Ultimele subiecte
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?Scris de Forever_Man Ieri la 21:41
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de Forever_Man Ieri la 21:38
» Dovezi ce atestă existența lui DUMNEZEU și că EL este UNICUL CREATOR al Universului
Scris de Forever_Man Ieri la 21:37
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Ieri la 18:02
» Ce fel de popor suntem
Scris de virgil Ieri la 17:40
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romana
Scris de Forever_Man Dum 24 Noi 2024, 09:16
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de Meteorr Sam 23 Noi 2024, 21:12
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la CAdi în OZN in Romania
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Carti sau documente de care avem nevoie
( 1 )
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12466) | ||||
CAdi (12400) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7964) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3970) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
Forever_Man | ||||
Meteorr | ||||
Dacu2 | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 16 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 16 Vizitatori :: 2 Motoare de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
STIINTA FARA CREDINTA DEZASTRU
5 participanți
Pagina 1 din 1
STIINTA FARA CREDINTA DEZASTRU
ACESTA PANDEMIE A AFECTAT INTREAGA PLANETA . PROPUN O SOLUTIE SIMPLA PENTRU REVENIREA LA NORMALITATE SI ANUME DUBLAREA CANTITATII DE APA GREA DIN APA POTABILA .
Erata ... pielii cu 2 de i .
scanteitudorel- A decedat
- Mulţumit de forum : Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25911
Data de inscriere : 20/02/2015
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .
Re: STIINTA FARA CREDINTA DEZASTRU
Ce studii ai facut in aceasta directie care te conduc la aceasta concluzie?scanteitudorel a scris:ACESTA PANDEMIE A AFECTAT INTREAGA PLANETA . PROPUN O SOLUTIE SIMPLA PENTRU REVENIREA LA NORMALITATE SI ANUME DUBLAREA CANTITATII DE APA GREA DIN APA POTABILA .
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12466
Puncte : 57013
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
Este scris la minutul 2 .virgil a scris: Ce studii ai facut in aceasta directie care te conduc la aceasta concluzie?
La minutul 2 scrie ca nu-ti apartin formulele si procedeul.scanteitudorel a scris:Este scris la minutul 2 .virgil a scris: Ce studii ai facut in aceasta directie care te conduc la aceasta concluzie?
Asta nu poate constitui vreo descoperire ci numai un act
de sinceritate.
Nu mi se pare ca ai raspuns la intrebarea lui virgil.
Ai incercat sa bei apa cu concentratie dubla de apa grea ?
Ai vreo sursa ? Cred ca este foarte scumpa si daunatoare.
Sau acesta este noul nume sub care se comercializeaza
aghiazma ?
P.S. Unde a disparut prima pagina a acestui topic ?
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44933
Data de inscriere : 03/12/2013
virgil_48 a scris:La minutul 2 scrie ca nu-ti apartin formulele si procedeul.scanteitudorel a scris:Este scris la minutul 2 .virgil a scris: Ce studii ai facut in aceasta directie care te conduc la aceasta concluzie?
Asta nu poate constitui vreo descoperire ci numai un act
de sinceritate.
Da .
Nu mi se pare ca ai raspuns la intrebarea lui virgil.
Voi raspunde , fii pe pace .
Ai incercat sa bei apa cu concentratie dubla de apa grea ?
Din ce motiv ?
Ai vreo sursa ? Cred ca este foarte scumpa si daunatoare.
Da , foarte scumpa si daunatoare in concentratie mare ,ca de asta este apa grea .
Sau acesta este noul nume sub care se comercializeaza aghiazma ?
Stii ce contine aghiazma si care este procedeul de preparare , de pui o asemenea intrebare in batjocora ?
P.S. Unde a disparut prima pagina a acestui topic ?
F]]A fugit de la tine . La mine apare . [/b]
Stop masina !
Undeva cred ca am gresit .
Voi explica in cel mai scurt timp posibil , ce si cum .
Undeva cred ca am gresit .
Voi explica in cel mai scurt timp posibil , ce si cum .
Intre timp readuc aminte o metoda sugerata de unii cercetatori in lupta impotriva virusilor: ozonarea
Din cand in cand beau apa ozonata preparata instant acasa cu un ozonator .
In prealabil am studiat cu ani in urma "Bob Beck protocol" ( postat prima data pe forum de fostul coleg Sadang) care contine 3 arme redutabile impotriva virusilor:
- impulsuri electrice de-a lungul unui traseu arterial la mana;
- apa ozonata ( aer ozonat, etc);
- argint coloidal.
Toate au fost prezentate deja pe forum de multi ani .
In prealabil am studiat cu ani in urma "Bob Beck protocol" ( postat prima data pe forum de fostul coleg Sadang) care contine 3 arme redutabile impotriva virusilor:
- argint coloidal.
Toate au fost prezentate deja pe forum de multi ani .
eugen- Moderator
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 3970
Puncte : 33361
Data de inscriere : 19/03/2010
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
[quote="eugen"]Intre timp readuc aminte o metoda sugerata de unii cercetatori in lupta impotriva virusilor: ozonarea
- argint coloidal.
Toate au fost prezentate deja pe forum de multi ani .[/quote ]
eugen,
Inca de la inceput am scris pe subiectul Corona virus deschis de CAdi ca acest virus este atipic .
Posibil ca metodele prezentate de tine sa nu aiba nici un efect , ba dimpotriva , sa-l energizeze .
Pentru a prepara aghiazma in Biserica se foloseste Busuiocul in vase argintate si din cate stiu planta contine ioni de argint .
Poate acesta sa aiba un efect asupra virusului.
Te rog sa-mi prezinti metoda de obtinere a argintului coloidal pentru a-mi da seama de concentratia ionilor de argint in solutia respectiva .
Nu ma ocup de experimente de genul acesta , dar vreau sa cunosc teoretic cum stau lucrurile .
P.s. Pe Facebook , cred ca in primavara si neoficial intr-o postare , am recomandat Biserici Ortodoxe Romane sa foloseasca cat mai mult Busuioc in aghiazma .
Asa am considerat eu la vremea respectiva ca este bine .
Rau nu ar fi facut, dimpotriva .
- argint coloidal.
Toate au fost prezentate deja pe forum de multi ani .[/quote ]
eugen,
Inca de la inceput am scris pe subiectul Corona virus deschis de CAdi ca acest virus este atipic .
Posibil ca metodele prezentate de tine sa nu aiba nici un efect , ba dimpotriva , sa-l energizeze .
Pentru a prepara aghiazma in Biserica se foloseste Busuiocul in vase argintate si din cate stiu planta contine ioni de argint .
Poate acesta sa aiba un efect asupra virusului.
Te rog sa-mi prezinti metoda de obtinere a argintului coloidal pentru a-mi da seama de concentratia ionilor de argint in solutia respectiva .
Nu ma ocup de experimente de genul acesta , dar vreau sa cunosc teoretic cum stau lucrurile .
P.s. Pe Facebook , cred ca in primavara si neoficial intr-o postare , am recomandat Biserici Ortodoxe Romane sa foloseasca cat mai mult Busuioc in aghiazma .
Asa am considerat eu la vremea respectiva ca este bine .
Rau nu ar fi facut, dimpotriva .
Eu inteleg asa :entitatile bio au parametri electrici care odata dati peste cap prin bruiaj electric specific pot fi anihilate.
Toate cele trei metode mentionate de mine implica electricitatea la lucru la nivelul bio.
Logica e foarte simpla: o entitate gen virus are anumiti parametri electrici ca sa existe. In afara acestor parametri stresul electric il face sa colapseze.
Ceva de genul"ii sar sigurantele".
Mai multe detalii se pot afla din cartea "Corpul electric " a lui Beck.
Ca observatie generala, s-a observat ca starea de sanatate si starea de boala in organism presupun doua activitati electrice de stari diferite. Prin corectarea starii electrice locale se poate induce vindecare.
Metoda Beck recomandata pentru argint coloidal pe care am aplicat-o si in urma careia am obtinut argint coloidal consumat ani de zile fara probleme este urmatoarea:
Electroliza in apa distilata, dedurizata si demineralizata de ppm zero ( cea mai apropiata pe care am gasit-o fiind apa de baterie auto).
Se folosesc electrozi de argint puritate 99,99%., Tensiune 27 vcc .
Scopul este obtinere de atomi de argint in suspensie coloidala care au efect catalitic in corp, intra si ies din corp, nu raman in corp.
Toate cele trei metode mentionate de mine implica electricitatea la lucru la nivelul bio.
Logica e foarte simpla: o entitate gen virus are anumiti parametri electrici ca sa existe. In afara acestor parametri stresul electric il face sa colapseze.
Ca observatie generala, s-a observat ca starea de sanatate si starea de boala in organism presupun doua activitati electrice de stari diferite. Prin corectarea starii electrice locale se poate induce vindecare.
Metoda Beck recomandata pentru argint coloidal pe care am aplicat-o si in urma careia am obtinut argint coloidal consumat ani de zile fara probleme este urmatoarea:
Electroliza in apa distilata, dedurizata si demineralizata de ppm zero ( cea mai apropiata pe care am gasit-o fiind apa de baterie auto).
Scopul este obtinere de atomi de argint in suspensie coloidala care au efect catalitic in corp, intra si ies din corp, nu raman in corp.
eugen- Moderator
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
scanteitudorel apreciază acest mesaj
eugen a scris:Eu inteleg asa :entitatile bio au parametri electrici care odata dati peste cap prin bruiaj electric specific pot fi anihilate.
Buna idee , dar trebuie gasite solutiile optime .
OK.
Situatia este identica indiferent de virus ? Intreb pentru ca Sars Cov 2 se pare a fi mai special , prin dimensiune , compozitie s.a.m.d.
Sau de genul ,, i-am taiat Oxigenul "
Sa vad ce gasesc pe net .
Cum se determina zona, ce urmeaza a fi supusa corectie electrice ?
Apa distilata .
In mod logic trebuie sa fie un timp de expunere .Care este si de ce ?
Inteligenta metoda .
Am inteles .
In situatia prezentata de tine se obtine atomi de argint in suspensie .
De ce denumirea de argint coloidal ?
O sa incerc sa-ti raspund cumulat.
Daca nu gasesti Bob Beck protocol si te intereseaza, poti incerca acest link:
https://www.bob-beck-protocol.be/downloads/beck-protocol-handbook.pdf
Gasesti detalii despre impulsorul electric cu schema, folosit la dezintegrarea virusilor, magnetopulsor, argint coloidal si ozonatorul de apa.
In articolul de mai jos se argumenteaza depistarea unei manifestari electrostatice la Covid 19 si sanse de cura prin influenta acestui potential.
https://www.researchgate.net/publication/339710565_Structurally_Observed_Electrostatic_Features_of_the_COVID-19_Coronavirus-Related_Experimental_Structures_inside_Protein_Data_Bank_A_Brief_Update
"..for the he first time, this article reports a comprehensive set of electrostatic features sucked out of...available COVID-19 coronavirus-related structures .
...potential therapeutic candidates against **** outbreaks of the COVID-19 coronavirus diseases."
Corpul electric, de la pagina 163 Beck prezinta caz de vindecare pe os fracturat cu minicurenti electrici.
https://www.emfresearch.com/the-body-electric/
Aceeasi metoda este sugerata de profesorul german Meyl cu
cu unde longitudinale:
http://www.k-meyl.de/go/Primaerliteratur/Magnetic_Waves-Enable-Cell_Communication.pdf
"La capatul receptor, procesul reversibil are loc, si informatia transportata este convertita inapoi in structura chimica.
Energia necesara sa activeze procesele chimice este data de insasi unda magnetica scalara.
At the receiving end, the reverse process takes place and the transported information is converted back into a chemical structure. The necessary energy required to power the chemical process is provided by the magnetic scalar wave itself."
De remarcat si efectul bio-piezoelectric :
https://www.sciencedirect.com/topics/biochemistry-genetics-and-molecular-biology/piezoelectricity
Timpul de electroliza depinde de concentratia de argint in apa distilata.
La o concentratie de 10 ppm - pe care am folosit-o eu- timpul de coloidizare este pana intr-o ora.
Ppm se masoara cu un aparat de masurarea conductivitatii electrice in apa.
Se numeste argint coloidal pentru ca atomii de argint se afla in suspensie in apa, ca o ceata.
Gasesti detalii despre impulsorul electric cu schema, folosit la dezintegrarea virusilor, magnetopulsor, argint coloidal si ozonatorul de apa.
In articolul de mai jos se argumenteaza depistarea unei manifestari electrostatice la Covid 19 si sanse de cura prin influenta acestui potential.
https://www.researchgate.net/publication/339710565_Structurally_Observed_Electrostatic_Features_of_the_COVID-19_Coronavirus-Related_Experimental_Structures_inside_Protein_Data_Bank_A_Brief_Update
"..for the he first time, this article reports a comprehensive set of electrostatic features sucked out of...available COVID-19 coronavirus-related structures .
...potential therapeutic candidates against **** outbreaks of the COVID-19 coronavirus diseases."
Corpul electric, de la pagina 163 Beck prezinta caz de vindecare pe os fracturat cu minicurenti electrici.
cu unde longitudinale:
http://www.k-meyl.de/go/Primaerliteratur/Magnetic_Waves-Enable-Cell_Communication.pdf
"La capatul receptor, procesul reversibil are loc, si informatia transportata este convertita inapoi in structura chimica.
Energia necesara sa activeze procesele chimice este data de insasi unda magnetica scalara.
At the receiving end, the reverse process takes place and the transported information is converted back into a chemical structure. The necessary energy required to power the chemical process is provided by the magnetic scalar wave itself."
https://www.sciencedirect.com/topics/biochemistry-genetics-and-molecular-biology/piezoelectricity
La o concentratie de 10 ppm - pe care am folosit-o eu- timpul de coloidizare este pana intr-o ora.
Se numeste argint coloidal pentru ca atomii de argint se afla in suspensie in apa, ca o ceata.
eugen- Moderator
Multa informatie si-ti multumesc .eugen a scris:O sa incerc sa-ti raspund cumulat.
cu unde longitudinale:
Trebuie sa analizez cu multa atentie fiecare capitol in parte si sa-ti raspund in mod punctual.
Deocamdata vreau sa continui topicul de la postarea STOP MASINA si mai ales sa le raspund celor doi utilizatori cu numele de virgil .
Cu ani in urma am studiat metoda de producere a apei grele folosita ca moderator in Centralele Atomoelectrice , din simplul motiv ca pretul unui litru la vremea respectiva costa in jur de 68 $. Pret foarte mare .virgil a scris: Ce studii ai facut in aceasta directie care te conduc la aceasta concluzie?
Astfel ca am propus prin intermediul unei Cereri de Brevet de Inventie oamenilor de stiinta sa aplice un alt mod de obtinere .
Anume ;
Separatia moleculelor de Dioxid de Deuteriu de moleculele de H 2 O , din apa folosita la Electrocentrale ca agent de lucru la temperatura de 520 de grade Celsius sub forma de ,, abur uscat ".
Acest abur uscat in a care-i compozitie se afla cele doua tipuri de molecule , in deplasarea lui catre turbina era supus unui camp magnetic , ( variabil in spatiu pe axa x; + LIO pe axa z ; + variabil pe axa y ) si un camp electromagnetic de o anumita frecventa ,( aplicat tot pe axa z), aleasa in functei de intesitatea campului magnetostatic alicat , gen Stern- Gherlacht
Moleculele de apa isi continua drumul nestingerit ,iar moleculele de D 2 O sunt directionate catre sistemul de racire si colectare .
M-am suparat pe examinator pentru faptul ca mi-a pus o intrebare stupida de genul ,, Care este frecventa undei electromagnetice necesare ? " Nu i-am raspuns si astfel ca in final am primit urmatoarea decizie ;
Este o idee .
Bingo !
Atunci am citit si aflat mai multe despre Hidrogen si izotopii lui , Oxigen , respectiv apa .
Este laudabil daca ideia ta functioneaza in producerea apei grele, dar ce legatura exista intre apa grea si virusi ? cat de compatibila este apa grea cu viata omului ?scanteitudorel a scris:Cu ani in urma am studiat metoda de producere a apei grele folosita ca moderator in Centralele Atomoelectrice ,virgil a scris: Ce studii ai facut in aceasta directie care te conduc la aceasta concluzie?
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12466
Puncte : 57013
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
Urmareste mai departe subiectul , vei afla .virgil a scris:Este laudabil daca ideia ta functioneaza in producerea apei grele, dar ce legatura exista intre apa grea si virusi ? cat de compatibila este apa grea cu viata omului ?scanteitudorel a scris:Cu ani in urma am studiat metoda de producere a apei grele folosita ca moderator in Centralele Atomoelectrice ,virgil a scris: Ce studii ai facut in aceasta directie care te conduc la aceasta concluzie?
Asa cum am scris , cu multi ani in urma am studiat apa si apa grea . Tot atunci am aflat ca apa grea intr-o anumita concentratie este folosita si in medicina pentru distrugerea unor microoganisme , dar nu aceasta situatie m-a dus la concluzia ca apa grea introdusa in organism rezolva problema Pandemiei .
Din intamplare am vrut sa vad cum evolueaza situatia in tarile nordice si am aflat ca in Norvegia rata de infectare / decese este incomparabil mai mica ca la noi . Vezi in Video .
Se poate spune ca am avut o revelatie si am legat acest fapt de apa potabila .
Stiu ca in timpul celui de -al doi-lea razboi mondial nemtii au construit o fabrica de producere a apei grele in Norvegia , de unde si concluzia ca in apele norvegiene concentratia de apa grea este mare .
Dupa ce am realizat si publicat materialul video , o cunostinta din Italia preocupat si el de acest subiect mi-a trimis aceasta :
https://qlarivia.ro/ce-este-apa-cu-continut-redus-de-deuteriu/?fbclid=IwAR3O2Sevo_aHEbp9L5n5XixqTao0y5MzWx_wA2DjtXt8rVBL96EmNjsMffs
Atunci am aflat ca de fapt in apele nordice concentratia de Dioxid de Deuteriu este mai mica . Si tot atunci am gasit raspuns la o intrebare care m-a framantat inca din martie .
De ce copiii si tinerii nu se imbolnavesc intr-un numar asa de mare ?
Raspunsul il gasiti in materialul de mai sus .
Si astfel am ajuns la concluzia ca nu dublarea procentului de apa grea din apa potabila este solutia vindecatoare , dimpotriva eliminarea ei pe cat mai mult posibil din organism .
Nota :
In acest text s-a strecurat o greseala . ,, Apa cu conținut de deuteriu poate ajuta în purificarea organismului " S-a omis cuvantul redus
P.s.
Este usor sa introduci anumite substante chimice in organism .
Problema care se pune este urmatoarea ;
Cum pot fi eliminate ?
P.s.s.
,, Numai cine nu munceste nu greseste" si adaug ,
Ati recunoaste si indrepta greseala , este o datorie de onoare .
Din intamplare am vrut sa vad cum evolueaza situatia in tarile nordice si am aflat ca in Norvegia rata de infectare / decese este incomparabil mai mica ca la noi . Vezi in Video .
Se poate spune ca am avut o revelatie si am legat acest fapt de apa potabila .
Stiu ca in timpul celui de -al doi-lea razboi mondial nemtii au construit o fabrica de producere a apei grele in Norvegia , de unde si concluzia ca in apele norvegiene concentratia de apa grea este mare .
Dupa ce am realizat si publicat materialul video , o cunostinta din Italia preocupat si el de acest subiect mi-a trimis aceasta :
https://qlarivia.ro/ce-este-apa-cu-continut-redus-de-deuteriu/?fbclid=IwAR3O2Sevo_aHEbp9L5n5XixqTao0y5MzWx_wA2DjtXt8rVBL96EmNjsMffs
Atunci am aflat ca de fapt in apele nordice concentratia de Dioxid de Deuteriu este mai mica . Si tot atunci am gasit raspuns la o intrebare care m-a framantat inca din martie .
De ce copiii si tinerii nu se imbolnavesc intr-un numar asa de mare ?
Raspunsul il gasiti in materialul de mai sus .
Si astfel am ajuns la concluzia ca nu dublarea procentului de apa grea din apa potabila este solutia vindecatoare , dimpotriva eliminarea ei pe cat mai mult posibil din organism .
Nota :
In acest text s-a strecurat o greseala . ,, Apa cu conținut de deuteriu poate ajuta în purificarea organismului " S-a omis cuvantul redus
P.s.
Este usor sa introduci anumite substante chimice in organism .
Problema care se pune este urmatoarea ;
Cum pot fi eliminate ?
P.s.s.
,, Numai cine nu munceste nu greseste" si adaug ,
Ati recunoaste si indrepta greseala , este o datorie de onoare .
virgil apreciază acest mesaj
Beti apa saracita in deuteriu. Cum o saraciti acasa ?
Simplu. O puneti la inghetat in congelator si cand incepe sa faca primele cristale de gheata, le filtrati si le aruncati. Sau le dati la dusmani, la mama soacra, etc.
Apoi iarasi restul il puneti la inghetat si iar aruncati primele cristale care au inghetat, trecand totul printrun filtru fin. E recomandat ca sa rotiti incet vasul tot timpul inghetarii.
Procesul de inghetare e recomandat sa aiba loc foarte lent, preferabil la minus un grad C.
Explicatia e simpla. Sa vedem daca stiti, daca nu, va vand eu pontul.
Apa grea rezultata o puteti folosi si la un proces de electroliza, astfel scapam de aceasta otrava.
Prin electroliza se rupe molecula si rezulta H, O si neutroni. Apoi neutronii in timp se transforma singuri in hidrogen, nu se stie cum si ies sub forma unor bule. Practic avem deci in loc de H2O cam asa: H3O sau H4O in cazul ca hidrogenul era tritiu, adica facea apa foarte grea. Foarte interesant acest neutron, care se ataseaza la apa doar in anumite conditii. Marea majoritate a substantelor si elementelor chimice cu mai multi protoni au si multi neutroni. De exemplu Heliul are doi hidrogeni=protoni si doi neutroni. Intre protoni si neutroni au loc foarte rapide schimburi de cuante, practic se transforma neincetat cu o viteza uluitoare unul in celalalt. Asa-i ca nu stiati, ca nici o carte de "specialitate" nu dezvaluie acest secret. Un neutron lasat singur se transforma in cateva minute in hidrogen, iar in anumite conditii hidrogenul se transforma in neutron, facand implozie. Astfel volumul devine de 100.000 mai mic. Un litru de hidrogen lichid transformat in neutroni devine invizibil, dar greutatea foarte mare rezultata nu va putea sa fie suportata de nici un recipient. Se va gauri si neutronii se vor adanci in Pamant, urmand ca dupa un timp ce ramane sa redevina iar hidrogen. Ce frumos ! Ce frumos va exploda bomba cu neutroni ! Daca aveti undeva vreo butelie cu hidrogen comprimat lichid, nici nu stiti ce aveti ! Poate deveni deuteriu sau tritiu sau numai neutroni !
https://destepti.ro/bomba-cu-neutroni-o-inventie-iresponsabila-a-epocii-moderne
Simplu. O puneti la inghetat in congelator si cand incepe sa faca primele cristale de gheata, le filtrati si le aruncati. Sau le dati la dusmani, la mama soacra, etc.
Apoi iarasi restul il puneti la inghetat si iar aruncati primele cristale care au inghetat, trecand totul printrun filtru fin. E recomandat ca sa rotiti incet vasul tot timpul inghetarii.
Procesul de inghetare e recomandat sa aiba loc foarte lent, preferabil la minus un grad C.
Explicatia e simpla. Sa vedem daca stiti, daca nu, va vand eu pontul.
Apa grea rezultata o puteti folosi si la un proces de electroliza, astfel scapam de aceasta otrava.
Prin electroliza se rupe molecula si rezulta H, O si neutroni. Apoi neutronii in timp se transforma singuri in hidrogen, nu se stie cum si ies sub forma unor bule. Practic avem deci in loc de H2O cam asa: H3O sau H4O in cazul ca hidrogenul era tritiu, adica facea apa foarte grea. Foarte interesant acest neutron, care se ataseaza la apa doar in anumite conditii. Marea majoritate a substantelor si elementelor chimice cu mai multi protoni au si multi neutroni. De exemplu Heliul are doi hidrogeni=protoni si doi neutroni. Intre protoni si neutroni au loc foarte rapide schimburi de cuante, practic se transforma neincetat cu o viteza uluitoare unul in celalalt. Asa-i ca nu stiati, ca nici o carte de "specialitate" nu dezvaluie acest secret. Un neutron lasat singur se transforma in cateva minute in hidrogen, iar in anumite conditii hidrogenul se transforma in neutron, facand implozie. Astfel volumul devine de 100.000 mai mic. Un litru de hidrogen lichid transformat in neutroni devine invizibil, dar greutatea foarte mare rezultata nu va putea sa fie suportata de nici un recipient. Se va gauri si neutronii se vor adanci in Pamant, urmand ca dupa un timp ce ramane sa redevina iar hidrogen. Ce frumos ! Ce frumos va exploda bomba cu neutroni ! Daca aveti undeva vreo butelie cu hidrogen comprimat lichid, nici nu stiti ce aveti ! Poate deveni deuteriu sau tritiu sau numai neutroni !
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36112
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Aici am sa dau un citat dintr-un film :
,, Cunosc 1000 de moduri de-a ucide si nici unul de-a reda viata .
Aici am sa dau un citat dintr-un film :
,, Cunosc 1000 de moduri de-a ucide si nici unul de-a reda viata .
Tudorele, eu nici in anul 2016 nu am inteles dece avea topicul acela
nevoie de asa titlu bombastic ?
https://cercetare.forumgratuit.ro/t2320p210-stiinta-fara-credinta-dezastru-stiinta-plus-credinta-minune#74734
Erau abordate acolo diverse aspecte, ai inceput cu parerea ta ca
se poate obtine energie excedentara din montaje cu magneti. Dar
nu imi amintesc sa fi aparut dovada unei minuni.
Nici nu mi-a fost clar la ce credinta ta refereai, cea in stiinta, in
religie, in religia ortodoxa...
Stiinta cu credinta = minune !!!
Stiinta fara credinta = dezastru !!!
Nici acum nu ti s-a parut exagerat acest titlu ? Este drept ca in
2016 ai pus semnul intrebarii dupa titlul mentionat. Minune a fost
arderea pe rug a lui Giordano Bruno ? Sau ca unii reprezentanti ai
bisericii ortodoxe romane manifesta ostilitate fata de masurile
impuse in pandemie fiindca le afecteaza veniturile?
https://cercetare.forumgratuit.ro/t2320p210-stiinta-fara-credinta-dezastru-stiinta-plus-credinta-minune#74734
virgil_48- Foarte activ
Ce se intampla ,,Dotore "?virgil_48 a scris:Tudorele, eu nici in anul 2016 nu am inteles dece avea topicul acela
Intr-un alt subiect intrebi un utilizator :
Esti sponsorizat de biserica ?
Mie imi scrii asa ceva :
,,Sau ca unii reprezentanti ai bisericii ortodoxe romane manifesta ostilitate fata de masurile
impuse in pandemie fiindca le afecteaza veniturile?"
Nu ai alta treaba mai buna de facut , decat sa scormonesti in subiecte postate cu ani in urma si sa-mi pui acum intrebari stupide ?
Ei bine , la intrebari de felul acesta eu nu vreau sa-ti raspund , din simplul motiv ca le consider ca fiind puse la misto.
Adica ; ,, mistocareala ieftina "
A inceput razboiul religiilor ?
Deja vad ca unii sapa de zor la stalpul fundamental al nemului romanesc .
Si daca unii sapa, tu ai venit sa consolidezi pe acest forumscanteitudorel a scris:virgil_48 a scris:Tudorele, eu nici in anul 2016 nu am inteles dece avea topicul acela
. . . . .
A inceput razboiul religiilor ?
Deja vad ca unii sapa de zor la stalpul fundamental al nemului romanesc .
ceace ai decretat ca este "stalpul fundamental..." ?
Crezi ca aceasta va fi cauza prabusirii neamului romanesc ?
Din cauza unor cuvinte, cade neamul ?
Permite-le unora sa nu fie de acord cu parerea ta si renunta
la incercarile disimulate de promovare religioasa.
Propun administratorului, daca in regulamentul forumului nu
exista asa ceva, sa introduca "interzicerea propagandei
religioase". Fiindca titlurile la care m-am referit, postate cu
majuscule, asta constituie.
Nota ulterioara:
Regulamentul forumului asta prevede:
Propun sa se modifice cuvantul convertire in propaganda.4 - Nu sunt acceptate încercări de convertire religioasă, instigare la violenţă
sau fapte antisociale.
virgil_48- Foarte activ
Credinta fara stiinta = dezastru.
Dumnezeu este cel mai mare savant.
Dar a facut si mari greseli, nu toata creatia lui e reusita. A se vedea ca marea majoritate este un rebut.
Atatea rebuturi umane, atatea cataclisme, atatea planete ce nu pot sa fie locuite, atatea astre care explodeaza si galaxii care se ciocnesc, etc.
Pesemne ca prin noi, prin unii dintre noi incearca sa mai dreaga busuiocul, dar de multe ori omul e si mai distructiv. Unii dintre noi se joaca si se cred Dumnezeu. Unii evolueaza, altii involueaza.
Si Dumnezeu nu da nici un comunicat, nu ne expune "starea lumii", nu ne zice nimic nici de Anul Nou...
Si unde mai pui, ca in trecut s-a incurcat cu o pamanteanca, care i-a facut un fiu, care a incurajat betia, facand din apa, vin. (Eu personal nu pot face decat invers, din vin fac apa, cand ma pish.) Cica a mai vindecat si un orb, pe Lazar si niste leprosi, dar cine a fost de-vina ca erau bolnavi ? Ma gandesc asa, Dumnezeu daca vroia putea sa faca nenumarati fii si sa-i puna la treaba, sa mai indrepte lucrurile pe aici. Inteleg sa trimita pedepse, ca multi sunt vinovati, dar de ce sa fie pedepsiti si nevinovatii ? Ce stiinta e asta ?
Dar a facut si mari greseli, nu toata creatia lui e reusita. A se vedea ca marea majoritate este un rebut.
Atatea rebuturi umane, atatea cataclisme, atatea planete ce nu pot sa fie locuite, atatea astre care explodeaza si galaxii care se ciocnesc, etc.
Pesemne ca prin noi, prin unii dintre noi incearca sa mai dreaga busuiocul, dar de multe ori omul e si mai distructiv. Unii dintre noi se joaca si se cred Dumnezeu. Unii evolueaza, altii involueaza.
Si Dumnezeu nu da nici un comunicat, nu ne expune "starea lumii", nu ne zice nimic nici de Anul Nou...
Si unde mai pui, ca in trecut s-a incurcat cu o pamanteanca, care i-a facut un fiu, care a incurajat betia, facand din apa, vin. (Eu personal nu pot face decat invers, din vin fac apa, cand ma pish.) Cica a mai vindecat si un orb, pe Lazar si niste leprosi, dar cine a fost de-vina ca erau bolnavi ? Ma gandesc asa, Dumnezeu daca vroia putea sa faca nenumarati fii si sa-i puna la treaba, sa mai indrepte lucrurile pe aici. Inteleg sa trimita pedepse, ca multi sunt vinovati, dar de ce sa fie pedepsiti si nevinovatii ? Ce stiinta e asta ?
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36112
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Dom Profesor, in coliziunea mea cu Tudorel, nici nu este vorba degafiteanu a scris:Credinta fara stiinta = dezastru.
. . . . .
dumnezeu. Eu chiar ii stimez si ii inteleg pe cei care cred sincer in
el . Doar ca acestia sunt foarte rari si nu se bat cu pumnul in piept.
Cei care o fac, sunt activisti BOR. Acestia nu sustin credinta ci
interesele corporatiei. Cea mai puternica si bogata din Romania.
virgil_48- Foarte activ
Abel Cavaşi apreciază acest mesaj
Stiinta folosita de oameni fara Dumnezeu a dus de exemplu la un mega genocid instantaneu de genul Hiroshima-Nagasaki.
In general razboaiele de distrugere in ultima instanta a fiintelor omenesti, presupun foarte multa stiinta si tehnica avansata.
Devine absurd ca stiinta controlata de pagani foloseste pentru dezastre.
Un exemplu poate fi si covidizarea furibunda.
In general razboaiele de distrugere in ultima instanta a fiintelor omenesti, presupun foarte multa stiinta si tehnica avansata.
eugen- Moderator
Crezi ca se pot detasa realizarile stiintei in daunatoare sau benefice ineugen a scris:Stiinta folosita de oameni fara Dumnezeu a dus de exemplu la un mega genocid instantaneu de genul Hiroshima-Nagasaki.
functie de religia realizatorilor, atei sau crestini, mozaici, musulmani...?
Am serioase rezerve !
Pe oamenii de stiinta nu-i anima credinta ci interesele. Stiinta este
stiinta, nu este sora constiintei. Cu aceasta din urma are divergente
grave.
virgil_48- Foarte activ
Nu stiinta e problema.
Utilizarea ei.
Utilizarea ei.
eugen- Moderator
Realizarile stiintei care pot fi folosite in scopuri malefice, nu apareugen a scris:Nu stiinta e problema.
Utilizarea ei.
din intamplare. Nici bomba atomica nici virusul covid nu au fost
obtinute cu ganduri curate sau din dragoste de oameni.
Nu stiinta e problema.
Intentia celor care o sustin material, este. Ei o vor utiliza cum au
planificat.
Norocul nemtilor a fost ca au pierdut razboiul mai devreme.
virgil_48- Foarte activ
Germania a pierdut militar batalia. Dar razboiul l-a continuat economic.
Apoi mai este si exportul fortat de creiere gen von Braun.
Germani experti au colonizat fortat USA dupa 2RM.
Unele versiuni admit ca seringile lui Mengele au fost modernizate in vaccinari.
Iar cu Apollo spre Luna, eu cred mai degraba ca putea ascunde crearea unor rachete cu raza lunga de actiune militara. Von Braun fiind expert inca de pe timpul lui Hitler, cand il aburea cu programe spatiale nefinalizate in Germania, dar continuate in studiourile Disney din USA...
Apoi mai este si exportul fortat de creiere gen von Braun.
Germani experti au colonizat fortat USA dupa 2RM.
Unele versiuni admit ca seringile lui Mengele au fost modernizate in vaccinari.
Iar cu Apollo spre Luna, eu cred mai degraba ca putea ascunde crearea unor rachete cu raza lunga de actiune militara. Von Braun fiind expert inca de pe timpul lui Hitler, cand il aburea cu programe spatiale nefinalizate in Germania, dar continuate in studiourile Disney din USA...
eugen- Moderator
Subiecte similare
» Stiinta fara credinta dezastru- Stiinta plus credinta minune ?
» Legi de conservare (2)
» Pt. Forever_Man
» Legi de conservare (2)
» Pt. Forever_Man
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum