Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Forever_Man Astazi la 18:21
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la virgil în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Ce anume "generează" legile fizice?
( 1 )
» Mesaj de la Abel Cavaşi în ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12458) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
Abel Cavaşi | ||||
Meteorr |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
CAdi | ||||
eugen | ||||
Meteorr | ||||
ilasus | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 39 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 39 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Despre demonstrațiile lui meteor
2 participanți
Pagina 1 din 1
Despre demonstrațiile lui meteor
Am încercat să-mi reduc activitatea pe acest forum doar la afirmații care sunt foarte bine verificate, motiv pentru care voi posta mai rar,...dar bine, corect și la obiect.
Deși am lipsit o perioadă am "verificat" forumul zilnic, iar pentru că nu s-a vorbit despre un subiect pe care îl stăpânesc, mai mult sau mai puțin, m-am abținut să-l comentez, chiar și dacă aș fi considerat că ar trebui să-mi spun părerea, diferită și la obiect.
Dar meteor a mai scris ceva despre numere prime și sincer, am ezitat înainte să mă decid să scriu.
Pentru că am ceva de obiectat.
Înainte de a continua scriind urmându-mi impulsul, analizez situația următoare.
Din punctul meu de vedere, oarecum nejustificat, meteor are un raport foarte ridicat între numărul mesajelor sale și numărul mesajelor apreciate. Acest aspect ar trebui să vorbească despre valoarea lui și calitatea mesajelor sale din postările sale. Am înțeles ulterior, dintr-unul din mesajele sale că este bulgar. Aceasta justifică greșelile de exprimare, cel puțin din punct de vedere gramatical, dar nu justifică perseverența acestora.
Ok, din ceea ce reiese până acum din ce am scris, s-ar putea subânțelege că am ceva cu el sau cu reputația lui, într-o oarecare măsură.
Fără modestie, am !
Cel puțin în ceea ce privește "demonstrațiile" lui, pe care am văzut că le-a scris prin multe locuri.
Deși sunt sigur că are tendința să mă subestimeze, considerându-mă un simplu... cum vrea el, toate demonstrațiile lui, pe care le-am analizat destul de bine, mai ales că ele încearcă să demonstreze lucruri pe care eu le analizez la un nivel foarte profund, bazându-se pe un același principiu, sunt-GREȘITE.
Probabil că el va considera aceasta o critică nejustificată, raportând analizele sale la ale mele.
Deși poate m-am expus ridicolului, de fiecare dată, dacă demonstrația nu a fost corectă, am menționat întotdeauna greșeala.
La valoarea reputației lui, este inadmisibil să nu poată vedea greșelile raționamentelor sale, motiv pentru care nu i le voi menționa.
Indiferent că este vreun profesor universitar sau vreun simplu amator.
Am suficiente motive să cred, cel puțin din logica raționamentelor pe care le-a folosit, că modul său de gândire este destul de simplist, deși poate dă dovadă de multă acuratețe.
Scuze meteor, asta gândesc, asta scriu.
Analizează bine "demonstrațiile" tale.
Raționamentele sunt "complet" incomplete.
Mai analizează.
Aceste probleme nu sunt probleme care se pot demonstra atât de ușor.
Și ți-o spune unul simplu, cu probleme de viață așa cum spui tu, care adoarme analizându-le și se trezește cu tot cu gândul la ele.
Deși am lipsit o perioadă am "verificat" forumul zilnic, iar pentru că nu s-a vorbit despre un subiect pe care îl stăpânesc, mai mult sau mai puțin, m-am abținut să-l comentez, chiar și dacă aș fi considerat că ar trebui să-mi spun părerea, diferită și la obiect.
Dar meteor a mai scris ceva despre numere prime și sincer, am ezitat înainte să mă decid să scriu.
Pentru că am ceva de obiectat.
Înainte de a continua scriind urmându-mi impulsul, analizez situația următoare.
Din punctul meu de vedere, oarecum nejustificat, meteor are un raport foarte ridicat între numărul mesajelor sale și numărul mesajelor apreciate. Acest aspect ar trebui să vorbească despre valoarea lui și calitatea mesajelor sale din postările sale. Am înțeles ulterior, dintr-unul din mesajele sale că este bulgar. Aceasta justifică greșelile de exprimare, cel puțin din punct de vedere gramatical, dar nu justifică perseverența acestora.
Ok, din ceea ce reiese până acum din ce am scris, s-ar putea subânțelege că am ceva cu el sau cu reputația lui, într-o oarecare măsură.
Fără modestie, am !
Cel puțin în ceea ce privește "demonstrațiile" lui, pe care am văzut că le-a scris prin multe locuri.
Deși sunt sigur că are tendința să mă subestimeze, considerându-mă un simplu... cum vrea el, toate demonstrațiile lui, pe care le-am analizat destul de bine, mai ales că ele încearcă să demonstreze lucruri pe care eu le analizez la un nivel foarte profund, bazându-se pe un același principiu, sunt-GREȘITE.
Probabil că el va considera aceasta o critică nejustificată, raportând analizele sale la ale mele.
Deși poate m-am expus ridicolului, de fiecare dată, dacă demonstrația nu a fost corectă, am menționat întotdeauna greșeala.
La valoarea reputației lui, este inadmisibil să nu poată vedea greșelile raționamentelor sale, motiv pentru care nu i le voi menționa.
Indiferent că este vreun profesor universitar sau vreun simplu amator.
Am suficiente motive să cred, cel puțin din logica raționamentelor pe care le-a folosit, că modul său de gândire este destul de simplist, deși poate dă dovadă de multă acuratețe.
Scuze meteor, asta gândesc, asta scriu.
Analizează bine "demonstrațiile" tale.
Raționamentele sunt "complet" incomplete.
Mai analizează.
Aceste probleme nu sunt probleme care se pot demonstra atât de ușor.
Și ți-o spune unul simplu, cu probleme de viață așa cum spui tu, care adoarme analizându-le și se trezește cu tot cu gândul la ele.
curiosul- Banat temporar pentru comportamentul nepotrivit
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 6790
Puncte : 41551
Data de inscriere : 22/03/2011
Re: Despre demonstrațiile lui meteor
Nu mai spune asa.
Daca deseori cam vorbesc grosolan, scuze, cu toate ca nu imi plac ceremoniile ,
Privitor la gramatica, o stiu eu cit de cit, insa scriu deseori cu greseli ca mii lene sa mai pun cratime, virgulite, etc. , nu imi place gramatica si toate formalitatile ei, scuze pntru naionalisti.
Privitor la studiile tale, parerea mea e caci cum te lupti si te tii de stiinta, incearca invers sa fii tot asa un luptator si sa scapi din aceasta capcana, si intii de toate sa rezolvi problemele mai grave care apar in viata.
Stiinta e interesanta si misterioasa, insa, cind intelegi multe din structurile ei vezi ca nu e nimic misterios si interesant, totul e asa de parca asa si trebue sa fie. Apoi apar alte mistere, si iarasi ne gonim dupa ele, dupa explicatiile cum e ea construita.
Mie multi utilizatori nu imi plac cum analizeaza, ei si ce ?!
E cuvintul meu cuvintul lui Dumnezeu , e adevar absolut ?!
Trebue sa va fie paralel, trebue sa intelegeti ca voi sunteti cei mai buni, si intradevar fiecare are un punct forte in ceva, pe care nimeni nu il intrece.
Eu cred ca cercetarea poate sa dea mari roade din munca putina, daca, se conduce dupa o strategie/tactica buna.
Cu toate ca asa ceva nu e, si nimeni nu o poate garanta.
Despre restu intradevar mai e de analizat, chiar de o iesi ceva, 99,9 % e rezultul muncii altora.
Daca deseori cam vorbesc grosolan, scuze, cu toate ca nu imi plac ceremoniile ,
Privitor la gramatica, o stiu eu cit de cit, insa scriu deseori cu greseli ca mii lene sa mai pun cratime, virgulite, etc. , nu imi place gramatica si toate formalitatile ei, scuze pntru naionalisti.
Privitor la studiile tale, parerea mea e caci cum te lupti si te tii de stiinta, incearca invers sa fii tot asa un luptator si sa scapi din aceasta capcana, si intii de toate sa rezolvi problemele mai grave care apar in viata.
Stiinta e interesanta si misterioasa, insa, cind intelegi multe din structurile ei vezi ca nu e nimic misterios si interesant, totul e asa de parca asa si trebue sa fie. Apoi apar alte mistere, si iarasi ne gonim dupa ele, dupa explicatiile cum e ea construita.
Mie multi utilizatori nu imi plac cum analizeaza, ei si ce ?!
E cuvintul meu cuvintul lui Dumnezeu , e adevar absolut ?!
Trebue sa va fie paralel, trebue sa intelegeti ca voi sunteti cei mai buni, si intradevar fiecare are un punct forte in ceva, pe care nimeni nu il intrece.
Eu cred ca cercetarea poate sa dea mari roade din munca putina, daca, se conduce dupa o strategie/tactica buna.
Cu toate ca asa ceva nu e, si nimeni nu o poate garanta.
Despre restu intradevar mai e de analizat, chiar de o iesi ceva, 99,9 % e rezultul muncii altora.
meteor- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2203
Puncte : 25843
Data de inscriere : 19/06/2011
Subiecte similare
» Demonstrațiile cazurilor particulare ale Marii teoreme a lui Fermat
» Discuții despre subiectele din forumul lui meteor
» ecuațiile lui maxwell și electromagnetismul privite din perspectivă istorică
» Discuții despre subiectele din forumul lui meteor
» ecuațiile lui maxwell și electromagnetismul privite din perspectivă istorică
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: