Ultimele subiecte
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?Scris de eugen Astazi la 22:33
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Astazi la 22:28
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de eugen Astazi la 22:19
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Astazi la 22:15
» Dovezi ce atestă existența lui DUMNEZEU și că EL este UNICUL CREATOR al Universului
Scris de Forever_Man Astazi la 15:37
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Ieri la 18:02
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romana
Scris de Forever_Man Dum 24 Noi 2024, 09:16
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de Meteorr Sam 23 Noi 2024, 21:12
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la virgil în Carti sau documente de care avem nevoie
( 1 )
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 1 )
» Mesaj de la eugen în Ce fel de popor suntem
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12469) | ||||
CAdi (12405) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7964) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3974) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
Forever_Man | ||||
ilasus | ||||
Dacu2 | ||||
eugen | ||||
Meteorr | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 33 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 33 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Generator de energie mecanica pe timp nedeterminat .
+3
virgil
Razvan
scanteitudorel
7 participanți
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Generator de energie mecanica pe timp nedeterminat .
Rezumarea primului mesaj :
Motorul magnetic in 5 timpi cu ecran magnetic si functionare in tandem este asemanator cu Transformatorul energetic ,( care poate fi numit si Motor magnetic in 4 timpi). Intre acestea apare diferenta de timpi ai masinii , lucrul mecanic util nu se datoreaza fortei de respingere dintre magnetii nescurcircuitati ,( liberi ) , ci datorita fortei de atractie care se manifesta intre un magnet permanent si un esantion fieromagnetic. Fluxurile magnetice la Motorul in 5 timpi sunt mult mai concentrate pe un anumit spatiu si din acest motiv la aceiasi putere generata a scazut considerabil masa masii. Prezint prin intermediul unei fig, animate principiul de functionare al inventiei. Nutresc speranta ca aceasta inventie va fi mult mai usor de inteles, fata de inventia Transformatorul energetic.
Motorul magnetic in 5 timpi cu ecran magnetic si functionare in tandem este asemanator cu Transformatorul energetic ,( care poate fi numit si Motor magnetic in 4 timpi). Intre acestea apare diferenta de timpi ai masinii , lucrul mecanic util nu se datoreaza fortei de respingere dintre magnetii nescurcircuitati ,( liberi ) , ci datorita fortei de atractie care se manifesta intre un magnet permanent si un esantion fieromagnetic. Fluxurile magnetice la Motorul in 5 timpi sunt mult mai concentrate pe un anumit spatiu si din acest motiv la aceiasi putere generata a scazut considerabil masa masii. Prezint prin intermediul unei fig, animate principiul de functionare al inventiei. Nutresc speranta ca aceasta inventie va fi mult mai usor de inteles, fata de inventia Transformatorul energetic.
scanteitudorel- A decedat
- Mulţumit de forum : Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25911
Data de inscriere : 20/02/2015
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .
Re: Generator de energie mecanica pe timp nedeterminat .
Eu am scris ca va salut cu drag.
- Numarul mesajelor : 4989
Tudorel, ai vazut filmul Petrecerea cu Peter Selers?
http://www.imdb.com/title/tt0063415/?ref_=nv_sr_1
Imi aduci aminte de scena de inceput a filmului.
Bun actor!
http://www.imdb.com/title/tt0063415/?ref_=nv_sr_1
Imi aduci aminte de scena de inceput a filmului.
Bun actor!
Ultima fraza pe care am scris-o pe acest topic a fost urmatoarea . Eu va salut cu drag. Au urmat fireste niste replici dure ,dar in mod special imi aduc aminte de o postare a lui virgil , care a scris un mare neadevar . Citez din memorie deoarece aceasta postare nu o mai gasesc .,, Te- ai suparat pentru ca ti-ai dat seama ca inventia ta Transformatorul energetic nu functioneaza si ai cheltuit banii in zadar. Daca tineai cont si de sfatul meu construiai un prototip foarte mic . Dupa care au urmat si alte cuvinte " Fals virgil. Eu am intrerupt lucrarea datorita unei probleme stomatologice care ma costa in jur de 120 milioane ,( bani vechi) si am fost nevoit sa iau parte din banii alocati primei inventii. In plus de asta am considerat ca inventia Generator de energie mecanica pe timp nedeterminat descrisa in acest topic este mult superioara Tr. energetic
Am deschis acelasi subiect , ( Tr. energetic , dar cu numele pe care l-am modificat intre timp), pe un alt forum pentru a afla care este adevarul. Toti utilizatori au spus ca asa ceva nu este posibil . Unul dintre ei sa dovedit a fi mai rational si am continuat discutiile pana cand, Ups .....
Am facut simularea.
Ori nea Tudor da gaura la fizica ori Vizimag e de kkt. Sau am gresit eu ceva.
Concluzia este ca... Avem profit pe ciclu. De vreo 25% din cata energie trebuie introdusa.
Sa vina cineva mai destept sau cu un soft mai bun de simulare ca pana una alta, pare ca merge...
final simulation.png
Discutiile au continuat si din nou: A. Sa nu uit. Aia 3.5% (care-mi stateau pe creieri) sunt in simularea mea 30% (42.32/32.47)
Cu toate astea, ramane + la sfarsitul ciclului.
Sunt incurcat. Unde o-i fi gresit ?
Continuam :Victorieee !!!
Am aranjat magnetii simetric fata de origine si am marit sfera in care sunt calculati si.... sub 1% eroare !
Ce program ai folosit acum ? Se pare ca cu Maxwell o sa putem face o simulare beton. Doar ca trebuie ceva atentie.
Final:Eu ma amuz ,dar asa a iesit la ambele simulari (cu 2 softuri diferite) bilant pozitiv desi personal nu consider ca asa ar trebui sa se intample.
Asta este . Eu nu sunt surprins .
In concluzie : Eu am gresit in calcule si experimente , dar doua programe de comp. concepute special in acest scop , au gresit si ele ? Intreb doar .
Am deschis acelasi subiect , ( Tr. energetic , dar cu numele pe care l-am modificat intre timp), pe un alt forum pentru a afla care este adevarul. Toti utilizatori au spus ca asa ceva nu este posibil . Unul dintre ei sa dovedit a fi mai rational si am continuat discutiile pana cand, Ups .....
Am facut simularea.
Ori nea Tudor da gaura la fizica ori Vizimag e de kkt. Sau am gresit eu ceva.
Concluzia este ca... Avem profit pe ciclu. De vreo 25% din cata energie trebuie introdusa.
Sa vina cineva mai destept sau cu un soft mai bun de simulare ca pana una alta, pare ca merge...
final simulation.png
Discutiile au continuat si din nou: A. Sa nu uit. Aia 3.5% (care-mi stateau pe creieri) sunt in simularea mea 30% (42.32/32.47)
Cu toate astea, ramane + la sfarsitul ciclului.
Sunt incurcat. Unde o-i fi gresit ?
Continuam :Victorieee !!!
Am aranjat magnetii simetric fata de origine si am marit sfera in care sunt calculati si.... sub 1% eroare !
Ce program ai folosit acum ? Se pare ca cu Maxwell o sa putem face o simulare beton. Doar ca trebuie ceva atentie.
Final:Eu ma amuz ,dar asa a iesit la ambele simulari (cu 2 softuri diferite) bilant pozitiv desi personal nu consider ca asa ar trebui sa se intample.
Asta este . Eu nu sunt surprins .
In concluzie : Eu am gresit in calcule si experimente , dar doua programe de comp. concepute special in acest scop , au gresit si ele ? Intreb doar .
Nea tudorele, uite, Vizimagul lu` matale este scris de baiatul asta: http://john-beeteson.software.informer.com/
Daca cineva vrea sa faca download, kuku! Autorul a retras tot si nu raspunde la interpelari(vezi comentariile de la Vizimag download. Cred ca si-a dat seama si el cat de bun e daca, ies +30% mai multa energie. Sa prindea lumea ca poti sa scoti energie din piatra seaca fara sa muncesti prea mult...Mai bine Keshe!
Daca cineva vrea sa faca download, kuku! Autorul a retras tot si nu raspunde la interpelari(vezi comentariile de la Vizimag download. Cred ca si-a dat seama si el cat de bun e daca, ies +30% mai multa energie. Sa prindea lumea ca poti sa scoti energie din piatra seaca fara sa muncesti prea mult...Mai bine Keshe!
Apropos tudorele, de ce esti asa secretos? Ia uite coalea:
http://forum.softpedia.com/topic/234965-motoare-magnetice/page__st__1008
Nu te contrazic . Dar despre Maxwell ce parere ai ? Sa stiu si eu ce program incarc in comp.Pacalici a scris:Nea tudorele, uite, Vizimagul lu` matale este scris de baiatul asta: http://john-beeteson.software.informer.com/
Pacalici , nu este frumos sa fac discutii acolo despre ce se intampla aici , asa cum nici aici nu am divulgat identitatea celor de acolo. Asa consider eu ca este normal. Tu nu ?Pacalici a scris:Apropos tudorele, de ce esti asa secretos? Ia uite coalea:
scanteitudorel a scris: Dar despre Maxwell ce parere ai ? Sa stiu si eu ce program incarc in comp.
Dupa cate stiu eu, nu l-am mai folosit de mult (faceam simulari la diverse "patch antenna") , utilizeaza campuri dinamice nu statice.Foloseste Ecuatiile Maxwell si este un software profesional.Costa un pogon de bani licenta.
scanteitudorel a scris:Pacalici , nu este frumos sa fac discutii acolo despre ce se intampla aici , asa cum nici aici nu am divulgat identitatea celor de acolo. Asa consider eu ca este normal. Tu nu ?
Nu tudorele, tu gresesti, ala este un sit PUBLIC asa ca revelare "user-ilor" sau a discutiilor nu inseamna nici o divulgare.
Asa de altfel cum chiar tu ai facut-o cu: http://forum.stiinta.club/viewtopic.php?f=15&t=13
unde te-ai suparat pe ei la final, dupa ce le-ai dat linkuri spre aici.
De ce faci pe lupusorul moralist mon cher? E frumos?scanteitudorel a scris:de scanteitudorel ť Vin Dec 11, 2015 11:17 pm
Frumusetea este ca magnetul din Neodimiu a devenit asa de puternic, incat pe baza lui pot fi construite aceaste doua inventii. Generator de energie mecanica in 5 timpi cu linii magnetice comutate pe timp nedeterminat. http://cercetare.forumgratuit.ro/t1922- ... ++mecanica
http://cercetare.forumgratuit.ro/t1707- ... nctioneaza
Intrebare . Cum postez o imagine pe acest forum ?
Revin cu o corectie: ANSYS-MAXWELL are solver pentru magnetostatica. Asa ca poti sa il folosesti daca sti cum.
Banuiesc ca ai acces la o versiune piratata (atentie la virusi ) ca daca e sa il cumperi, nu ai tu atata avere...
Banuiesc ca ai acces la o versiune piratata (atentie la virusi ) ca daca e sa il cumperi, nu ai tu atata avere...
De ce te agiti si confunzi situatiile . Eu nu ti-am facut observatie . Din cate stiu Dl . Cristian Presura este membru al acestui forum si am considerat ca este normal sa-i fac trimitere pe acesta adresa pentru ai afla parerea . Pe subiectele respective fac trimitere si pe Facebook . Este rau acest lucru ?Pacalici a scris:De ce faci pe lupusorul moralist mon cher? E frumos?
Si acum revenid la subiect . Cum fac rost de programul pe care ai lucrat si tu ? Se poate si altfel fara o caruta de bani ?
Multumesc . Se pare ca este bun pentru inceput. Pana nu am programul nu pot sa-ti spun daca ma descurc sau nu.Pacalici a scris:Revin cu o corectie: ANSYS-MAXWELL are solver pentru magnetostatica. Asa ca poti sa il folosesti daca sti cum.
Habar nu am.Eu l-am folosit pe cel de la Universitate.Intreaba colegul tau, pe theMisuser...poate are vreo idee.scanteitudorel a scris:Cum fac rost de programul pe care ai lucrat si tu ? Se poate si altfel fara o caruta de bani ?
Uite aici aplicatii in format .pdf de la sursa:
http://www.ansys.com/Products/Simulation+Technology/Electronics/Electromechanical/ANSYS+Maxwell
In dreapta paginii.
A, sa nu uit, un curs pentru ce te intereseaza este 1200UDS ($), e mai ieftin ca softu. Da se face numai in SUA sau Canada, asa ca pune la socoteala si avionul , hotelul si mancarea.
Ultima editare efectuata de catre Pacalici in Dum 03 Ian 2016, 11:44, editata de 1 ori
Ce sa fac cu PDF . Eu doresc un program pentru simulare . OK . Ma descurc pana la urma . Daca nu ma duc la Universitate.
scanteitudorel a scris:Ce sa fac cu PDF .
Pai sa vezi daca te satisface...ce vrei sa il incarci in calculator degeaba?
Eu cred ca da . Daca nu ,imi este greu s-a trimit programul la plimbare
Ultima editare efectuata de catre scanteitudorel in Dum 03 Ian 2016, 11:49, editata de 2 ori
scanteitudorel a scris:Daca nu ma duc la Universitate.
Pai, tu poti sa te duci, da...ei au timp de tine?
Da. Nu ti-am scris dar inventia a fost prezentata unui Conf. Dr. Ing. in Masini electrice si a considerat ca asa ceva POATE FUNCTIONA. Suntem vechi cunostinte.Pacalici a scris:scanteitudorel a scris:Daca nu ma duc la Universitate.
Pai, tu poti sa te duci, da...ei au timp de tine?
Asa sa faci!
Da , ca tot veni 2016, stii bancul asta:
Asta ca sa mai destindem atmosfera...
Da , ca tot veni 2016, stii bancul asta:
- Alo ?
- Da !
- Institutul international de astrofizica, spectroscopie nucleara, prospectiuni intergalactice, studiul quasarilor si determinarea universurilor ciclice cu structura toroidala ?
- Da, noi suntem !
- Cu Gogu de la cazane, va rog.
De pe Facbook cunosc bancul din 2015. Mi-a placut. Vezi daca nu ai cont pe facebuci, cum ai scris tu .Pacalici a scris:Asa sa faci!
Da , ca tot veni 2016, stii bancul asta:- Alo ?
- Da !
- Institutul international de astrofizica, spectroscopie nucleara, prospectiuni intergalactice, studiul quasarilor si determinarea universurilor ciclice cu structura toroidala ?
- Da, noi suntem !
- Cu Gogu de la cazane, va rog.
Pai la ce sa imi foloseasca contul pe Facebuci? Bancul e foarte vechi, nu din 2015....
Dom` scanteitudorel, cum mai avansam? Nimic nou? Lasati balta subiectul?
Batem apa in Piua . Dar despre care subiect este vorba?Pacalici a scris:Dom` scanteitudorel, cum mai avansam? Nimic nou? Lasati balta subiectul?
Pi...scrie mare:
Nu?Re: Generator de energie mecanica pe timp nedeterminat .
Da . Si ce, nu am voie sa pun intrebari stupide ? Asa ca sa te inervez ,( de la inertia neuronilor ).Pacalici a scris:Pi...scrie mare:Nu?Re: Generator de energie mecanica pe timp nedeterminat .
scanteitudorel a scris:Si ce, nu am voie sa pun intrebari stupide ? Asa ca sa te inervez....
Doamne fere!(de la Fer) Da mai pune ca sa ne bucuram si noi.
P.S. Nu m-am "inervat". Ma speriasem insa ca nu mai stiai care e subiectul.
Mai modern se zice "energovat" atunci cand vine cauza din exterior, iar daca vine din interior, se zice "inergovat", nu "inervat" atunci cand explodeaza omul de furie.
La free energy trebuie sa vina vesnic si gratuit din interior. De unde din interior, nu stiu.
Hai ca iar m-ati energovat.
http://www.energovat.com/
La free energy trebuie sa vina vesnic si gratuit din interior. De unde din interior, nu stiu.
Hai ca iar m-ati energovat.
http://www.energovat.com/
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36112
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Ei si cu tine acum . Nu m-am bolinzit ,inca. Sau mai stii.Pacalici a scris:P.S. Nu m-am "inervat". Ma speriasem insa ca nu mai stiai care e subiectul.
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Generator de energie electrica cu Cristale de Quartz
» Energia şi teoria relativităţii
» Free energy
» Energia şi teoria relativităţii
» Free energy
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum