Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Meteorr Astazi la 21:34
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la eugen în Ce fel de popor suntem
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în OZN in Romania
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
Dacu2 | ||||
eugen | ||||
Forever_Man | ||||
Abel Cavaşi | ||||
Meteorr |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
CAdi | ||||
Meteorr | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 52 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 52 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Aceasta este o spirala energetica ?
+5
Pacalici
curiosul
virgil
Razvan
scanteitudorel
9 participanți
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Aceasta este o spirala energetica ?
Rezumarea primului mesaj :
Va rog sa analizati cu atentie fig .postata mai jos. Suma lucrurilor mecanice pe cele trei axe de coordonate ox;oy;oz este egala cu zero ?
Dar in aceasta figura ?
1.
Poate in acesta fig. se intelege mai bine.
Va rog sa analizati cu atentie fig .postata mai jos. Suma lucrurilor mecanice pe cele trei axe de coordonate ox;oy;oz este egala cu zero ?
Dar in aceasta figura ?
1.
Poate in acesta fig. se intelege mai bine.
scanteitudorel- A decedat
- Mulţumit de forum : Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25899
Data de inscriere : 20/02/2015
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .
Re: Aceasta este o spirala energetica ?
Pacalici tu esti mai vigilent decat cei mai vigilenti, cu ochii albastri. SE MOAIE. Eu vreau sa gandesc, daca este sau nu asa cu elicoida , asta-i alta poveste.
- Numarul mesajelor : 4989
@Doru
Dupa cum ti-am zis, conul acela bagat intr-o camera cu aer comprimat care-i bombardeaza uniform n-o sa se roteasca niciodata. Ai viola conservarea momentului cinetic , ori asta e o chestiune care in realitate nu se intampla. Poate cu un jet foarte puternic de aer, daca tras niste striatii pe con. In cazul acesta cred ca ai putea genera un moment de forta in con si l-ai face sa se roteasca. Cine se pricepe mai bine ca mine la aerodinamica poate stie sa te lamureasca mai bine.
Dupa cum ti-am zis, conul acela bagat intr-o camera cu aer comprimat care-i bombardeaza uniform n-o sa se roteasca niciodata. Ai viola conservarea momentului cinetic , ori asta e o chestiune care in realitate nu se intampla. Poate cu un jet foarte puternic de aer, daca tras niste striatii pe con. In cazul acesta cred ca ai putea genera un moment de forta in con si l-ai face sa se roteasca. Cine se pricepe mai bine ca mine la aerodinamica poate stie sa te lamureasca mai bine.
omuldinluna- Ne-a părăsit
- Numarul mesajelor : 2728
Data de inscriere : 03/08/2011
Nu conul ca obiect. Am mai scris acest lucru.omuldinluna a scris: conul acela bagat intr-o camera cu aer comprimat care-i bombardeaza uniform n-o sa se roteasca niciodata
omuledinluna ,sa-ti dau un simplu exemplu. Avem un corp conic din carton . In interior montam o spirala confectionata din sirma din Fer. Daca plasam un magnet pe o axa perpendiculara cu suprafata conului spirala nu se roteste deoarece forta de atractie dintre mag. si spirala se descompune vectorial ca in fig. Daca la baza conului se aplica acelasi magnet spirala se roteste in conformitate cu descompunerea si cu sensul vectorului fortei de atractie . Experiment realizat si verificat de mine. Despre asta vorbesc eu.
scanteitudorel a scris:Pacalici tu esti mai vigilent decat cei mai vigilenti, cu ochii albastri. SE MOAIE. Eu vreau sa gandesc, daca este sau nu asa cu elicoida , asta-i alta poveste.
Draga Tudorele, nu am ochii albastri dar, nu imi place sa spun prostii asa cum ma acuza unii pe ai. Deci ai ramas dator cu explicatii mai detaliate.Cum e cu OZN-ul? O sa il intelegem dupa ce postezi povestea ta?
scanteitudorel a scris:dupa care voi posta mai departe ,pana vom reusi sa intelegem principiul de functionare al unui OZN.
Succese!
Pacalici stai cuminte eu nu te-am acuzat de nimic . Principiul de functionare ? Depinde.... de rezultatul la care vom ajunge.Pacalici a scris:Draga Tudorele, nu am ochii albastri dar, nu imi place sa spun prostii asa cum ma acuza unii pe ai. Deci ai ramas dator cu explicatii mai detaliate.Cum e cu OZN-ul? O sa il intelegem dupa ce postezi povestea ta
Pai ce, eu te-am acuzat de ceva? Doamne fere'!Eu astept explicatii detaliate asa cum ai promis mon chere.
Tu crezi ca eu sunt celebrul cercetator meme? Nici o legatura.
Am redeschis subiectul deoarece de la descoperirea acestui sistem fizic , unde suma lucrului mecanic pe cele trei axe de coordonate este diferit de zero , mi-am tot pus intrebarea daca un sistem asemanator poate fi conceput pentru a pune in miscare un mecanism alcatuit din magneti permanenti . Ei bine asa ceva este posibil si ca in modelul de mai sus trebuie sa avem forte care se anuleaza in mod reciproc pe doua axe de cooordonate , iar pe axa a-3-a sa avem forte concurente, dar diferite ca valoare .
Spre ex . Pe axa z sunt doua forte de natura magnetica de sens contrar , care actioneaza asupra unui material feromagnetic . Acestea sunt egale si prin urmare se anuleaza reciproc. Pe axa y acelasi material feromagnetic este atras de catre doua forte de sens contrar si cum sunt egale ca valoare se vor anula reciproc . Pe axa x avem tot doua forte de sens contrar dar diferite mult ca valoare si prin urmare apare o forta care pune in miscare materialul feromagnetic .
Regret dar nu va pot prezenta deocamdata sistemul fizic respectiv. Este atat de simplu si usor de construit ca nu va puteti imagina.
Nota ; Evident , ca aceste forte actioneaza pe un spatiu bine determinat si astfel discutam despre lucrul mecanic .
Spre ex . Pe axa z sunt doua forte de natura magnetica de sens contrar , care actioneaza asupra unui material feromagnetic . Acestea sunt egale si prin urmare se anuleaza reciproc. Pe axa y acelasi material feromagnetic este atras de catre doua forte de sens contrar si cum sunt egale ca valoare se vor anula reciproc . Pe axa x avem tot doua forte de sens contrar dar diferite mult ca valoare si prin urmare apare o forta care pune in miscare materialul feromagnetic .
Regret dar nu va pot prezenta deocamdata sistemul fizic respectiv. Este atat de simplu si usor de construit ca nu va puteti imagina.
Nota ; Evident , ca aceste forte actioneaza pe un spatiu bine determinat si astfel discutam despre lucrul mecanic .
Erata .... diferita de zero in loc de diferit.
Virgil_48 ,
Am asteptat raspuns de la tine, pentru ami spune , unde nu ai inteles acest sistem fizic .
Cand vei intelege despre ce este vorba , in locul corpului de forma conica sa folosesti un corp de forma unei piramide ca in fig. 1 a si ai sa constati ca particulele notate cu A vor atrage pe cele 4 fete ale piramidei anumite particule cu energie cinetica mai mica , notate cu B pe care le vor plasa pe axa si care vor fi deplasate catre virful Piramidei . Astfel apare un flux energetic concentrat la virful Piramidei . Datorita acestui mecanismm de amplificare a energiei cinetice particulele B isi vor continua depasarea cu mare viteza si in afara Piramidei, daca asupra lor nu va actiona o forta de retinere . Prin mecanismul de retinere se realizeaza un transfer de energie de la Piramida respectiva , catr-e un alt corp.
In fig. 1 b sunt plasate 6 Piramide lipite unele de altele. Astfel s-a realizat o semicelula din amplificatorul energetic .
Am asteptat raspuns de la tine, pentru ami spune , unde nu ai inteles acest sistem fizic .
Cand vei intelege despre ce este vorba , in locul corpului de forma conica sa folosesti un corp de forma unei piramide ca in fig. 1 a si ai sa constati ca particulele notate cu A vor atrage pe cele 4 fete ale piramidei anumite particule cu energie cinetica mai mica , notate cu B pe care le vor plasa pe axa si care vor fi deplasate catre virful Piramidei . Astfel apare un flux energetic concentrat la virful Piramidei . Datorita acestui mecanismm de amplificare a energiei cinetice particulele B isi vor continua depasarea cu mare viteza si in afara Piramidei, daca asupra lor nu va actiona o forta de retinere . Prin mecanismul de retinere se realizeaza un transfer de energie de la Piramida respectiva , catr-e un alt corp.
In fig. 1 b sunt plasate 6 Piramide lipite unele de altele. Astfel s-a realizat o semicelula din amplificatorul energetic .
Tudorele, imi este greu sa ma concentrez. Inainte de a-miscanteitudorel a scris:. . . . .
mobiliza interesul sa patrund ideea ta, spune-mi ce este si ce
face practic sistemul fizic prezentat. Daca nu-mi spui ce crezi
ca ai inventat si la ce foloseste, numai desenele acelea nu ma
lamuresc. Si prefer sa nu introducem in discutie lucrul mecanic
fiindca am observat ca noi doi nu il intelegem lafel.
Zi-mi cateva rânduri in cuvinte simple, sa inteleg ce vrei sa
faci. Pe urma, daca imi fac o idee, am sa intreb si eu, privind
desenele. Sa-mi spui care sunt desenele de baza.
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44921
Data de inscriere : 03/12/2013
virgil_48 a scris:Tudorele, imi este greu sa ma concentrez. Inainte de a-miscanteitudorel a scris:. . . . .
mobiliza interesul sa patrund ideea ta, spune-mi ce este si ce
face practic sistemul fizic prezentat. Daca nu-mi spui ce crezi
ca ai inventat si la ce foloseste, numai desenele acelea nu ma
lamuresc. Si prefer sa nu introducem in discutie lucrul mecanic
fiindca am observat ca noi doi nu il intelegem lafel.
Zi-mi cateva rânduri in cuvinte simple, sa inteleg ce vrei sa
faci. Pe urma, daca imi fac o idee, am sa intreb si eu, privind
desenele. Sa-mi spui care sunt desenele de baza.
Virgil_48 , eu nu am inventat nimic aici. In natura se cunoste faptul ca sistemele fizice se supun unei legi , numita pe scurt LCE. Daca introduci intr-un vas cu apa un obiect , indiferent de forma geometrica pe care o are acesta , in afara de Legea lui Arhimede , nu exista nici o forta care sa deplaseze , roteasca , vibreze s.a.m.d. corpul respectiv indiferent de ce forma vrei tu sa-i dai . Spre ex. conul are doua fete , ( baza si fata generatoarei ) . Daca pe cele doua fete se manifesta vibratii care se transmit din aproape in aproape ,( pe modelul Pendulul lui Newton ), catre o elicoida plasata in interiorul conului , ( in vid spre exemplu), atunci respectivele impulsuri vor genera o miscare de rotatie elicoidei . Apare o diferenta dintr-e impusurile care o rotesc spre stanga si cele care o rotesc spre dreapta .
La inceputul topicului gasesti figurile explicative si vectori descompusi in planurile respective .
Mai simplu de atat nici ca se poate .
Acest sistem fizic descoperit de mine , demonstreaza faptul ca in natura sunt si sisteme fizice care nu se supun LCE in forma pe care noi o tot vehiculam pe acest forum . Datorita acestor sisteme fizice , de felul cewlui prezentat de mine , energia care patrunde in sistem este amplificata si poate fi folosita in afara sistemului fizic in diverse scopuri.
Din fig. 1 se poate intelege ca intre fortele care se manifesta pescanteitudorel a scris:Va rog sa analizati cu atentie fig .postata mai jos. Suma lucrurilor mecanice pe cele trei axe de coordonate ox;oy;oz este egala cu zero ?
cele 3 laturi, se manifesta un echilibru.
Odata ce nu marchezi nici o deplasare a acelui corp triunghiular,
inseamna ca nu ai nici un castig. Cele trei miscari imaginare
produse de fortele de pe cele trei directii se compun si dau
miscarea rezultanta nula.
Asta iti spu eu, fiindca ceilalti cercetatori, iti vor spune ca daca
corpul nu se misca, inseamna ca rezultanta fortelor este zero.
De unde sa apara lucru mecanic, unde si cum?
Dar mi se pare ca tu ai alta parere ! Imi explici ?
virgil_48- Foarte activ
Nu am alta parere . Si tu si altii vor spune acelasi lucru pe care-l spun si eu .virgil_48 a scris:Din fig. 1 se poate intelege ca intre fortele care se manifesta pescanteitudorel a scris:Va rog sa analizati cu atentie fig .postata mai jos. Suma lucrurilor mecanice pe cele trei axe de coordonate ox;oy;oz este egala cu zero ?
cele 3 laturi, se manifesta un echilibru.
Odata ce nu marchezi nici o deplasare a acelui corp triunghiular,
inseamna ca nu ai nici un castig. Cele trei miscari imaginare
produse de fortele de pe cele trei directii se compun si dau
miscarea rezultanta nula.
Asta iti spu eu, fiindca ceilalti cercetatori, iti vor spune ca daca
corpul nu se misca, inseamna ca rezultanta fortelor este zero.
De unde sa apara lucru mecanic, unde si cum?
Dar mi se pare ca tu ai alta parere ! Imi explici ?
In acesta figura rezultanta fortelor este nula , prin urmare corpul nu se deplaseaza . Corpul de forma aceasta triunghiulara are 5 suprafete iar fortele se anuleaza in mod reciproc.
Si acum treci la urmatoarea figura si vezi ce se intampla acolo.
In figura 2 mi se pare ca este desenat un con aflat intr-o incintascanteitudorel a scris:. . . . .
Dar in aceasta figura ?
. . . . .
presurizata. Presiunea se manifesta in mod egal pe toate fetele
conului. Spirala albastra nu stiu daca este ceva imprimat-strunjit, care
face parte din obiectul acela, sau este numai o spirala desenata
sau chiar imaginara.
Nu stiu ce semnificatie ii acorzi si ce treaba crezi ca face. Astept
clarificarea. De asemenea ar fi bine sa precizezi daca conul galben
este gol - plin, greu - usor, mai usor ca aerul?
virgil_48- Foarte activ
Mă bucur să văd interes pentru asemenea subiecte de frontieră.
Este un subiect la frontiera...intelegerii. Vreau sa inteleg siAbel Cavaşi a scris:Mă bucur să văd interes pentru asemenea subiecte de frontieră.
eu ce anume considera Tudorel ca este interesant si nou
acolo, fiindca eu deocamdata nu reusesc. Dar am cazut si
eu in capcana aceasta a urmaririi unei idei de unul singur
si voiam sa fiu alaturi de el macar cativa pasi.
virgil_48- Foarte activ
Prezint o alta figura si poate ai sa intelegi.virgil_48 a scris:In figura 2 mi se pare ca este desenat un con aflat intr-o incintascanteitudorel a scris:. . . . .
Dar in aceasta figura ?
. . . . .
presurizata. Presiunea se manifesta in mod egal pe toate fetele
conului. Spirala albastra nu stiu daca este ceva imprimat-strunjit, care
face parte din obiectul acela, sau este numai o spirala desenata
sau chiar imaginara.
Nu stiu ce semnificatie ii acorzi si ce treaba crezi ca face. Astept
clarificarea. De asemenea ar fi bine sa precizezi daca conul galben
este gol - plin, greu - usor, mai usor ca aerul?
Bilele albastre trimit un impuls catre coloana elicoidala desenata cu rosu , asemanator cu ceea ce se intampla in Pendulul lui Newton.
In figura 1 ai considerat ca suma fortelor aplicate corpului de forma triunghiulara este egala cu zero.
In figura 4 care este suma fortelor aplicate , ( sau suma impulsurilor) ? Considera ca bilele albastre actioneaza pe toata suprafata corpului ca in fig. 2
Astea sunt subiectele care se intampla numai la frontiera. Galatiul lui Tudorel este la frontiera ? Este.
Normal ca numai acolo in mijlocul celor mai dramatice evenimente se nasc marii savanti.
Urmeaza imagini video tulburatoare si socante, care va pot afecta serios emotional. Sa fiti tari.
1- https://www.youtube.com/watch?v=9LGQ-jIet1s
2- https://www.youtube.com/watch?v=fiW4gnaqCv4
3- https://www.youtube.com/watch?v=8sU9JFUIzfQ
4- https://www.youtube.com/watch?v=RIX0mjabsrE
5- https://www.youtube.com/watch?v=SwzocPtEqPk
6- https://www.youtube.com/watch?v=MmtToL1Ofx4
7- https://www.google.ro/search?q=spirala+bivolaru&rlz=1C1AOHY_roRO779RO779&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjYxbjrw4DZAhVQL1AKHULICGQQsAQINA&biw=1247&bih=601
Normal ca numai acolo in mijlocul celor mai dramatice evenimente se nasc marii savanti.
Urmeaza imagini video tulburatoare si socante, care va pot afecta serios emotional. Sa fiti tari.
1- https://www.youtube.com/watch?v=9LGQ-jIet1s
2- https://www.youtube.com/watch?v=fiW4gnaqCv4
3- https://www.youtube.com/watch?v=8sU9JFUIzfQ
4- https://www.youtube.com/watch?v=RIX0mjabsrE
5- https://www.youtube.com/watch?v=SwzocPtEqPk
6- https://www.youtube.com/watch?v=MmtToL1Ofx4
7- https://www.google.ro/search?q=spirala+bivolaru&rlz=1C1AOHY_roRO779RO779&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjYxbjrw4DZAhVQL1AKHULICGQQsAQINA&biw=1247&bih=601
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
- Tudorele, incinta aceea este sub presiune sau nu ?scanteitudorel a scris:. . . . .
Prezint o alta figura si poate ai sa intelegi.
Bilele albastre trimit un impuls catre coloana elicoidala desenata cu rosu , asemanator cu ceea ce se intampla in Pendulul lui Newton.
In figura 1 ai considerat ca suma fortelor aplicate corpului de forma triunghiulara este egala cu zero.
In figura 4 care este suma fortelor aplicate , ( sau suma impulsurilor) ? Considera ca bilele albastre actioneaza pe toata suprafata corpului ca in fig. 2 [/b]
- Sagetile cu varful pe punctele albastre reprezinta presiune
repartizata uniform, sau sunt forte concentrate-punctuale?
- Liniile rosii (albastre in fig. 2), ce sunt?
- Punctele albastre ce sunt sau ce reprezinta? Dar cele verzi ?
- Ce crezi tu ca ar putea păţi conul acela sub actiunea unor
forte concentrate sau a presiunii(forta repartizata) ?
virgil_48- Foarte activ
virgil_48 a scris:- Tudorele, incinta aceea este sub presiune sau nu ? DA.scanteitudorel a scris:. . . . .
Prezint o alta figura si poate ai sa intelegi.
In figura 4 care este suma fortelor aplicate , ( sau suma impulsurilor) ? Considera ca bilele albastre actioneaza pe toata suprafata corpului ca in fig. 2 [/b]
repartizata uniform, sau sunt forte concentrate-punctuale? CUM VREI TU
- Liniile rosii (albastre in fig. 2), ce sunt? LINIILE ROSII REPREZINTA ATOMII CARE FORMEAZA O ELICE CIRCULARA IAR CERCURILE ALBASTRE REPREZINTA MOLECULELE SAU ATOMII CARE LOVESC PERETELE PIRAMIDEI SAU AL CONULUI , DUPA CUM VREI
- Punctele albastre ce sunt sau ce reprezinta? Dar cele verzi ?
- Ce crezi tu ca ar putea păţi conul acela sub actiunea unor LASA CONUL IN PACE . OCUPATE DE ELICE SI AI SA VEZI.
forte concentrate sau a presiunii(forta repartizata) ?
scanteitudorel a scris:- Tudorele, incinta aceea este sub presiune sau nu ? DA.
repartizata uniform, sau sunt forte concentrate-punctuale? CUM VREI TU
- Liniile rosii (albastre in fig. 2), ce sunt? LINIILE ROSII REPREZINTA ATOMII CARE FORMEAZA O ELICE CIRCULARA IAR CERCURILE ALBASTRE REPREZINTA MOLECULELE SAU ATOMII CARE LOVESC PERETELE PIRAMIDEI SAU AL CONULUI , DUPA CUM VREI
- Punctele albastre ce sunt sau ce reprezinta? Dar cele verzi ? ??????????????????????-ai uitat de astea...
- Ce crezi tu ca ar putea păţi conul acela sub actiunea unor LASA CONUL IN PACE . OCUPATE DE ELICE SI AI SA VEZI.
forte concentrate sau a presiunii(forta repartizata) ? ??????????????-iar ai uitat...
Eu unul, recunosc, N-AM INTELES NIMIC din prezentare si raspunsuri...
Tudorele, hai sa mai clarificam cate ceva:
- Consideri ca presiunea mai mare din incinta unde se afla conul
aduce ceva in plus fata de presiunea atmosferica ?
- Dece consideri tu ca ar lua acolo nastere o miscare dupa in
traseu elicoidal ? Inafara de presiunea egala existenta, se afla in
incinta aceea vreun jet, suflanta, ceva care sa puna aerul in
miscare?
- Sau se invarteste conul ?
- Ma ocup de con fiindca el ar putea produce o miscare elicoidala
dar nu asa, din senin si stand pe loc.
- Tot nu mi-ai spus la ce rezultate te astepti din partea acestui
ansamblu.
In orice caz, sa fii mandru ca ai lansat o idee complet inaccesibila
pentru Pacalici. Nici eu nu sunt departe, dar mai insist.
miscare?
ansamblu.
virgil_48- Foarte activ
Pacalici, te-ai pacalit. Ceea ce ai pus mai sus, nu a fost scris de Tudorel, care doar l-a citat pe virgil_48.
E drept ca cu atatea vartejuri sa te ia cu ameteala. Dar trebuie atacata serios problema. Inca nu s-au prins baietii cum trebuie despre efectul de vartej, asa ca si tu puti concura la marele premiu.(Eu m-am exclus). Ansamblul e f.complex. Fiecare punct conteaza si trebuie vazut si rasucit pe toate fetele.
Vad ca mi-ati urmat sfatul de acum cativa ani, poate scormoniti sa vedeti ce am scris atunci. Va recomandam sa faceti acest studiu si sa vizionati filmul "Twister" si alte filme asemanatoare despre tornade..
https://en.wikipedia.org/wiki/Twister_(1996_film)
http://www.imdb.com/title/tt0117998/
Acolo cativa savanti curajosi intra cu masina in tornada si arunca un sac cu mingi cu emitatoare, pe care le urmaresc traseul cu un fel de GPS si pe calculator. Posibil sa fie in alt film, voi cauta care. Sau mai cautati si voi.
https://en.wikipedia.org/wiki/Into_the_Storm_(2014_film)
https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Films_about_tornadoes
E drept ca cu atatea vartejuri sa te ia cu ameteala. Dar trebuie atacata serios problema. Inca nu s-au prins baietii cum trebuie despre efectul de vartej, asa ca si tu puti concura la marele premiu.(Eu m-am exclus). Ansamblul e f.complex. Fiecare punct conteaza si trebuie vazut si rasucit pe toate fetele.
Vad ca mi-ati urmat sfatul de acum cativa ani, poate scormoniti sa vedeti ce am scris atunci. Va recomandam sa faceti acest studiu si sa vizionati filmul "Twister" si alte filme asemanatoare despre tornade..
https://en.wikipedia.org/wiki/Twister_(1996_film)
http://www.imdb.com/title/tt0117998/
Acolo cativa savanti curajosi intra cu masina in tornada si arunca un sac cu mingi cu emitatoare, pe care le urmaresc traseul cu un fel de GPS si pe calculator. Posibil sa fie in alt film, voi cauta care. Sau mai cautati si voi.
https://en.wikipedia.org/wiki/Into_the_Storm_(2014_film)
https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Films_about_tornadoes
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
gafiteanu a scris:Pacalici, te-ai pacalit. Ceea ce ai pus mai sus, nu a fost scris de Tudorel, care doar l-a citat pe virgil_48.
Vezi daca nu esti atent si nu i-ai invatat inca stilul lui tudorel?! Te pacalesti singur.
Acolo am postat intrebarile lui virgil_48, la care a raspuns nenea tudorel, in BLEU
Da si asa fiind, tot nu inteleg ce vrea tudorel....
Mai bine sa o lasam balta.Pacalici a scris:gafiteanu a scris:Pacalici, te-ai pacalit. Ceea ce ai pus mai sus, nu a fost scris de Tudorel, care doar l-a citat pe virgil_48.
Vezi daca nu esti atent si nu i-ai invatat inca stilul lui tudorel?! Te pacalesti singur.
Acolo am postat intrebarile lui virgil_48, la care a raspuns nenea tudorel, in BLEU
Da si asa fiind, tot nu inteleg ce vrea tudorel....
Si mai simplu. Ai o foaie de hartie sau carton . Deseneaza un cerc ,dupa care cu un farfece tai foia pana obtii o spirala . Din punctul central ridici cu un bold foaia si ai sa obtii o elicoida . Daca impulsurile actioneaza din partea de jos , tot la fel de bine vor actiona si din partea de sus. Deci ele se anuleaza in mod reciproc . Dar cum aceasta elicoida primeste impulsuri doar din suprafata laterala si de la baza , vezi daca acestea se mai anuleaza ?virgil_48 a scris:Tudorele, hai sa mai clarificam cate ceva:
miscare?
ansamblu.
scanteitudorel a scris:Mai bine sa o lasam balta.
IAR???? Acuma, cand incercam sa pricepem???....:-(((((((
Daca nu ai inteles nimic pana aici , ce sa mai intelegi de acum inainte ?Pacalici a scris:scanteitudorel a scris:Mai bine sa o lasam balta.
IAR???? Acuma, cand incercam sa pricepem???....:-(((((((
Mai incearca totusi, poate pricepe virgil_48....Io ca io, de unde nu-i nici Doamne, Doamne nu cere mai mult...scanteitudorel a scris:Daca nu ai inteles nimic pana aici , ce sa mai intelegi de acum inainte ?
Despre ce impulsuri este vorba aici ?scanteitudorel a scris:
Si mai simplu. Ai o foaie de hartie sau carton . Deseneaza un cerc ,dupa care cu un farfece tai foia pana obtii o spirala . Din punctul central ridici cu un bold foaia si ai sa obtii o elicoida . Daca impulsurile actioneaza din partea de jos , tot la fel de bine vor actiona si din partea de sus. Deci ele se anuleaza in mod reciproc . Dar cum aceasta elicoida primeste impulsuri doar din suprafata laterala si de la baza , vezi daca acestea se mai anuleaza ?
Spirala despre care scrii, de fapt nu spirala ci materialul din
care este confectionata, este impins de presiunea exterioara
lafel si prin exterior si prin interior. Presiunea se manifesta
acolo concentric. Nici nu conteaza ca este o
spirala sau cercul initial. Suprafata spiralei este presata ca
intr-un cleste pe fiecare unitate de suprafata a ei. Iar aceste
presiuni produc forte opuse care se anuleaza reciproc.
Dar schita pe care o propui este asa de simpla ca poti sa o
realizezi practic. Cu sau fara presiune suplimentara, ai
obtinut vreodata o rotire a spiralei ? Numai daca ai aer
cald sub ea.
virgil_48- Foarte activ
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Cine are cunostinte despre Spirala Energetica Dirac -Bernouli existenta in Piramida.
» Spirala Ulam
» Gramatica si ortografie
» Spirala Ulam
» Gramatica si ortografie
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum