Forum pentru cercetare
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romana
Scris de ilasus Astazi la 19:58

» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31

» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57

» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07

» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00

» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26

» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50

» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30

» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44

» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05

» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06

» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14

» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59

» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56

» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06

» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04

» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11

» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43

» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01

» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51

» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34

» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59

» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01

» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06

» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03

» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57

» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50

» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37

» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49

» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37

Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )

» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )

» Mesaj de la virgil în Ce anume "generează" legile fizice?
( 1 )

» Mesaj de la CAdi în OZN in Romania
( 1 )

» Mesaj de la CAdi în ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
( 1 )

Top postatori
virgil (12459)
"Electronul inel" a lui Sorin Vlaicu Vote_lcap"Electronul inel" a lui Sorin Vlaicu Voting_bar"Electronul inel" a lui Sorin Vlaicu Vote_rcap 
CAdi (12397)
"Electronul inel" a lui Sorin Vlaicu Vote_lcap"Electronul inel" a lui Sorin Vlaicu Voting_bar"Electronul inel" a lui Sorin Vlaicu Vote_rcap 
virgil_48 (11380)
Abel Cavaşi (7963)
gafiteanu (7617)
curiosul (6790)
Razvan (6183)
Pacalici (5571)
scanteitudorel (4989)
eugen (3969)

Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi
Pacalici
CAdi
curiosul
Dacu
Razvan
virgil
meteor
gafiteanu
scanteitudorel

Cei mai activi postatori ai lunii
virgil
No_name
CAdi
ilasus
Dacu2
eugen
Forever_Man
Abel Cavaşi
Meteorr

Cei mai activi postatori ai saptamanii
virgil
Forever_Man
Dacu2
CAdi
ilasus
eugen
Meteorr
Abel Cavaşi

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 31 utilizatori conectați: 1 Înregistrați, 0 Invizibil și 30 Vizitatori

ilasus

Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57

"Electronul inel" a lui Sorin Vlaicu

+2
virgil_48
Abel Cavaşi
6 participanți

In jos

"Electronul inel" a lui Sorin Vlaicu Empty "Electronul inel" a lui Sorin Vlaicu

Mesaj Scris de Abel Cavaşi Joi 24 Sept 2015, 21:23

Pe vremea studenției mele în Timișoara am dat de o carte deosebită, „Electronul inel”, al cărei conținut mi-a mângâiat sufletul avid de Fizică și m-a influențat profund. Pe vremea aceea, eu credeam că electronul este o sferă goală în interior și am discutat cu autorul acasă la el pe această temă, fără să-l conving, desigur. Domnul Sorin Vlaicu susține în cartea sa că electronul este un inel alcătuit din așa numiții „preoni” și aduce argumente interesante privind electromagnetismul.

Ați citit cartea? Ce părere aveți de electronul inel?
Abel Cavaşi
Abel Cavaşi
Fondator
Fondator

Mulţumit de forum :
"Electronul inel" a lui Sorin Vlaicu Left_bar_bleue9 / 109 / 10"Electronul inel" a lui Sorin Vlaicu Right_bar_bleue
Prenume : Abel
Numarul mesajelor : 7963
Puncte : 34616
Data de inscriere : 28/02/2008
Obiective curente : Sunt în căutarea unei aplicații a Fizicii elicoidale.

http://abelcavasi.blogspot.com/

Sus In jos

"Electronul inel" a lui Sorin Vlaicu Empty Re: "Electronul inel" a lui Sorin Vlaicu

Mesaj Scris de virgil_48 Vin 25 Sept 2015, 17:48

Abel Cavaşi a scris:Pe vremea studenției mele în Timișoara am dat de o carte deosebită, „Electronul inel”, al cărei conținut mi-a mângâiat sufletul avid de Fizică și m-a influențat profund. Pe vremea aceea, eu credeam că electronul este o sferă goală în interior și am discutat cu autorul acasă la el pe această temă, fără să-l conving, desigur. Domnul Sorin Vlaicu susține în cartea sa că electronul este un inel alcătuit din așa numiții „preoni” și aduce argumente interesante privind electromagnetismul.

Ați citit cartea? Ce părere aveți de electronul inel?
Nu inteleg cine si dece a fost impresionat asa de neplacut citind
acest raspuns de ti l-a vopsit cu rosu. Prezinta o varianta de
cautare omeneasca care nu poate fi dovedita, dar poate fi luata
in discutie. Eu personal nu cred ca electronul este nici sfera,
nici inel, cred ca este ceva ce mintea omeneasca nu a conceput
inca si a carui forma geometrica nici nu conteaza. Dar daca nu
cauti nici nu gasesti, asa ca dece sa nu discutam? Pe cine
deranjam? Cartea nu am citit-o si nici nu cred ca m-ar atrage.
Cauza este cea pe care o banuiesti.

virgil_48
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :
"Electronul inel" a lui Sorin Vlaicu Left_bar_bleue10 / 1010 / 10"Electronul inel" a lui Sorin Vlaicu Right_bar_bleue
Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44921
Data de inscriere : 03/12/2013

Sus In jos

"Electronul inel" a lui Sorin Vlaicu Empty Re: "Electronul inel" a lui Sorin Vlaicu

Mesaj Scris de scanteitudorel Vin 25 Sept 2015, 19:18

virgil-48 a scris: Eu personal nu cred ca electronul este nici sfera,
nici inel, cred ca este ceva ce mintea omeneasca nu a conceput
inca si a carui forma geometrica nici nu conteaza.
Eu  cred  ca  el  este  asa  cum l-am  vazut  ,  iar  forma  lui  geometrica  conteaza  foarte  mult . Ne  prezinta   mecanismul    fizic  care la  adus  la  forma  respectiva.    L-am  prezentat  pe  acest  forum  de  nenumarate  ori  iar  virgil  mi-a  spus  ca  electronul  meu  parca  ar  fi  facut  la  strung si  freza .  Asa  la  facut  natura  Dl.  virgil. Mintea mea  nu  si-ar  fi  imaginat un  asemenea corp  nici  dupa  1000  de  ani  de evolutie. [IMG]https://2img.net/h/oi60.tinypic.com/auimo8.jpg[/IMG
scanteitudorel
scanteitudorel
A decedat

Mulţumit de forum :
"Electronul inel" a lui Sorin Vlaicu Left_bar_bleue10 / 1010 / 10"Electronul inel" a lui Sorin Vlaicu Right_bar_bleue
Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25899
Data de inscriere : 20/02/2015
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .

Sus In jos

Mesaj Scris de Pacalici Vin 25 Sept 2015, 22:28

Nu stiu de ce, dar Tudorele, eu cred ca este cubic ca forma, iar rotatia lui se face pe una din axe in functie de conditiile de interactiune a spatiului lui interior cu spatiu exterior.
Daca ar arata ca al tau, din cauza santului ala, s-ar scurge in exterior tot spatiul lui interior.
Pacalici
Pacalici
Banat pe termen nedefinit

Mulţumit de forum :
"Electronul inel" a lui Sorin Vlaicu Left_bar_bleue0 / 100 / 10"Electronul inel" a lui Sorin Vlaicu Right_bar_bleue
Prenume : Pacalescu
Numarul mesajelor : 5571
Puncte : 20046
Data de inscriere : 21/08/2014
Obiective curente : Fara.

http://www.pacalici.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitator Sam 26 Sept 2015, 01:09

Pacalici a scris:Nu stiu de ce, dar Tudorele, eu cred ca este cubic ca forma, iar rotatia lui se face pe una din axe in functie de conditiile de interactiune a spatiului lui interior cu spatiu exterior.
Daca ar arata ca al tau, din cauza santului ala, s-ar scurge in exterior tot spatiul lui interior.

Normal ca e cubic ! Ce drek ! Nu ati vazut un electron in viata voastra ?
Poti sa-i simti si colturile cand trece curentul prin tine.

Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitator Sam 26 Sept 2015, 01:18

Abel Cavaşi a scris:Pe vremea studenției mele în Timișoara ...
"Electronul inel" a lui Sorin Vlaicu Abrqj4
Dar as vrea sa stiu ce fumezi ??

Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de virgil Sam 26 Sept 2015, 09:04

"Electronul inel" a lui Sorin Vlaicu 11qr9mt
iata aici o idee despre cum ar putea sa apara un electron. cert este ca ocupa un volum, apropiat de forma sferica, si trebuie sa aiba o anumita simetrie fata de orientarea spinului. Ce se afla in acel volum? o vibratie electromagnetica de o anumita frecventa, care ii confera anumite proprietati ca; masa de repaus, masa de miscare, sarcina, spin, sarcina leptonica, moment magnetic, energie interna, energie cinetica, impuls, etc.

virgil
Moderator
Moderator

Mulţumit de forum :
Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12459
Puncte : 56976
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.

Sus In jos

Mesaj Scris de scanteitudorel Sam 26 Sept 2015, 10:15

virgil a scris:cert este ca ocupa un volum, apropiat de forma sferica, si trebuie sa aiba o anumita simetrie fata de orientarea spinului. Ce se afla in acel volum? o vibratie electromagnetica de o anumita frecventa, care ii confera anumite proprietati ca; masa de repaus, masa de miscare, sarcina, spin, sarcina leptonica, moment magnetic, energie interna, energie cinetica, impuls, etc.
Bine  ca  nu  are  o  forma   cubica asa  cum  a  scris  Pacalici.  Altfel  as  fi  crezut  ca imi  zboara  mintea  in  cele  8   colturi.  Acum  nu  cunosc  notiunea  de  sarcina  leptonica ,  dar  cu  tot  ce  ai scris  la  proprietati  sunt  de  acord  si  sigur  ai  sa  le  gasesti  si  in  lucrarea  scrisa de mine .  Unele  notiuni  depind  de  altele  dar  ele  exista.  Ex.  Sarcina electrica   depinde  de masa  iar  masa  depinde  de  viteza. Ecuatia lui  A.  Enstein.
scanteitudorel
scanteitudorel
A decedat

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de gafiteanu Sam 26 Sept 2015, 18:32

Am sorbit cartea cu nezatz.  Am fost special la Timisoara sa o achizitionez, in restul tarii fiind sub embargou.  Avea coperti verzi-inchis, era tare urata la exterior. Dar in interior am gasit intro decupatura (un gol) un inel, iar in inel (in golul inelului) era un electron, care si el era gol-golut, ca era un gol.  De unde si denumirea "Electronul in inel"..
Inelul simbolizeaza acceleratorul de particule, in golul caruia acceleram un electron, pana creste peste masura si devine un fulger.
Ar fi cazul sa vedeti filmele gen "The Void" (2001) si "Black Holle" (2006), etc.
http://www.imdb.com/title/tt0289605/
http://www.imdb.com/title/tt0433883/
http://www.imdb.com/title/tt1877707/?ref_=tt_rec_tti
Veti vedea ce minuni poate face doar un singur electron, daca e scapat de sub control si se ingrasa, pana ne inghite si pe noi.

gafiteanu
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :
"Electronul inel" a lui Sorin Vlaicu Left_bar_bleue0 / 100 / 10"Electronul inel" a lui Sorin Vlaicu Right_bar_bleue
Prenume : Vaxile
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.

Sus In jos

Mesaj Scris de scanteitudorel Sam 26 Sept 2015, 19:07

gafiteanu a scris:Veti vedea ce minuni poate face doar un singur electron, daca e scapat de sub control si se ingrasa, pana ne inghite si pe noi.
Mare realizare stiintifica . Sa accelerezi doar un singur electron ?????
scanteitudorel
scanteitudorel
A decedat

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de gafiteanu Sam 26 Sept 2015, 19:38

Desigur, exista detectoare si numaratoare de particule, care numara si un singur electron si un singur foton, etc.
Dar cum credeti ca a fost identificata "particula lui Dumnezeu" ?  Acum  au unchis-o intrun inel de sticla transparenta umplut cu ether si formol si e pazita cu strasnicie. Vizitatorii platesc o taxa uriasa, daca tin mortis s-o admire.

gafiteanu
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.

Sus In jos

Mesaj Scris de Pacalici Dum 27 Sept 2015, 00:44

Abel Cavasi a scris:Ce părere aveți de electronul inel?

Parerea mea e ca daca ai bani, poti sa scri ce vrei. Domnul Cavasi considera ca banul nu este important.Domnul Sorin Vlaicu, dovedeste ca este important. Fiecare cu parerea lui.

Asa ca strangeti bani si publicati-va minunatele teorii stiintifice.
Pacalici
Pacalici
Banat pe termen nedefinit

Mulţumit de forum :
Prenume : Pacalescu
Numarul mesajelor : 5571
Puncte : 20046
Data de inscriere : 21/08/2014
Obiective curente : Fara.

http://www.pacalici.com

Sus In jos

Mesaj Scris de gafiteanu Dum 27 Sept 2015, 02:32

Atunci cand electronul este energetizat intrun anumit fel, capata viteza apropiata de a luminii si devine brusc cam ca un inel. Acum se cheama altcumva. Sa-i zicem mezon tip 1.  Sau electron greoi. Dar nu are o viata prea lunga, deoarece obezul se dezintegreaza din nou in electron plus ceva. Masa mezonului tip 1 este cam de 270 de ori mai mare ca a electronului initial in repaos Eo. Viteza liniara a mezonului scade aproape de zero, iar timpul de viata este cam 2 micro-secunde. Cred ca atia auzit de radiatia Cernicov, cam are ceva legatura.
In anumite acceleratoare liniare de electroni are loc acest fenomen de transformare in mezoni si dezintegrare mai multe ori. Seamana cu niste pulsatii, cu emisii periodice de enorm de multi neutrini de dezintegrare si bineinteles de radiatii EM zise radiatii Cerenkov..

gafiteanu
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de virgil_48 Dum 27 Sept 2015, 10:04

virgil a scris:"Electronul inel" a lui Sorin Vlaicu 11qr9mt
Ce se afla in acel volum? o vibratie electromagnetica de o anumita frecventa, care ii confera anumite proprietati ca; masa de repaus, masa de miscare, sarcina, spin, sarcina leptonica, moment magnetic, energie interna, energie cinetica, impuls, etc.
Este foarte interesant cum confera o vibratie electromagnetica
proprietati de masa. Mi se pare chiar, ceva magic ! In mediul
obisnuit, se intampla asa ceva, sau este numai o ipoteza ?

virgil_48
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de virgil Mier 30 Sept 2015, 06:34

Este foarte interesant cum confera o vibratie electromagnetica
proprietati de masa. Mi se pare chiar, ceva magic ! In mediul
obisnuit, se intampla asa ceva, sau este numai o ipoteza ?
Asta se intampla pentru ca noi suntem obisnuiti sa privim masa, ca pe o substanta cu un volum, culoare si densitate, cat si alte proprietati, foarte bine determinate. Dar uitam ca si gazele au masa, si plasma are masa, si ca masa corpurilor cu care ne-am obisnuit, reprezinta de fapt o forma superioara de organizare a altor forme de masa cu mult mai simple. Daca prin foton intelegem prima forma de exprimere a energiei, iar energia inseamna doar forma prin care ceva se misca (vibreaza), acel "ceva" printre altele este caracterizat si de masa. Astfel despre masa unui foton putem spune ca este m=hv/c2; Asta ar fi prima forma de exprimare a masei, adica masa de ordinul intai. Apoi urmeaza particula, ca fiind o forma superioara de organizare a materiei, la care distingem proprietatea de a purta o masa, de aceia putem spune ca masa particulei este o masa de ordinul doi. In continuare atomii sunt urmatoarea forma de organizare a materiei, purtatoare de masa, si o vom numi masa de ordinul trei. Dupa aceasta orice ingramadire de atomi lipsita de forma poarta denumirea de gaz, si as denumi-o masa de ordinul patru , si tot asa cu fiecare stare de agregare a materiei, se obtine o noua forma de organizare in care masa devine tot mai pregnanta, pana se ajunge la corpurile solide cu masa fixa ce poate fi determinata exact cu ajutorul balantei. Noi cu astfel de mase am fost obisnuiti sa lucram. Acum nu ni se mai pare magic, ca o anumita vibratie cunoscuta doar in parte , sa fie si purtatoare de masa, pentru ca insasi masa este un atribut al materiei, sub orice forma s-ar gasi ea.

virgil
Moderator
Moderator

Mulţumit de forum :
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.

Sus In jos

Mesaj Scris de gafiteanu Mier 30 Sept 2015, 08:02

Masa este acea propietate a cuantei care capteaza o anumita forta si este modificata obligatoriu de acea forta.  Ca urmare cuanta tinde progresiv  sa se deplaseze spre o limita de viteza specifica acelei forte.
Fotonii deja au ajuns la acea limita de viteza, pe care o anumita forta ascunsa in ether le-o imprima permanent.
Sunt mai multe forte existente in ether, unele au efecte, altele nu au.
De exemplu asupra fotonilor nu au efecte energetice campurile electrice, magnetice, gravitationale, etc.  Doar le modifica traiectoria sau viteza, dar nu si energia-frecventa. Dar asupra electronilor, care sunt fermioni, au efecte aceste trei campuri.
Bosonul acela pe care l-a inventat mincinosul Higgs, si cu care se lauda mincinosii de la CERN, ca cica da masa particulelor, nu are masa, ca d`aia este boson, sa fie inchis si sa zboare singur.  Daca-l denumea "fermionul lui Higgs-Dumnezeu", mai credeam.
Dar de, savantii trebuie periodic sa inventeze cate ceva, sa-si justifice fondurile si fundurile sa le pazeasca. Macar daca ar stii diferenta dintre fermion, (care este simplu si deschis) si boson, (care este ceva mai complicat si mai inchis).

gafiteanu
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de virgil_48 Joi 01 Oct 2015, 14:35

virgil a scris:

Acum nu ni se mai pare magic, ca o anumita vibratie cunoscuta doar in parte , sa fie si purtatoare de masa, pentru ca insasi masa este un atribut al materiei, sub orice forma s-ar gasi ea.
Cand voi vedea scris ca vibratia, undele, sunt o forma de manifestare
a materiei si fara materie ele nu pot exista, nu voi mai avea nici o
observatie.

virgil_48
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de virgil Joi 01 Oct 2015, 18:35

virgil_48 a scris:
virgil a scris:

Acum nu ni se mai pare magic, ca o anumita vibratie cunoscuta doar in parte , sa fie si purtatoare de masa, pentru ca insasi masa este un atribut al materiei, sub orice forma s-ar gasi ea.
Cand voi vedea scris ca vibratia, undele, sunt o forma de manifestare
a materiei si fara materie ele nu pot exista, nu voi mai avea nici o
observatie.

Uite am sa scriu eu;
"Electronul inel" a lui Sorin Vlaicu 5ehjqx
"Electronul inel" a lui Sorin Vlaicu 2yjoq5x

Si noteaza bine, asa ceva nu ai sa mai intalnesti nicaieri.

virgil
Moderator
Moderator

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum