Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Meteorr Astazi la 21:34
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la CAdi în Sa mai auzim si de bine in Romania :
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Fiinte deosebite.
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
Meteorr | ||||
Abel Cavaşi |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
Meteorr | ||||
ilasus | ||||
CAdi | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 33 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 33 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Am modificat timpul dintre două mesaje
+3
negativ
gafiteanu
Abel Cavaşi
7 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Am modificat timpul dintre două mesaje
Având în vedere aiurelile care se scriu în ultima vreme pe forum, am mărit la 3600 de secunde intervalul de timp după care mai puteți scrie mesaje. Se pare că unii utilizatori au nevoie de mai mult timp de gândire pentru a scrie ceva interesant pe acest forum.
Re: Am modificat timpul dintre două mesaje
Asta inseamna 24 mesaje pe zi de forumist activ. Foarte putin, mai ales cand esti tanar si nelinistit si ai mancarimi.
Am pus ceasul sa sune din ora in ora.
Am pus ceasul sa sune din ora in ora.
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
E nevoie de mai mult timp (cred ca 3600 s este bun), pentru ca apar si alte activitati in timp ce scrii mesajul : te suna seful, te inunda vecinul, te cearta nevasta, plange copilul, primesti vizite neasteptate, si alte lucruri de genul acesta.Abel Cavaşi a scris:Având în vedere aiurelile care se scriu în ultima vreme pe forum, am mărit la 3600 de secunde intervalul de timp după care mai puteți scrie mesaje. Se pare că unii utilizatori au nevoie de mai mult timp de gândire pentru a scrie ceva interesant pe acest forum.
Probabil, te referi la intervalul de editare a mesajelor, care este 15 minute. Dacă în acest timp îți apar alte probleme, des, găsește alte soluții (scrie mesajul într-un editor separat, ori roagă un moderator să-ți actualizeze mesajul).
Noi am ales acest timp pentru că unii abuzau de el atunci când era mai lung și își modificau mesajul DUPĂ ce s-a răspuns la el.
Noi am ales acest timp pentru că unii abuzau de el atunci când era mai lung și își modificau mesajul DUPĂ ce s-a răspuns la el.
O.K.!Abel Cavaşi a scris:Probabil, te referi la intervalul de editare a mesajelor, care este 15 minute. Dacă în acest timp îți apar alte probleme, des, găsește alte soluții (scrie mesajul într-un editor separat, ori roagă un moderator să-ți actualizeze mesajul).
Salut aceasta actiune !
As veni cu o propunere ajutatoare, avand in vedere ca ideea este minunaa. Ar fi preferabil ca durata dintre mesaje sa fie 24 de ore, ca sa aibe timp cercetatorii sa reflecteze asupra celor scrise.
As veni cu o propunere ajutatoare, avand in vedere ca ideea este minunaa. Ar fi preferabil ca durata dintre mesaje sa fie 24 de ore, ca sa aibe timp cercetatorii sa reflecteze asupra celor scrise.
Din păcate, timpul maxim permis de platformă este 9999 secunde. Eu am ales acum 7200.
Asta inseamna ca nu mai este un forum stiintific de exprimare libera a tuturor ideilor stiintifice. Daca iti vine vreo idee imediat dupa replica altuia, sau pe alt thread/forum, trebe s-o notezi in carnetelul de asteptare si sa pui ceasul sa sune peste cateva ore..
Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese.
Pana acum eram ca intrun dialog cursiv pe holurile de la Academie, unde se spun cele mai mari minciuni.
Abel, spune drept, nu-i asa ca visai ca prin aportul nostru te vom face academician ? Partea ta proasta e ca nu esti decat matematician in curbilinii si nu intelegi deloc eterul si teoria relativitatii. Dar cine-l intelege ?
Cel putin ti-am imbogatit cunostintele generale si poate te-am facut mai realist si intelept.
Apropo de copiii tai, ei ce spun de forum ? De ce nu intra si ei, ca nu conteaza varsta ?
Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese.
Pana acum eram ca intrun dialog cursiv pe holurile de la Academie, unde se spun cele mai mari minciuni.
Abel, spune drept, nu-i asa ca visai ca prin aportul nostru te vom face academician ? Partea ta proasta e ca nu esti decat matematician in curbilinii si nu intelegi deloc eterul si teoria relativitatii. Dar cine-l intelege ?
Cel putin ti-am imbogatit cunostintele generale si poate te-am facut mai realist si intelept.
Apropo de copiii tai, ei ce spun de forum ? De ce nu intra si ei, ca nu conteaza varsta ?
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Abel Cavasi a scris:Din păcate, timpul maxim permis de platformă este 9999 secunde. Eu am ales acum 7200.
Intr-adevar pacat...si trist in acelasi timp... 24h sau 1 luna intre postari ar fi fost modul ideal de a face un forum linistit.
https://youtu.be/dL3nNRvd2N0
Imi aduc aminte ca si la "revolutie" se striga "Linisteeeee!" Lumea clar vrea cat mai multa liniste, eventual mormantala.
Poate totusi vorbesti cu proprietarii sa ridice posibilitatea de "tacere" la 999999sec. Ar fi un singur inconvenient, din cauza varstei inaintate a cercetatorilor, s-ar putea sa adoarma inainte sa posteze sau sa uite ideea...
Nu mă mir că n-ai înțeles ce înseamnă libertate de exprimare, pentru că tu erai mereu cel care își modifica aproape fiecare mesaj după vreo câteva minute de la postare.gafiteanu a scris:Asta inseamna ca nu mai este un forum stiintific de exprimare libera a tuturor ideilor stiintifice. Daca iti vine vreo idee imediat dupa replica altuia, sau pe alt thread/forum, trebe s-o notezi in carnetelul de asteptare si sa pui ceasul sa sune peste cateva ore.
Timpul acesta de gândire o să vă ajute pe unii dintre voi să nu mai ciuruiți forumul cu trăncăneli, după cum vă fată mintea.
Este vorba de mesajele din Mesagerie sau de Raspunsurile deAbel Cavaşi a scris:Având în vedere aiurelile care se scriu în ultima vreme pe forum, am mărit la 3600 de secunde intervalul de timp după care mai puteți scrie mesaje. Se pare că unii utilizatori au nevoie de mai mult timp de gândire pentru a scrie ceva interesant pe acest forum.
pe topice?
Daca este vorba de Raspunsuri, se refera la acelasi topic sau
la aceeasi persoana?
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44921
Data de inscriere : 03/12/2013
Felicitari lui negativ pentru castigarea dreptului de moderare si implicit de postare normala in forum.
Am micșorat la 3600 timpul de postare. Sper că acum puteți face și editarea. Datorită „schizofreniei”, n-am știut că cele două sunt legate în vreun fel.
3600 sec inseamna in limbaj matematic in radiani exact de 2xPix100 ori sec.
Si timpul il putem exprima in radiani. Pi Time.
Ceasul cu limbi are 12 ore, adica unghiul 2xPi rotiri x 12.ore
Iata o descoperire cu care se poate lauda forumul nostru. Sa fabricam un ceas cu noile notatii in radiani. Doar pt uzul matematicienilor geometrii. Si de ce nu, unul cu gradatiile pe o spirala elicoidala cu 24 spire, miezul noptii fiind la centru. Ceasul acesta va avea doar o singura limba mare si groasa pt minute, plus o bila ce culiseaza pe spirala si indica ora. Va fi mult mai usor de citit.
Nu sunt inca hotarat, stau sa ma mai gandesc si poate-mi vine, poate-mi trece, daca nu ar fi si mai bine sa modificam impartirea in alt mod a timpului zilei. Nu in baza 12, 24, nu in Pi..
Ne intalnim la urmatarea prostare la orele 12 x 2xPi trecute fix.
Si timpul il putem exprima in radiani. Pi Time.
Ceasul cu limbi are 12 ore, adica unghiul 2xPi rotiri x 12.ore
Iata o descoperire cu care se poate lauda forumul nostru. Sa fabricam un ceas cu noile notatii in radiani. Doar pt uzul matematicienilor geometrii. Si de ce nu, unul cu gradatiile pe o spirala elicoidala cu 24 spire, miezul noptii fiind la centru. Ceasul acesta va avea doar o singura limba mare si groasa pt minute, plus o bila ce culiseaza pe spirala si indica ora. Va fi mult mai usor de citit.
Nu sunt inca hotarat, stau sa ma mai gandesc si poate-mi vine, poate-mi trece, daca nu ar fi si mai bine sa modificam impartirea in alt mod a timpului zilei. Nu in baza 12, 24, nu in Pi..
Ne intalnim la urmatarea prostare la orele 12 x 2xPi trecute fix.
Ca in Romania . Cand ceva merge bine musai trebuie stricat . In ultima vreme nu am mai intrat pe forum din motive obiective , mai precis am lucrat teoretic si practic pentru a verifica anumite aspecte de natura magnetica care la prima vedere dau impresia unui comportament diferit fata de unul normal . Aseara am dorit sa prezint noile modele constructive , iar dupa prima postare pe un anumit subiect , upss a aparut controlul ....cu cele 7200 de secunde timp de asteptare pana la o noua postare . Parca nu era destul de inervant si controlul ...cu cele 60 de sec. Dar una peste alta 60 sec. fata de 7200 sec. mai treaca mearga.
scanteitudorel- A decedat
- Mulţumit de forum : Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25899
Data de inscriere : 20/02/2015
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .
Bai tudorele, ala era timp de gandire stiintifica, nu de asteptare.
Abel, iti suntem asa de recunoscatori...
Propun sa avem si noi o ZIUA RECUNOSTINTEI.
Propun sa avem si noi o ZIUA RECUNOSTINTEI.
Scriu un text si dupa ce l-am postat constat ca am o greseala gramaticala , de exprimare, sau ca este bine sa mai adaug ceva ,( atentie nu dupa ce acesta a fost citit de alt utilizator) si atunci dau editare si apare controlul. Pai mai modific eu textul respectiv dupa jdemii de secunde ?Pacalici a scris:Bai tudorele, ala era timp de gandire stiintifica, nu de asteptare.
scanteitudorel a scris:Scriu un text si dupa ce l-am postat constat ca am o greseala gramaticala , de exprimare, sau ca este bine sa mai adaug ceva ,( atentie nu dupa ce acesta a fost citit de alt utilizator) si atunci dau editare si apare controlul. Pai mai modific eu textul respectiv dupa jdemii de secunde ?Pacalici a scris:Bai tudorele, ala era timp de gandire stiintifica, nu de asteptare.
Evident ca nu. De-asta zic ca aici este schizofrenie administrativa la patrat.
Pacalici, gafiteanu cred ca a scris foarte clar. Pacat ca s-a ajuns in aceasta situatie.
gafiteanu a scris:Asta inseamna ca nu mai este un forum stiintific de exprimare libera a tuturor ideilor stiintifice. Daca iti vine vreo idee imediat dupa replica altuia, sau pe alt thread/forum, trebe s-o notezi in carnetelul de asteptare si sa pui ceasul sa sune peste cateva ore..
Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese
Stie Abel ce stie si ne forteaza pe unii, care nu ii suntem agreati, sa gandim cat mai lent.
http://www.descopera.ro/stiinta/9346706-din-secretele-creierului-uman-cele-doua-mecanisme-care-ne-controleaza-viata
Numai gandirea lenta este de calitate. Doar cei cu gandire iute devin moderatori si au voie sa posteze tot ce vor non stop.
Tot raul spre binele nostru.
http://www.descopera.ro/stiinta/9346706-din-secretele-creierului-uman-cele-doua-mecanisme-care-ne-controleaza-viata
Numai gandirea lenta este de calitate. Doar cei cu gandire iute devin moderatori si au voie sa posteze tot ce vor non stop.
Tot raul spre binele nostru.
Se pare că există o modalitate de a permite unora să nu depindă de acest timp. Mă folosesc de ea.
Flecariti mai putin, asa fac eu, si beneficiez de dreptul de a posta mai des.
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12459
Puncte : 56976
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
Toti oamenii sunt egali, dar unii sunt mai egali decat altii.
Nu mai egali, ci mai seriosi cand este vorba de un forum de fizica.gafiteanu a scris:Toti oamenii sunt egali, dar unii sunt mai egali decat altii.
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12459
Puncte : 56976
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
Serios ?
Da, domnu' Gafiteanu. Oamenii sunt egali, dar nu la modul egalitarist, cum e perceput de comunisti, elitisti, liberali si alti dubiosi.
Au avut dreptate aia de au scris Biblia : "Iarta-i doamne, ca nu stiu ce fac". În acest caz, ce spun.
Au avut dreptate aia de au scris Biblia : "Iarta-i doamne, ca nu stiu ce fac". În acest caz, ce spun.
» Determinarea diferentei maxime dintre doua numere prime consecutive
» Timpul
» O ecuaţie şi două inecuaţii
» Timpul
» O ecuaţie şi două inecuaţii
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum