Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Forever_Man Astazi la 18:21
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la virgil în Carti sau documente de care avem nevoie
( 1 )
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 1 )
» Mesaj de la eugen în Ce fel de popor suntem
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12458) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
Abel Cavaşi | ||||
Meteorr |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
Dacu2 | ||||
virgil | ||||
CAdi | ||||
eugen | ||||
Meteorr | ||||
ilasus | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 41 utilizatori conectați: 1 Înregistrați, 0 Invizibil și 40 Vizitatori Forever_Man
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Stiinta fara credinta dezastru- Stiinta plus credinta minune ?
+8
virgil_48
Razvan
negativ
Dacu
WoodyCAD
Pacalici
gafiteanu
scanteitudorel
12 participanți
Pagina 2 din 8
Pagina 2 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Stiinta fara credinta dezastru- Stiinta plus credinta minune ?
Rezumarea primului mesaj :
Am deschis acest topic pentru a se consemna in istoria stiintei si tehnici ziua de vineri 13 mai , anul 2016. Ziua in care am realizat ca un fenomen fizic descoperit cu cateva zile inainte in timplul unor experimente efectuate cu magneti permanenti, poate fi aplicat in interiorul unui model fizic , iar ca rezultat sa obtin un dezechilibru energetic astfel ca suma lucrului mecanic pe cele trei axe de coordonate ,ox;oy;oz sa fie diferita de zero. Datorita acestei situatii lucrul mecanic care ia nastere la atractia unui material feromagnetic de catre un magnet permanent se manifesta in mod ciclic , astfel ca energia mecanica va fi transmisa de catre sistemul fizic in exterior , atata timp cat magnetul / magnetii permanenti au o energie interna . Masuratorile au fost efectuate in dimineata zilei de 14 mai si au confirmat intocmai teoria.
Aceasta descoperire stiintifica care poate fi aplicata cu succes in practica reprezinta a -8-a minune din aceasta lume , sau prima minune din lumea ce va sa vina ?
P.s. Regret ca deocamdata nu pot prezenta inventia si deasemenea regret ca nu pot raspunde intrebarilor voastre .
Cu stima ,
Am deschis acest topic pentru a se consemna in istoria stiintei si tehnici ziua de vineri 13 mai , anul 2016. Ziua in care am realizat ca un fenomen fizic descoperit cu cateva zile inainte in timplul unor experimente efectuate cu magneti permanenti, poate fi aplicat in interiorul unui model fizic , iar ca rezultat sa obtin un dezechilibru energetic astfel ca suma lucrului mecanic pe cele trei axe de coordonate ,ox;oy;oz sa fie diferita de zero. Datorita acestei situatii lucrul mecanic care ia nastere la atractia unui material feromagnetic de catre un magnet permanent se manifesta in mod ciclic , astfel ca energia mecanica va fi transmisa de catre sistemul fizic in exterior , atata timp cat magnetul / magnetii permanenti au o energie interna . Masuratorile au fost efectuate in dimineata zilei de 14 mai si au confirmat intocmai teoria.
Aceasta descoperire stiintifica care poate fi aplicata cu succes in practica reprezinta a -8-a minune din aceasta lume , sau prima minune din lumea ce va sa vina ?
P.s. Regret ca deocamdata nu pot prezenta inventia si deasemenea regret ca nu pot raspunde intrebarilor voastre .
Cu stima ,
Ultima editare efectuata de catre scanteitudorel in Lun 16 Mai 2016, 08:42, editata de 1 ori
scanteitudorel- A decedat
- Mulţumit de forum : Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25899
Data de inscriere : 20/02/2015
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .
Re: Stiinta fara credinta dezastru- Stiinta plus credinta minune ?
Nu sunt importante lipsurile relevate de Pacalici. Banuiesc
ca ideea se poate ajusta si aplica.
Atata timp cat nu ai un contract cu un potential utilizator
al inventiei, care sa-ti asigure un beneficiu, întocmirea
acestui act la notariat ar fi o cheltuiala hazardata. Eu iti
urez succes sa-l gasesti pe acesta. Problema este cum
sa obtii banii, nu cum sa-i dai.
virgil_48- Foarte activ
- Numarul mesajelor : 11380
Data de inscriere : 03/12/2013
Mă bag și eu în seamă că am văzut că lista nu-i completă fără mine.
Parcă the misuser te convinsese că nu poate funcționa, Dorule.
Cum de ți-ai schimbat părerea ?
Simulările în programul cu care lucrai la un moment cu the misuser ți-au confirmat bilanțul energetic ?
Atât timp cât la un moment dat ai fost capabil să recunoști că principiul nu poate funcționa, mă gândesc că nu ești una dintre persoanele care au ochelari de cal și văd situația mereu pozitivă dirijată doar de convingerile lor puternice, în timp ce ea poate fi greșită.
Dacă ai pus invenția la punct, nu te poți folosi și de gravitație ca să mai scoți ceva energie ?
Adică să construiești dispozitivul pe verticală, nu pe orizontală, astfel încât forța de greutate să ajute la apropierea (sau depărtarea) magneților, astfel încât să nu fie nevoie de un lucru mecanic ce trebuie consumat din energia produsă de dispozitiv.
Dar parcă ți-am mai spus asta.
Oricum, la fel ca și pacalici, este de apreciat altruismul tău, dar înainte de toate faptul că nu ai renunțat la prima... împiedicare, când ajunsesei la concluzia că nu poate funcționa.
Mult succes și de la mine.
Ar fi un exemplu faptul că discuțiile de pe forumuri pot duce la rezultate pozitive într-un final.
Simulările în programul cu care lucrai la un moment cu the misuser ți-au confirmat bilanțul energetic ?
Atât timp cât la un moment dat ai fost capabil să recunoști că principiul nu poate funcționa, mă gândesc că nu ești una dintre persoanele care au ochelari de cal și văd situația mereu pozitivă dirijată doar de convingerile lor puternice, în timp ce ea poate fi greșită.
Dacă ai pus invenția la punct, nu te poți folosi și de gravitație ca să mai scoți ceva energie ?
Adică să construiești dispozitivul pe verticală, nu pe orizontală, astfel încât forța de greutate să ajute la apropierea (sau depărtarea) magneților, astfel încât să nu fie nevoie de un lucru mecanic ce trebuie consumat din energia produsă de dispozitiv.
Dar parcă ți-am mai spus asta.
Oricum, la fel ca și pacalici, este de apreciat altruismul tău, dar înainte de toate faptul că nu ai renunțat la prima... împiedicare, când ajunsesei la concluzia că nu poate funcționa.
Mult succes și de la mine.
Ar fi un exemplu faptul că discuțiile de pe forumuri pot duce la rezultate pozitive într-un final.
curiosul- Banat temporar pentru comportamentul nepotrivit
- Numarul mesajelor : 6790
Data de inscriere : 22/03/2011
Tudorele, dar vad ca L-ai uitat pe Bunul Dumnezeu, care ti-a dat ideile..El nu are nevoie de intermediari paraziti. Ce stie popa ce e motorul magnetic, el e doar specializat in aghesmuire, nunti, botezuri, inmormantari, exorcizari, etc. Ti se pare ca mor de foame popii si se duc cu milioanele la munca in strainataturi ? Daca ai stii in cati popi a intrat NeaCuratul !
Nu mai umbla dupa bani, ca sunt ochii dragului. Cu siguranta ca si-a bagat si el coada la tine undeva. Scuipa-l. Si da gratis motorul omenirii, cum au facut si altii. Doar cu numele sa te alegi. Si cu o mare statuie in Galati:
"Scantei, inventatorul scanteilor".
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f6/LakeVidraru_PowerMen_1.JPG
http://www.romanianmonasteries.org/rom/images/statuie-prometeu-vidraru.jpg
(Strabunicul tau a inventat scanteile ?)
Nu mai umbla dupa bani, ca sunt ochii dragului. Cu siguranta ca si-a bagat si el coada la tine undeva. Scuipa-l. Si da gratis motorul omenirii, cum au facut si altii. Doar cu numele sa te alegi. Si cu o mare statuie in Galati:
"Scantei, inventatorul scanteilor".
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f6/LakeVidraru_PowerMen_1.JPG
http://www.romanianmonasteries.org/rom/images/statuie-prometeu-vidraru.jpg
(Strabunicul tau a inventat scanteile ?)
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Iti dau si eu, (ca si Dumnezeu), o idee mareata, inventeaza motorul care sigur merge gratis cu scantei. Mai multe nu-ti pot spune, ca ie sicriet.
Ultima editare efectuata de catre gafiteanu in Mar 24 Mai 2016, 07:11, editata de 1 ori
gafiteanu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Vaxile
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Am scris ca nu pot va pot prezenta inventia si raspunde intrebarilor voastre , dar comentarii pot face acum cand sunt mai liber.Pacalici a scris:La actul asta oficial numit "Contract", exista 5 greseli....din pacate....
1. numele beneficiarilor nu sunt complete
2. nu pot fi identificati, utilizand acte oficiale (buletin, certificat de nastere, etc)
3. Biserica Crestin Ortodoxa din Romania trebuie reprezentata printr-o persoana (Patriarh, Popa bisericii de cartier, etc.)
4. nu are nici o valoare atata timp cat nu este incheiat la un notariat, din pacate...si atunci...adio banei...(stangaciile inceputului)
5. un Contract , este un act oficial, ce se incheie intre 2 sau mai multe persoane, juridice sau fizice, toate partile trebuie sa semneze, altfel ramane Propunere de Contract. Asteptam de la autor actul final si pana atunci , felicitam beneficiarii.
Gestul inventatorului este insa minunat, denota altruism si sigur ramane in istoria acestui forum, (daca nu il sterge vre un moderator).
Felicitari autorului! De astfel de oameni avem nevoie in acest forum.
Corect ce ai scris Pacalici. Nu sunt stangaciile inceputului , sunt date personale care nu pot fi facute publice sau incomplete din acelasi motiv. Contractul va fi redactat de catre un notar si te asigur ca stie el mai bine decat noi ce are de facut.
E buna ideea lui Tudorel, ca sa se breveteze si minunile.
Care a fost prima ? Cand a transformat Iisus apa in vin sau "Lazare, Scoala-te si umbla" ?
Care a fost prima ? Cand a transformat Iisus apa in vin sau "Lazare, Scoala-te si umbla" ?
Ultima editare efectuata de catre gafiteanu in Mar 24 Mai 2016, 07:18, editata de 2 ori
Toate la timpul lor. Multumesc pentru urari.virgil_48 a scris:Nu sunt importante lipsurile relevate de Pacalici. Banuiesc
Eu cred ca da , daca ai cu cine sa discuti. Daca nu , te umpli de nervi.curiosul a scris:Mă bag și eu în seamă că am văzut că lista nu-i completă fără mine. Bine faci , bine gasesti
Un rezultat in cercetare fie el pozitiv sau negativ iti indruma pasi de urmat . Starea de incertitudine este ucigatoare pentru un cercetator , fie el profesionist sau amator.
Atât timp cât la un moment dat ai fost capabil să recunoști că principiul nu poate funcționa, mă gândesc că nu ești una dintre persoanele care au ochelari de cal și văd situația mereu pozitivă dirijată doar de convingerile lor puternice, în timp ce ea poate fi greșită. Cred ca raspunsul il ai deja la inceputul topicului.
Dacă ai pus invenția la punct, nu te poți folosi și de gravitație ca să mai scoți ceva energie ? Gravitatia nu da un plus de energie intr-un sistem mecanic.
Dar parcă ți-am mai spus asta. Posibil sa fi discutat asa ceva in topicul Tr. energetic , dar aceasta este o alta inventie .
Oricum, la fel ca și pacalici, este de apreciat altruismul tău, dar înainte de toate faptul că nu ai renunțat la prima... împiedicare, când ajunsesei la concluzia că nu poate funcționa. Ce a fost discutat mai inainte nu poate functiona . Ce voi prezenta mai tarziu , da . Putina rabdare .
Mult succes și de la mine. Sa fie .
La tot ce ati scris pana acum pe acest topic eu v-as raspunde in mare viteza , dar ma gandesc ca Pacalici imi arata obrazul si mai bine ma abtin .gafiteanu a scris:Iti dau si eu, (ca si Dumnezeu), o idee mareata, inventeaza motorul care sigur merge gratis cu scantei. Mai multe nu-ti pot spune, ca ie sicriet.
scanteitudorel a scris:Stiinta fara credinta dezastru- Stiinta plus credinta minune
Fi serios tudorele, raspunde baietilor. Eu am plecat sa ma rog , poate asa imi vine si mie vreo idee sau "culoarea" incepe sa lucreze normal.
"Tudorele, culca-te, viseaza si inventeaza o minune !"
Razi tu razi gafitene, da uite asa e si cu motorul lui tudorel:
https://youtu.be/BCJhRfwylSI
Mai du-te si tu pa la biserica, ca fara credinta, nimic nu e! Eu deja sunt in rugaciuni de 2 ore....poate ajuta.
https://youtu.be/BCJhRfwylSI
Mai du-te si tu pa la biserica, ca fara credinta, nimic nu e! Eu deja sunt in rugaciuni de 2 ore....poate ajuta.
In sfarsit un sfat util.gafiteanu a scris:"Tudorele, culca-te, viseaza si inventeaza o minune !"
Cum cercetam mai eficient ?
Eu cred ca trebuie ceva mai mult decat credinta si rugaciuni, ca credinta are toata lumea si degeaba se roaga.
Cred ca trebuie si matanii prelungite, post de 40 de zile, mergand eventual pana la o crucificare. Trebuie sa-ti duci crucea cat esti inca viu. Eventual sa te lasi mancat de viu, daca nu de lei ca in vechime, macar de pureci.
Nebanuite mai sunt caile Domnului si neasfaltate, nu ca cele ce duc in Iad si care sunt pavate cu intentii bune.
Poate vreodata drept credinciosul Tudorel ne va dezvalui marele sau secret, cum face de intra in legatura cu Domnul. Cum da Domnului ce-i al Domnului si Cezarului ce-i al Cezarului. Poate ca isi imparte pensia 50% la Biserica si 50% inapoi la Stat.
Eu cred ca trebuie ceva mai mult decat credinta si rugaciuni, ca credinta are toata lumea si degeaba se roaga.
Cred ca trebuie si matanii prelungite, post de 40 de zile, mergand eventual pana la o crucificare. Trebuie sa-ti duci crucea cat esti inca viu. Eventual sa te lasi mancat de viu, daca nu de lei ca in vechime, macar de pureci.
Nebanuite mai sunt caile Domnului si neasfaltate, nu ca cele ce duc in Iad si care sunt pavate cu intentii bune.
Poate vreodata drept credinciosul Tudorel ne va dezvalui marele sau secret, cum face de intra in legatura cu Domnul. Cum da Domnului ce-i al Domnului si Cezarului ce-i al Cezarului. Poate ca isi imparte pensia 50% la Biserica si 50% inapoi la Stat.
Dorule,
să-ți spun eu de ce nu cred că o asemenea invenție poate funcționa.
E drept că nu sunt eu tata magneților să știu cu ce se mănâncă, dar ceva parcă scârție și o să fiu sincer și direct, chiar cu riscul să pierd ceva din 4% .
Apropos și de procentul meu, eu consider că n-am făcut mai nimic pentru acel procent, dar simplul fapt că m-ai menționat înseamnă ceva pentru mine, sincer, și te apreciez pentru că te-ai gândit la mine.
Acuma să trecem la lucruri serioase.
Să presupunem că invenția ta, bazată pe magneți permanenți funcționează.
Acum îmi pun următoarea problemă.
Dispozitivul merge, merge cât merge și iar mai merge și produce energie atât timp cât merge.
Evident, energia aia trebuie să provină din magneții ăia de undeva.
Dar dacă dispozitivul funcționează vreo sută de ani continuu, să spunem, pentru că magneții sunt permanenți, de unde energia aia din ei ?
La un moment dat n-ar trebui să se usuce și magneții ăia ?
Eu spre exemplu, dacă aș fi un magnet permanent și aș împinge continuu pistoane, cilindrii și alte alea, după câteva ore mi s-ar face foame, după câteva zile...pielea și osul și la un moment dat...trebuie altul la împins...
Oare nu așa-i și cu magneții ?
După părerea mea, da, cam așa ar fi, dar este doar un punct de vedere neprofesionist, iar surplusul de energie ori nu poate fi, ori duce într-un final la demagnetizarea magnetului care nu este permanent, ori...într-adevăr, vine de la Dumnezeu, și este justificat în acest fel procentul mare donat oamenilor bisericii.
Sunt sigur că ceva măsurători ai făcut, dar așa ai fost convins inițial că merge și cealaltă invenție care s-a dovedit într-un final că nu poate funcționa.
Eu îți înțeleg entuziasmul, am trecut și eu prin momente de genul ăsta, dar fi un pic mai reținut pentru că dacă invenția nu va funcționa este posibil să ai regrete vis-a-vis de manifestarea ta de acum.
Dacă va funcționa...e bine și 4%
Sper să nu mi-o iei în nume de rău, vreau doar să te mai temperez un pic.
E drept că nu sunt eu tata magneților să știu cu ce se mănâncă, dar ceva parcă scârție și o să fiu sincer și direct, chiar cu riscul să pierd ceva din 4% .
Apropos și de procentul meu, eu consider că n-am făcut mai nimic pentru acel procent, dar simplul fapt că m-ai menționat înseamnă ceva pentru mine, sincer, și te apreciez pentru că te-ai gândit la mine.
Acuma să trecem la lucruri serioase.
Dispozitivul merge, merge cât merge și iar mai merge și produce energie atât timp cât merge.
Evident, energia aia trebuie să provină din magneții ăia de undeva.
Dar dacă dispozitivul funcționează vreo sută de ani continuu, să spunem, pentru că magneții sunt permanenți, de unde energia aia din ei ?
La un moment dat n-ar trebui să se usuce și magneții ăia ?
Eu spre exemplu, dacă aș fi un magnet permanent și aș împinge continuu pistoane, cilindrii și alte alea, după câteva ore mi s-ar face foame, după câteva zile...pielea și osul și la un moment dat...trebuie altul la împins...
Oare nu așa-i și cu magneții ?
După părerea mea, da, cam așa ar fi, dar este doar un punct de vedere neprofesionist, iar surplusul de energie ori nu poate fi, ori duce într-un final la demagnetizarea magnetului care nu este permanent, ori...într-adevăr, vine de la Dumnezeu, și este justificat în acest fel procentul mare donat oamenilor bisericii.
Sunt sigur că ceva măsurători ai făcut, dar așa ai fost convins inițial că merge și cealaltă invenție care s-a dovedit într-un final că nu poate funcționa.
Eu îți înțeleg entuziasmul, am trecut și eu prin momente de genul ăsta, dar fi un pic mai reținut pentru că dacă invenția nu va funcționa este posibil să ai regrete vis-a-vis de manifestarea ta de acum.
Dacă va funcționa...e bine și 4%
Sper să nu mi-o iei în nume de rău, vreau doar să te mai temperez un pic.
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 6790
Puncte : 41551
Ai dreptate d-nul Tudorel, fără credință nimic nu e.scanteitudorel a scris:Stiinta fara credinta dezastru- Stiinta plus credinta minune.
Bordan- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2219
Puncte : 21779
Data de inscriere : 18/02/2012
cc , Ai scris mai multe probleme si chiar daca metoda folosita de mine nu este pe placul tuturor sunt nevoit sa-ti raspund asa .
Ok. Incerca sa intelegi ce inseamna o asemenea demonstratie in fizica clasica .curiosul a scris:Dorule,
E drept că nu sunt eu tata magneților să știu cu ce se mănâncă, dar ceva parcă scârție și o să fiu sincer și direct, chiar cu riscul să pierd ceva din 4% . Nu pierzi nimic , chiar daca ai fi cel mai inversunat in a ma contrazice . La spusele tale eu trebuie sa vin cu argumente solide si asta imi place . La mine cuvantul dat , asa ramane .
Apropos și de procentul meu, eu consider că n-am făcut mai nimic pentru acel procent, dar simplul fapt că m-ai menționat înseamnă ceva pentru mine, sincer, și te apreciez pentru că te-ai gândit la mine. Eu stiu mai bine decat tine , daca ai facut sau nu ceva in rezolvarea acestei probleme de fizica .
Acuma să trecem la lucruri serioase. OK.
Dispozitivul merge, merge cât merge și iar mai merge și produce energie atât timp cât merge. Corect.
Evident, energia aia trebuie să provină din magneții ăia de undeva. Si energia din Centralele Atomoelectrice provine de undeva , nu ?
Dar dacă dispozitivul funcționează vreo sută de ani continuu, să spunem, pentru că magneții sunt permanenți, de unde energia aia din ei ? Ca sa-ti explic eu mi-ar lua foarte mult timp . Cred ca in cazul acesta virgil ar fi fost cel mai indicat.
La un moment dat n-ar trebui să se usuce și magneții ăia ? Totul are un inceput si un sfarsit . Nu aceasta este problema in cazul nostru . Mii de inventatori , oameni de stiinta si alte persoane interesate si-au batut capul pana la paroxism cum sa obtina o miscare perpetua folosindu-se de fizica clasica . Pana la momentul actual nimeni nu a reusit si tocmai din acest motiv a aparut si LCE . Cei care au venit mai tarziu probabil ca dupa primele esecuri au renuntat si au intarit aceasta lege.
Eu spre exemplu, dacă aș fi un magnet permanent și aș împinge continuu pistoane, cilindrii și alte alea, după câteva ore mi s-ar face foame, după câteva zile...pielea și osul și la un moment dat...trebuie altul la împins... Din acest motiv am scris ca; inventia functioneaza pe timp nedeterminat .
Oare nu așa-i și cu magneții ? Am raspuns.
După părerea mea, da, cam așa ar fi, dar este doar un punct de vedere neprofesionist, iar surplusul de energie ori nu poate fi, .... surplusul exista in interiorul magnetilor numai ca trebuia gasit modelul fizic care sa-l scoata in evidenta ... ori duce într-un final la demagnetizarea magnetului care nu este permanent, ori...într-adevăr, vine de la Dumnezeu, și este justificat în acest fel procentul mare donat oamenilor bisericii. Nu aluneca te rog pe acesta panta .
Sunt sigur că ceva măsurători ai făcut, dar așa ai fost convins inițial că merge și cealaltă invenție care s-a dovedit într-un final că nu poate funcționa. Omul din greseli invata .
Eu îți înțeleg entuziasmul, am trecut și eu prin momente de genul ăsta, dar fi un pic mai reținut pentru că dacă invenția nu va funcționa este posibil să ai regrete vis-a-vis de manifestarea ta de acum. Manifestarea mea de acum este cat se poate de sincera si am invatat de-a lungul anilor ca un esec nu este un capat de tara .
Dacă va funcționa...e bine și 4% Vorba unui prieten . ,, Ii iei , nu-i dai "
Sper să nu mi-o iei în nume de rău, Nu . vreau doar să te mai temperez un pic.
Ei, dacă o fi sfinţit-o popa bine, atunci e posibilă minunea ca invenţia să funcţioneze pe timp nedeterminat şi să nu se demagnetizeze niciodată.scanteitudorel a scris:Din acest motiv am scris ca; inventia functioneaza pe timp nedeterminat .
Acum se explică cei 50% pentru biserică!
Puncte : 33836
Data de inscriere : 18/03/2011
Da...s-ar justifica entuziasmul tău.scanteitudorel a scris:
Ok. Incerca sa intelegi ce inseamna o asemenea demonstratie in fizica clasica .
Să vedem acum câtă dreptate ai.
În orice caz, eu pariez pe tine.
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 6790
Puncte : 41551
o eroare a scris:magnetii permanenti au o energie interna
Datorita liniilor de camp magnetic ce se inchid "la infinit"...si in exteriorul sistemelor denumite popular "MAGNETI PERMANENTI"...aceste sisteme NU POSEDA ENERGIE INTERNA! In fapt, nici un sistem nu o poseda, infinitatea sistemelor din univers fiind DESCHISE!
Imaginati-va un tunel prin care curge un fluid "magnetic" INVIZIBIL ce "tureaza" o turbina!
Imaginati-va ca vedeti doar sistemul "centrala"! VEDETI CUM ELECTRONII SUNT ORIENTATI si SE ROTESC PERPETUU, sunt pe palele turbinei! Cu toate astea NU VEDETI (niciodata) FLUIDUL "eteric"!
Ideea este...DESCHIDEREA SISTEMICA..."energia ce vine din afara", asa cum gandea TESLA!
Iata liniile de camp....DESCHISE! ( pe langa cele inchise)In furtunul gradinarului, incolacit...pare ca apa se invarte local...cu toate acestea sunt INTRARI si IESIRI!
DE ACEEA, SINGURA SOLUTIE DE A FOLOSI CURGEREA MAGNETICA ESTE... "prin diferente de presiune a curgerii" ! Turbine,etc!
WoodyCAD- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2617
Puncte : 23108
Data de inscriere : 31/08/2010
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
Scrie in cartea cu coperti albe , vorba unui sahist . De ce nu te certi tu cu oamenii de stiinta care scriu asa ceva . In rest pana aici ,Woody CAD a scris:o eroare a scris:
magnetii permanenti au o energie interna
sunt de acord cu tine .Interesant este de aflat cum rezolvi tu aceasta problema .Woody CAD a scris:
DE ACEEA, SINGURA SOLUTIE DE A FOLOSI CURGEREA MAGNETICA ESTE... "prin diferente de presiune a curgerii" ! Turbine,etc!
Dl. fizician , ma pui pe ganduri . Daca nu se demagnetizeaza niciodata, inseamna ca inventia poate functiona la infinit . Nu ? Ce rost ar mai avea sa scriu ,, timp nedeterminat "Razvan a scris:e posibilă minunea ca invenţia să funcţioneze pe timp nedeterminat şi să nu se demagnetizeze niciodată.
...fac asta...de ceva vreme...un nestiutor a scris: De ce nu te certi tu cu oamenii de stiinta care scriu asa ceva
... si saptamana viitoare o voi face, la un post public de televiziune! (sper sa ramana invitatia valabila)
WoodyCAD- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2617
Puncte : 23108
Data de inscriere : 31/08/2010
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
Succes . Cred ca nu este prea greu sa ne prezinti si noua inregistrarii din emisiune . Pe mine ma intereseaza .WoodyCAD a scris:...fac asta...de ceva vreme...un nestiutor a scris: De ce nu te certi tu cu oamenii de stiinta care scriu asa ceva
... si saptamana viitoare o voi face, la un post public de televiziune! (sper sa ramana invitatia valabila)
O inregistrare de emisiune cu minuni si "acei savanti minunati si masinile lor zburatoare":
https://www.youtube.com/watch?v=4iPDiTTEMd0
http://e-povesti.ro/povesti/minunile_sfantului_sisoe-in_rai/
https://ro.wikisource.org/wiki/Minunile_Sf._Sisoe/%C3%8En_rai
http://adevarul.ro/locale/constanta/minunarea-minunile-sfantului-sisoe-fost-cuviosul-nume-pomenim-mirare-1_5599aba0f5eaafab2c4663d6/index.html
https://www.youtube.com/watch?v=4iPDiTTEMd0
http://e-povesti.ro/povesti/minunile_sfantului_sisoe-in_rai/
https://ro.wikisource.org/wiki/Minunile_Sf._Sisoe/%C3%8En_rai
http://adevarul.ro/locale/constanta/minunarea-minunile-sfantului-sisoe-fost-cuviosul-nume-pomenim-mirare-1_5599aba0f5eaafab2c4663d6/index.html
Dupa ce va fi inflatie de minuni, acestea se vor putea tranzactiona:
https://www.youtube.com/watch?v=qFFixQ0xIxY
"Miracolele au si ele regulile lor".
https://www.youtube.com/watch?v=qFFixQ0xIxY
"Miracolele au si ele regulile lor".
Credinta si "imposibilul"
Doru,
Felicitari pentru tenacitatea, determinarea si aplecarea ta pentru creatie, pentru lucrul facut, nu vorbit.
Este de admirat ca nu te impresioneaza zarva de pe forum si poti sa-ti urmezi tintele.
Cred ca aici e unul din secretele succesului: sa intorci spatele lumii la timpul potrivit si sa-ti urmezi axul interior.
Marii creatori au fost singuratici.
Nu prea am auzit de creatii de turma.
O definitie data de un japonez ( Ozawa daca retin) pentru credinta:
" A judeca, a imagina fara limite, a gandi in termeni deasupra imposibilului".
De la vis, idee, pana la realizare este mereu nevoie de astfel de credinta/ determinare, sa ramanem fideli unei viziuni proprii.
Un suflu irezistibil care izvoraste din interior ne duce pe carari febrile si in cazurile fericite, dupa multa munca, suisuri si coborasuri, triumfuri sau disperari, se poate naste o " jucarie" serioasa.
Cineva spunea ca rusinea de a purta salopete face sa se piarda multe oportunitati de succes pe care unii dintre noi le rateaza, refugiindu-se in mediocritate zgomotoasa.
Aristocratia stiintifica , ma refer la ultrateoreticieni, n-ar strica sa mai imbrace din cand in cand salopete.
Vorba ceea: teoria ca teoria,...
Succes.
Doru,
Felicitari pentru tenacitatea, determinarea si aplecarea ta pentru creatie, pentru lucrul facut, nu vorbit.
Este de admirat ca nu te impresioneaza zarva de pe forum si poti sa-ti urmezi tintele.
Cred ca aici e unul din secretele succesului: sa intorci spatele lumii la timpul potrivit si sa-ti urmezi axul interior.
Marii creatori au fost singuratici.
Nu prea am auzit de creatii de turma.
O definitie data de un japonez ( Ozawa daca retin) pentru credinta:
" A judeca, a imagina fara limite, a gandi in termeni deasupra imposibilului".
De la vis, idee, pana la realizare este mereu nevoie de astfel de credinta/ determinare, sa ramanem fideli unei viziuni proprii.
Un suflu irezistibil care izvoraste din interior ne duce pe carari febrile si in cazurile fericite, dupa multa munca, suisuri si coborasuri, triumfuri sau disperari, se poate naste o " jucarie" serioasa.
Cineva spunea ca rusinea de a purta salopete face sa se piarda multe oportunitati de succes pe care unii dintre noi le rateaza, refugiindu-se in mediocritate zgomotoasa.
Aristocratia stiintifica , ma refer la ultrateoreticieni, n-ar strica sa mai imbrace din cand in cand salopete.
Vorba ceea: teoria ca teoria,...
Succes.
eugen- Moderator
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 3969
Puncte : 33345
Data de inscriere : 19/03/2010
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
eugen a scris:Cineva spunea ca rusinea de a purta salopete face sa se piarda multe oportunitati de succes pe care unii dintre noi le rateaza, refugiindu-se in mediocritate zgomotoasa.
Ce frumos spus! Ca in perioada de draga amintire satlinista din istoria patriei! Imi aduce aminte cu drag de Gheorghe Ghiorghiu Dej. Eh, ce vremi eugene, ce vremi!
Tovarasu` era tovaras si dusmanu de clasa era trecut in salopeta.eugen a scris:Aristocratia stiintifica , ma refer la ultrateoreticieni, n-ar strica sa mai imbrace din cand in cand salopete.
Parca as face pariu ca esti inscris in Partidul Comunist Suedez, zona albastra. Asa a debutat si Tovarasu`. Viitor luminos!
"Oportunitatea e pierdută de majoritatea oamenilor pentru că e imbrăcată în salopetă și arată ca munca.” — Thomas Edison despre muncă şi oportunitate
http://cuvintecelebre.ro/sansa-inseamna-munca/
http://cuvintecelebre.ro/sansa-inseamna-munca/
eugen- Moderator
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 3969
Puncte : 33345
Data de inscriere : 19/03/2010
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
Bun, foarte bun exemplul lui Edison oportunistul. Si-a angajat fix 100 de ingineri, aceia ii faceau toate "inventiile", mai bine zis proiectele. El doara culegea laurii si banii. Nu avea mai deloc inspiratie, doar transpiratie urat mirositoare, datorita muncii dea boulea. Mai mult demonstra ca "asa ceva nu functioneaza". Punea munca inaintea gandirii.
Nu uitati, erau de fapt 100 de oameni intrun bou escroc, nici macar nu era un cal breaz troian.
L-a angajat si pe unul care sa-i dea foc lui Tesla, un tehnician evreu, parca il chema Lowenstein.
Nu uitati, erau de fapt 100 de oameni intrun bou escroc, nici macar nu era un cal breaz troian.
L-a angajat si pe unul care sa-i dea foc lui Tesla, un tehnician evreu, parca il chema Lowenstein.
Cât de mare ar putea fi un asemenea motor în cazul unui autoturism de 150 de cai putere?scanteitudorel a scris: Aceasta nu este o gluma de prost gust .
CONTRACT
Prin prezentul act , inventatorul Scantei Tudorel , sau mostenitorii de drept ai acestuia sunt obligati sa doneze din suma totala care va fi primita in urma semnarii unui contract de cesiune pentru inventia MOTORUL MAGNETIC IN 4 TIMPI , in procente dupa cum urmeaza:
- Catre :BISERCA CRESTIN ORTODOXA DIN ROMANIA 50%
-Catre : COLABORATORI ,( IN NR. DE 6 PERSOANE ), 40% , dupa cum urmeaza : -B . Victor 8% -P . Romel 8% - V. Ion 8% -S. Andrei 8% -the Misuser 4% - curiosul 4%
Inventatorul Scantei Tudorel , sau mostenitorii acestuia vor retine din suma totala 10 %. Impozitul pe venit va fi platit de fiecare in conformitate cu Legea aflata in viguare la data primirii banilor. NOTA. Colaboratorii sus amintiti au lucrat in mod separat si nu cunosc absolut nimic din punct de vedere tehnic sau stiintific despre aceasta inventie. Scris astazi 23 mai 2016
Dacu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2613
Puncte : 22430
Data de inscriere : 28/07/2012
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
Mergi prea departe cu gandul . Spre exemplu daca acesta functioneaza cu mai multi magneti din Neodim 10cm x 10 cm x 10 cm posibil sa produca energie electrica de ordinul a 100 -200 W. Din punct de vedere stiintific reprezinta o mare realizare. Din punct de vedere tehnic poate functiona spre exemplu de la -30 de grade Celsius pana la 200 grade Celsius in functie de magnetii permanenti.Dacu a scris:Cât de mare ar putea fi un asemenea motor în cazul unui autoturism de 150 de cai putere?scanteitudorel a scris: Aceasta nu este o gluma de prost gust .
CONTRACT
Prin prezentul act , inventatorul Scantei Tudorel , sau mostenitorii de drept ai acestuia sunt obligati sa doneze din suma totala care va fi primita in urma semnarii unui contract de cesiune pentru inventia MOTORUL MAGNETIC IN 4 TIMPI , in procente dupa cum urmeaza:
- Catre :BISERCA CRESTIN ORTODOXA DIN ROMANIA 50%
-Catre : COLABORATORI ,( IN NR. DE 6 PERSOANE ), 40% , dupa cum urmeaza : -B . Victor 8% -P . Romel 8% - V. Ion 8% -S. Andrei 8% -the Misuser 4% - curiosul 4%
Inventatorul Scantei Tudorel , sau mostenitorii acestuia vor retine din suma totala 10 %. Impozitul pe venit va fi platit de fiecare in conformitate cu Legea aflata in viguare la data primirii banilor. NOTA. Colaboratorii sus amintiti au lucrat in mod separat si nu cunosc absolut nimic din punct de vedere tehnic sau stiintific despre aceasta inventie. Scris astazi 23 mai 2016
Pagina 2 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pagina 2 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum