Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Meteorr Ieri la 21:34
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Joi 21 Noi 2024, 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la virgil în Fiinte deosebite.
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în Sa mai auzim si de bine in Romania :
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
Meteorr | ||||
Abel Cavaşi |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
CAdi | ||||
Meteorr | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 41 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 41 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Modificări în structura forumului
+2
curiosul
Abel Cavaşi
6 participanți
Pagina 1 din 1
Modificări în structura forumului
Constatând poftele unor utilizatori de a discuta chestiuni de istorie, am creat o secţiune dedicată acestui subiect. Spor la vorbituri, numai nu uitaţi să respectaţi limitele ce se impun, precum cele privind xenofobia.
Re: Modificări în structura forumului
Pentru pasionații de teoremele lui Fermat am creat o secțiune dedicată în care am mutat topicele specifice acestei secțiuni.
Bună idee !
Oricum, până nu-i dau de capăt nu am liniște și o să mai am mult de scris.
Am văzut acolo un utilizator Curi_osul.
Citindu-i mesajele, acesta părea a fi destul de cârcotaș și părea să fie dus cu pluta.
Eu propun să-i ștergi contul, sau dacă nu, măcar să-i modifici numele în curiosul.
Dacă se poate, desigur.
Oricum, până nu-i dau de capăt nu am liniște și o să mai am mult de scris.
Am văzut acolo un utilizator Curi_osul.
Citindu-i mesajele, acesta părea a fi destul de cârcotaș și părea să fie dus cu pluta.
Eu propun să-i ștergi contul, sau dacă nu, măcar să-i modifici numele în curiosul.
Dacă se poate, desigur.
curiosul- Banat temporar pentru comportamentul nepotrivit
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 6790
Puncte : 41551
Data de inscriere : 22/03/2011
Nu putem să-i dăm acelaşi nume de utilizator. Dar, dacă nu ne mai spamează, propun să-l lăsăm în pace!
Puncte : 33836
Data de inscriere : 18/03/2011
Așa zic și eu Răzvane !
Dă-l încolo de nebun !
E bine că nu ne-a mai deranjat !
Nu știu de ce, înclin să cred că nici nu o va m-ai face.
De parcă l-aș cunoaște, mai mult sau mai puțin.
Dă-l încolo de nebun !
E bine că nu ne-a mai deranjat !
Nu știu de ce, înclin să cred că nici nu o va m-ai face.
De parcă l-aș cunoaște, mai mult sau mai puțin.
curiosul- Banat temporar pentru comportamentul nepotrivit
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 6790
Puncte : 41551
Data de inscriere : 22/03/2011
Am redenumit o secţiune care se numea în mod abuziv, autoritar „Pseudoştiinţă”. Cu această ocazie am reparat o gafă de-a noastră şi le cer iertare celor care au fost afectaţi de o asemenea grosolănie.
De ce "sensibile "? Nu teoriile sunt sensibile.
Poate merge sa le bagi la neoficiale sau interzise sau alternative.
Sau "neintelese de profesorii sensibili si razvaniti, raniti in omorul propriu.".
Poate merge sa le bagi la neoficiale sau interzise sau alternative.
Sau "neintelese de profesorii sensibili si razvaniti, raniti in omorul propriu.".
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Da, m-am chinuit până am găsit ceva mai nejignitor. Poate adoptăm, totuşi, o denumire şi mai bună.
"Teorii refulate, rejectate". In franceza si engleza: refuter. to be wrong, rejectate.
http://www.thefreedictionary.com/Refuter
Sau pe noua romaneasca, "Stiinta "of the future"", ca suna la moda a viitorului..
http://www.thefreedictionary.com/Refuter
Sau pe noua romaneasca, "Stiinta "of the future"", ca suna la moda a viitorului..
gafiteanu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Vaxile
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
După ce vei termina cu bagatelizarea subiectului, mă voi mai gândi şi la varianta de a muta subiectele în altă secţiune. Dar, deocamdată nu pot...
Oricum i-ai spune, acolo tot pseuoştiinţă este.Abel Cavaşi a scris:Am redenumit o secţiune care se numea în mod abuziv, autoritar „Pseudoştiinţă”. Cu această ocazie am reparat o gafă de-a noastră şi le cer iertare celor care au fost afectaţi de o asemenea grosolănie.
Eventual, din secţiunea respectivă, să muţi subiectul cu Haramein tot la pseudo, sau cum îi spui tu acum!.După ce vei termina cu bagatelizarea subiectului, mă voi mai gândi şi la varianta de a muta subiectele în altă secţiune.
Puncte : 33836
Data de inscriere : 18/03/2011
Nu, nu este pseudoştiinţă, Răzvan. Pseudoştiinţă e în capul unora.
La inceput a fost ideea
Hai sa mai vedem odata mottoul forumului:
Forum pentru cercetare
O platformă românească pentru schimbul de idei necesar descoperirilor importante. Construim aici un loc potrivit pentru toţi vorbitorii de limba română pasionaţi de cercetare. Vă rugăm, lăsaţi orice prejudecată, voi, cei ce intraţi aici!
Hai sa mai vedem odata mottoul forumului:
Forum pentru cercetare
O platformă românească pentru schimbul de idei necesar descoperirilor importante. Construim aici un loc potrivit pentru toţi vorbitorii de limba română pasionaţi de cercetare. Vă rugăm, lăsaţi orice prejudecată, voi, cei ce intraţi aici!
Deci, platforma de idei.
O idee se poate naste din orice.
Ideea nu poate fi cenzurata.
Am putea spune ca nu exista nici stiinta, nici pseudostiinta.
Exista Cunoastere!
Exista oameni care cunosc si oameni care nu cunosc.
Cine nu cunoaste, sau cunoaste partial, sa nu puna bariere.
La inceput a fost ideea. ( Biblia forumului...)
eugen- Moderator
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 3969
Puncte : 33345
Data de inscriere : 19/03/2010
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
Alchimia a fost germenele chimiei.
Si toate stiintele actuale au inceput cu observatii si experimente, care azi ar fi catalogate pseudo-stiinte. Vezi si biologia, medicina.
Am putea rade de masinile lui Leonardo da Vinci.
Majoritatea nu stim oficial cum s-au construit piramidele. Doar cu cateva mii de oameni si in cativa ani..
In schimb multi suntem obtuzi si rejectam orice idee care nu vine mai intai din cartile oficiale. Chiar ii pedepsim daca putem pe cei ce gandesc altcumva, in loc sa meditam la lipsurile si confuziile din manuale.
Cand auzim ca cineva a facut sau gandit ceva iesit din comun, (in medicina sau fizica de exemplu), nu mergem sa-l sprijinim si sa-l mai descoasem, ci il declaram sarlatan.
Cum spunea cineva mai sus, pe acest forum era frumos daca erau doar lansari de anumite idei, indiferent sub ce forma ar fi venit imbracate. Ar fi declansat procese cerebrale creative.
Nimeni nu intelege insa si celalalt aspect al circulatiei unor idei.
Oare cum ar fi aratat lumea daca tot ceea ce s-a cercetat ar fi fost facut public ? Ar fi avut arme nucleare si chimice si bacteriologice toate tarile, sa nu spun ca si multi indivizi nebuni.
Oricum a fost si este, forumul a ramas o comunitate si de incurajare a gandirii creative, pe langa raspandirea cunostintelor acceptate oficial..Plus de corectare a unor atitudini nesociale a unora picati din Luna sau batuti de soarta, care nu si-au luat la timp tratamentul.
Si toate stiintele actuale au inceput cu observatii si experimente, care azi ar fi catalogate pseudo-stiinte. Vezi si biologia, medicina.
Am putea rade de masinile lui Leonardo da Vinci.
Majoritatea nu stim oficial cum s-au construit piramidele. Doar cu cateva mii de oameni si in cativa ani..
In schimb multi suntem obtuzi si rejectam orice idee care nu vine mai intai din cartile oficiale. Chiar ii pedepsim daca putem pe cei ce gandesc altcumva, in loc sa meditam la lipsurile si confuziile din manuale.
Cand auzim ca cineva a facut sau gandit ceva iesit din comun, (in medicina sau fizica de exemplu), nu mergem sa-l sprijinim si sa-l mai descoasem, ci il declaram sarlatan.
Cum spunea cineva mai sus, pe acest forum era frumos daca erau doar lansari de anumite idei, indiferent sub ce forma ar fi venit imbracate. Ar fi declansat procese cerebrale creative.
Nimeni nu intelege insa si celalalt aspect al circulatiei unor idei.
Oare cum ar fi aratat lumea daca tot ceea ce s-a cercetat ar fi fost facut public ? Ar fi avut arme nucleare si chimice si bacteriologice toate tarile, sa nu spun ca si multi indivizi nebuni.
Oricum a fost si este, forumul a ramas o comunitate si de incurajare a gandirii creative, pe langa raspandirea cunostintelor acceptate oficial..Plus de corectare a unor atitudini nesociale a unora picati din Luna sau batuti de soarta, care nu si-au luat la timp tratamentul.
gafiteanu- Foarte activ
aparent pare bun argumentul dar pe mine tot nu mă convingegafiteanu a scris:Oare cum ar fi aratat lumea daca tot ceea ce s-a cercetat ar fi fost facut public ? Ar fi avut arme nucleare si chimice si bacteriologice toate tarile, sa nu spun ca si multi indivizi nebuni
exemplu simplu: informațiile despre mecanismele fizice care permit marele ba-boom al unei bombe atomice de genul celor aruncate asupra japoniei sunt ... publice
nu e nimic secret!
și totuși nu oricine, oricum, poate construi bombe atomice!
în mod cert nu un nebun în vre-o peșteră nici în afganistan nici în romînia!
informațiile teoretice despre cum se construiește un reactor nuclear civil de fisiune sunt iarăși publice! și cu toate astea iranul nu e în stare să își construiască singur multdoritele reactoare nucleare, trebuie să fie ajutat de ruși sau francezi sau nemți și chiar și așa merge greu treaba!
așa că argumentul cu dacă am avea toate informațiile ne-am umple de bombe nucleare cade ... lucrurile nu sunt atît de simple pentru că informațiile, singure, nu sunt suficiente! mai e nevoie și de acțiune pentru ca o idee să se transforme în realitate fizică!
Eroare de postare.
eugen- Moderator
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 3969
Puncte : 33345
Data de inscriere : 19/03/2010
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
totedati a scris:aparent pare bun argumentul dar pe mine tot nu mă convinge,...așa că argumentul cu dacă am avea toate informațiile ne-am umple de bombe nucleare cade ... quote]gafiteanu a scris:Oare cum ar fi aratat lumea daca tot ceea ce s-a cercetat ar fi fost facut public ? Ar fi avut arme nucleare si chimice si bacteriologice toate tarile, sa nu spun ca si multi indivizi nebuni
Cauza ca nu te-ai convins si nu te-ai umplut de bumbe nucleare iti apartine, nu esti inca un individ suficient de bun sau nebun.
Romania primise sarcina secreta de la Ceausescu sa caute sa fabrice arme nucleare, sa gaseasca solutii. Israelul avea atunci sute.
Dar existe si alte tipuri mult, mult mai puternice, ce se pot fabrica cu un minim de efort si cheltuiala. Bine ca nu le stie totibulica, le stie doar bubulica..
gafiteanu- Foarte activ
Am deblocat și redenumit secțiunea numită „Subiecte închise” și am redeschis fiecare subiect care a fost aruncat acolo.
Am creat o secțiune peer-review în care utilizatorii vor putea formula idei conform regulamentului acestei secțiuni, iar cenzorii vor propune acceptarea, respingerea sau amânarea analizei ideii respective. Desigur, sunt multe probleme de rezolvat în legătură cu această secțiune, dar eu am speranța că noi cu toții, fără dușmănie, vom reuși să găsim soluții la problemele mai importante.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum