Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Forever_Man Astazi la 18:21
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la virgil în Carti sau documente de care avem nevoie
( 1 )
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 1 )
» Mesaj de la eugen în Ce fel de popor suntem
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12458) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
Abel Cavaşi | ||||
Meteorr |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
Dacu2 | ||||
virgil | ||||
CAdi | ||||
Meteorr | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 43 utilizatori conectați: 1 Înregistrați, 0 Invizibil și 42 Vizitatori Forever_Man
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Stiinta fara credinta dezastru- Stiinta plus credinta minune ?
+8
virgil_48
Razvan
negativ
Dacu
WoodyCAD
Pacalici
gafiteanu
scanteitudorel
12 participanți
Pagina 8 din 8
Pagina 8 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Stiinta fara credinta dezastru- Stiinta plus credinta minune ?
Rezumarea primului mesaj :
Am deschis acest topic pentru a se consemna in istoria stiintei si tehnici ziua de vineri 13 mai , anul 2016. Ziua in care am realizat ca un fenomen fizic descoperit cu cateva zile inainte in timplul unor experimente efectuate cu magneti permanenti, poate fi aplicat in interiorul unui model fizic , iar ca rezultat sa obtin un dezechilibru energetic astfel ca suma lucrului mecanic pe cele trei axe de coordonate ,ox;oy;oz sa fie diferita de zero. Datorita acestei situatii lucrul mecanic care ia nastere la atractia unui material feromagnetic de catre un magnet permanent se manifesta in mod ciclic , astfel ca energia mecanica va fi transmisa de catre sistemul fizic in exterior , atata timp cat magnetul / magnetii permanenti au o energie interna . Masuratorile au fost efectuate in dimineata zilei de 14 mai si au confirmat intocmai teoria.
Aceasta descoperire stiintifica care poate fi aplicata cu succes in practica reprezinta a -8-a minune din aceasta lume , sau prima minune din lumea ce va sa vina ?
P.s. Regret ca deocamdata nu pot prezenta inventia si deasemenea regret ca nu pot raspunde intrebarilor voastre .
Cu stima ,
Am deschis acest topic pentru a se consemna in istoria stiintei si tehnici ziua de vineri 13 mai , anul 2016. Ziua in care am realizat ca un fenomen fizic descoperit cu cateva zile inainte in timplul unor experimente efectuate cu magneti permanenti, poate fi aplicat in interiorul unui model fizic , iar ca rezultat sa obtin un dezechilibru energetic astfel ca suma lucrului mecanic pe cele trei axe de coordonate ,ox;oy;oz sa fie diferita de zero. Datorita acestei situatii lucrul mecanic care ia nastere la atractia unui material feromagnetic de catre un magnet permanent se manifesta in mod ciclic , astfel ca energia mecanica va fi transmisa de catre sistemul fizic in exterior , atata timp cat magnetul / magnetii permanenti au o energie interna . Masuratorile au fost efectuate in dimineata zilei de 14 mai si au confirmat intocmai teoria.
Aceasta descoperire stiintifica care poate fi aplicata cu succes in practica reprezinta a -8-a minune din aceasta lume , sau prima minune din lumea ce va sa vina ?
P.s. Regret ca deocamdata nu pot prezenta inventia si deasemenea regret ca nu pot raspunde intrebarilor voastre .
Cu stima ,
Ultima editare efectuata de catre scanteitudorel in Lun 16 Mai 2016, 08:42, editata de 1 ori
scanteitudorel- A decedat
- Mulţumit de forum : Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25899
Data de inscriere : 20/02/2015
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .
Re: Stiinta fara credinta dezastru- Stiinta plus credinta minune ?
Vere , lasa filozofia in discutiile purtate cu mine . Daca nu-ti convine ce discut eu cu alti utilizatori , nu citi . Dom' savant ia plimba usu ca ai devenit chiar impertinent.negativ a scris:Mai Tudorele, e o problema de perspectiva. Tu faci parte din generatia indoctrinata de comunisti, cu ideea ca muncitorii ar fi clasa dominanta in societate. Tin sa te informez ca nu exista clase dominante, doar diverse. Toti muncesc. Chiar si aia care fura. E si asta o munca, plus ca face parte din natura lucrurilor : si pisica fura puiul din farfurie cand nu esti atent la ce face. Nu ma astept sa intelegi tot ce vreau sa spun cu asta. Dar imi vine in minte un exemplu : daca apuci sa-l citesti pe Saint-Exupery, iti dai seama ca nu exista pagina in care sa nu se faca referinte istorice sau culturale , pe care daca nu le cunosti, citesti degeaba. Nu intelegi nimic. Cam in situatia asta te afli tu acum. Palaria e cam mare pentru tine, iar cei ce te critica stiu de ce. Nu crezi ca ar fi timpul sa-ti pui intrebari ? De ce majoritatea te critica ? Poate un raspuns te-ar ajuta. Nu iti neaga nimeni indemanarea sau competenta pe anumite probleme, dar daca iti depasesti nivelul, este bine sa completezi intai cu ceva cunostinte, abia apoi sa iti dai cu parerea. E ca si cum m-as apuca eu acum sa citesc lucrari de specialitate legate de cauzele aparitiei carcinoamelor, cand eu nu am decat notiuni elementare de medicina, fiziologie si patologie. Imi vad de treba unde am o perspectiva mai larga asupra subiectului.scanteitudorel a scris:Iar gresesti si-ti spun asta pentru ca ai mai scris asa ceva , intr-o alta postare . De unde ai tras tu concluzia ca ideile mele ,, nastrusnice " nu sunt viabile ? Te grabesti . De ce ? Cine te fugareste ?
De unde stiu ca ideile tale sunt nastrusnice ? Am vazut desenul tau cu privire la structura electronului. Partea rea este ca esti convins de ideea ta, fara sa te intrebi daca nu cumva este gresita . Dar aici nimeni nu te va invata sensurile proprii si figurate ale notiunilor si nimeni nu va citi in locul tau macar clasicii filosofiei, ale caror idei trebuie folosite, nu absolutizate. Dar, ce sa mai vorbesc ... (daca ai putea completa corect sensul celor trei pucte de la sfarsitul propozitiei, ar fi un progres pentru toata lumea)
- Numarul mesajelor : 4989
Măi negativ, ai venit din vacanță cu forțe proaspete și cu părerile de atotștiutor și omnipotent îmbunătățite?
Cam multă părerologie nelalocul ei din partea ta, nu crezi ?
Zic și eu...că poate și eu sunt la fel, cine știe ?
Tu ce părere ai ?
Tu ce părere ai ?
curiosul- Banat temporar pentru comportamentul nepotrivit
- Numarul mesajelor : 6790
Data de inscriere : 22/03/2011
Eu cred ca m-am comportat destul de civilizat si la intrebarile adresate am cautat sa fiu cat mai explicit posibil . Dar atitudinea lui negativ nu o pot admite . Totul are o limita .eugen a scris:Doru,
Te-am prevenit ca vei fi mancat de viu daca faci ceva deosebit si iesi din turma.
Dorule, eu nu vreau să te cert, că și așa ai tu destule pe cap, eu îți propun să-ți deschizi un forum personal unde să așezi tot ceea ce dorești, fără bruiaje. Eu chiar sunt interesat de ideile tale și le-aș vrea undeva unde să fie într-un loc sigur. Și nu pune la suflet tot, fiindcă toate trec ... nimic nu-i absolut, nici măcar realitatea negativă ...
Bordan- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2219
Puncte : 21779
Data de inscriere : 18/02/2012
Bordan a scris:Dorule, eu nu vreau să te cert, că și așa ai tu destule pe cap, eu îți propun să-ți deschizi un forum personal unde să așezi tot ceea ce dorești, fără bruiaje. Eu chiar sunt interesat de ideile tale și le-aș vrea undeva unde să fie într-un loc sigur. Și nu pune la suflet tot, fiindcă toate trec ... nimic nu-i absolut, nici măcar realitatea negativă ...
Si Bordan are dreptate!
Parerea mea ? Q.E.D.curiosul a scris:Măi negativ, ai venit din vacanță cu forțe proaspete și cu părerile de atotștiutor și omnipotent îmbunătățite?
Tu ce părere ai ?
Da, nene, am pareri de atotstiutor (nu atoatestiutor - pentru a preveni alte discutii inutile). Acum pot spune ca sunt "jmecher" pe felie, desi nu pe aia pe care mi-as fi dorit. Voiam sa fiu un bun fizician, dar am cazut in plasa matematicii, iar pana la urma m-a scos din dilema tot filosofia. Macar mor multumit ca am priceput ceva. Cat despre omnipotenta... ma multumesc cu aia la care am acces. Iar parerologia este ceruta, chiar in randurile de mai sus; nu sunt eu responsabil de locul acesteia. Cat despre utilizarea "vorbelor grele", mare atentie, ca nu degeaba scrie la Biblie ca "priviti, dar nu vedeti, ascultati , dar nu auziti" si ceva mai incolo, "iarta-i doamne ca nu stiu ce fac".
Mai mergeti si voi in vacanta, poate se mai clarifica unele lucruri. Eu de-aia am fost, nu pentru ca tineam neaparat. Si uite ca a functionat : am aflat lucruri noi, printre care si ca am alura de hipopotam (lucru confirmat de privirea aruncata prin oglinzi mai mari decat aia cu ajutorul careia ma barbieresc, pentru ca la mine acasa, celelalte sunt ocupate, evident de partea feminina a familiei.)
Curiosule, sa stii ca am avut de-a face cu zidari deveniti ingineri peste noapte la cursuri serale comuniste, ajunsi directori dupa revolutie. Evident, au stricat tot. Daca noua generatie ar evita fenomenul, ar fi bine. Din pacate, nu se observa progrese.
Da , numai ca tu nu.Pacalici a scris:Bordan a scris:Dorule, eu nu vreau să te cert, că și așa ai tu destule pe cap, eu îți propun să-ți deschizi un forum personal unde să așezi tot ceea ce dorești, fără bruiaje. Eu chiar sunt interesat de ideile tale și le-aș vrea undeva unde să fie într-un loc sigur. Și nu pune la suflet tot, fiindcă toate trec ... nimic nu-i absolut, nici măcar realitatea negativă ...
Si Bordan are dreptate!
Negativ,
abține-te în topicul ăsta s-o faci pe deșteptul.
Dă-te barosan în fizică, păreri filozofice și zidărie prin celelalte topicuri, aici Doru prezintă ceva și vrea răspunsuri strict legate de magneții lui, nu de hipopotamii tăi filozofici.
Nu-ți convine ceva la magneții lui Doru, spune-o, dacă are legătură cu fenomenul, dacă nu abține-te.
Eventual mai ia-ți o vacanță, mai filozofează un pic și poate mai vii și cu vreo demonstrație matematico-spațialo-Riemaniannă, vezi tu...
Până atunci fă liniște în topicul ăsta că aici magneții nu se atrag filozofic.
abține-te în topicul ăsta s-o faci pe deșteptul.
Dă-te barosan în fizică, păreri filozofice și zidărie prin celelalte topicuri, aici Doru prezintă ceva și vrea răspunsuri strict legate de magneții lui, nu de hipopotamii tăi filozofici.
Nu-ți convine ceva la magneții lui Doru, spune-o, dacă are legătură cu fenomenul, dacă nu abține-te.
Eventual mai ia-ți o vacanță, mai filozofează un pic și poate mai vii și cu vreo demonstrație matematico-spațialo-Riemaniannă, vezi tu...
Până atunci fă liniște în topicul ăsta că aici magneții nu se atrag filozofic.
curiosul- Banat temporar pentru comportamentul nepotrivit
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 6790
Puncte : 41551
Data de inscriere : 22/03/2011
Bordan , eu am un forum . Dar pentru a fi activ am nevoie si de utilizatori , altfel eu scriu eu citesc si nu acesta este scopul meu. Tin cont de parerea fiecaruia , daca aceasta nu este scrisa in ,, ras de batjocora ", expresie de cartier.Bordan a scris:Dorule, eu nu vreau să te cert, că și așa ai tu destule pe cap, eu îți propun să-ți deschizi un forum personal unde să așezi tot ceea ce dorești, fără bruiaje. Eu chiar sunt interesat de ideile tale și le-aș vrea undeva unde să fie într-un loc sigur. Și nu pune la suflet tot, fiindcă toate trec ... nimic nu-i absolut, nici măcar realitatea negativă ...
scanteitudorel a scris:Da , numai ca tu nu.
Ei, nu! Hehe, discutam mai la sfarsit daca o sa prezinti datele. Pana atunci mari succesuri la conversatiile in PM.
Vorbe aruncate la intamplare . Datele sunt prezentate . Cauta mai inainte si vei gasi. Hai ca le caut eu pentru tinePacalici a scris:scanteitudorel a scris:Da , numai ca tu nu.
Ei, nu! Hehe, discutam mai la sfarsit daca o sa prezinti datele. Pana atunci mari succesuri la conversatiile in PM.
Pacalici , cine a scris asa ceva ?scanteitudorel a scris:Deci atractie placa : t 1 Lmg.
zero mm - 8,116 kg
3mm - 4,025 kg
6mm - 2,416 kg
9mm - 1,825 kg
12mm - 1,558 kg
Total = 17, 940
Retinere placa t 3 Lm c.
-zero mm - 3,925 kg.
3 mm - 1,525kg
6 mm 0,885kg
9 mm 0,510kg
12mm 0,325
total =7,176
17, 940 /7,176 = 2,5
Adica daca mi se servesc pe forum idei care nu sunt bune, ideea e ca ar trebui din politete sa zic despre ele ca sunt geniale ? Cine este impertinentul in cazul asta ?scanteitudorel a scris:Vere , lasa filozofia in discutiile purtate cu mine . Daca nu-ti convine ce discut eu cu alti utilizatori , nu citi . Dom' savant ia plimba usu ca ai devenit chiar impertinent.
Si pentru ca nu mai sunt agreat pe topicul cu "Re: Stiinta fara credinta dezastru- Stiinta plus credinta minune " de catre Bordan, il informez ca nu fac pe desteptul ci chiar sunt, desi ideile noastre despre desteptaciune sunt complet diferite si ma abtin aici sa spun a cui este corecta. Las la aprecierea publicului.
uite cine a scris: https://cercetare.forumgratuit.ro/t2320p120-stiinta-fara-credinta-dezastru-stiinta-plus-credinta-minune#74278
Si uite ce ti-am scris eu mult mai inainte:
https://cercetare.forumgratuit.ro/t2320p60-stiinta-fara-credinta-dezastru-stiinta-plus-credinta-minune#74216
1.
2.
Si acuma sa facem calculele:
t1(generat)=1
t2(consumat)=1x0.4^2=1x0.16=0.16
t3(consumat)=1x0.4=0.4
t4(generat)=1x0.4=0.4
Ne-ai rugat sa te corectam si ti-am refacut adunarile si impartirile.
total (generat)=1+0.4=1.4
total (consumat)=0.16+0.4=0.56
Randament=total (generat)/total (consumat)=1.4/0.56=2.5 = 250% adica
Randamentul la tine este supraunitar. Tu produci mai mult decat consumi! Asta se cheama PERPETUUM MOBILE! Sa nu uiti sa ii pui frana ca ia foc!
Asta am scris eu cand ai cerut sa fi corectat.
Mai ai alta intrebare?
uite cine a scris: https://cercetare.forumgratuit.ro/t2320p120-stiinta-fara-credinta-dezastru-stiinta-plus-credinta-minune#74278
https://cercetare.forumgratuit.ro/t2320p60-stiinta-fara-credinta-dezastru-stiinta-plus-credinta-minune#74216
1.
scanteitudorel a scris:MOTOR MAGNETIC IN 4 TIMPI - SCANTEI & Co.
PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE
- t 1 , lucrul mecanic generat = 1
-t 2 , lucrul mecanic consumat = 1 x r ^ 2
-t3 , lucrul mecanic consumat = 1 x r
-t4 , lucru mecanic generat = 1 x r
r = o,4 Randament = 3,1
2.
scanteitudorel a scris:Randamentul este calculat gresit . Corectati va rog.
t1(generat)=1
t3(consumat)=1x0.4=0.4
t4(generat)=1x0.4=0.4
Randamentul la tine este supraunitar. Tu produci mai mult decat consumi! Asta se cheama PERPETUUM MOBILE! Sa nu uiti sa ii pui frana ca ia foc!
Mai ai alta intrebare?
Observatie numai pentru Pacalici (ca sa evit disensiuni ce scad randamentul forumului) :Pacalici a scris:
Randamentul la tine este supraunitar. Tu produci mai mult decat consumi! Asta se cheama PERPETUUM MOBILE! ...
La un moment dat a existat in teoria dinamicii structurilor sociale o asanumita "parghie de gr.0" cu randament supraunitar. Desi relatia matematica este corecta (nu retin detalii) avea o hiba si anume facea abstractie de energia necesara pentru crestere. E un fel de explicatie teoretica pentru scheme Ponzi , despre care se stie ce rezultate produc. (Greseala ce se perpetueaza si azi cand se vorbeste de "crestere economica", care nu tine seama de limita resurselor iar cresterea trebuie sa se mute in domeniul organizarii si nu cel al resurselor limitate. E o intrega poveste si cu astea)
1.scanteitudorel a scris:MOTOR MAGNETIC IN 4 TIMPI - SCANTEI & Co.
PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE
- t 1 , lucrul mecanic generat = 1
-t 2 , lucrul mecanic consumat = 1 x r ^ 2
-t3 , lucrul mecanic consumat = 1 x r
-t4 , lucru mecanic generat = 1 x r
r = o,4 Randament = 3,1
2.scanteitudorel a scris:Randamentul este calculat gresit . Corectati va rog.
t1(generat)=1
t3(consumat)=1x0.4=0.4
t4(generat)=1x0.4=0.4
Mai ai alta intrebare?
Priveste si te minuneaza .
t1 = +1 , deoarece avem energie generata
t2 = 1 x r ^2 ,si cum r = 0,4 x 0,4 -> 1 x 0,16 , adica 0,16 dar cu semnul minus deoarece avem enegie consumata pe acest timp si = -0,16
t3 = 1 x r -> = 1 x 0,4 , tot cu minus din acelasi motiv , adica -0,4
t 4 = 1 x r ->= 1 x 0,4 , dar cu semnul plus deoarece avem energie generata , adica +0,4
Deci; din energia lui t 4 se scade energia lui t3 si rezulta zero. Aceste energii au iesit din calcul .
Cum au mai ramas doar energiile de la t1 si t 2 conform formulei randamentului , adica Lmg / Lmc rezulta urmatoarele ; 1/ 0,16 = 6,25 . Adica randament supraunitar .
Zi o vorba domnule fizician , daca mai ai grai .
the Misuser , curiosul ,
Am facut o trecere in revista a ceea ce sa discutat si lucrat simbata . Daca nu am fi avut parte de ,,bizaiala " am fi continuat cu acelasi randament si duminica . Asta este , asa trebuia sa se intample.
Si acum : the Misuser am observat ca nu ti-am raspuns la o intrebare foarte importanta . Din pacate acum nu o mai pot face . STOP MASINA.
Doar o singura intrebare dupa care incheiem subiectul . Din rezultatele afisate de tine randamentul este de 1,028, adica 2,8 % iar din calculele mele , ( suma a energiilor ), acesta este 1,163 , adica 16%. Te rog sa vezi daca observatia mea este corecta . Doar atat.
Ai facut o treaba excelenta si-ti multumesc . Balansam intre doua fenomene fizice si nu stiam care din ele se manifesta in motor . Acum in urma rezultatelor obtinute de tine imi este foarte clar .
Am facut o trecere in revista a ceea ce sa discutat si lucrat simbata . Daca nu am fi avut parte de ,,bizaiala " am fi continuat cu acelasi randament si duminica . Asta este , asa trebuia sa se intample.
Si acum : the Misuser am observat ca nu ti-am raspuns la o intrebare foarte importanta . Din pacate acum nu o mai pot face . STOP MASINA.
Doar o singura intrebare dupa care incheiem subiectul . Din rezultatele afisate de tine randamentul este de 1,028, adica 2,8 % iar din calculele mele , ( suma a energiilor ), acesta este 1,163 , adica 16%. Te rog sa vezi daca observatia mea este corecta . Doar atat.
Ai facut o treaba excelenta si-ti multumesc . Balansam intre doua fenomene fizice si nu stiam care din ele se manifesta in motor . Acum in urma rezultatelor obtinute de tine imi este foarte clar .
Ca sa-ti spun drept, eu n-am inteles ce este si ce treaba are acel r in calculele tale.scanteitudorel a scris:
Acel 2.8% profit obtinut se incadreaza in eroarea posibila data de numarul mic de pasi (20 pasi => pana in 5%). La 100 de pasi eroarea ar fi fost in jur de 1%.
theMisuser- Activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 507
Puncte : 11359
Data de inscriere : 25/02/2016
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)Reactionless drive
Stau și mă minunez ...scanteitudorel a scris: .. reprezinta a -8-a minune din aceasta lume , sau prima minune din lumea ce va sa vina ?
Bordan- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2219
Puncte : 21779
Data de inscriere : 18/02/2012
Draga tudorele, imi cer iertare ca nu am reusit sa iti raspund la ultima ta postare pentru mine. M-a trimis in Banat , unicul moderator al forumului pentru o vina inchipuita.Asta e.
Asa ca scuze. revin acum ca sa te informez ca eu am calculat cu datele tale dupa tipicul tau. Ca profu meu de fizica a fost mai prost ca profu tau de fizica, asta e alta batalie.
Acuma, revenind la subiectul nostru, tot nu ne-ai spus ce final a avut revelatia ta....
Asteptam cu toti ca sfanta biserica sa fie multumita cu alea 50%...vezi ca popa nu iarta!...
Sper ca nu i-ai anuntat.
Deci, revenind la mioarele noastre, cum e? Ce zice a 8 minune? Fi barbat si da-te in fapt.
Asa ca scuze. revin acum ca sa te informez ca eu am calculat cu datele tale dupa tipicul tau. Ca profu meu de fizica a fost mai prost ca profu tau de fizica, asta e alta batalie.
Acuma, revenind la subiectul nostru, tot nu ne-ai spus ce final a avut revelatia ta....
Asteptam cu toti ca sfanta biserica sa fie multumita cu alea 50%...vezi ca popa nu iarta!...
Sper ca nu i-ai anuntat.
Deci, revenind la mioarele noastre, cum e? Ce zice a 8 minune? Fi barbat si da-te in fapt.
scanteitudorel a scris: STOP MASINA.
Pagina 8 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pagina 8 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum