Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Meteorr Astazi la 17:13
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la No_name în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în NEWTON
( 1 )
» Mesaj de la No_name în How Self-Reference Builds the World - articol nou
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12458) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
Abel Cavaşi | ||||
Meteorr |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
Dacu2 | ||||
virgil | ||||
CAdi | ||||
eugen | ||||
ilasus | ||||
Meteorr | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 39 utilizatori conectați: 1 Înregistrați, 0 Invizibil și 38 Vizitatori Meteorr
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Stiinta fara credinta dezastru- Stiinta plus credinta minune ?
+8
virgil_48
Razvan
negativ
Dacu
WoodyCAD
Pacalici
gafiteanu
scanteitudorel
12 participanți
Pagina 4 din 8
Pagina 4 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Stiinta fara credinta dezastru- Stiinta plus credinta minune ?
Rezumarea primului mesaj :
Am deschis acest topic pentru a se consemna in istoria stiintei si tehnici ziua de vineri 13 mai , anul 2016. Ziua in care am realizat ca un fenomen fizic descoperit cu cateva zile inainte in timplul unor experimente efectuate cu magneti permanenti, poate fi aplicat in interiorul unui model fizic , iar ca rezultat sa obtin un dezechilibru energetic astfel ca suma lucrului mecanic pe cele trei axe de coordonate ,ox;oy;oz sa fie diferita de zero. Datorita acestei situatii lucrul mecanic care ia nastere la atractia unui material feromagnetic de catre un magnet permanent se manifesta in mod ciclic , astfel ca energia mecanica va fi transmisa de catre sistemul fizic in exterior , atata timp cat magnetul / magnetii permanenti au o energie interna . Masuratorile au fost efectuate in dimineata zilei de 14 mai si au confirmat intocmai teoria.
Aceasta descoperire stiintifica care poate fi aplicata cu succes in practica reprezinta a -8-a minune din aceasta lume , sau prima minune din lumea ce va sa vina ?
P.s. Regret ca deocamdata nu pot prezenta inventia si deasemenea regret ca nu pot raspunde intrebarilor voastre .
Cu stima ,
Am deschis acest topic pentru a se consemna in istoria stiintei si tehnici ziua de vineri 13 mai , anul 2016. Ziua in care am realizat ca un fenomen fizic descoperit cu cateva zile inainte in timplul unor experimente efectuate cu magneti permanenti, poate fi aplicat in interiorul unui model fizic , iar ca rezultat sa obtin un dezechilibru energetic astfel ca suma lucrului mecanic pe cele trei axe de coordonate ,ox;oy;oz sa fie diferita de zero. Datorita acestei situatii lucrul mecanic care ia nastere la atractia unui material feromagnetic de catre un magnet permanent se manifesta in mod ciclic , astfel ca energia mecanica va fi transmisa de catre sistemul fizic in exterior , atata timp cat magnetul / magnetii permanenti au o energie interna . Masuratorile au fost efectuate in dimineata zilei de 14 mai si au confirmat intocmai teoria.
Aceasta descoperire stiintifica care poate fi aplicata cu succes in practica reprezinta a -8-a minune din aceasta lume , sau prima minune din lumea ce va sa vina ?
P.s. Regret ca deocamdata nu pot prezenta inventia si deasemenea regret ca nu pot raspunde intrebarilor voastre .
Cu stima ,
Ultima editare efectuata de catre scanteitudorel in Lun 16 Mai 2016, 08:42, editata de 1 ori
scanteitudorel- A decedat
- Mulţumit de forum : Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25899
Data de inscriere : 20/02/2015
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .
Re: Stiinta fara credinta dezastru- Stiinta plus credinta minune ?
Am adaugat, dar nu e suplimentara, e doar supliment alimentar. Adica o pastila cu concentrate periculoase, care iti umfla muschii artificial. Are spanacul lui Popeye Marinarul.
Deci asta era explicatia ca te-ai sculat cu noapte-n cap, mergi la gara..Calatorie placuta.
Unde-l duci pe Tudorica ?
Deci asta era explicatia ca te-ai sculat cu noapte-n cap, mergi la gara..Calatorie placuta.
Trenule masina mica,scanteitudorel a scris: Ura si la gara . [/b]
Unde-l duci pe Tudorica ?
Ultima editare efectuata de catre gafiteanu in Sam 28 Mai 2016, 06:10, editata de 2 ori
gafiteanu- Foarte activ
- Numarul mesajelor : 7617
Data de inscriere : 13/06/2011
S-au remarcat prin atitudine civilizata si ajutor dat la nevoie fara un interes anume .Calitati de om , nu de maimuta.Bordan a scris:Adevarul adevarat e ca si eu sunt invidios pe Biserica si pe Curiosul (ca pe ceilalti nu-i stiu), ca s-au stiut remarca in fata Maestrului sa-i castige intentia. Chiar ii compatimesc pe Pacalici si Gafiteanu ca s-au strofocat si zbatut atata si ei nimic. Aia cred ca-i freaca mai tare. Ce sa mai zic de stiinta, ca-mi vine sa-i plang de mila ...
- Numarul mesajelor : 4989
Nu mai bate campii vere , consumi curentul si costa bani .gafiteanu a scris:Am adaugat, dar nu e suplimentara, e doar supliment alimentar. Adica o pastila cu concentrate periculoase, care iti umfla muschii artificial. Are spanacul lui Popeye Marinarul.
Bordan a scris:Chiar ii compatimesc pe Pacalici si Gafiteanu ca s-au strofocat si zbatut atata si ei nimic.
Multumim mult pentru compasiune, da noi ne-am bucura totusi sa dea toate procentele la Sfanta Biserica.
Costa la tine si se castiga la mine, ca eu il produc gratis si ti-l dau pe bani. Am tot interesul sa te tin in priza si sa te taxez.
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Tudorel are grija sa se puna bine de pe acuma cu amandoi aia care primesc sufletele noastre, ca nu se stie unde va ajunge "dupa", in Rai (Heaven) sau in Iad (Hel). (Am adaugat, sa priceapa si Tudorel termenii englezi).Pacalici a scris: Multumim mult pentru compasiune, da noi ne-am bucura totusi (ca ScanteiTudorel) sa dea toate procentele la Sfanta Biserica.
Ce sa spun, Tudorel inventeaza niste drracii (drracovenii), carora el le spune minuni. Poate ca si-a vandut sufletul lui Mefisto, care acuma il ajuta in munca de cercetare. Credinta poate sa fie si in "Celalalt", care are deschise pe Pamant multe locasuri de cult specifice..
Oare unde-l duce acum trenul pe Tudorel ?
Ultima editare efectuata de catre gafiteanu in Sam 28 Mai 2016, 06:34, editata de 2 ori
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Dacu a scris:Adică 2 becuri...cam puțin la mărimea de Aici gresesti . Eu am scris ca exista mai multi magneti cu dimensiunea scrisa de tine . Deci , masina este mai mai mare decat 1000cm cubi.scanteitudorel a scris:Mergi prea departe cu gandul . Spre exemplu daca acesta functioneaza cu mai multi magneti din Neodim 10cm x 10 cm x 10 cm posibil sa produca energie electrica de ordinul a 100 -200 W. Din punct de vedere stiintific reprezinta o mare realizare. Din punct de vedere tehnic poate functiona spre exemplu de la -30 de grade Celsius pana la 200 grade Celsius in functie de magnetii permanenti.
Întrebări:
1)- Ce aplicații practice ar putea avea acest motor magnetic în patru timpi și care este randamentul său? Sursa de energie la purtator . Randament supraunitar .
2)- Ce condiții au trebuit să îndeplinească colaboratorii la invenția motorului magnetic în patru timpi? Am raspuns acestei intrebari si lui Bordan .
3)- De ce în patru timpi și nu în timpi unde ? Am incercat mai multe modele , pe care le-am postat pe forum . Doar acesta a indeplinit conditiile.
4)- Care este numărul optim de timpi ai acestui motor magnetic pentru a avea randament maxim?
Deocamdata este singurul model descoperit de mine care imi da certitudinea ca ; suma lucrului mecanic pe cele trei axe de coordonate este diferita de zero,( cu plus ....atentie ) Mai exista modelul in 5 timpi dar deocamdata nu ma pot pronunta deoarece este mult mai complicat .
scanteitudorel a scris:Deocamdata este singurul model descoperit de mine care imi da certitudinea ca ; suma lucrului mecanic pe cele trei axe de coordonate este diferita de zero,( cu plus ....atentie )
Scanteitudorel a scris:1)- Ce aplicații practice ar putea avea acest motor magnetic în patru timpi și care este randamentul său?Idea Sursa de energie la purtator . Randament supraunitar .
Slava Domnului si Sfantului Sisoe ca e singurul! La Sfanta Biserica o sa traga clopotele (ca exemplu practic, evident), cat vrea muschiu popii. Genial!
Simulările din programul pe care ți l-a recomandat themisuser ce spun ?
Corespund cu măsurătorile pe care le-ai făcut în laborator ?
curiosul- Banat temporar pentru comportamentul nepotrivit
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 6790
Puncte : 41551
Data de inscriere : 22/03/2011
Din cum este reprezentat desenul să înțeleg că săgețile verzi pline reprezintă pasul în care mișcarea produce lucru mecanic util, iar pentru cele "goale" lucrul mecanic consumat, corect ?
Cu simulatorul este mai complicat . Eu am rezultatele masuratorilor si le voi analiza cu the Misuser. Pentru mine lucrurile sunt clare , altfel nu as fi scris cele doua diferente care exista intre lucrurile mecanice pe timpi pereche . t 1- t3 si t 2 -t 4. Din acestea rezulta randamentul supraunitar.curiosul a scris:Simulările din programul pe care ți l-a recomandat themisuser ce spun ?
Asta sunt si eu curios, de o simularecuriosul a scris:Simulările din programul pe care ți l-a recomandat themisuser ce spun ?
Daca nu apare in vreo luna-doua si subiectul va fi inca de actualitate, o s-o fac eu......
theMisuser- Activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 507
Puncte : 11359
Data de inscriere : 25/02/2016
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)Reactionless drive
Nu mai este cazul . Am efectuat masuratorile din 3 in 3 mm pentru a afla variatia fortelor. Stiu si de ce apar aceste diferente.theMisuser a scris:Asta sunt si eu curios, de o simularecuriosul a scris:Simulările din programul pe care ți l-a recomandat themisuser ce spun ?
Daca nu apare in vreo luna-doua si subiectul va fi inca de actualitate, o s-o fac eu......
Corect . Sunt diferite si ca dimensiune tocmai pentru a se intelege ce ai observat .curiosul a scris:Din cum este reprezentat desenul să înțeleg că săgețile verzi pline reprezintă pasul în care mișcarea produce lucru mecanic util, iar pentru cele "goale" lucrul mecanic consumat, corect ?
Ne pui si noua aici masuratorile ?scanteitudorel a scris:Nu mai este cazul . Am efectuat masuratorile din 3 in 3 mm pentru a afla variatia fortelor. Stiu si de ce apar aceste diferente.theMisuser a scris:
Asta sunt si eu curios, de o simulare
theMisuser- Activ
Dupa ce stau la masa . OK?theMisuser a scris:Ne pui si noua aici masuratorile ?scanteitudorel a scris:Nu mai este cazul . Am efectuat masuratorile din 3 in 3 mm pentru a afla variatia fortelor. Stiu si de ce apar aceste diferente.theMisuser a scris:
Asta sunt si eu curios, de o simulare
themisuser,
care a fost motivul principal pentru care celălalt dispozitiv pe care ți l-a prezentat Doru nu putea produce randament ?
Întreb asta pentru că am înțeles că tu l-ai convins pe Doru că acel dispozitiv nu putea genera lucru mecanic suplimentar.
care a fost motivul principal pentru care celălalt dispozitiv pe care ți l-a prezentat Doru nu putea produce randament ?
Întreb asta pentru că am înțeles că tu l-ai convins pe Doru că acel dispozitiv nu putea genera lucru mecanic suplimentar.
Bati campii in continuare cu gratie .Pacalici a scris:scanteitudorel a scris:Deocamdata este singurul model descoperit de mine care imi da certitudinea ca ; suma lucrului mecanic pe cele trei axe de coordonate este diferita de zero,( cu plus ....atentie )Scanteitudorel a scris:1)- Ce aplicații practice ar putea avea acest motor magnetic în patru timpi și care este randamentul său?Idea Sursa de energie la purtator . Randament supraunitar .
Slava Domnului si Sfantului Sisoe ca e singurul! La Sfanta Biserica o sa traga clopotele (ca exemplu practic, evident), cat vrea muschiu popii. Genial!
A aparut la analize o anumita situatie din configuratia miscarii magnetilor din care se deducea ca o forta era mai mare decat cea presupusa.curiosul a scris:themisuser,
Mai precis, la departarea inchizatoarelor (cu magnetii apropiati) forta era mai mare decat la apropiere (cu magnetii departati) pe motiv de "umflare" a campului magnetic in situatia apropierii cu orientarea in paralel a magnetilor.
edit - forta era cu vreo 20..30% mai mare la simulari fata de masuratoare unde a fost doar cu 3...4%
theMisuser- Activ
Sigur, cand ai timpscanteitudorel a scris:
Dupa ce stau la masa . OK?
theMisuser- Activ
η = Lu / Lc=250% !
E? Cine bate campi cu gratie?
Poate deci Popa sa il puna la batut clopotele? Poate! Si are randament mai bun ca al clopotarului. O sa te blesteme clopotaru ca o sa il dea popa afara....
theMisuser,
dacă îmi amintesc bine, acesta este un aspect pe care l-a punctat și utilizatorul cris, parcă.
În momentul în care magneții sunt apropiați, se exercită o forță de atracție asupra barelor mult mai mare decât în situația în care magneții atrag barele(închizătorii) în mod separat, depărtați unul de altul.
Dar să vedem dacă rezultă același lucru din măsurătorile din laborator pe care le-a efectuat Doru.
Dorule, în timpul pasului 3, cred că mai este nevoie de o forță suplimentară față de aceea care depărtează închizătorii, care consumă lucru mecanic și care justifică, zic eu, și forța mai mare necesară desprinderii barelor ce rezultă din simulare pe timpul pasului 3.
dacă îmi amintesc bine, acesta este un aspect pe care l-a punctat și utilizatorul cris, parcă.
În momentul în care magneții sunt apropiați, se exercită o forță de atracție asupra barelor mult mai mare decât în situația în care magneții atrag barele(închizătorii) în mod separat, depărtați unul de altul.
Dar să vedem dacă rezultă același lucru din măsurătorile din laborator pe care le-a efectuat Doru.
Dorule, în timpul pasului 3, cred că mai este nevoie de o forță suplimentară față de aceea care depărtează închizătorii, care consumă lucru mecanic și care justifică, zic eu, și forța mai mare necesară desprinderii barelor ce rezultă din simulare pe timpul pasului 3.
Da, Cris a observat acest aspect prima data (am aflat dupa ce am terminat cu simularea "dincolo" ).curiosul a scris:theMisuser,
Eu insa am intrat mai mult in detalii cu "umflarea" asta si i-am atasat niste valori&grafice.
Dupa cum vad eu treaba, acum ar fi o situatie similara... Dar sa vedem masuratorile.
theMisuser- Activ
tudorel, cred ca e la outzul lui Columb de dimineata.
Fiind columbofil, se hraneste cu produse specifice.Pacalici a scris:tudorel, cred ca e la outzul lui Columb de dimineata.
Cica porumbeii au in cap o busola magnetica. Aviz celor ce studiaza magnetismul animalic.
Tudorele, tu vrei sa tai liniile campului magnetic ?
Bine, dar intai opreste tensiunea si curentul.
Magnetul permanent nu are nevoie decat de curent intern, fara tensiune. Este el acolo, chiar daca nu se vede si nu se aude, e ca la superconductor.
Iti mai dau o idee. Periodic faci sa se schimbe automat sensul acestui curent, ca urmare se inverseaza tam-nesam polii magnetului. Curentul circula un timp intrun sens, ajunge la capatul drumului si apoi se intoarce pe cealalta banda-sens.
Practic faci asa: introduci in interiorul fierului doua bobine superconductoare cu f.multe spire subtiri, una intrun sens, apoi sensul bobinajului se intoarce-inverseaza tot cu acelasi numar de spire, si iar si iar invers va circula curentul.. Timpul unui ciclu depinde de valoarea inductantei.
Succesul e garantat, ca ai camp magnetic alternativ gratis.
Ultima editare efectuata de catre gafiteanu in Sam 28 Mai 2016, 08:29, editata de 5 ori
theMisuser,
să presupunem că avem un magnet de lățime l, Lungime L, înălțime I, ca și în desenul lui Doru.
Acest magnet atrage un corp de metal, cum ar fi o bară ca în desenul lui Doru, cu o anumită forță F, să spunem.
Un același tip de magnet, dar de dimensiuni l, 2L, I, va atrage aceeași bară cu o forță mai mare de 2F ?
să presupunem că avem un magnet de lățime l, Lungime L, înălțime I, ca și în desenul lui Doru.
Acest magnet atrage un corp de metal, cum ar fi o bară ca în desenul lui Doru, cu o anumită forță F, să spunem.
Un același tip de magnet, dar de dimensiuni l, 2L, I, va atrage aceeași bară cu o forță mai mare de 2F ?
Ultima editare efectuata de catre Pacalici in Sam 28 Mai 2016, 08:46, editata de 1 ori
https://cercetare.forumgratuit.ro/t2320p90-stiinta-fara-credinta-dezastru-stiinta-plus-credinta-minune#74264
Daca mai ai nevoie de o confirmare, iti reamintesc, cu toate ca stiai, ca campul magnetic al Pamantului si al tuturor corpurilor ceresti se schimba periodic. Bineinteles ca perioada e f. mare datorita masei f.mari si inductantei si capacitatii enorme. Pamantul e ca un circuit oscilant si in interior, perioada de oscilatie e de cateva mii de ani..
Avand campul magnetic alternativ, are si free energy.
Daca mai ai nevoie de o confirmare, iti reamintesc, cu toate ca stiai, ca campul magnetic al Pamantului si al tuturor corpurilor ceresti se schimba periodic. Bineinteles ca perioada e f. mare datorita masei f.mari si inductantei si capacitatii enorme. Pamantul e ca un circuit oscilant si in interior, perioada de oscilatie e de cateva mii de ani..
Avand campul magnetic alternativ, are si free energy.
Pacalici a scris:η = Lu / Lc=250% !Pacalici ,Retine in minte aceasta valoare.
E? Cine bate campi cu gratie?
Poate deci Popa sa il puna la batut clopotele? Poate! Si are randament mai bun ca al clopotarului. O sa te blesteme clopotaru ca o sa il dea popa afara....
Da, mulțumesc Pacalici, dar sunt prea multe variabile pe care trebuie să le introduc, cum ar fi permeabilitatea fierului etc, și nu știu ce valori să introduc pentru acestea.
Nu mă pricep deloc la magneți, eu îmi dau cu părerea aici doar dintr-un punct de vedere logic, nici măcar elementar.
Mai mult, pare că magnetul acela are o formă de U, în timp ce magneții din schema lui Doru au o formă cubică/paralelipipedică "plină" .
Dar dacă ai un răspuns concret, cu Da sau NU, vis-a-vis de ceea ce am întrebat mai sus ar fi suficient ca să încerc să înțeleg dacă ceea ce intuiesc că ar mai apărea acolo și nu este luat în calcul este fundamentat.
Deci
Nu mă pricep deloc la magneți, eu îmi dau cu părerea aici doar dintr-un punct de vedere logic, nici măcar elementar.
Mai mult, pare că magnetul acela are o formă de U, în timp ce magneții din schema lui Doru au o formă cubică/paralelipipedică "plină" .
Dar dacă ai un răspuns concret, cu Da sau NU, vis-a-vis de ceea ce am întrebat mai sus ar fi suficient ca să încerc să înțeleg dacă ceea ce intuiesc că ar mai apărea acolo și nu este luat în calcul este fundamentat.
Deci
Uite aici un calculator mai simplu: https://www.kjmagnetics.com/calculator.asp?calcType=block
Pagina 4 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pagina 4 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum