Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Forever_Man Ieri la 22:56
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la virgil în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Ce anume "generează" legile fizice?
( 1 )
» Mesaj de la Razvan în Global warming is happening?
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12458) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 32 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 32 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Magnetism
+4
WoodyCAD
totedati
virgil
CAdi
8 participanți
Forum pentru cercetare :: Cercetări în Fizică :: Propuneri de soluţionare :: Ipoteze în Fizică :: Teoria eterului
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Magnetism
Rezumarea primului mesaj :
De fapt este vorba de efectul Meissner :
prin racirea unui element apare fenomenul de supraconductibilitate,campul magnetic din interior
este expulzat la suprafata si are proprietati uimitoare printre care si sustentatia !
https://www.youtube.com/watch?v=LyvfDzRLsiUvirgil a scris:Nu mai stiu unde (CAdi poate iti amintesti unde) am comentat efectul Maglev, cu un magnet si o piesa subracita cu azot lichid, unde am explicat fenomenul prin aparitia a doua campuri magnetice (unul care atrage si altul care respinge). Iata ca am gasit intamplator experimentul care demonstreaza practic acest lucru; asa ca priviti acest filmulet si minunati-va./
De fapt este vorba de efectul Meissner :
prin racirea unui element apare fenomenul de supraconductibilitate,campul magnetic din interior
este expulzat la suprafata si are proprietati uimitoare printre care si sustentatia !
CAdi- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 12397
Puncte : 59038
Data de inscriere : 16/02/2011
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
Re: Magnetism
Se anuleaza in preajma OZN-ului , dar bineinteles ca ramane in jurul magnetului
permanent ,este la mintea cocosului (pardon ,ciocanitoarei).
permanent ,este la mintea cocosului (pardon ,ciocanitoarei).
CAdi- Foarte activ
- Numarul mesajelor : 12397
maimuta fara... cocosel a scris:Se anuleaza in preajma OZN-ului , dar bineinteles ca ramane in jurul magnetului
permanent ,este la mintea cocosului
CAMPUL MAGNETIC IN PREAJMA MAGNETULUI NU SE ANULEAZA!....nu are valoarea "0"...
(maimuta cu 8 clase nici macar nu stapaneste termenii)
WoodyCAD- Foarte activ
- Numarul mesajelor : 2617
Data de inscriere : 31/08/2010
am încă o variantă de explicație! curentul trece prin ozn cînd el zice că nu trece și invers cînd zice că ecranează ozn de fapt nu face decît să întrerupă curentul ... și sa rezolvat misterul, nu mai avem nevoie de curent alternativ!
cînd zice că activează de fapt dezactivează și invers
totedati a scris:am încă o variantă de explicație! curentul trece prin ozn cînd el zice că nu trece și invers cînd zice că ecranează ozn de fapt nu face decît să întrerupă curentul ... și sa rezolvat misterul, nu mai avem nevoie de curent alternativ!
Desigur, OZN-ul nu are nici un omulet de fier, contrar afirmatiei obsedante a mincinosului, ci are o bobina de cupru, care alimentata cu curent continu, produce un camp magnetic care este atras de magnetul exterior. Curentul circula prin bobina si atunci cand mincinosul de WoodyCad zice ca OZN-ul este deconectat. In realitate cand afirma ca a conectat OZN-ul, si a ecranat campul magnetic, de fapt a deconectat alimentarea bobinei, care neavand nici un miez de fier, nu mai este atras de magnetul exterior. Excrocherie ca la alba-neagra. Halal fizician care vrea sa descopere tainele universului.
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12458
Puncte : 56972
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
virgil, mai multa prudenta cu "magnetismul", e foarte complicata acolo situatia !
Putem avea magnetism amestecat in diferite proportii, dar putem avea si magnetism pur pe stanga sau pe dreapta si inca multe alte feluri.
Putem avea un fel de magnetism si la cuantele undelor EM. Absolut toate cuantele au magnetism. Chiar si magnetismul are magnetismul lui. Pana ce si Anglia isi are magnetismul ei.
De ce sa nu avem si noi magnetismul nostru ?
Exista deci si magnetism pur asociat cu un curent pur. Magnetismul asta face o unda globala continua.
Cam pe aici se invarte secretul OZNului.
Putem avea magnetism amestecat in diferite proportii, dar putem avea si magnetism pur pe stanga sau pe dreapta si inca multe alte feluri.
Putem avea un fel de magnetism si la cuantele undelor EM. Absolut toate cuantele au magnetism. Chiar si magnetismul are magnetismul lui. Pana ce si Anglia isi are magnetismul ei.
Exista deci si magnetism pur asociat cu un curent pur. Magnetismul asta face o unda globala continua.
Cam pe aici se invarte secretul OZNului.
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
WoodyCAD- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2617
Puncte : 23108
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
...PRIMATA INCULTA a scris:mai multa prudenta cu "magnetismul", e foarte complicata acolo situatia !
...situatia este chiar extrem de grava, se vorbeste de magnetism fara a avea habar ce-i acela!
...
CE ESTE MAGNETISMUL?....CE ESTE EL?
...primatele inca nu pot intelege intrebarea, de aceea....pretentie la raspuns...nu am!
WoodyCAD- Foarte activ
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
Reamintesc ca liniile de camp magnetic din jurul unui conductor prin care trece un curent electric, sunt linii de camp inchise.
Mai mult decat atat, la acest nivel campul magnetic nu are nici un pol, ci are doar un sens de orientare stg.dr. precum spinul. Numai cand liniile de forta intersecteaza suprafata de separatie a doua medii cu permiabilitati magnetice diferite, atunci se manifesta cei doi poli, ca fiind intersectia planului cu liniile de forta.
Mai mult decat atat, la acest nivel campul magnetic nu are nici un pol, ci are doar un sens de orientare stg.dr. precum spinul. Numai cand liniile de forta intersecteaza suprafata de separatie a doua medii cu permiabilitati magnetice diferite, atunci se manifesta cei doi poli, ca fiind intersectia planului cu liniile de forta.
virgil- Moderator
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
Eu stiu un proverb, pe care ti-l dedic; prostul, nu e prost destul, pana nu e si fudul.WoodyCAD a scris:...primata asta, handicapata in argumentatie, are impresia ca discuta cu fetite de liceu...PRIMATA INCULTA a scris:mincinosul de WoodyCad
Acum du-te si plimba OZN-ul.
virgil- Moderator
Ai vazut tu vreo cuanta EM, care sa sufere o abatere in camp magnetic? eu nu. Nici in camp electric.Putem avea un fel de magnetism si la cuantele undelor EM.
Ce-s cu saradele astea?Chiar si magnetismul are magnetismul lui. Pana ce si Anglia isi are magnetismul ei.
Tu vorbesti de cai pur sange? ce-i aia magnetism pur, mai cunosti si alt fel de magnetism?Exista deci si magnetism pur asociat cu un curent pur. Magnetismul asta face o unda globala continua.
virgil- Moderator
Ce-i cu tine azi virgil ? Pari magnetizat.
Magnetismul este toata materia etherului care se invarte in jurul unui curent, care si el se invarte, dar invers. Iar etherul e facut din multe....
Si tu virgil pari cam ametit. In acest caz, sigur ai magnetism.
Magnetismul este toata materia etherului care se invarte in jurul unui curent, care si el se invarte, dar invers. Iar etherul e facut din multe....
gafiteanu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Vaxile
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
CE ESTE MAGNETISMUL?....CE ESTE EL?
...primatele inca nu pot intelege intrebarea, de aceea....pretentie la raspuns...nu am
....si iata si raspunsul aruncat din copac:
....raspunsul primitiv-rustic al ...primatei psiholog, este de la tara, incarcat cu motive populare. Nu-i de mirare ca au pus-o taranii...sefa in copac!
...primatele inca nu pot intelege intrebarea, de aceea....pretentie la raspuns...nu am
....si iata si raspunsul aruncat din copac:
PRIMATA DE INTELIGENTA RARA a scris:Eu stiu un proverb, pe care ti-l dedic; prostul, nu e prost destul, pana nu e si fudul.
Acum du-te si plimba OZN-ul.
....raspunsul primitiv-rustic al ...primatei psiholog, este de la tara, incarcat cu motive populare. Nu-i de mirare ca au pus-o taranii...sefa in copac!
WoodyCAD- Foarte activ
Asta s-o crezi tu. Magnetismul nu presupune invartirea materiei, ci doar orientarea ei. Daca s-ar invarti, atunci magnetii ar prezenta si moment cinetic.gafiteanu a scris:Ce-i cu tine azi virgil ? Pari magnetizat.
virgil- Moderator
virgil a scris:
Asta s-o crezi tu. Magnetismul nu presupune invartirea materiei, ci doar orientarea ei. Daca s-ar invarti, atunci magnetii ar prezenta si moment cinetic.
Intamplator sau nu , magnetismul presupune in anumite conditii si invartirea materiei :
miezul de fier al pamantului inconjurat de lichid se invarte datorita campului geomagnetic al pamantului :
http://www.ziare.com/articole/miezul+pamantului+descoperire
CAdi- Foarte activ
Dimpotriva, eu sustin ca drept urmare a rotirii miezului de fier, are ca rezultat campul magnetic al Pamantului, si nu invers.Intamplator sau nu , gafiteanu ar putea avea dreptate :
miezul de fier al pamantului inconjurat de lichid se invarte datorita campului geomagnetic al pamantului :
virgil- Moderator
virgil a scris:Dimpotriva, eu sustin ca drept urmare a rotirii miezului de fier, are ca rezultat campul magnetic al Pamantului, si nu invers.Intamplator sau nu , magnetismul presupune in anumite conditii si invartirea materiei :
Gravitomagnetismul presupune ambele rotatii . Ma refer la un spectru mai larg, spatial .
Caci altfel din ce cauza s-ar invarti si miezul de fier al Pamantului ?
Nu te grabi , ar fi bine sa citesti articolele din link-ul furnizat si apoi sa imi raspunzi ...
CAdi- Foarte activ
Pai chiar prezinta, si inca doua, dar opuse. d`aia nu le vedem, ca aparent efectele se anuleaza, dar exista individual.virgil a scris:Asta s-o crezi tu. Magnetismul nu presupune invartirea materiei, ci doar orientarea ei. Daca s-ar invarti, atunci magnetii ar prezenta si moment cinetic.gafiteanu a scris:
Magnetismul este toata materia etherului care se invarte in jurul unui curent, care si el se invarte, dar invers. Iar etherul e facut din multe.....
Iar magnetismul variabil baga prin inductie si prin vid curenti si momente cinetice pana la extrem de mari departari.
Asa lucreaza vartejurile vidului cosmic.
Nu am zis asta, dar in Pamant este nu fier, ci amestec, inox si multe alte metale scumpe, iar datorita depasirii punctului Curie, nici fierul nu poate avea magnetism.virgil a scris:Dimpotriva, eu sustin ca drept urmare a rotirii miezului de fier, are ca rezultat campul magnetic al Pamantului, si nu invers.Intamplator sau nu , gafiteanu ar putea avea dreptate :
In Pamant este plasma, deci este curent si aia face magnetism cand e pusa in miscare intrun anumit fel..Desigur invartita cu bagheta magica de Wizard WoodyCAD.
Sunt stele si planete cu mai multe miezuri si magnetisme corespunzatoare.
gafiteanu- Foarte activ
gafiteanu a scris:
in Pamant este nu fier, ci amestec, inox si multe alte metale scumpe, iar datorita depasirii punctului Curie,
nici fierul nu poate avea magnetism.
In Pamant este plasma, deci este curent si aia face magnetism cand e pusa in miscare intrun anumit fel.
Desigur invartita cu bagheta magica de Wizard WoodyCAD.
Sunt stele si planete cu mai multe miezuri si magnetisme corespunzatoare.
As dori sa demonstrezi cum de este compatibila teoria lui WoodyCAD cu magnetismul pamantului ,
pentru ca vad ca faci aceasta afirmatie.
De unde pana unde in pamant este plasma ? Miezul de fier este o plasma ? Magma este o plasma ?
Ce este plasma ?
CAdi- Foarte activ
Plasma e materia la mare temperatura. Ideal ar fi protoni si electroni separati.
Eu si WoodyCAD stim ce e in centrul Pamantului, ca de acolo venim. E Iadul. Acolo sunt fierte maimutele. Insa noi doi am scapat, deghizati in Mos Craciun. La Polul Nord este o gaura neagra care comunica cu Centrul. Mai mult se intra decat se iese. Este Poarta Infernului lui Dante, si stiti ce e scris la intrare.
Eu si WoodyCAD stim ce e in centrul Pamantului, ca de acolo venim. E Iadul. Acolo sunt fierte maimutele. Insa noi doi am scapat, deghizati in Mos Craciun. La Polul Nord este o gaura neagra care comunica cu Centrul. Mai mult se intra decat se iese. Este Poarta Infernului lui Dante, si stiti ce e scris la intrare.
gafiteanu- Foarte activ
La intrare sta scris; IAD Woody & Gafy SRL.gafiteanu a scris:Plasma e materia la mare temperatura. Ideal ar fi protoni si electroni separati.
virgil- Moderator
Toate de la atom până la om conţin plasmă.Plasma este ceea ce susţine existenţa universului aşa cum este el.CAdi a scris:As dori sa demonstrezi cum de este compatibila teoria lui WoodyCAD cu magnetismul pamantului ,pentru ca vad ca faci aceasta afirmatie.De unde pana unde in pamant este plasma ?
Dacu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2613
Puncte : 22430
Data de inscriere : 28/07/2012
Plasma este o oarecare unire imperfecta dintre doi ioni opusi ca semn.
Liantul de legatura este prea multa energie in vant.
Doar la zero grade kelvin nu avem plasma. Numai acolo atomul e perfect.
Chiar si stelele pot ingheta si devin neutronice, de milioane de ori mai mici.
Doar la zero grade kelvin nu avem plasma. Numai acolo atomul e perfect.
Chiar si stelele pot ingheta si devin neutronice, de milioane de ori mai mici.
Ultima editare efectuata de catre gafiteanu in Sam 21 Dec 2013, 16:27, editata de 2 ori
gafiteanu- Foarte activ
La zero Kelvin ce avem?gafiteanu a scris:Plasma este o oarecare unire imperfecta dintre doi ioni opusi ca semn.
Doar la zero grade kelvin nu avem plasma.
Dacu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2613
Puncte : 22430
Data de inscriere : 28/07/2012
Extras din Wikipedia;
În fizică, plasma reprezintă o stare a materiei, fiind constituită din ioni, electroni și particule neutre (atomi sau molecule), denumite generic neutri. Poate fi considerată ca fiind un gaz total sau parțial ionizat, pe ansamblu neutru din punct de vedere electric. Totuși, este văzută ca o stare de agregare distinctă, având proprietăți specifice. Temperatura plasmei obținute în laborator poate lua valori diferite pentru fiecare tip de particulă constituentă. De asemenea, aprinderea plasmei depinde de numeroși parametri (concentrație, câmp electric extern), fiind imposibilă stabilirea unei temperaturi la care are loc trecerea materiei din stare gazoasă în plasmă.
Datorită sarcinilor electrice libere plasma conduce curentul electric și este puternic influențată de prezența câmpurilor magnetice externe. În urma ciocnirilor dintre electroni și atomi pot apărea fenomene de excitare a atomilor, urmate de emisie de radiație electromagnetică. Dacă frecvența radiației emise are valori în domeniul vizibil, se pot observa fenomene luminoase. Atunci când energia electronilor este suficient de mare, atomii sunt ionizați, creându-se noi sarcini, pozitive și negative.
În fizică, plasma reprezintă o stare a materiei, fiind constituită din ioni, electroni și particule neutre (atomi sau molecule), denumite generic neutri. Poate fi considerată ca fiind un gaz total sau parțial ionizat, pe ansamblu neutru din punct de vedere electric. Totuși, este văzută ca o stare de agregare distinctă, având proprietăți specifice. Temperatura plasmei obținute în laborator poate lua valori diferite pentru fiecare tip de particulă constituentă. De asemenea, aprinderea plasmei depinde de numeroși parametri (concentrație, câmp electric extern), fiind imposibilă stabilirea unei temperaturi la care are loc trecerea materiei din stare gazoasă în plasmă.
Datorită sarcinilor electrice libere plasma conduce curentul electric și este puternic influențată de prezența câmpurilor magnetice externe. În urma ciocnirilor dintre electroni și atomi pot apărea fenomene de excitare a atomilor, urmate de emisie de radiație electromagnetică. Dacă frecvența radiației emise are valori în domeniul vizibil, se pot observa fenomene luminoase. Atunci când energia electronilor este suficient de mare, atomii sunt ionizați, creându-se noi sarcini, pozitive și negative.
virgil- Moderator
virgil a scris:Extras din Wikipedia;
Daca plasma este o stare a materiei asemanatoare gazului ,cum poate sa existe in centrul pamantului si
sa determine magnetismul dupa cum afirma gafiteanu ?
Deci nu mai avem magma ,avem un gen de plasma in centrul careia se invarte nucleul de fier ?
CAdi- Foarte activ
Plasma in miscare poate produce magnetism
Intr-unul din experimentele mele care se poate vedea pe Laborator... gazul inert dintr-o lampa tip neon se face plasma conductoare daca la un capat anting tensiune suficient de mare.
Intr-un gradient suficient de mare al campului electric posibil sa existe in interiorul pamantului, se poate activa o plasma, care devine ionizata.
O plasma conductoare antrenata odata cu rotatia Pamantului, in mod logic ar trebui sa contribuie la magnetism.
Intr-unul din experimentele mele care se poate vedea pe Laborator... gazul inert dintr-o lampa tip neon se face plasma conductoare daca la un capat anting tensiune suficient de mare.
Intr-un gradient suficient de mare al campului electric posibil sa existe in interiorul pamantului, se poate activa o plasma, care devine ionizata.
O plasma conductoare antrenata odata cu rotatia Pamantului, in mod logic ar trebui sa contribuie la magnetism.
eugen- Moderator
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 3969
Puncte : 33345
Data de inscriere : 19/03/2010
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
eugen a scris:Plasma in miscare poate produce magnetism
Plasma nu exista in interiorul pamantului ,dupa cum sustine gafiteanu . Plasma este o stare neutra a materiei si desi 99%
din Univers este reprezentat de plasma ea nu se gaseste in interiorul planetelor si este asemanatoare gazului, fiind o combinatie
de ioni negativi si pozitivi si atomi neutrii.
Iata ce spune Wikipedia : http://ro.wikipedia.org/wiki/Plasmă
Plasma în natură[modificare]
În condițiile de la suprafața Pământului, însă, (presiuni de aproximativ 10 5 N/m2, temperaturi de 300 K), plasma nu există în mod obișnuit. Ea se formează în timpul fulgerelor sau trăsnetelor, pentru scurt timp. Diferențele mari de potențial între nori sau nori și pământ determină ionizarea moleculelor din aer și apariția unui curent electric. Atomii excitați emit radiație vizibilă.
O cantitate importantă de plasmă este prezentă în ionosferă. Aici radiațiile UV și X provenite de la Soare determină disocierea și ionizarea moleculelor din atmosferă. Au loc numeroase descărcări electrice și deplasări ale sarcinilor datorită câmpului magnetic terestru. Plasma rezultată se extinde în spațiu, în zona inferioară a magnetosferei, alcătuind plasmasfera.
CAdi- Foarte activ
Starea de plasma determina de asemenea aparitia unui camp magnetic .
Soarele care este o forma de plasma emite un camp electromagnetic foarte puternic !
Deci nu numai supercoductibilitatea determina aparitia unui camp magnetic in afara
elementului ci si plasma !
Cred ca pe acest lucru se bazeaza si motorul MRLU al lui C.Bursuc si sigur si tehnologia
Keshe !
Cred ca am descoperit tehnologia OZN .
Soarele care este o forma de plasma emite un camp electromagnetic foarte puternic !
Deci nu numai supercoductibilitatea determina aparitia unui camp magnetic in afara
elementului ci si plasma !
Cred ca pe acest lucru se bazeaza si motorul MRLU al lui C.Bursuc si sigur si tehnologia
Keshe !
Cred ca am descoperit tehnologia OZN .
CAdi- Foarte activ
Esti un om pierdut, au si pornit men in black sa te anihileze. Suie-te repede in OZNu.CAdi a scris: Cred ca am descoperit tehnologia OZN .
Am descoperit ceva uluitor, cand eram odata magnetizat, adica pilit: pilitura de magnet se rearanjeaza singura astfel incat se anuleaza reciproc, ramanand doar ceva rezidual si local.
Pesemne ca la fel se intampla si cu magnetismul in Soare. Plasma e fortata sa se miste doar intrun anumit fel.
Cine a avut interesul, a studiat experimental MHD, magneto-hidro-dinamica. Adica cum se arde gazu in mod stiintific la cea mai inalta temperatura.
gafiteanu- Foarte activ
gafiteanu a scris:Esti un om pierdut, au si pornit men in black sa te anihileze. Suie-te repede in OZNu.CAdi a scris: Cred ca am descoperit tehnologia OZN .
Am descoperit ceva uluitor, cand eram odata magnetizat, adica pilit: pilitura de magnet se rearanjeaza singura astfel incat se anuleaza reciproc, ramanand doar ceva rezidual si local.
Pesemne ca la fel se intampla si cu magnetismul in Soare. Plasma e fortata sa se miste doar intrun anumit fel.
Cine a avut interesul, a studiat experimental MHD, magneto-hidro-dinamica. Adica cum se arde gazu in mod stiintific la cea mai inalta temperatura.
De fapt motorul MRAL =Motor Racheta Antigravitational Liniar
Dar nu avea grija, ma duc chiar in incinta Man in Black ... Sunt foarte generosi si vot plati ,,en gros''...
Nu uita ca am relatii si la CERN ...
CAdi- Foarte activ
Poate ai relatii la CERNAVODA sau la CERNOBAL. Sa nu devina vreodata CERN un fel de CERNOBAL, cum avertizau acum vreun an ca sunt pe cale sa faca o gaura neagra. In ruseste "ceornai" inseamna negru.CAdi a scris: .Nu uita ca am relatii si la CERN ...
OZNul nu are camp magnetic, daca ar avea, ar atrage tot ce e feros de prin ograzile oamenilor, chiar si masinile s-ar lipi de el.
N-are nici ecran magnetic la exterior. In schimb opreste circulatia curentului electric prin jurul lui.
gafiteanu- Foarte activ
gafiteanu a scris:
OZNul nu are camp magnetic, daca ar avea, ar atrage tot ce e feros de prin ograzile oamenilor, chiar si masinile s-ar lipi de el.
N-are nici ecran magnetic la exterior. In schimb opreste circulatia curentului electric prin jurul lui.
Tu ai impresia ca acel camp magnetic al OZN-ului este ca la un magnet din magnetita ?
Asa poti sa spui ca si Pamantul care are camp magnetic propriu ti-ar tine lipite masinile pe sol !
Circulatia campului electric din jurul lui se opreste datorita perturbarii componentei
magnetice a campului electric...
CAdi- Foarte activ
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Forum pentru cercetare :: Cercetări în Fizică :: Propuneri de soluţionare :: Ipoteze în Fizică :: Teoria eterului
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum