ca ai nevoie musai de o cheie de 17, o masina de gaurit si un ciocan pneumatic.
- Numarul mesajelor : 6790
Iar pentru astea există topice specializate! Sau, eventual, mai pot fi create secţiuni noi.Dacu a scris: Eu stiu ca sunt multi cercetatori carora le place muzica,poezia...
Dreptul la libera exprimare nu trebuie confundat cu indisciplina.
Nicio problemă, nimeni nu s-a născut învăţat! Învaţă şi atunci vei ştii!...eu vreau sa fiu administrator dar inca nu stiu in ce consta partea tehnica a forumului.
Puncte : 33836
Data de inscriere : 18/03/2011
Au fost mutate unele postari la "pseudostiinta", daca nu ma insel. Si una-doua da-i cu rosu, indiferent de idei. Era suficient sa fie identificat pacatosul de serviciu.
Chestia asta personal nu ma deranja, eu dau numai cu verde chiar si unor greseli. Cu cat mai mult verde de Paris, cu atat mai bine.
Se puteau muta si altundeva postarile, sub alt titlu. Si fara acele avertismente cu ton jignitor. Foarte mult conteaza "tonul", tonul putea sa para chiar prietenos.
Dar problema a fost alta: aprecierile "tehnico-stiintifice" au fost subiective, chiar cand au fost date sincer.
Nimeni, absolut nimeni nu are dreptul de a decide sa cenzureze daca o idee este corecta sau nu. Poate ca adevarul a fost ascuns sub o anumita forma. In timp in mintea unora pot avea loc procese bazate tocmai pe aceste idei ascunse. Si chiar daca cineva greseste cu voie sau fara de voie, trebuie tolerat, eventual trecut civilizat pe linie moarta, lasat sa tipe in legea lui. Nu imediat in camasa de forta. Toleranta, romanii nu sunt defel toleranti. Toleranta este o forma de inteligenta, trebuie lasat fiecare "sa fiarba in suc propriu".
Inchipuiti-va un mare ogor parcelat. Acolo pot sa creasca separat tot felul de plante. Nimeni nu trebuie sa le spuna unora buruieni sau altora legume, etc, etc.. Fiecare propietar de parcela are grija sa-si pliveasca parcela, cum vrea.
Cu milioane de ani in urma, cand un grup rebel de maimute au facut revolta, acestea s-au separat si si-au vazut de drumul lor. Nu s-a asteptat aprobarea tuturor si nu s-a mers cu toata gloata.
Chestia asta personal nu ma deranja, eu dau numai cu verde chiar si unor greseli. Cu cat mai mult verde de Paris, cu atat mai bine.
Se puteau muta si altundeva postarile, sub alt titlu. Si fara acele avertismente cu ton jignitor. Foarte mult conteaza "tonul", tonul putea sa para chiar prietenos.
Dar problema a fost alta: aprecierile "tehnico-stiintifice" au fost subiective, chiar cand au fost date sincer.
Nimeni, absolut nimeni nu are dreptul de a decide sa cenzureze daca o idee este corecta sau nu. Poate ca adevarul a fost ascuns sub o anumita forma. In timp in mintea unora pot avea loc procese bazate tocmai pe aceste idei ascunse. Si chiar daca cineva greseste cu voie sau fara de voie, trebuie tolerat, eventual trecut civilizat pe linie moarta, lasat sa tipe in legea lui. Nu imediat in camasa de forta. Toleranta, romanii nu sunt defel toleranti. Toleranta este o forma de inteligenta, trebuie lasat fiecare "sa fiarba in suc propriu".
Inchipuiti-va un mare ogor parcelat. Acolo pot sa creasca separat tot felul de plante. Nimeni nu trebuie sa le spuna unora buruieni sau altora legume, etc, etc.. Fiecare propietar de parcela are grija sa-si pliveasca parcela, cum vrea.
Cu milioane de ani in urma, cand un grup rebel de maimute au facut revolta, acestea s-au separat si si-au vazut de drumul lor. Nu s-a asteptat aprobarea tuturor si nu s-a mers cu toata gloata.
gafiteanu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Vaxile
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Iar masina de gaurit trebuie sa fie cu doua elicoide una de stanga si una de dreapta si amandoua elicoidele sa fie rectilinii mai exact una in prelungirea celeilalte.oare cum ar functiona un asemenea burghiu?
Dacu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2613
Puncte : 22430
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
Exista vreun manual de a fi un administrator de forum?Razvan a scris:Iar pentru astea există topice specializate! Sau, eventual, mai pot fi create secţiuni noi.Dacu a scris: Eu stiu ca sunt multi cercetatori carora le place muzica,poezia...
Dreptul la libera exprimare nu trebuie confundat cu indisciplina.Nicio problemă, nimeni nu s-a născut învăţat! Învaţă şi atunci vei ştii!...eu vreau sa fiu administrator dar inca nu stiu in ce consta partea tehnica a forumului.
Dacu- Foarte activ
Si maimutele rebele au plecat cu coada intre picioare iar celelalte au ramas cu buzele umflate in copaci.gafiteanu a scris:
Dacu- Foarte activ
Trebuie să recunoaştem că Răzvan ne spune lucruri foarte importante pe care trebuie să le băgăm la cap. Dar şi invitaţia lui gafiteanu este extrem de valoroasă şi este o formulare aproape echivalentă cu a lui Răzvan.
Chiar trebuie să facem ceva pentru a ne veni oarecum în fire. Dezordinea este descurajantă, haosul produce haos şi mai mare. Uneori îl înţeleg şi eu pe Răzvan. Uneori îmi vine să las totul baltă şi să las „hăţurile” forumului din mână şi să nu-mi mai pese de el. Doar că îmi trece repede când îmi amintesc cât de dragi îmi sunteţi... cu toate bunele şi relele voastre, inima nu mă lasă să nu fiu indulgent cu voi şi să nu sper că poate, poate, în tot haosul ăsta ce apare uneori se va găsi un moderator care să propună sau să efectueze ordonarea mesajelor.
Acum rămâne ca dragostea să fie şi reciprocă... poate de dragul meu veţi fi şi voi mai autocenzuraţi. Oricum, eu am mare încredere în voi toţi!
Dacu, dacă îmi promiţi că nu întreprinzi nici o acţiune de administrare, te las două zile să fii administrator ca să vezi cu ce ai de „luptat”. Ok?
Chiar trebuie să facem ceva pentru a ne veni oarecum în fire. Dezordinea este descurajantă, haosul produce haos şi mai mare. Uneori îl înţeleg şi eu pe Răzvan. Uneori îmi vine să las totul baltă şi să las „hăţurile” forumului din mână şi să nu-mi mai pese de el. Doar că îmi trece repede când îmi amintesc cât de dragi îmi sunteţi... cu toate bunele şi relele voastre, inima nu mă lasă să nu fiu indulgent cu voi şi să nu sper că poate, poate, în tot haosul ăsta ce apare uneori se va găsi un moderator care să propună sau să efectueze ordonarea mesajelor.
Acum rămâne ca dragostea să fie şi reciprocă... poate de dragul meu veţi fi şi voi mai autocenzuraţi. Oricum, eu am mare încredere în voi toţi!
Dacu, dacă îmi promiţi că nu întreprinzi nici o acţiune de administrare, te las două zile să fii administrator ca să vezi cu ce ai de „luptat”. Ok?
Nenea Abel, vreau sa fiu si eu administrator, macar un minut, te rog tare mult.
Promit sa dau la toti numai nota 10, voi sterge toate notele mai mici din catalog.
Postat de Dacu: "Si maimutele rebele au plecat cu coada intre picioare iar celelalte au ramas cu buzele umflate in copaci. "
No, si-au lasat si coada in padure. Sa le puna sare pe coada celelalte.
De ce n-are ursul si omul coada ?
Promit sa dau la toti numai nota 10, voi sterge toate notele mai mici din catalog.
Postat de Dacu: "Si maimutele rebele au plecat cu coada intre picioare iar celelalte au ramas cu buzele umflate in copaci. "
No, si-au lasat si coada in padure. Sa le puna sare pe coada celelalte.
De ce n-are ursul si omul coada ?
gafiteanu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Vaxile
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Abel Cavaşi a scris:
Dacu nu are experienta pe forum si nu a dovedit inca ca are ,,calitati'' .
Chiar asa de rau am ajuns Abel ? incat sa ne ,,administreze'' noii veniti ?
CAdi- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 12397
Puncte : 59038
Data de inscriere : 16/02/2011
Cred ca, daca vrei sa-ti iei neaparat un ajutor, cel mai indreptatit ar fi Sadang!
CAdi- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 12397
Puncte : 59038
Data de inscriere : 16/02/2011
Eu cred ca ar trebui sa incepem sa nu mai facem presiuni asupra deciziilor lui Abel.
Poate ca acum trece si el, ca oricare altul printr-un moment in care nu mai este sigur de intelepciunea deciziilor sale.
Banuiesc ca "despartirea" brusca de "copilotul" sau , isi lasa oarecum amprenta.
Este un om, ca oricare dintre noi, si este nevoie de un pic de timp.
Sa revenim la subiectele noastre si sa-i dam timpul de care are nevoie, fara sa facem presiuni.
Poate ca acum trece si el, ca oricare altul printr-un moment in care nu mai este sigur de intelepciunea deciziilor sale.
Banuiesc ca "despartirea" brusca de "copilotul" sau , isi lasa oarecum amprenta.
Este un om, ca oricare dintre noi, si este nevoie de un pic de timp.
Sa revenim la subiectele noastre si sa-i dam timpul de care are nevoie, fara sa facem presiuni.
OK!Ce ar insemna o actiune de administrare si atunci ca administrator ce anume actiuni pot face pe forum in cele doua zile de gratie?Vreau detalii!Multumesc!Abel Cavaşi a scris:
Dacu- Foarte activ
Ce calitati trebuie sa am?Vreau detalii!Multumesc!CAdi a scris:Dacu nu are experienta pe forum si nu a dovedit inca ca are ,,calitati'' .
Chiar asa de rau am ajuns Abel ? incat sa ne ,,administreze'' noii veniti ?
Cei din urma vor fi cei dintai si cei dintai vor fi cei din urma!
Dacu- Foarte activ
Inainte de a mai scrie ceva, in acest subiect si pe forum, observ ca in dreptul campului Mesaj de la moderatori, ce apare in dreptul unor utilizatori, la mine nu apare nimic.
Ce inteleg eu din asta este faptul ca ceea ce spun eu nu are o importanta prea mare.
Eu nu am nimic impotriva si interpretez asta ca fiind feedback-ul vostru la activitatea mea pe forum.
Insa imi ridica intrebari la nivel personal si ma face sa ma intreb daca, eu personal, am vreo problema.
Inclin sa-mi raspund afirmativ, sau cel putin, ceea ce spun eu sau modul in care o spun nu are nicio valoare, sau o vreo valoare semnificativa.
Nu vreau sa schimb in niciun fel parerea voastra, ci doar sa inteleg ce gresesc si sa ma faceti sa inteleg mai bine cine sunt, cum sunt etc.
Mi-as dori macar o singura parere in acest sens :
Ce considerati ca este gresit la mine sau in atitudinea mea pe acest forum, din punctul vostru de vedere ?
In egala masura, mi-as dori sa intelegeti ca un raspuns sincer ma ajuta. Pot corecta si intelege cine sunt doar prin ochii celorlalti.
Va multumesc.
Ce inteleg eu din asta este faptul ca ceea ce spun eu nu are o importanta prea mare.
Eu nu am nimic impotriva si interpretez asta ca fiind feedback-ul vostru la activitatea mea pe forum.
Insa imi ridica intrebari la nivel personal si ma face sa ma intreb daca, eu personal, am vreo problema.
Inclin sa-mi raspund afirmativ, sau cel putin, ceea ce spun eu sau modul in care o spun nu are nicio valoare, sau o vreo valoare semnificativa.
Nu vreau sa schimb in niciun fel parerea voastra, ci doar sa inteleg ce gresesc si sa ma faceti sa inteleg mai bine cine sunt, cum sunt etc.
Mi-as dori macar o singura parere in acest sens :
Ce considerati ca este gresit la mine sau in atitudinea mea pe acest forum, din punctul vostru de vedere ?
In egala masura, mi-as dori sa intelegeti ca un raspuns sincer ma ajuta. Pot corecta si intelege cine sunt doar prin ochii celorlalti.
Va multumesc.
Curiosule, în general nu ar trebui să-ți pese prea mult de părerea altora despre tine, cu atât mai puțin când vine vorba de parteneri de discuții de care ești legat doar prin niște casete cu text. Poți înțelege cine ești doar privind în interiorul tău și lăsând să se manifeste în afară ceea ce găsești acolo. Important e să pui împăcat cu tine capul pe pernă, nu cum te consideră cineva sau altcineva.
omuldinluna- Ne-a părăsit
- Mulţumit de forum : Prenume : Omul
Numarul mesajelor : 2728
Puncte : 30680
Data de inscriere : 03/08/2011
Obiective curente : Doresc sa termin expunerea problemei clasice a miscarii in camp central, cu aplicatie la campul gravitational Newtonian
Chiar nu văd ce reprezentanţă au exprimările de pe acest topic în conformitate cu iniţializarea lui! Dacă cineva are ceva de spus, oare nu pot fi create diverse topicuri, pe diverse teme?
Puncte : 33836
Data de inscriere : 18/03/2011
A fost setarea implicită pe care am ales-o pentru moderatori. Ea lipseşte în dreptul moderatorilor, dar asta nu înseamnă că nu poate fi completată.curiosul a scris:Inainte de a mai scrie ceva, in acest subiect si pe forum, observ ca in dreptul campului Mesaj de la moderatori, ce apare in dreptul unor utilizatori, la mine nu apare nimic.
Şi, pentru dumnezeu, nu vă mai consideraţi oaia neagră a forumului la prima bănuială! Ce doamne mă acuzaţi de atâta lipsă de imparţialitate? Chiar aşa?
Multumesc omule...
Cred totusi ca sunt prea mic !
Lumea mea este a mea si o inteleg doar eu, sau poate ca nici eu.
Insa in ceea ce priveste lumea mea sociala, am intotdeauna nevoie de o confirmare, de o dovada exterioara.
Daca nu o primesc, nu mai sunt eu.
Daca nu o primesc, nu am o viata sociala.
Dar ai dreptate !
Eu, nu inseamna ceilalti !
Poate ca asta nu am inteles pana acum.
Atat timp cat traiesc printre ceilalti, am considerat gresit ca ceilalti construiesc eu-ul meu.
Insa acesta este al meu si numai al meu.
Oricum ar fi el.
O seara buna omule...
Parerea ta a fost suficienta.
Acum puteti sa stergeti tot ce vreti.
Cred totusi ca sunt prea mic !
Lumea mea este a mea si o inteleg doar eu, sau poate ca nici eu.
Insa in ceea ce priveste lumea mea sociala, am intotdeauna nevoie de o confirmare, de o dovada exterioara.
Daca nu o primesc, nu mai sunt eu.
Daca nu o primesc, nu am o viata sociala.
Dar ai dreptate !
Eu, nu inseamna ceilalti !
Poate ca asta nu am inteles pana acum.
Atat timp cat traiesc printre ceilalti, am considerat gresit ca ceilalti construiesc eu-ul meu.
Insa acesta este al meu si numai al meu.
Oricum ar fi el.
O seara buna omule...
Parerea ta a fost suficienta.
Acum puteti sa stergeti tot ce vreti.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Anunţ personal
» Păreri de-ale lui Adrian despre teoria relativităţii