Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Forever_Man Ieri la 22:56
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la CAdi în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în OZN in Romania
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Carti sau documente de care avem nevoie
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12458) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 35 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 35 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
[rezolvat] Magneti permanenti - Motor magnetic in 4 timpi
+6
Razvan
virgil
virgil_48
gafiteanu
Pacalici
scanteitudorel
10 participanți
Pagina 10 din 11
Pagina 10 din 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
[rezolvat] Magneti permanenti - Motor magnetic in 4 timpi
Rezumarea primului mesaj :
the Misuser ,
Acesta este graficul cu fortele care se manifesta pe timpul 1 si 3 al masinii. Acestea devin egale intr-un anumit punct . Pana in acest punct energia pe timpul 1 este mai mare decat energia pe timpul 3 , dupa care situatia se inverseaza si din acest motiv mai scade din randament . In cazul acesta folosesc doar spatiul pana in punctul in care cele doua curbe se intersecteaza . Masina poate fi construita asa , nu este nici o problema .
Rezultatul obtinut practic , dar si pe simulator pentru timpii 2 si 4 este cu plus . 1,13
the Misuser ,
Acesta este graficul cu fortele care se manifesta pe timpul 1 si 3 al masinii. Acestea devin egale intr-un anumit punct . Pana in acest punct energia pe timpul 1 este mai mare decat energia pe timpul 3 , dupa care situatia se inverseaza si din acest motiv mai scade din randament . In cazul acesta folosesc doar spatiul pana in punctul in care cele doua curbe se intersecteaza . Masina poate fi construita asa , nu este nici o problema .
Rezultatul obtinut practic , dar si pe simulator pentru timpii 2 si 4 este cu plus . 1,13
scanteitudorel- A decedat
- Mulţumit de forum : Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25899
Data de inscriere : 20/02/2015
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .
Re: [rezolvat] Magneti permanenti - Motor magnetic in 4 timpi
Poate ar trebui spus mai inainte ca este un mijloc imaginar
de a simula fenomenul, ca sa nu-si inchipuie cineva ca
exista in realitatea materiala.
virgil_48- Foarte activ
- Numarul mesajelor : 11380
Data de inscriere : 03/12/2013
Zici ca se inchide in interiorul magnetului ? Foarte interesant e sa cunoastem unde se inchide mai exact ( la unul dintre poli sau la mijloc) si cum face cuplarea inceputul cu sfarsitul liniei. Se face un nod ? Si ar mai fi o observatie, sigur iese din NORD ? Daca e invers ?
Eu am pus la un solenoid un ecran dreptunghiular exterior din fier si in loc de linie curba am obtinut o linie magnetica rectangulara. Puteam sa fac ecranul si in zig-zag, deci linia magnetica se duce pe unde e drumul mai bun si mai usor. Prin aer e cel mai greu.
Acum studiez o noua linie magnetica, care sa se inchida tot prin miezul din interiorul bobinei. Sa nu mai iasa afara, unde poate sa pateasca lucruri urate. De exemplu sa o taie oricine, adica sa fie circumcisa.. Si sa ne trezim cu un singur cap magnetic ca un monopol.
Eu am pus la un solenoid un ecran dreptunghiular exterior din fier si in loc de linie curba am obtinut o linie magnetica rectangulara. Puteam sa fac ecranul si in zig-zag, deci linia magnetica se duce pe unde e drumul mai bun si mai usor. Prin aer e cel mai greu.
Acum studiez o noua linie magnetica, care sa se inchida tot prin miezul din interiorul bobinei. Sa nu mai iasa afara, unde poate sa pateasca lucruri urate. De exemplu sa o taie oricine, adica sa fie circumcisa.. Si sa ne trezim cu un singur cap magnetic ca un monopol.
gafiteanu- Foarte activ
- Numarul mesajelor : 7617
Data de inscriere : 13/06/2011
Ha-ha-ha. Misto . Imi place .gafiteanu a scris:Si sa ne trezim cu un singur cap magnetic ca un monopol.
Ultima editare efectuata de catre scanteitudorel in Sam 07 Ian 2017, 16:57, editata de 1 ori
Si daca ar exista in realitatea materiala ce s-ar intampla ?virgil_48 a scris:Poate ar trebui spus mai inainte ca este un mijloc imaginar
Nu aceasta este tema discutiei pe acest topic , dar daca intrebarea imi este adresata, cred ca raspunsul poate fi gasit si aici.Dacu a scris:Linia de câmp magnetic este o curbă închisă care iese din polul nord al magnetului , intră în polul sud al acelui magnet și se închide în interiorul magnetului.Pacalici a scris:Domnul tudorel, spuneti-mi daca sunteti dragut (si sper ca sunteti) , cum definiti o linie de camp magnetic?
Multumesc anticipat.
Dvs. cum definiți linia de câmp magnetic?
[rezolvat]Electricitete si magnetism. Arc electric in camp magnetic permanent
Mesaj Scris de scanteitudorel la data de Joi 20 Aug 2015, 10:40
Cred ca a venit timpul sa dau eu raspunsurile la intrebarile puse de mine pe acest topic.
.
@scanteitudorel a scris:
-de ce apare aceasta forma spiralata conica al arcului electric ?
Corect trebuia scris .....de ce apare aceasta forma elicoidala al arcului electric ?
In momentul la care circuitul electric este inchis prin intermediul contactului de la releu , electroni care circula prin conductorul electric al Droserului vor genera linii de camp magnetic de un anumit sens care se vor acumula in tolele feromagnetice. La deschiderea contactului electric aceste linii mag. vor reveni la pozitia initiala dar cu o foarte mare viteza . In drumul lor acestea vor intersecta perpendicular spirele bobinei fapt care va determina electronii sa se deplaseze in acelasi sens . Astfel la cele doua contacte ale releului va lua nastere o diferenta de potential mult mai mare decat aceia aplicata de la redresor. Si valoarea curentului electric este mare , iar din acest motiv apare un arc electric de culoare rosie care ionizeaza datorita temperaturi aerul din jur dar in primul rand metalele contactilor. Tot datorita temperaturi ridicate intre ioni noi formati si electroni apare o forta de respingere care-i propulseaza in spatiul inconjurator. Odata cu scaderea temperaturi electronii si ioni pozitivi tind sa se apropie uni de alti si tot in acelasi timp campul electric existent intre cei doi contacti se manifesta printr-o forta de atractie . Astfel sfera care sa format din gazele ionizate , acum se contracta , iar prin contractie particulele respective in deplasarea lor intersecteaza perpendicular liniile de camp ale mag. permanet. Astfel ia nastere forta Lorentz care imprima acestora o miscare circulara fata de axa vrticala . Campul electric se manifesta si el tot prin forta si din suma vectoriala celor doua forte rezulta un vector care determina particulele sa se deplaseze pe o traiectorie elicoidala .
@scanteitudorel a scris:
-de ce spiralele indica doua sensuri de rotatie.
Corect trebuia scris ..de ce arcul electric elicoidal are forma unui burghiu de dreapta intr-o situatie si forma unui burghiu de stanga in alta situatie ?
Forta Lorentz imprima electronilor un sens sau alt sens de deplasare , iar acesta depinde de sensul liniilor magnetice plasate perpendicular pe viteza.
@scanteitudorel a scris:
de ce difera unghiurile conurilor al acestor spirale in cele doua cazuri a si b ?
Corect trebuia scris ...de ce difera unghiurile ascutite ale conului care reprezinta arcul electric elicoidal conic, in fig. a si b
Din experiment , cred ca acesta diferenta apare atunci cand sensul campului electric este opus sensului pe care il are campul magnetic. Fenomenul se petrece ca si cum liniile de camp magnetic au un sens real de inaintare si nu unul imaginar, stabilit prin conventie . Mai nou se poarta discutii aprinse , daca linia de camp magnetic are sau nu un moment cinetic.
https://cercetare.forumgratuit.ro/t2392p270-rezolvat-magneti-permanenti-motor-magnetic-in-4-timpi#80428
Am si pus mana pe ea.
Doar ce-i in mana nu-i minciuna.
Un snop de paie magnetice.
..................................................
De cate ori nu v-am spus ca magnetismul este miscarea si orientarea vidului din jurul curentului. Este orientarea vectorilor vidului. Vidul e plin de vectori, de aceste forte invizibile noua.
Tudorele, sa traiesti maria ta,scanteitudorel a scris:Si daca ar exista in realitatea materiala ce s-ar intampla ?virgil_48 a scris:Poate ar trebui spus mai inainte ca este un mijloc imaginar
Am si pus mana pe ea.
Doar ce-i in mana nu-i minciuna.
Un snop de paie magnetice.
..................................................
De cate ori nu v-am spus ca magnetismul este miscarea si orientarea vidului din jurul curentului. Este orientarea vectorilor vidului. Vidul e plin de vectori, de aceste forte invizibile noua.
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Era vorba despre liniile de camp magnetic:
pentru a judeca fenomenele si pentru a te descurca cu
"cercetarile" tale. Este o asimilare a unei situatii desenate
care se potriveste bine cu natura intima a fenomenului.
Important este sa tii minte asta, in cazul ca incepi sa primesti
raspunsuri ilogice. Ca sa nu te cramponezi de ele.
Este similar cu intrebuintarea matematicii. Mergi pe mana ei
pana vezi ca deraiaza.
Nu s-ar intampla nimic. Vad ca tie iti servesc foarte binescanteitudorel a scris:Si daca ar exista in realitatea materiala ce s-ar intampla ?virgil_48 a scris:Poate ar trebui spus mai inainte ca este un mijloc imaginar
pentru a judeca fenomenele si pentru a te descurca cu
"cercetarile" tale. Este o asimilare a unei situatii desenate
care se potriveste bine cu natura intima a fenomenului.
Important este sa tii minte asta, in cazul ca incepi sa primesti
raspunsuri ilogice. Ca sa nu te cramponezi de ele.
Este similar cu intrebuintarea matematicii. Mergi pe mana ei
pana vezi ca deraiaza.
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44921
Eu zic ca aceasta asimilare este buna atata timp cat incep sa apara rezultatele stiintifice, greu de acceptat in momentul de fata.virgil_48 a scris: Este o asimilare a unei situatii desenate are se potriveste bine cu natura intima a fenomenului.
Magnetismul poate exista si fara curent, dar niciodata fara aportul liniilor gravitationale.gafiteanu a scris:De cate ori nu v-am spus ca magnetismul este miscarea si orientarea vidului din jurul curentului.
Bineinteles Tudorele. Liniile gravitationale se transforma in linii magnetice. Iar acestea dau apoi curentul inclusiv pe cel sub forma de scantei.
Tu initial, inainte de a fi Scantei, ai fost o gaura neagra, inconjurata de linii gravitationale, care a atras un Luceafar.
Tu initial, inainte de a fi Scantei, ai fost o gaura neagra, inconjurata de linii gravitationale, care a atras un Luceafar.
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Niciodata .gafiteanu a scris:Bineinteles Tudorele. Liniile gravitationale se transforma in linii magnetice.
Liniile gravitationale formeaza liniile magnetice atomice care la randul lor distribuie material pentru formarea liniilor magnetice electronice si intradevar acestea sunt prezente numai in situatia cand un electron are o miscare orbitala si obligatoriu de spin. Adica un curent electric indus.
Si bineinteles niciodata fara aportul magicianului Tudorel cu bagheta lui fermecata.scanteitudorel a scris: Magnetismul poate exista si fara curent, dar niciodata fara aportul liniilor gravitationale.
https://cdn.pixabay.com/photo/2016/11/13/17/55/magician-1821550__340.jpg
Ultima editare efectuata de catre gafiteanu in Dum 08 Ian 2017, 06:09, editata de 2 ori
gafiteanu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Vaxile
Nu eu am format Microuniversul material sau imaterial . Eu caut doar sa-i inteleg tainele.gafiteanu a scris:Si bineinteles niciodata fara aportul lui Tudorel.scanteitudorel a scris: Magnetismul poate exista si fara curent, dar niciodata fara aportul liniilor gravitationale.
Ce reprezinta in desen F3?
Din text reiese ca placa face corp comun printr-o articulatie, cu carutul.
Ar trebui poate completat desenul in acest sens.
Din desen reiese ca intre potcoava magnetica si placa nu este spatiu, sunt lipite.
Daca potcoava e fixa, nu exista grad de libertate de eventuala deplasare.
Ori desenul ar trebui modificat si aici?
Nu stiu daca are importanta, dar ar trebui numita pe desen si o distanta intre punctul de echilibru si carut.
Nu ma grabesc sa dau un raspuns la intrebarea ta.
Trebuie sa fie o chichita...
Din desen reiese ca intre potcoava magnetica si placa nu este spatiu, sunt lipite.
Nu stiu daca are importanta, dar ar trebui numita pe desen si o distanta intre punctul de echilibru si carut.
eugen- Moderator
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 3969
Puncte : 33345
Data de inscriere : 19/03/2010
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
1. Daca plasam o placa feromagnetica pe axa ox ,( exact la jumatatea distantei dintre magneti ), aceasta va fi in echilibru , adica forta care o atrage catre polul N ,( F1 ), va fi egala cu forta cu care este atrasa spre polul S ,( F 2) .Daca placa respectiva ,( desenata mai mica si plasata pe un carut ), este mai aproape de polul S si mai departe de Polul N apare diferenta dintre forte , exact ca la rotorul plasat excentric in stator unde intreferul nu este echidistant si eu am notat acesta forta cu F3, care este mai mare decat F 1eugen a scris:Ce reprezinta in desen F3?
2 . Placa mica, ( placa mare este prezentata doar ca exemplu de forte in echilibru), este plasata rigid pe carut si va apasa pe acesta cu forta F 3 . Cum forta F3 nu este perpendiculara pe carut atunci apare o forta de inaintate conform regulii paralelogramului. Vezi la fizica cap. Corpul plasat pe un plan inclinat .
3. Carutul este format dintr-o fisie ingusta de material nemagnetic si aceasta este plasata in cavitatea formata de potcoava ,( magnet pocoava ).
4. Nu are importanta acum distanta, conteaza doar faptul ca atunci cand placa este plasata sub axa ox apare vectorul forta F3 care actioneaza asupra carutului.
Adica tu crezi ca in spatiul liber, fara linii gravitationale, nuscanteitudorel a scris:Nu eu am format Microuniversul material sau imaterial . Eu caut doar sa-i inteleg tainele.gafiteanu a scris:Si bineinteles niciodata fara aportul lui Tudorel.scanteitudorel a scris: Magnetismul poate exista si fara curent, dar niciodata fara aportul liniilor gravitationale.
poate exista magnetism? Sa nu-mi zici ca liniile gravitationale
sunt pretutindeni nelipsite. Simuleaza in minte un spatiu fara
alte corpuri decat doi magneti mici, adusi de pe Pamant.
Se atrag sau nu?
virgil_48- Foarte activ
Liniile gravitationale sunt pretutindeni in Univers. La celelalte intrebari un NU hotarat.virgil_48 a scris:Adica tu crezi ca in spatiul liber, fara linii gravitationale, nu poate exista magnetism? Sa nu-mi zici ca liniile gravitationale sunt pretutindeni nelipsite. Simuleaza in minte un spatiu fara alte corpuri decat doi magneti mici, adusi de pe Pamant.
Se atrag sau nu?
Continua de aici nea Tudorele. Acesta era topicul unde doreaiscanteitudorel a scris:Liniile gravitationale sunt pretutindeni in Univers. La celelalte intrebari un NU hotarat.virgil_48 a scris:Adica tu crezi ca in spatiul liber, fara linii gravitationale, nu poate exista magnetism? Sa nu-mi zici ca liniile gravitationale sunt pretutindeni nelipsite. Simuleaza in minte un spatiu fara alte corpuri decat doi magneti mici, adusi de pe Pamant.
Se atrag sau nu?
sa scrii ? Trebuie sa fii conectat !
virgil_48- Foarte activ
Multumesc virgil _ 48 . Sunt si am fost conectat . Bine ca s-a rezolvat .virgil_48 a scris:Continua de aici nea Tudorele. Acesta era topicul unde doreaiscanteitudorel a scris:Liniile gravitationale sunt pretutindeni in Univers. La celelalte intrebari un NU hotarat.virgil_48 a scris:Adica tu crezi ca in spatiul liber, fara linii gravitationale, nu poate exista magnetism? Sa nu-mi zici ca liniile gravitationale sunt pretutindeni nelipsite. Simuleaza in minte un spatiu fara alte corpuri decat doi magneti mici, adusi de pe Pamant.
Se atrag sau nu?
sa scrii ? Trebuie sa fii conectat !
Deci :
Eugen , the misuser .
in magnetism se manifesta urmatoarele fenomene :
1 - Atractia dintre doi magneti,
2- atractia dintre un magnet permanent si un material feromagnetic .
3- forta de respingere ,
4- starea neutra unde intre doi magneti nu se manifesta atractie sau respingere pe directia dplasarii.
Apare un cuplu de rotatie . Mai multe detalii in lucrarea fizica atomului pag7 fig.7.
5- forta de retinere care se manifesta la desprinderea liniilor magnetice fata de un material feromagnetic , sau fata de magnetul pereche.
Date fiiind cele de mai sus .nu putem realiza intr-un sistem mecanic un dezechilibru energetic , deoarece energia generata intr-un anumit timp trebuie cedata pe alt timp , iar rezultatul total va fi zero. LCE valabil .
Si atunci am gandit o solutie absurda , anume : Sa folosesc un material feromagnetic la atractie si alt material cu alta proprietate fizica , ( adica , diamagnetic sau paramagnetic la T retinere , iar bilantul energetic total va fi pozitiv.
Parca si vad reactia lui The misuser identica cu aceea exprimata intr-un experiment cu liniile magnetice variabile in spatiu care atrag un esantion feromagnetic pana in zona de intensitate maxima.
,, Dar ce faci ? ,, Modifici masa materialului feromagnetic ?
"Aici NU.
Modific doar proprietatile fizice ale materialului , fara a consuma energie , electrica , termica, mecanica s.a.m.d.
,, Ham, cum ?????"
Simplu.
. Atat de simplu ca nu-ti poti imagina, nici tu si nici nici cei mai mari fizicieni de talie mondiala.
Nota ,
Inca nu am luat-o rara . Stiu ce va scriu .[/b]
Prezinta te rog o schita minimala sau fa o trimitere la o versiune din urma.
Nu inteleg la care versiune de sistem aplici solutia din postarea ta de mai sus.
Nu inteleg la care versiune de sistem aplici solutia din postarea ta de mai sus.
eugen- Moderator
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
Eugen , cand am deschis subiectul cu acest nume la prima pagina exista un desen animat realizat de curiosu , dupa care au urmat explicatiile mele pentru fiecare timp al masinii si principiu de functionare, dupa , ce am lucrat impreuna cu the misuser s.am.d. .eugen a scris:Prezinta te rog o schita minimala sau fa o trimitere la o versiune din urma.
Cand am redeschis subiectul existau acestea , dar nu puteam scrie nimic iar virgil _48 m-a trimis aici unde iti scriu acum .
Am gasit aici[/size] :Ati postat in acest subiect #0000FF]t]Invenţia Transformatorul Energetic functioneaza ?
Copiaza titlul si cauta de la pag. 1 .
E greu de interpretat de pe tusa, din afara campului de joc al ideilor tale...
Inteleg ca faza de " retinere " din segventele 1-4 ale motorului animat de pe topicul indicat , se realizeaza cu interactiune magnet- material feromagnetic, la timpul 3.
Inlocuind materialul fero cu unul dia/ para cum mai poti realiza timpul 3?
S-au introduci un timp in plus si devine motor in 5 timpi ?...
Inteleg ca faza de " retinere " din segventele 1-4 ale motorului animat de pe topicul indicat , se realizeaza cu interactiune magnet- material feromagnetic, la timpul 3.
eugen- Moderator
Abel Cavaşi apreciază acest mesaj
Intradevar este foarte greu de imaginat cum fac eu ca acest motor mgnetic sa functioneze acum , cand si eu si the misuser prin simulatorul folosit , am ajuns la concluzia , ca suma lucrurilor mecanice existente pe cei 4 timpi este zero.eugen a scris:E greu de interpretat de pe tusa, din afara campului de joc al ideilor tale...
Din acest motiv am inchis subiectul si am scris la final . Rezolvat.
Se zice ca 99,99 la % din munca de creatie reprezinta multa munca fizica si transpiratie, iar restulde pana la % la %, inspiratie , sau idee cum vrei sa-i spui .
Daca aceasta idee nu vine niciodata in mintea celor care abordeaza astfel de probleme , pot trece secole si chiar milenii si problema nu va fi rezolvata , cu toate ca solutia este extrem de simpla.
OBS. Timpii masinii raman aceiasi.
Pacat ca nu pot sa-ti dezvalui acum, din motive obiective, secretul inventiei
Ultima editare efectuata de catre scanteitudorel in Sam 30 Ian 2021, 21:16, editata de 1 ori
Era o scriere a lui Blaga:
" Eu nu strivesc corola de minuni a lumii
Si nu ucid cu mintea tainele ce le-ntalnesc in calea mea"...
E foarte ok sa-ti secretizezi solutia.
Misterul, in general, ar trebui sa ne stimuleze gandirea , cercetarea...
eugen- Moderator
scanteitudorel apreciază acest mesaj
In copilarie, la varsta de 5-6 anisori o tiganca cu multe si colorate fuste , mi-a ghicit in palma , doar pentru ca am fost bun si i-am oferit un colt de paine alba si o rosie.eugen a scris:Era o scriere a lui Blaga:
Tin minte si acum ce mi-a spus printr-e altele .
citez din memorie ,, Sa nu-ti spui secretul , ca iti vinzi norocul "
Daca scrii despre o inventie, inseamna ca ai realizat practic unscanteitudorel a scris:. . . . .
Intradevar este foarte greu de imaginat cum fac eu ca acest motor mgnetic sa functioneze acum , cand si eu si the misuser prin simulatorul folosit , am ajuns la concluzia , ca suma lucrurilor mecanice existente pe cei 4 timpi este zero.
Se zice ca 99,99 la % din munca de creatie reprezinta multa munca fizica si transpiratie, iar restulde pana la % la %, inspiratie , sau idee cum vrei sa-i spui .
Daca aceasta idee nu vine niciodata in mintea celor care abordeaza astfel de probleme , pot trece secole si chiar milenii si problema nu va fi rezolvata , cu toate ca solutia este extrem de simpla.
motor magnetic. Nu conteaza cum este construit si in cati timpi.
Le-am vazut si noi pe cele din YouTube, in diverse variante.
Unele foarte elaborate si prezentate festiv in public.
Intrebarea este daca motorul tau functioneaza si cat timp.
Nu câți timpi !
Eventual daca poate antrena ceva.
Parerea mea ca aceste motoare epuizeaza capacitatea magnetilor
si se opresc, o cunosti. Dar poate nu am inteles raspunsul tau.
Tot mai sper ca epoca covid sa aduca si ceva bun.
virgil_48- Foarte activ
]b]Din toate tampeniile pe care le-am auzit despre Covid , am retinut si ceva spus de Ignatenco ., cu care sunt de acord .virgil_48 a scris:Daca scrii despre o inventie, inseamna ca ai realizat practic unscanteitudorel a scris:. . . . .
Intradevar este foarte greu de imaginat cum fac eu ca acest motor mgnetic sa functioneze acum , cand si eu si the misuser prin simulatorul folosit , am ajuns la concluzia , ca suma lucrurilor mecanice existente pe cei 4 timpi este zero.
Se zice ca 99,99 la % din munca de creatie reprezinta multa munca fizica si transpiratie, iar restul de pana la % la %, inspiratie , sau idee cum vrei sa-i spui .
motor magnetic. Nu conteaza cum este construit si in cati timpi.
Le-am vazut si noi pe cele din YouTube, in diverse variante.
Unele foarte elaborate si prezentate festiv in public.
Intrebarea este daca motorul tau functioneaza si cat timp.
Nu câți timpi !
Eventual daca poate antrena ceva. Este suficient sa se antreneze pe el insusi intr-o miscare perpetua pe timp nedeterminat . Daca produce si energie , cu atat mai bine
Virgil _48 , Aici nu discutam despre putere, ci despre principiul fizic de functionare si despre L.C.E. Demonstratia in sine conteaza , iar folosirea lui , in timp sa nu duca la demagnetizarea magnetilor permanenti , asa cum bine ai sesizat in cazul exemplului dat mai jos de pe Youtube, din cauza campurilor coercitive mari . Hc
si se opresc, o cunosti. Foarte corecta daca inventatorul nu are in vedere intensitatea campului mag. Hc. Dar poate nu am inteles raspunsul tau. Care raspuns ?? Scris pentru eugen ?
Tot mai sper ca epoca covid sa aduca si ceva bun.
,, Covidul nu ucide . Renaste fiinta umana" si mai adaug ceva : mai mult decat un imn national si deschide noi orizonturi in toate domeniile.[/b]
Tot nu am reusit sa inteleg daca ai realizat practic acel motor carescanteitudorel a scris:
Virgil _48 , Aici nu discutam despre putere, ci despre principiul fizic de functionare si despre L.C.E. Demonstratia in sine conteaza , iar folosirea lui , in timp sa nu duca la demagnetizarea magnetilor permanenti , asa cum bine ai sesizat in cazul exemplului dat mai jos de pe Youtube, din cauza campurilor coercitive mari . Hc
si se opresc, o cunosti. Foarte corecta daca inventatorul nu are in vedere intensitatea campului mag. Hc. Dar poate nu am inteles raspunsul tau. Care raspuns ?? Scris pentru eugen ?
sa functioneze, in conditiile mentionate de tine.
Macar in gol(fara sarcina). Frecarile interne ar constitui o sarcina
minima si ai putea considera ca ai facut primul pas catre obiectivul
urmarit. Conditia este sa nu se opreasca dupa un timp.
Ai putea sa numeri o data pe zi(sau saptamana/luna) cate ture face
intr-un minut. Ca sa-ti dai seama daca oboseste.
virgil_48- Foarte activ
Stop, ca am obosit eu .virgil_48 a scris:Tot nu am reusit sa inteleg daca ai realizat practic acel motor carescanteitudorel a scris:
sa functioneze, in conditiile mentionate de tine. Crezi ca am nevoie de vizitatori nepoftiti[ ?/b]
Macar in gol(fara sarcina). Frecarile interne ar constitui o sarcina minima si ai putea considera ca ai facut primul pas catre obiectivul
urmarit. Corect si vezi ce scrie mai jos.
Din cauza fortei de retinere la desprinderea liniilor , se consuma 33 la % din energia generata la atractie , daca nu stii cum poate fi ea redusa drastic . In rest nici o problema cu frecarile mecanice . Frecare prin roluire unde miu este foarte mic.
Dupa 100 sau 200 de ani se va opri motorul . Producatorul magnetilor stie dupa cat timp se vor demagnetiza in condiitiile mentionate de el . Si tot el iti specifica care este intensitatea maxima admisa a campului coercitiv ( H c.
Ai putea sa numeri o data pe zi(sau saptamana/luna) cate ture face
intr-un minut. Ca sa-ti dai seama daca oboseste.
Dupa un timp mai mare se masoara cu un Teslametru Inductia B a magnetilor si faci comparatie cu ceea ce ai masurat la inceputul functionarii. Clar ?
Vigil-48 , am studiat aproape tot ce exista pe internet de la mot. Perendev, Mot inventat de de un turc , ( Yldiz )si prezentat in Germania si de curand am primit pe un stic un motor care se comercializeaza cu sume mari in Euro . La toate acestea le explic principiul de functionare si hiba pe care o are fiecare Chiar si pe forum am deschis subicte de felul acesta , dar nu au trezit un vadit interes din partea voastra si am renuntat.
Oferta EMAG de motoare magnetice este o gluma. Ei nu intelegscanteitudorel a scris:. . . . .
Vigil-48 , am studiat aproape tot ce exista pe internet de la mot. Perendev, Mot inventat de de un turc , ( Yldiz )si prezentat in Germania si de curand am primit pe un stic un motor care se comercializeaza cu sume mari in Euro . La toate acestea le explic principiul de functionare si hiba pe care o are fiecare Chiar si pe forum am deschis subicte de felul acesta , dar nu au trezit un vadit interes din partea voastra si am renuntat.
ce inseamna in limbajul nostru motor magnetic.
Dece crezi ca ai primit oferta pe stik ? Nu exista si pe internet ?
Eram curios ce pretinde furnizorul ca vinde. Un motor utilizabil
sau o jucarie? Nu te gandi ca intentionez sa cumpar asa ceva.
Parerea mea este ca incercarea de a vinde un astfel de motor ca
motor utilizabil este o escrocherie.
virgil_48- Foarte activ
Pagina 10 din 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Subiecte similare
» Motor magnetic in N timpi
» Motor Magnetic in N-spe mii de timpi construit in Argentina
» MOTOR MGNETIC IN 5 TIMPI
» Motor Magnetic in N-spe mii de timpi construit in Argentina