Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de ilasus Astazi la 19:58
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la CAdi în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în OZN in Romania
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Carti sau documente de care avem nevoie
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
Abel Cavaşi | ||||
Meteorr |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
CAdi | ||||
Meteorr | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Subiecte similare
Despre troll, ironie și alte slăbiciuni
+7
eugen
omuldinluna
WoodyCAD
curiosul
virgil
Razvan
Abel Cavaşi
11 participanți
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Despre troll, ironie și alte slăbiciuni
Rezumarea primului mesaj :
Avem câțiva utilizatori pe forum care gândesc precum Pacalici:
Observați câtă emfază se ascunde în asemenea tip de mesaj. Observați cât de tare se crede un asemenea utilizator. În concepția lui, dacă EL, marele EL, n-a reușit să te convingă, atunci tu ești automat răuvoitor, iar EL, marele EL, trebuie să te tragă de mânecă ironizând tot ce-i iese în cale.
Ce părere aveți?
Avem câțiva utilizatori pe forum care gândesc precum Pacalici:
Pacalici a scris:o serie de alti useri , uni, numiti de tine "trolli" au incercat de multe ori sa aduca contra argumente, facand apel la ceea ce trolii pseudostiintifici numesc "stiinta oficiala" fara nici un succes.Rezultatul final fiind pierderea de vreme. Eu, personal nu doresc sa imi pierd timpul explicand ,ceea ce in mod normal face din bagajul de cunostinte stiintifice general acceptat. Deci bunavointa, de cele mai multe ori, este intaminata cu reactii de respingere, prin perseverarea in afirmatii lipsite de orice argument stiintific. Solutia? Simplu, "trasul de maneca"
Observați câtă emfază se ascunde în asemenea tip de mesaj. Observați cât de tare se crede un asemenea utilizator. În concepția lui, dacă EL, marele EL, n-a reușit să te convingă, atunci tu ești automat răuvoitor, iar EL, marele EL, trebuie să te tragă de mânecă ironizând tot ce-i iese în cale.
Ce părere aveți?
Re: Despre troll, ironie și alte slăbiciuni
Ceva, ceva se simte.
Spre exemplu, ai mai corectat/completat câte ceva în profil.
Pare să fie o tipologie faptul că cei mai mulți utilizatori reacționează în acest mod la anumite observații.
Ai dreptate, sunt în suferință...
Nu reușesc să te înțeleg complet, m-am blocat.
Nu înțeleg de ce se reacționează întotdeauna în sens invers...
Trebuie să fie o tulburare și asta.
Dar lasă, nu te îngrijora, că se poate trăi și cu oamenii bolnavi cu tulburări temporare, societatea îi acceptă și pe ăștia, din milă, din compasiune...
O să fie valabil și în cazul tău.
Spre exemplu, ai mai corectat/completat câte ceva în profil.
Pare să fie o tipologie faptul că cei mai mulți utilizatori reacționează în acest mod la anumite observații.
Ai dreptate, sunt în suferință...
Nu reușesc să te înțeleg complet, m-am blocat.
Nu înțeleg de ce se reacționează întotdeauna în sens invers...
Trebuie să fie o tulburare și asta.
Dar lasă, nu te îngrijora, că se poate trăi și cu oamenii bolnavi cu tulburări temporare, societatea îi acceptă și pe ăștia, din milă, din compasiune...
curiosul- Banat temporar pentru comportamentul nepotrivit
- Numarul mesajelor : 6790
Data de inscriere : 22/03/2011
Curiosule, atunci cand am facut afirmatia ca simti nevoie sa fi mangaiat pe cap, ma refeream la afirmatia ta:
Constat insa ca, dintr-un dialog civilizat din partea mea , tu, il transformi intr-un dialog asemanator celor din Ferentari:
Daca nu realizezi ca facand afirmatia de mai sus , demonstrezi lipsa educatiei de baza din familie...este destul de grav. Poti insa sa supravietuiesti si asa.Sunt destui printre blocurile gri.
Ti-as atrage insa atentia ca devi, ceea ce se cheama obraznic si ca ar fi bine sa iti cunosti "lungul nasului".Chestia asta s-ar putea pedepsi la o adica cu cele 15 zile propuse pentru mine. Ce parere ai?
Asta ar fi o a treia intrebare adresata tie. Nu astept raspuns la ea asa cum nu ma mai intereseaza nici raspunsul la celelalte doua.
Considera ca obrasnicia ta, inchide aici dialogul nostru.
Cel mult in viitor daca va fi cazul imi voi rezerva placerea sa aplic oarece ironii pe comentariile tale cand o vei lua pe aratura.
Nici măcar n-ai dat dreptate cuiva, de genul cu ideea asta sunt de acord sau aș fi de acord !
Constat insa ca, dintr-un dialog civilizat din partea mea , tu, il transformi intr-un dialog asemanator celor din Ferentari:
curiosul a scris:Dar lasă, nu te îngrijora, că se poate trăi și cu oamenii bolnavi cu tulburări temporare, societatea îi acceptă și pe ăștia, din milă, din compasiune...
Daca nu realizezi ca facand afirmatia de mai sus , demonstrezi lipsa educatiei de baza din familie...este destul de grav. Poti insa sa supravietuiesti si asa.Sunt destui printre blocurile gri.
Ti-as atrage insa atentia ca devi, ceea ce se cheama obraznic si ca ar fi bine sa iti cunosti "lungul nasului".Chestia asta s-ar putea pedepsi la o adica cu cele 15 zile propuse pentru mine. Ce parere ai?
Asta ar fi o a treia intrebare adresata tie. Nu astept raspuns la ea asa cum nu ma mai intereseaza nici raspunsul la celelalte doua.
Considera ca obrasnicia ta, inchide aici dialogul nostru.
Cel mult in viitor daca va fi cazul imi voi rezerva placerea sa aplic oarece ironii pe comentariile tale cand o vei lua pe aratura.
Îmi cer scuze.
Afirmațiile alea le-am spus intenționat, nu că nu-mi cunosc lungul nasului.
Mi-ai mai confirmat câte ceva.
Și cred că o să mai completez subiectul la psihologie, având acum și demonstrațiile corespunzătoare.
Încă o dată, scuze.
Afirmațiile alea le-am spus intenționat, nu că nu-mi cunosc lungul nasului.
Mi-ai mai confirmat câte ceva.
Și cred că o să mai completez subiectul la psihologie, având acum și demonstrațiile corespunzătoare.
Încă o dată, scuze.
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 6790
Puncte : 41551
Pacalici, sincer, ai vreo legătură cu țânțarul anofel ?
Nu pot încă să-mi explic un lucru.
Nu pot încă să-mi explic un lucru.
Va mai jigniti domnilor mult? Nu va e rusine? Ce v-ar spune mamele/sotiile voastre daca v-ar vedea vorbind asa?
Pare-se ca unii n-au suficient de lucru in timpul saptamanii, daca sambata n-au altceva mai bun de facut decat sa se tina de asemenea prostii.
Pare-se ca unii n-au suficient de lucru in timpul saptamanii, daca sambata n-au altceva mai bun de facut decat sa se tina de asemenea prostii.
omuldinluna- Ne-a părăsit
- Mulţumit de forum : Prenume : Omul
Numarul mesajelor : 2728
Puncte : 30680
Data de inscriere : 03/08/2011
Obiective curente : Doresc sa termin expunerea problemei clasice a miscarii in camp central, cu aplicatie la campul gravitational Newtonian
Nu omuledinlună, aici mai înțeles greșit, m-am referit la tânțarul anofel, făcând referință la un fost utilizator care posta ca și vizitator, nicidecum nu am vrut să-i vorbesc urât.
Dacă vrei îți găsesc și vreun link ca să înțelegi și de ce l-am întrebat.
Dacă vrei îți găsesc și vreun link ca să înțelegi și de ce l-am întrebat.
"Un ţânţar, nervos şi foarte
Slab de constituţie,
În zadar vrea să ia parte
Şi el la discuţie."
http://www.versuri.ro/versuri/gflkej_george-toparceanu-rapsodii-de-toamna.html
Delectati-va cu intreaga poezioara, ca e nostima si ironica.
Slab de constituţie,
În zadar vrea să ia parte
Şi el la discuţie."
http://www.versuri.ro/versuri/gflkej_george-toparceanu-rapsodii-de-toamna.html
Delectati-va cu intreaga poezioara, ca e nostima si ironica.
gafiteanu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Vaxile
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
omuldinluna a scris:Va mai jigniti domnilor mult? Nu va e rusine? Ce v-ar spune mamele/sotiile voastre daca v-ar vedea vorbind asa?
Va mai??? Care "va mai"? Cumva eu sunt parte a generalizarii tale?Reciteste te rog postarile anterioare. Hm.... Prefer exprimarile clare pentru viitor.Exprimarile ambigue, duc la consecinte uneori catastrofale.
Reamintesc punctul meu de vedere:
Poate fi considerata afirmatia ca fiind trolling sau cearta?Pacalici a scris:O serie de alti useri , uni, numiti de tine "trolli" au incercat de multe ori sa aduca contra argumente, facand apel la ceea ce trolii pseudostiintifici numesc "stiinta oficiala" fara nici un succes.Rezultatul final fiind pierderea de vreme. Eu, personal nu doresc sa imi pierd timpul explicand ,ceea ce in mod normal face din bagajul de cunostinte stiintifice general acceptat. Deci bunavointa, de cele mai multe ori, este intampinata cu reactii de respingere, prin perseverarea in afirmatii lipsite de orice argument stiintific. Solutia? Simplu, "trasul de maneca"
Daca nu poti, te sfatuiesc, daca imi permiti, sa nu te chinui degeaba. Este pacat de timpul pierdut ce putea fi alocat unor importante cercetari in Fizica. Succes!curiosul a scris:Nu pot încă să-mi explic un lucru.
P.S. Am avut o excelenta zi de pescuit in Golful Hauraki astazi.Snapper la greu.
Asa ca te mai iert o data curiosule.
Pacalici a scris:P.S. Am avut o excelenta zi de pescuit in Golful Hauraki astazi.
Asa ca te mai iert o data curiosule.
Mulțumesc !
Ar trebui să te duci mai des ca să-i ierți pe toți, eu îți țin pumnii.
Să nu confunzi totuși forumul cu balta de pește.
Apropos, ce marcă-i peștele ăla cu gura deschisă ?
curiosul a scris:Să nu confunzi totuși forumul cu balta de pește.
Nu confunda Oceanul Pacific cu forumul. Poti sa te umezesti, din cauza de confuzie.
curiosul a scris:Apropos, ce marcă-i peștele ăla cu gura deschisă ?
Pai am precizat , dar nu citesti cu atentie:
Pacalici a scris:Snapper la greu. cheers
https://www.google.co.nz/search?q=snapper&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=kergVLanIKTGmQXeroLICw&ved=0CE0QsAQ&biw=1920&bih=967
Altii au noroc cu carul (in fine, cred ca stiu locul "bun", ca aici:
Ai mei erau mai tineri.
P.S. Ala mai subtirel, din poza mea, este sigurul Kawai pe care l-am agata. Un fel de stiuca de Pacific
Nu conteaza insa numele, ca toti sfaraie la fel pe carbuni incinsi...
Ei, bine că se mănâncă! Mă gândeam că doar între ei, că or fi otrăvitori.
Puncte : 33836
Data de inscriere : 18/03/2011
curiosul a scris:Despre troll, ironie și alte slăbiciuni
Eu unul nu consider ironia ca fiind o "slabiciune". Asta apropos de titlu.
Ironia este violență, o formă (e-adevărat, subtilă) de violență. Și este manifestată de cei care nu pot mai mult, care nu au argumente.
Abel a scris:Și este manifestată de cei care nu pot mai mult, care nu au argumente.
Saracul Voltaire, din fericire a plecat dintre noi, altfel precis ti-ar fi explicat cum este cu ironia.
Asta este o privire feminina asupra ironiei...Abel a scris:Ironia este violență, o formă (e-adevărat, subtilă) de violență.
Ultima editare efectuata de catre Pacalici in Dum 15 Feb 2015, 23:27, editata de 1 ori (Motiv : Am adaugat portretul lui Voltaire , ca sa se stie :-))
Iar sobrietatea crancena este forma de manifestare a celor ce nu pot nimic.Abel Cavaşi a scris:Ironia este violență, o formă (e-adevărat, subtilă) de violență. Și este manifestată de cei care nu pot mai mult, care nu au argumente.
Dar Abel et comp. au dreptate, nu trebuie sa profitam si sa glumim pe seama unora care sunt habarnisti dar se dau invers. Asa e natura.
Trebuie sa-i lasam in sucul lor propriu, si chiar sa-i laudam, sa-i cocotam cat mai sus in copac.
Na, ca iar am dat-o-n ironie, fara sa vreau, din slabiciune. Dar am ramas in spiritul topicului.
gafiteanu- Foarte activ
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Acu sa nu se inteleaga gresit, sunt ironii si ironi, cand nu sunt golanii. Cand sunt facute inteligent si finutz, cand se cheama epigrame sau poezii, cand si cand, etc..
Ironiile in marea lor majoritate ajuta, pun lucrurile pe faras si fagas, la punct ochit si lovit, mai fac si curat printre cei vizati.
Desigur ca in mediul diplomatic sau in lumea celor sfinti nu au ce cauta. Nu stiu de ce, dar asa s-a incetatenit, pesemne reminescente din epoca inchizitiei, cand plateai cu viata. Pe vremea grecilor si romanilor era altfel, oamenii chefuiau si glumeau cu zeii.
Cam toti marii poeti (nu si prozatorii) au fost oameni de spirit, au abordat si folosit genul ironic.
Iata un exemplu de poezie stiintifico-ironica-satirica de`a lui Toparceanu, zis si Toporceanu.
http://www.versuri-si-creatii.ro/poezii/t/george-toparceanu-8zudtzp/raspunsul-cometei-6zuopzu.html#.VOEnKqjWKJc
S-a suparat cineva ?
Ironiile in marea lor majoritate ajuta, pun lucrurile pe faras si fagas, la punct ochit si lovit, mai fac si curat printre cei vizati.
Desigur ca in mediul diplomatic sau in lumea celor sfinti nu au ce cauta. Nu stiu de ce, dar asa s-a incetatenit, pesemne reminescente din epoca inchizitiei, cand plateai cu viata. Pe vremea grecilor si romanilor era altfel, oamenii chefuiau si glumeau cu zeii.
Cam toti marii poeti (nu si prozatorii) au fost oameni de spirit, au abordat si folosit genul ironic.
Iata un exemplu de poezie stiintifico-ironica-satirica de`a lui Toparceanu, zis si Toporceanu.
http://www.versuri-si-creatii.ro/poezii/t/george-toparceanu-8zudtzp/raspunsul-cometei-6zuopzu.html#.VOEnKqjWKJc
S-a suparat cineva ?
gafiteanu- Foarte activ
Pacalici a scris:curiosul a scris:Despre troll, ironie și alte slăbiciuni
Eu unul nu consider ironia ca fiind o "slabiciune". Asta apropos de titlu.
Eu o consider, să-ți spun și de ce.
Ironia poate avea nuanță de glumă, dar poate avea și alte subtilități.
În momentul în care nu se folosește ironia doar pentru a produce o glumă bună, atunci se folosește pentru a scoate în evidență părerea greșită a celuilalt despre o anumită situație, dacă ironia privește o situație, precum și faptul că se dorește sublinierea defectelor persoanei, dacă ironia privește o persoană.
În primul caz, ironia ce privește părerea diferită despre o situație, subliniază deci, indirect, și faptul că ești de părere diferită, iar rolul ironiei constă în sublinierea ideii că părerea ta este cea corectă, iar celălalt greșește.
Este un mod diplomat, inteligent chiar, de a contrazice subtil părerea celuilalt.
Iar tendința continuă de a ironiza, în acest caz, se traduce prin tendința de a contrazice continuu, iar asta este o slăbiciune pentru că fie se subliniază Ia uite cât de prost ești !, fie se subliniază Ia uite ce deștept sunt !.
Iar părerea mea este că acest gen de atitudine este o slăbiciune.
Apropos, nu
ce este menționat în citat.curiosul a scris :...
Apropos, nu
curiosul a scris :...
ce este menționat în citat.
Corect! Abel Cavasi a deschis subiectul. Scuze. Neatentia se plateste.Referitor la cele de mai sus imi pastres punctul de vedere.
Pacalici a scris:
Corect! Abel Cavasi a deschis subiectul. Scuze. Neatentia se plateste.Referitor la cele de mai sus imi pastres punctul de vedere.
Se acceptă.
Cât e 1-1, sau 2-1 pentru tine ?
Aș fi vrut să-ți sugerez să-mi răspunzi după ce te întorci de la o partidă norocoasă de pescuit, că atunci ești mai permisiv un pic, mai iertător.
Argumente precum „Voltaire” sau literatură nu țin aici. Ăsta e un forum pentru cercetare, nu pentru mojicii. Cine vrea literatură, să meargă în altă parte.
Ok, pe ăștia mai boemi atunci o să-i cam dăm afară. Că ne-am cam săturat, măi dragă.
Tare mi-as dori sa vad mai multa toleranta pe acest forum chiarAbel Cavaşi a scris:Ok, pe ăștia mai boemi atunci o să-i cam dăm afară. Că ne-am cam săturat, măi dragă.
si fata de cei boemi. Orice gluma, zeflemea, ironie, este expresia
unui anumit punct de vedere! Mai lasati-o cu intransigenta!
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44921
Data de inscriere : 03/12/2013
Dar de ce sa-i dea afara ? Sa-si faca iar de cap cu ironiile ? Mai bine sa-i bage inauntru, sa-i inchida. Si apoi la ghilotina.
Si revin la vorba aia: " Dorele, putem cerceta si noi mai cu talente ? " Pai de unde sa mai fie talente, daca vrem sa le decapitam ?
Si revin la vorba aia: " Dorele, putem cerceta si noi mai cu talente ? " Pai de unde sa mai fie talente, daca vrem sa le decapitam ?
gafiteanu- Foarte activ
Mda. Am tot încercat (și mai încercăm) să tolerăm. Sper să fie cu folos pentru forum. Dacă nu putem primi informații fără ironie, asta e. Îi mai tolerăm o vreme, până nu întrec măsura...
Pai ar trebui sa te inchini, cand primesti anumite informatii strategice, indiferent sub si in ce forma imbracate. Informatia costa colosal de mult, enorm, este neprecupetita. Trebuie sa pacalesti, sa tragi de limba, sa duci cu zaharelu, nu sa ameninti. Asemenea informatii nu le poti obtine nici chiar platind, indiferent de pret, le poti obtine doar prin inselaciune. Asa ar trebui intitulat si forumul, de tras frumos de limba. In trecut, pt a-i face sa vorbeasca, li se smulgea limba cu clestele.
Doamne, unde am ajuns, sa tina unii oameni secret asemenea informatii despre extraterestrii si OZNuri si tehnologia lor si sa nu vrea sa le spuna, decat ceea ce se spune oficial..
Doamne, unde am ajuns, sa tina unii oameni secret asemenea informatii despre extraterestrii si OZNuri si tehnologia lor si sa nu vrea sa le spuna, decat ceea ce se spune oficial..
Ultima editare efectuata de catre gafiteanu in Lun 16 Feb 2015, 21:27, editata de 1 ori
gafiteanu- Foarte activ
Ți-am mai spus pe undeva că informația spusă aiurea nici nu mai poate fi considerată spusă, din moment ce se pierde în neant. Procesul de informare constă nu doar din sursă, ci și din receptor. Dacă nu transmiți informație pe înțelesul receptorului, nu te mai lăuda că transmiți informație.
Dar sunt surse si surse emitatoare, receptori si receptori. Cine este acordat cum trebuie si stie limba, basca ca mai trebuie sa si decodifice semnalele morse si cifrul, numai acela va intelege. Restul schimba postul. E razboi informational. Extraterestrii nu doarme, ei ne cuceresc si zi si noapte. Sa fim deci prudenti ce discutam intre noi, sa nu ne divulgam marile secrete.
gafiteanu- Foarte activ
Cu asemenea prejudecăți putem merge până în pânzele albe. Putem spune că nici nu mai avem nevoie de oameni de Știință, că informația este pe toate gardurile, doar că trebuie descoperită, pardon, descifrată.
Care-i diferența între efortul de a descoperi și efortul de a descifra? Decât să mă chinui să descifrez ce încifrează un încuiat, mai bine mă apuc să descopăr eu însumi natura.
Din moment ce trebuie să fiu deștept ca să-ți descifrez ție încifrările, mai bine să fiu deștept să-i descifrez naturii misterele.
Sau, altfel spus, tu chiar crezi că n-am altceva mai bun de făcut decât să mă apuc să descifrez literatură?
Care-i diferența între efortul de a descoperi și efortul de a descifra? Decât să mă chinui să descifrez ce încifrează un încuiat, mai bine mă apuc să descopăr eu însumi natura.
Din moment ce trebuie să fiu deștept ca să-ți descifrez ție încifrările, mai bine să fiu deștept să-i descifrez naturii misterele.
Sau, altfel spus, tu chiar crezi că n-am altceva mai bun de făcut decât să mă apuc să descifrez literatură?
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum