Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Forever_Man Astazi la 21:19
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la virgil în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Ce anume "generează" legile fizice?
( 1 )
» Mesaj de la Abel Cavaşi în ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
Abel Cavaşi | ||||
Meteorr |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
ilasus | ||||
CAdi | ||||
Meteorr | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 41 utilizatori conectați: 2 Înregistrați, 0 Invizibil și 39 Vizitatori :: 1 Motor de căutareAbel Cavaşi, Meteorr
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Condiţii pentru închiderea topicelor
+7
eugen
meteor
sadang
CAdi
omuldinluna
Razvan
Abel Cavaşi
11 participanți
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Condiţii pentru închiderea topicelor
Rezumarea primului mesaj :
Dat fiind incidentul petrecut recent cu topicul „Tehnologia Keshe - Discutii Libere”, m-am gândit că ar fi necesară o analiză a condiţiilor care trebuiesc îndeplinite pentru închiderea unui topic.
Ce părere aveţi, care ar fi condiţiile necesare pentru a închide un topic?
Dat fiind incidentul petrecut recent cu topicul „Tehnologia Keshe - Discutii Libere”, m-am gândit că ar fi necesară o analiză a condiţiilor care trebuiesc îndeplinite pentru închiderea unui topic.
Ce părere aveţi, care ar fi condiţiile necesare pentru a închide un topic?
Re: Condiţii pentru închiderea topicelor
ce atacuri Abel? Astea sunt atacuri? Constatarea realitatii reprezinta atacuri? Sau ar trebui sa fac plocoane in fata lui? Voi nu realizati cum va manipuleaza? De asta am lasta timp sa revezi intrgul eveniment, nu sa supui la vot ceva fals creat, adica inexistent!
sadang- Ne-a părăsit
- Numarul mesajelor : 1774
Data de inscriere : 31/05/2010
HAHAHAHA buuna gluma!sadang a scris: Eu astept argumente,...
Neata!
Ai luat o gramada de timp si energie, ca nu doresti sa pui pe masa argumentele, ca asa e o modalitate superba de a studia, o logica doamne fereseste, acum cum procedam domnule ?!
Riguros spus, cred si eu ca putin a gresit Razvan ca a inchis subiectul [sunt convins ca era doar din cauza nervilor].
Eu il cred, eu(cred ca si multi altii..) demult asa o faceam[nu din cauza ca asa e caracterul meu]!
Da, eu tin cu Razvan (atit in plan stiintific cit si nu).
Mie imi e foarte usor sa comunic cu el, multe lucruri noi pot afla de la el, progresez.
Despre Sadang, ce nu mi-a placut niciodata, e caci, exact ca si Sandochan, WoodyCad, nu duce un mod de discutie de care cred ca ar fi bine de dus.
meteor- Foarte activ
- Numarul mesajelor : 2203
Data de inscriere : 19/06/2011
Consider, ca e mai bine sa se termine cearta.
Atit Razvan cit si Sadang.
Keshe, Teoria pamintului plat, etc. subiecte pe care nu le poate/sau mai bine spus nu vrea, cineva sustine pina la capat, fie sa se scrie pe propriul forum, fie pe o sectiune anuita.
Atit Razvan cit si Sadang.
Keshe, Teoria pamintului plat, etc. subiecte pe care nu le poate/sau mai bine spus nu vrea, cineva sustine pina la capat, fie sa se scrie pe propriul forum, fie pe o sectiune anuita.
meteor- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2203
Puncte : 25843
A fost un topic vital pe acest forum, despre viitorul poporului roman, inchis pe motiv de ilegalitate pe forum.
Acum , acest subiect Keshe, in colimator.
Subiecte vitale!
Ce se intampla?
Este vorba de un sabotaj involuntar asupra forumului sau de unul voit?
Inca de la inceputul anului am simtit o nuanta de obstructii discrete, pe ici pe colo.
Imi asum aceasta apreciere precum si dreptul de a nu da explicatii in plus.
Propun crearea unui topic separat Keshe , in care liderul de topic care a adus cel mai mare aport documentar la topic, sa aiba optiunea de a selecta partenerii de topic.
Acum , acest subiect Keshe, in colimator.
Subiecte vitale!
Ce se intampla?
Este vorba de un sabotaj involuntar asupra forumului sau de unul voit?
Inca de la inceputul anului am simtit o nuanta de obstructii discrete, pe ici pe colo.
Imi asum aceasta apreciere precum si dreptul de a nu da explicatii in plus.
Propun crearea unui topic separat Keshe , in care liderul de topic care a adus cel mai mare aport documentar la topic, sa aiba optiunea de a selecta partenerii de topic.
eugen- Moderator
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 3969
Puncte : 33345
Data de inscriere : 19/03/2010
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
meteor, noapte buna! Daca taceai filozof ramaneai! Ca sa ma apuc iar sa-ti expun si tie ca unui faraon, toata tarasenia... oricum n-ai intelege mai nimic! Da e bine ca ai o parere! Poti merge linistit chiar si la vot! De cei ca tine are nevoie avida sistemul!
sadang- Ne-a părăsit
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 1774
Puncte : 24679
Nu meteor, nu era din cauza nervilor. Am cântărit bine decizia şi chiar am ezitat să o iau, dar până la urmă, după cum evoluau lucrurile, m-am văzut nevoit.meteor a scris:Riguros spus, cred si eu ca putin a gresit Razvan ca a inchis subiectul [sunt convins ca era doar din cauza nervilor].
Şi nu pentru că mă "încontram" eu cu sadang, ci pentru că el începuse să aibă aceeaşi atitudine şi faţă de alţi membrii ai forumului.
Când a fost creată o situaţie dintre mine şi un alt utilizator, care mă implica personal, am preferat să renunţ la drepturile de administrare, tocmai pentru a fi la acelaşi nivel cu persoana, aşa încât să nu se considere că abuzez de funcţia mea în raporturile cu aceasta.
Puncte : 33836
Data de inscriere : 18/03/2011
Există opțiunea creării unui forum personal în cadrul acestuia, cum are WoodyCAD, în care nu poate scrie nimeni nimic în afară de el. Îți dai seama, eugen, cât de ridicol ar fi să ajungem toți să scriem în forumurile acelea personale?
Oricum, nu are nici un fel de sens să continuăm această discuție. În mod normal, deciziile administratorilor nu se comentează, și cu atât mai puțin nu se tolerează amenințările. Să vedem ce se înâmplă în urma votului și mergem mai departe.
Oricum, nu are nici un fel de sens să continuăm această discuție. În mod normal, deciziile administratorilor nu se comentează, și cu atât mai puțin nu se tolerează amenințările. Să vedem ce se înâmplă în urma votului și mergem mai departe.
omuldinluna- Ne-a părăsit
- Mulţumit de forum : Prenume : Omul
Numarul mesajelor : 2728
Puncte : 30680
Data de inscriere : 03/08/2011
Obiective curente : Doresc sa termin expunerea problemei clasice a miscarii in camp central, cu aplicatie la campul gravitational Newtonian
Nu mai imbrobodi lumea.sadang a scris:meteor, noapte buna! Daca taceai filozof ramaneai! Ca sa ma apuc iar sa-ti expun si tie ca unui faraon, toata tarasenia... oricum n-ai intelege mai nimic! Da e bine ca ai o parere! Poti merge linistit chiar si la vot! De cei ca tine are nevoie avida sistemul!
Nu imi e clar pina la urma care e misiunea ta si a lui Sandokhan (si cine sunteti).
Mult pare, ca va aflati la serviciu (deaia probabil si te-a scos din sarite faptul ca sa inchis subiectul).
Caci doar numai in capcane cascavalul sta gratis.
Cind voi avea timp liber, ma apuc sa rascolesc erorile care le-ai comis.
La proverbe, (vesnic) sunt anti- proverbe si la alea la fel, etc.
Raspuns: Numai la oaie capul nu i se taie.
E ilogic sa contnui discutiile, continuind erorile (grave) de logica elementara: neargumentarea + tehnica omului de paie.
meteor- Foarte activ
Va reamintesc din sigla Forumului:
O platforma romaneasca pentru schimbul de idei...
Ideile, chiar daca se numesc "topice" sau altfel, nu pot fi eliminate.
O idee, ca o cheama Keshe, Pamant plat, viteza superluminica, etc, nu poate fi inchisa, pe motiv "disciplinar".
Ideea nu are lege.
O platforma romaneasca pentru schimbul de idei...
Ideile, chiar daca se numesc "topice" sau altfel, nu pot fi eliminate.
O idee, ca o cheama Keshe, Pamant plat, viteza superluminica, etc, nu poate fi inchisa, pe motiv "disciplinar".
Ideea nu are lege.
eugen- Moderator
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
Apai da, asa corect eugene!!!!!
Bravo, chiar pricepi ceva.
Unde Sadang indica ca este idee ci nu realizare?! (eu cred ca diferenta dintre idee si realizare, este ca realizarea e o idee dusa pina la capat, ideea nu).
Asta e virful aisbergului, insa sa nu doresti sa prezinti argumente (macar la nivelul incepator de idee), aici e buba.
Conjecturile (de aia si se numesc, apropo, ca inseamna o idee cu ceva argumente inaintate, ce stau la fundament) din ziua de azi, cind s-au acceptat, clar si bine au fost prezentate argumentele (citus de minime nu ar fi).
Bravo, chiar pricepi ceva.
Unde Sadang indica ca este idee ci nu realizare?! (eu cred ca diferenta dintre idee si realizare, este ca realizarea e o idee dusa pina la capat, ideea nu).
Asta e virful aisbergului, insa sa nu doresti sa prezinti argumente (macar la nivelul incepator de idee), aici e buba.
Conjecturile (de aia si se numesc, apropo, ca inseamna o idee cu ceva argumente inaintate, ce stau la fundament) din ziua de azi, cind s-au acceptat, clar si bine au fost prezentate argumentele (citus de minime nu ar fi).
meteor- Foarte activ
@meteor,
cand ai timp liber sa te apuci sa rascolesti erorile care s-au comis, nu erorile care le-am comis eu. vezi ca din start pleci la drum cu o prejudecata, subtil deja existenta in mentalul tau, pe care nici macr n-o realizezi ca te ghideaza pe un drum fals.
Da, la oaie nu i se taie capul, insa i se face altceva...
@omuldinluna
De acord, deciziile administratorului nu se discuta. Atunci cand sunt intemeiate. Iar eu consider ca nu sunt deloc intemeiate. Tocmai de asta am lasat acest spatiu de 24 de ore. Insa nu pentru supunerea la vot a unei nedretati, a unui eveniment creat de interventia lui Razvan pe acel topic. Si ce anume consideri tu, dupa propria interpretare ca ar fi amenintari?
cand ai timp liber sa te apuci sa rascolesti erorile care s-au comis, nu erorile care le-am comis eu. vezi ca din start pleci la drum cu o prejudecata, subtil deja existenta in mentalul tau, pe care nici macr n-o realizezi ca te ghideaza pe un drum fals.
Da, la oaie nu i se taie capul, insa i se face altceva...
@omuldinluna
De acord, deciziile administratorului nu se discuta. Atunci cand sunt intemeiate. Iar eu consider ca nu sunt deloc intemeiate. Tocmai de asta am lasat acest spatiu de 24 de ore. Insa nu pentru supunerea la vot a unei nedretati, a unui eveniment creat de interventia lui Razvan pe acel topic. Si ce anume consideri tu, dupa propria interpretare ca ar fi amenintari?
sadang- Ne-a părăsit
Solicit sa fie stipulate punctele din regulament care au dus la inchiderea topicului, cu exemplificari si argumente, altfel o consider o decizie discretionara si cel care a luat-o va suprta consecintele
Aia cum se interpretează? Ai scris în mai multe rânduri că ”va suporta consecințele”, vrei să ți le citez pe toate?
Obiective curente : Doresc sa termin expunerea problemei clasice a miscarii in camp central, cu aplicatie la campul gravitational Newtonian
[Rescriu] Cel mai bine, e sa nu discut cu asa participanti, e sa nu irosc timpul...sadang a scris:@meteor,
cand ai timp liber sa te apuci sa rascolesti erorile care s-au comis, nu erorile care le-am comis eu.
Ceilalti drum bun si spor la cercetare.
meteor- Foarte activ
Si asta consideri tu amenintare? Da-te doi pasi in spate si reciteste fraza! Suportarea consecintelor mi se pare un lucru firesc si normal, pentru cineva care este viu si se manifesta. Nu vad unde este amenintarea in aceasta fraza! Insa daca ai in cap o anumita idee fixa, si esti partinitor, normal ca poti interpreta totul pe dos.
Da si vreau sa mi le citesti pe toate. Chiar te rog!
Da si vreau sa mi le citesti pe toate. Chiar te rog!
sadang- Ne-a părăsit
Da, şi eu o consider ameninţare. Dacă nu era ameninţare, nu trebuia adăugată, s-ar fi subînţeles. Dar pentru faptul că ai menţionat-o, a devenit ameninţare.sadang a scris:Si asta consideri tu amenintare? Da-te doi pasi in spate si reciteste fraza! Suportarea consecintelor mi se pare un lucru firesc si normal, pentru cineva care este viu si se manifesta. Nu vad unde este amenintarea in aceasta fraza! Insa daca ai in cap o anumita idee fixa, si esti partinitor, normal ca poti interpreta totul pe dos.
Atunci te rog sa actionezi in consecinta!
sadang- Ne-a părăsit
Ce-ar trebui să fac mai mult, decât să te atenţionez? Din punctul meu de vedere eşti doar la prima abatere sau nici măcar la aia.
Avem așa deci:
Nu știu la ce te-ai gândit tu, dar eu m-am gândit la
3 - Limbajul obscen sau ostil, atacuri personale directe sau aluzive, sunt complet interzise.
l-am avertizat ca va suporta consecintele, pe care le va suporta si in continuare, indiferent de decizia luata.
cel care a luat-o va suprta consecintele
Asta ar fi una din consecintele la care m-am referit cand am spus ca Razvan le va suporta. Nush la ce s-o fi gandit el, cand a afirmat ca amenint. Si cine poate anticipa (adica sa-si foloseasca ambele emisfere, nu doar logica si ratiunea), isi poate da seama si de urmatoarele consecinte pe care le va suporta tot el, Razvan.
Nu știu la ce te-ai gândit tu, dar eu m-am gândit la
3 - Limbajul obscen sau ostil, atacuri personale directe sau aluzive, sunt complet interzise.
Abel, din punctul tau de vedere, dar nu si din al meu. Astept decizia finala!
omuledinluna ti-am explicat anterior ce e cu suportarea consecintelor. Daca tu faci ceva bun sau rau, vei suporta consecintele faptelor tale. La fel oricare de aici si de oriunde din alta parte! Sau n-o fi asa! In acest caz nu se mai aplica actiunea si reactiuneadin stiinta mult trambitata? Si sustin in continuare ca Razvan va suporta consecintele. Si stiu ce spun pentru ca spun lucrui firesti, de bun simt... nu aiureli stiintifice!
omuledinluna ti-am explicat anterior ce e cu suportarea consecintelor. Daca tu faci ceva bun sau rau, vei suporta consecintele faptelor tale. La fel oricare de aici si de oriunde din alta parte! Sau n-o fi asa! In acest caz nu se mai aplica actiunea si reactiuneadin stiinta mult trambitata? Si sustin in continuare ca Razvan va suporta consecintele. Si stiu ce spun pentru ca spun lucrui firesti, de bun simt... nu aiureli stiintifice!
sadang- Ne-a părăsit
Nu ştiu la ce decizie finală te referi. Mai am de luat vreo decizie?sadang a scris:Astept decizia finala!
vad ca pe celalalt topic, unde nu am sa intervin decat cu calificative, se discuta necooperarea mea in diferite situatii. Insa se uita ca eu am specificat clar ca doar expun nu comentez si nici nu dezvolt subiecte, decat cele pe care si cat le consider eu. Insa intotdeauna documentez ceea ce expun.
Deci iarasi se pleaca de la premize gresite si se dezvolta artifical cauze inchipuite! Repet "Totul se rezuma la referinte si interpretare!". Insa observ ca e greu sa se priceapa asta, si se merge inainte in virtutea unei inertii...
Deci iarasi se pleaca de la premize gresite si se dezvolta artifical cauze inchipuite! Repet "Totul se rezuma la referinte si interpretare!". Insa observ ca e greu sa se priceapa asta, si se merge inainte in virtutea unei inertii...
sadang- Ne-a părăsit
Adica decizia daca mi se redeschide topicul si argumentatia aferenta acestei actiuni.
sadang- Ne-a părăsit
Firesc și de bun simț era să nu faci tot circul ăsta, că nu ești la tine acasă. Dacă un administrator consideră că un topic trebuie închis, îl închide și cu asta basta, uite că pentru tine s-a supus și la vot treaba, deși nu era nevoie. Dacă va fi redeschis, ce se va întâmpla? Tu vei continua să-i dai c/p la bazaconii, iar eu probabil voi râde de el în continuare, până nu produce o dovadă a afirmațiilor sale. Cu patente scrise în engleză de spatele blocului în care vorbește la acel nivel conceptual dintre aiureală și prostie despre orice mai puțin funcționarea reactorului, pe mine nu mă convinge.
Îmi place să cred că nu mai sunt în situaţia de a lua decizii de unul singur pe acest forum. Dar voi veghea mereu ca deciziile luate să fie cât mai bine argumentate. În cazul tău, decizia finală o va lua, după cum vezi, comunitatea, şi e foarte bine aşa. Mai rămâne să vedem când considerăm luată decizia.sadang a scris:Adica decizia daca mi se redeschide topicul si argumentatia aferenta acestei actiuni.
Cât despre argumentaţie, o găseşti exact în sondaj. Se pare că sunt multe lucruri de spus acolo şi ele chiar se spun.
Omuldinluna,
Eu nu consider ca Sadang a facut circ.
Acest forum ar fi arid in lipsa unora ca Sadang, Sandokan, Virgil, Dan Preda, sau a ta , Omuldinluna.
Fara acest aport, am soma cu totii.
Cand investesti efort, merita sa te bati ca un leu.
Oamenii trebuie informati. Daca urechea ta de profesionist ar sesiza ca ceva este pe strune false, lasa-i si pe altii sa aiba optiune.
Poate altii vor descoperi lucruri pe care tu nu le-ai inteles.
Un singur om nu poate intelege totul.
Ca de aceea e forum, altfel era club privat de Fizica. Pentru aristocratia stiintei.
Ori noi, ceilalti avem dreptul la informare.
Consider actiunea lui Sadang meritorie.
Sau am devenit cumva invidiosi ?
Eu nu consider ca Sadang a facut circ.
Acest forum ar fi arid in lipsa unora ca Sadang, Sandokan, Virgil, Dan Preda, sau a ta , Omuldinluna.
Fara acest aport, am soma cu totii.
Cand investesti efort, merita sa te bati ca un leu.
Oamenii trebuie informati. Daca urechea ta de profesionist ar sesiza ca ceva este pe strune false, lasa-i si pe altii sa aiba optiune.
Poate altii vor descoperi lucruri pe care tu nu le-ai inteles.
Un singur om nu poate intelege totul.
Ca de aceea e forum, altfel era club privat de Fizica. Pentru aristocratia stiintei.
Ori noi, ceilalti avem dreptul la informare.
Consider actiunea lui Sadang meritorie.
Sau am devenit cumva invidiosi ?
eugen- Moderator
omuledinluna Firesc si de bun simt era ca Razvan sa ia aminte la ce i-am spus eu, la primele interventii pe acel topic, sa ia aminte ca va suporta consecintele faptelor lui. si am specificat acest lucru inca de aici: - https://cercetare.forumgratuit.ro/t705p330-tehnologia-keshe-discutii-libere#24295
Circul asta nu eu l-am creat, Razvan la creat in momentul in care a inchis topicul. Aceasta este o consecinta directa a actiunii lui. Eu doar solicit revizuirea cauzelor care au generat acest eveniment, fals creat de interventia lui Razvan pe acel topic. Reciti de la pagina 10 a topicului respectiv.
ba era foarte nevoie, atat timp cat actiunea administratorului nu este conforma cu realitatea evenimentelor. Iar eu l-am atentionat ca va suporta consecintele, actiunilor lui, interventiei lui tendentioase pe acel topic. In fine, si administratorul formului trebuie sa-si aibe... administratorul lui!
Circul asta nu eu l-am creat, Razvan la creat in momentul in care a inchis topicul. Aceasta este o consecinta directa a actiunii lui. Eu doar solicit revizuirea cauzelor care au generat acest eveniment, fals creat de interventia lui Razvan pe acel topic. Reciti de la pagina 10 a topicului respectiv.
ba era foarte nevoie, atat timp cat actiunea administratorului nu este conforma cu realitatea evenimentelor. Iar eu l-am atentionat ca va suporta consecintele, actiunilor lui, interventiei lui tendentioase pe acel topic. In fine, si administratorul formului trebuie sa-si aibe... administratorul lui!
sadang- Ne-a părăsit
Si realitatea necesitatii sondajului cine o argumenteaza? Sau ar trebui sa las de la mine? Asta as fi facut-o atunci cand nu se escalada la acest nivel situatia. Cum de altfel am mai facut-o de-a lungul activitatii pe acest forum. Acum nu mai exista loc de intors.
sadang- Ne-a părăsit
Datul cu c/p la toate cele, după care nu comentezi, că-ți depășește menirea, nu e informare. Până și la topicul de ”noutăți” toată lumea lasă și un comentariu mic în dreptul știrii. O să ajungem un forum de postaci așa, trântim toți linkuri și filmulețe, unele mai oficiale, altele mai puțin oficiale, nu le comentăm că ne depășește menirea, tragem linie la final și vedem ce iese. Ce-o iesi?
omuledinluna, daca eu iti spun sa te arunci cu capu in fantana tu ce fcai? Te arunci? Sau faci apel la judecata proprie? Daca eu sustineam ca Keshe e cel mai tare din parcare, m-ai fi crezut sau te-ai fi documentat singur? Iar la final vedeam ce-o iesi! daca avem rabdare pana la final! Din pacate finalul la topicul ala a fost prematur!
iar de iesit iese omuledinluna. Iese creativitatea umana, la suprafata! Iese multitudinea de idei de solutii alternative. Nu zombilizarea actuala si repetarea la nesfarsit a unor ineptii, fara macar a le sesiza hilarul si nonsensul! Am uitat sa mai gandim noi insine! Asta e baiul! Asteptam sa ne lumineze mereu altii! Dar probabil de manipulare subconstienta nu ai auzit in viata ta!
iar de iesit iese omuledinluna. Iese creativitatea umana, la suprafata! Iese multitudinea de idei de solutii alternative. Nu zombilizarea actuala si repetarea la nesfarsit a unor ineptii, fara macar a le sesiza hilarul si nonsensul! Am uitat sa mai gandim noi insine! Asta e baiul! Asteptam sa ne lumineze mereu altii! Dar probabil de manipulare subconstienta nu ai auzit in viata ta!
sadang- Ne-a părăsit
Nu-ţi face tu griji pentru mine, că nu mi-a afectat "reputatia, distinctia, blazonul, functia... de administrator pe acest forum ", după cum afirmi în linkul precizat. Deocamdată, văd că tu eşti cel ce se simte afectat şi continui cu acelaşi circ. Aşteaptă rezultatul votului. Oricum, eu n-am votat şi nici n-o să votez, nu trebuie să-ti faci vreo grijă!sadang a scris: Firesc si de bun simt era ca Razvan sa ia aminte la ce i-am spus eu, la primele interventii pe acel topic, sa ia aminte ca va suporta consecintele faptelor lui. si am specificat acest lucru inca de aici: - https://cercetare.forumgratuit.ro/t705p330-tehnologia-keshe-discutii-libere#24295
Mai bine întrebai cât am setat durata pool-ului? Dacă l-am setat la o lună şi trebuie să aşteptăm până atunci, ca să vedem rezultatul?
Puncte : 33836
Data de inscriere : 18/03/2011
sadang a scris:Nu zombilizarea actuala si repetarea la nesfarsit a unor ineptii, fara macar a le sesiza hilarul si nonsensul!
Aici vorbești de Keshe, nu?
Daca ai fi citit ce am postat ai fi vazut ca nu ma intereseaza votul si motivul pentru care nu ma intereseaza. Inclusiv despre circ. E doar cu 3 posturi mai sus...
Eu astept decizia si argumentatia acestei decizii. Atat timp cat am specificat, adica insa aprox. 13 ore.
Eu astept decizia si argumentatia acestei decizii. Atat timp cat am specificat, adica insa aprox. 13 ore.
sadang- Ne-a părăsit
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum