Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Meteorr Astazi la 21:34
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la virgil în Fiinte deosebite.
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în Sa mai auzim si de bine in Romania :
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
Meteorr | ||||
Abel Cavaşi |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
CAdi | ||||
Meteorr | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 53 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 53 Vizitatori :: 2 Motoare de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
De ce este înşurubat jetul?
+6
Razvan
Pacalici
virgil
eugen
gafiteanu
Abel Cavaşi
10 participanți
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
De ce este înşurubat jetul?
Rezumarea primului mesaj :
Se pare că la fiecare lansare se poate observa un jet puternic înșurubat.
Care este explicația înșurubării? Se consumă energie inutilă pentru înșurubarea jetului? NASA nu poate evita consumarea unei asemenea energii? Cum de nu se răsucește racheta în sens invers jetului?
Se pare că la fiecare lansare se poate observa un jet puternic înșurubat.
Care este explicația înșurubării? Se consumă energie inutilă pentru înșurubarea jetului? NASA nu poate evita consumarea unei asemenea energii? Cum de nu se răsucește racheta în sens invers jetului?
Re: De ce este înşurubat jetul?
Minciuni. Acolo nu este niciun răspuns.Abel Cavasi a scris:Aici ai unul din raspunsurile mele: http://theorie.physik.uni-konstanz.de/theodorakopoulos/NonlinearPhysics.pdf
Exact așa negau evidența și cei de pe vremea lui Galilei când priveau sateliții lui Jupiter.In rest , jetul de la boosterele navetei nu su nici un fel de structura elicoidala. Vise taica, vise!
Abel Cavasi a scris:Exact așa negau evidența și cei de pe vremea lui Galilei când priveau sateliții lui Jupiter.
Ia vezi tu cat de elicoidal este jetul(pune-ti eventual si ochelarii):
https://youtu.be/jATkV8HE2sQ
Eu ți-am adus ca argument o poză, ca să nu-ți mănânc cu nesimțire timpul. Tu ce argument îmi aduci? Ditamai pdf-ul sau ditamai video-ul. Ce pricepi de aici?
https://cercetare.forumgratuit.ro/t1941p60-de-ce-este-inurubat-jetul#67452
Nu inteleg de ce n-a decolat racheta. Nu o fi fost jetul destul de elicoidal ?
Constantin Bursuc in "Construiti-va cu mijloace proprii un OZN" a facut jetul elicoidal, dar asta cu mari sacrificii, montand in ajutaj o "fenta inelara" bineinteles ca elicoidala. Fenta era totul, asa a fentat gravitatia.
Ma gandeam asa, daca jetul iese elicoidal, nu cumva si racheta se invarte invers de inebuneste ?
Astazi mare minune, si jetul meu a fost elicoidal. Pesemne ca a fost incarcat cu sarcini electrice. Nu va mai spun cum ma invarteam eu, ca sigur eram incarcat. Puteti experimenta si dv., conditia fiind sa va incarcati cu o inalta tensiune in prealabil.
(toti stie ca curentul e elicoidal)
La Multi Elicoidali !
Nu inteleg de ce n-a decolat racheta. Nu o fi fost jetul destul de elicoidal ?
Constantin Bursuc in "Construiti-va cu mijloace proprii un OZN" a facut jetul elicoidal, dar asta cu mari sacrificii, montand in ajutaj o "fenta inelara" bineinteles ca elicoidala. Fenta era totul, asa a fentat gravitatia.
Ma gandeam asa, daca jetul iese elicoidal, nu cumva si racheta se invarte invers de inebuneste ?
Astazi mare minune, si jetul meu a fost elicoidal. Pesemne ca a fost incarcat cu sarcini electrice. Nu va mai spun cum ma invarteam eu, ca sigur eram incarcat. Puteti experimenta si dv., conditia fiind sa va incarcati cu o inalta tensiune in prealabil.
(toti stie ca curentul e elicoidal)
La Multi Elicoidali !
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Repetare cu o mica adaugire.
gafiteanu a scris:Puteti experimenta si dv., conditia fiind sa va incarcati cu o inalta tensiune in prealabil. Daca sunteti incarcat, vi se va scula parul si "furtunul". (adaugat ulterior, avertisment necesar, ca sa nu va speriati de sculatul la inalta tensiune, un fenomen fizic foarte normal pt. orice corp incarcat.)
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Aveți ocazia să vedeți înșurubarea jetului chiar și (mai ales în) în artificii. Aveți ocazia să fiți printre primii oameni care încep să se gândească mai profund la importanța mișcării elicoidale în Fizică.
Nu știu de unde l-a scos domnul Cristian Român, așa că postez aici doar lincul spre filmulețul aflat pe Facebook:
https://www.facebook.com/cristian.roman.39948/videos/10208784629674923/?theater
Tare mi-ar plăcea să discut cu un pirotehnist despre mișcarea elicoidală a artificiilor.
Nu știu de unde l-a scos domnul Cristian Român, așa că postez aici doar lincul spre filmulețul aflat pe Facebook:
Tare mi-ar plăcea să discut cu un pirotehnist despre mișcarea elicoidală a artificiilor.
Pai io vad acolo numa desurubari. Vin artificiile insurubate in hartii si la sfarsit se tot imprastie in toate directiile, basca si sub forma de lumina, care tot o insurubare este. Pesemne ca din cauza fortei centrifuge, care la un anumit moment dat o invinge pe cea centripeta.
Deci artificiile se descompun in lumina insurubata, din care au fost facute initial la Facerea Lumii.
Mai apoi lumina acolo unde ajunge se insurubeaza in materia captatoare si-i da caldura sufleteasca, pe care o purta.
Deci artificiile se descompun in lumina insurubata, din care au fost facute initial la Facerea Lumii.
Mai apoi lumina acolo unde ajunge se insurubeaza in materia captatoare si-i da caldura sufleteasca, pe care o purta.
Ce numim noi pe acest topic insurubare si care se remarca deAbel Cavaşi a scris:Aveți ocazia să vedeți înșurubarea jetului chiar și (mai ales în) în artificii. Aveți ocazia să fiți printre primii oameni care încep să se gândească mai profund la importanța mișcării elicoidale în Fizică.
cateva ori in filmulet, nu poate fi decat rezultatul unei alinieri
imperfecte a axului jetului cu axul proiectilului. O astfel de
abatere poate produce rotirea proiectilului in jurul axei sale
longitudinale si efectul care se vede.
Nu stiu cum sunt executate acele artificii, dar rotirea lor in zbor
poate fi si rezultatul unei abateri intentionate la montaj.
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44921
Data de inscriere : 03/12/2013
virgil_48 a scris:O astfel de abatere poate produce rotirea proiectilului in jurul axei sale
longitudinale si efectul care se vede.
Necredinciosule! Ia uite ce zice sefu` !In loc sa fi mandru, tu te ti de carcoteli...
Abel Cavasi a scris:Aveți ocazia să fiți printre primii oameni care încep să se gândească mai profund la importanța mișcării elicoidale în Fizică.
Gandurile pot sa fie foarte alunecoase, si daca din neatentie cadeti pe ganduri, va puteti sparge capul, in cazul ca sunteti intreg la cap. Iar un cap prea deschis iarasi nu e bun, ca va pot intra tot felul de idei ce zboara prin zona. De aceea e bine sa fiti tare de cap si sa aveti toate doagele la cap, (sa nu va lipseasca vreo doaga), asa cum le are un butoi esenta tare. Dar nu umplut cu pul-bere, ci doar cu bere.
Si uite asa, am ajuns de la cuvinte incrucisate la altele mai imbarligate si bine insurubate in altele numite cuvinte piulita. Surubul si piulita, elementele de baza ale Universului. Asa cum este electronul ca un surub si magnetismul ca o piulita.
"Fizica insurubata" a lui Abel.
Lectia urmatoare: Cum se face un surub si o piulita.
Si uite asa, am ajuns de la cuvinte incrucisate la altele mai imbarligate si bine insurubate in altele numite cuvinte piulita. Surubul si piulita, elementele de baza ale Universului. Asa cum este electronul ca un surub si magnetismul ca o piulita.
"Fizica insurubata" a lui Abel.
Lectia urmatoare: Cum se face un surub si o piulita.
Abel Cavasi aproximativ a scris:Aveți ocazia să fiți printre primii oameni care încep să se gândească mai profund la surubul si piulita din Fizica Elicoidala.
Invers.gafiteanu a scris:. Asa cum este electronul ca un surub si magnetismul ca o piulita.
scanteitudorel- A decedat
- Mulţumit de forum : Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25899
Data de inscriere : 20/02/2015
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .
1) - este vorba de o interactiune, un corp(planeta,foton,electron, etc) strabate un mediu!
2) - din stiinta actuala -TURBULENTA - apare datorita gradientului de viteze, vezi plastilina intre palma ta(obiect aruncat) si o masa(mediu).(momentan stiinta se opreste aici)
INSA..
3) - din stiinta ...UNIFICATA...acesta turbulenta(indusa local) interactioneaza cu oricare alta turbulenta adiacenta(indusa local) cat si cu cele 2 suprafete "inductive"!
4) - din stiinta...UNIFICATA...transportul(local sau nu) nu poate fi decat elicoidal, Universul fiind superfluid! Aceast aspect este o consecinta a eficientei aranjarii geometrice in orice transport de substanta superfluida!
AICI "DUNGILE" SUNT ELICOIDALE SI DE ACELASI CHIRALITATE SI SENS!
SI AICI "DUNGILE" SUNT ELICOIDALE SI DE ACELASI CHIRALITATE SI SENS!
In ambele cazuri este vorba de acelasi "Dumnezeu" in ...AUTOORGANIZAREA MATERIEI...un transport optimizat!
Pentru maimuticile timpului prezent "Dumnezeu" inseamna...limita de intelegere!
2) - din stiinta actuala -TURBULENTA - apare datorita gradientului de viteze, vezi plastilina intre palma ta(obiect aruncat) si o masa(mediu).(momentan stiinta se opreste aici)
INSA..
3) - din stiinta ...UNIFICATA...acesta turbulenta(indusa local) interactioneaza cu oricare alta turbulenta adiacenta(indusa local) cat si cu cele 2 suprafete "inductive"!
4) - din stiinta...UNIFICATA...transportul(local sau nu) nu poate fi decat elicoidal, Universul fiind superfluid! Aceast aspect este o consecinta a eficientei aranjarii geometrice in orice transport de substanta superfluida!
AICI "DUNGILE" SUNT ELICOIDALE SI DE ACELASI CHIRALITATE SI SENS!
SI AICI "DUNGILE" SUNT ELICOIDALE SI DE ACELASI CHIRALITATE SI SENS!
In ambele cazuri este vorba de acelasi "Dumnezeu" in ...AUTOORGANIZAREA MATERIEI...un transport optimizat!
Pentru maimuticile timpului prezent "Dumnezeu" inseamna...limita de intelegere!
WoodyCAD- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2617
Puncte : 23108
Data de inscriere : 31/08/2010
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
Orice obiect propulsat ca o racheta trebuie sa se roteasca in zbor pentru a-si mentine traiectoria. Unele rachete militare asa sunt proiectate sa decoleze (din mai multe motive legate de ghidaj si functionare). În cazul jeturilor de la avion, acestea apar rasucite în principal pentru ca sunt produse in urma rotatiei unei turbine aflate în miscare pe directia axului de rotatie, dar mai sunt si alte conditii ce duc la rasucirea jetului.
De unde apare această necesitate? Principiul actual al inerției spune că un corp își poate menține traiectoria liniștit dacă nu intervenim asupra lui. De ce trebuie să-l rotim atunci ca să-și mențină traiectoria? De unde apare necesitatea rotației?negativ a scris:Orice obiect propulsat ca o racheta trebuie sa se roteasca in zbor pentru a-si mentine traiectoria.
Ce a scris negativ se aplica la proiectilele de artilerie si laAbel Cavaşi a scris:De unde apare această necesitate? Principiul actual al inerției spune că un corp își poate menține traiectoria liniștit dacă nu intervenim asupra lui. De ce trebuie să-l rotim atunci ca să-și mențină traiectoria? De unde apare necesitatea rotației?negativ a scris:Orice obiect propulsat ca o racheta trebuie sa se roteasca in zbor pentru a-si mentine traiectoria.
gloante. Este vorba de efectul giroscopic care le ajuta sa
mentina directia primita. Dar rachetele destinate iesirii in
spatiul cosmic, nu am auzit sa se roteasca. Iti dai seama
ce i-ar ameti pe cosmonauti?
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44921
Data de inscriere : 03/12/2013
Depinde pâna la ce nivel vrei sa te duc cu stabilirea necesitatilor. În principiu necesitatea asta e data de forma sa si de mediul prin care obiectul se deplaseaza. Daca vrei sa faci calcule Newtoniene pentru traiectorii balistice, e simplu, corpurile considerându-se punctiforme, suprapuse centrului de greutate. Interactiunea cu mediul apare imediat ce se ia în considerare volumul corpului. La miscarea prin spatiul cosmic, corpul nu mai interactioneaza cu alte corpuri, cum ar fi moleculele de aer si doar se propaga pur si simplu. Asta e fenomenul de baza care rezolva paradoxul sagetii si nu voi da o explicatie aici, care e oricum foarte complicata.Abel Cavaşi a scris:De unde apare această necesitate? Principiul actual al inerției spune că un corp își poate menține traiectoria liniștit dacă nu intervenim asupra lui. De ce trebuie să-l rotim atunci ca să-și mențină traiectoria? De unde apare necesitatea rotației?negativ a scris:Orice obiect propulsat ca o racheta trebuie sa se roteasca in zbor pentru a-si mentine traiectoria.
Va trebui să-ți reamintesc o întâmplare de pe vremea când americanii ieșeau în spațiu și cuplau două nave cosmice între ele: imediat după cuplare, acestea începeau să se rotească necontrolat. Și, bineînțeles, de atunci s-au luat măsuri cu ajutorul motoarelor auxiliare destinate corecțiilor. Dar asta nu înseamnă că au găsit explicația fenomenului.
Subiectul asta e ca ciorba reincalzita. S-a mai discutat.
Si un film care explica formarea acelor urme albe lasate in urma avionului...
https://youtu.be/D3AqHDtwBQg
Lung , da bun.
Bibliografie: https://www.metabunk.org/debunked-high-bypass-turbofans-do-not-make-contrails-actually-they-make-more.t3187/
negativ a scris:Orice obiect propulsat ca o racheta trebuie sa se roteasca in zbor pentru a-si mentine traiectoria.FALS! Unele rachete militare asa sunt proiectate sa decoleze (din mai multe motive legate de ghidaj si functionare).CORECT! În cazul jeturilor de la avion, acestea apar rasucite în principal pentru ca sunt produse in urma rotatiei unei turbine aflate în miscare pe directia axului de rotatie, dar mai sunt si alte conditii ce duc la rasucirea jetului.CORECT!
Abel Cavasi a scris:...imediat după cuplare, acestea începeau să se rotească necontrolat.FALS!
Abel Cavasi a scris:Dar asta nu înseamnă că au găsit explicația fenomenului.FALS !
Si un film care explica formarea acelor urme albe lasate in urma avionului...
https://youtu.be/D3AqHDtwBQg
Lung , da bun.
Bibliografie: https://www.metabunk.org/debunked-high-bypass-turbofans-do-not-make-contrails-actually-they-make-more.t3187/
Fals. Dacă ar fi adevărat, atunci ai putea găsi viteza de rotație a turbinei determinând distanța dintre spirele dârei lăsate de avion. Dar nu poți, pentru că nu au legătură.
"Orice obiect propulsat ca o racheta trebuie sa se roteasca in zbor pentru a-si mentine traiectoria.FALS!" Da,pozitia pe traiectorie. Ma gândeam la proiectilele obisnuite de armament vechi (flinte, archebuze....), care daca nu se rotesc îsi pierd total directia. Am vrut sa zic mai multe, ca tine de forma, scopul , masa, acceleratia, suprafata obiectului, mediul prin care se deplaseaza, (densitate, vâscozitate, temperaturi, fenomene adiacente specifice fluidelor) etc. Acum serios vorbind, Abel, tu nu poti proiecta un glont obisnuit, dar unele mai cu mot. Stii tot ne zicea un profesor pe la scoala : "Ba ! Fizica e matematica plus ceva..."
Daca vorbim de torpila si meduza, e altceva, desi torpila e asemanatoare rachetei.
La cuplajul navelor cosmice e vorba de doi factori majori : modificarea centrului de greutate al ansmblului si imperfectiunea operatiei de cuplare. Dar cred ca povestea cu rotitul necontrolat am vazut-o într-un film. Acuma stii, fizica nu se învata numai din filme si din carti.
Daca vorbim de torpila si meduza, e altceva, desi torpila e asemanatoare rachetei.
La cuplajul navelor cosmice e vorba de doi factori majori : modificarea centrului de greutate al ansmblului si imperfectiunea operatiei de cuplare. Dar cred ca povestea cu rotitul necontrolat am vazut-o într-un film. Acuma stii, fizica nu se învata numai din filme si din carti.
Observatie de bun simt! a scris:Fals. Dacă ar fi adevărat, atunci ai putea găsi viteza de rotație a turbinei determinând distanța dintre spirele dârei lăsate de avion. Dar nu poți, pentru că nu au legătură.
Lasati sa cada liber, in piscina, o bila(sfera) de rulment!
O SA CONSTATATI DINAMICA ELICOIDALA...cand priviti printr-un geam, de deasupra!
Este o dinamica EFICIENTA de transport, traiectoria(elicoidala) fiind rezultatul INTERACTIUNII!
ATENTIE!
Pe logica actual-stiintifica steagurile nu ar trebui sa ...fluture! (orice bat pus pe o apa curgatoare..vibreaza)
Acesta este manifestare "plana" , steagul si batul fiind "legate"(nu sunt libere)...deci mai apare o interactiune(legatura)!
Sfera de rulment este un sistem NELEGAT, se poate misca liber si ...face "singura" un transport eficient!
Intr-o simetrie "perfecta"...TURBULENTA( Re factor)....nu este inca explicata...pentru ca altfel orice maimutica ar pricepe cum functioneaza totul!
Ultima editare efectuata de catre WoodyCAD in Vin 05 Mai 2017, 10:27, editata de 1 ori
WoodyCAD- Foarte activ
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
Mai Woody ! Se poarta si acum discutii despre ce este actiunea si tu vrei sa ne vinzi noua gogosi despre interactiune, ca si cum ai sti ce este aia.
Stii, noi astia de pe aici nu aspiram la recunoasterea vreunei academii asa cum faci tu, fara suport. Te rugam nu mai încurca mai rau; doar vino cu solutii daca ai, daca nu, nu ne mai însira generalitati disjuncte.
Stii, noi astia de pe aici nu aspiram la recunoasterea vreunei academii asa cum faci tu, fara suport. Te rugam nu mai încurca mai rau; doar vino cu solutii daca ai, daca nu, nu ne mai însira generalitati disjuncte.
Sau nu-ti place de avatarul meu ?
Sau nu-ti place de avatarul meu ?
Din fericire accesul maimuticilor, la o astfel de informatie, este auto-restrictionat!
Pentru cei ce pot mai mult, implicarea dinamicii elicoidale in..toata lumea viului! (Konstantin Meyl, depasind stadiul de primata, intuieste ceva...)
Din fericire accesul maimuticilor, la o astfel de informatie, este auto-restrictionat!
Pentru cei ce pot mai mult, implicarea dinamicii elicoidale in..toata lumea viului! (Konstantin Meyl, depasind stadiul de primata, intuieste ceva...)
WoodyCAD- Foarte activ
Unda clasica...e o lovitura de bici!
Unda scalara...e o lovitura de sageata!
Toate procesele sistemelor biologice...se lasa cu ...insurubare!
Mai mult....absolut toate procesele din univers...fac acelasi lucru!
WoodyCAD- Foarte activ
WoodyCAD a scris:
Unda clasica...e o lovitura de bici!
Unda scalara...e o lovitura de sageata!
Toate procesele sistemelor biologice...se lasa cu ...insurubare!
Mai mult....absolut toate procesele din univers...fac acelasi lucru!
Cata originalitate , cata , intuitie , ce de stiinta! Yeeeeeeeeee!
Suntem cu totii curiosi sa aflam de la geniul geometrodinamicii, ce fel de unda se produce în caz de "pălitură crânşină".
JET INSURUBAT.
Nu stiam ca-n asta lume,
Tot ce misca-i masurat,
Iar cand vantul face spume,
Iese vant insurubat.
Undeva ascuns la spate,
Ca un aer nu se-arata,
Turbulent iese in rate,
Cand prin vintre te sageata.
Jetul este cu pricina,
Woody l-ar fi studiat,
Cand basica este plina,
Iese jet insurubat.
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12459
Puncte : 56976
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» De ce este înşurubat fulgerul?
» Oare tot ce nu este oficial este pseudoştiinţă?
» Ce este un electron?
» Oare tot ce nu este oficial este pseudoştiinţă?
» Ce este un electron?
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum