Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Meteorr Astazi la 21:34
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la virgil în Carti sau documente de care avem nevoie
( 1 )
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 1 )
» Mesaj de la eugen în Ce fel de popor suntem
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
Dacu2 | ||||
eugen | ||||
Forever_Man | ||||
Meteorr | ||||
Abel Cavaşi |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
Meteorr | ||||
ilasus | ||||
CAdi | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 45 utilizatori conectați: 1 Înregistrați, 0 Invizibil și 44 Vizitatori :: 1 Motor de căutareForever_Man
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Există antigravitaţie?
+3
sadang
WoodyCAD
CAdi
7 participanți
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Există antigravitaţie?
Rezumarea primului mesaj :
WoodyCAD exista antigravitatie? Daca da, cum o explica teorema ta?
WoodyCAD exista antigravitatie? Daca da, cum o explica teorema ta?
CAdi- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 12397
Puncte : 59038
Data de inscriere : 16/02/2011
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
Re: Există antigravitaţie?
CAdi uite niste brevete interesante despre antigravitatie si sisteme de propulsie antigravitationale... mai gasesti si altele daca cauti.
https://2img.net/r/ihimizer/i/ca26386671.jpg/
http://img40.imageshack.us/i/gb2399601a.pdf/
http://img148.imageshack.us/i/us6960975.pdf/
http://img101.imageshack.us/i/ep1770717a1.pdf/
http://img132.imageshack.us/i/gb2337304a.pdf/
https://2img.net/r/ihimizer/i/ca26386671.jpg/
http://img40.imageshack.us/i/gb2399601a.pdf/
http://img148.imageshack.us/i/us6960975.pdf/
http://img101.imageshack.us/i/ep1770717a1.pdf/
http://img132.imageshack.us/i/gb2337304a.pdf/
sadang- Ne-a părăsit
- Numarul mesajelor : 1774
Data de inscriere : 31/05/2010
Multumesc.
Dar ai grija cu aceste linkuri.In fine sunt luate de pe Internet !
Am vazut ca sunt si patente Americane si Canadiene !
Dar ai grija cu aceste linkuri.In fine sunt luate de pe Internet !
Am vazut ca sunt si patente Americane si Canadiene !
CAdi- Foarte activ
- Numarul mesajelor : 12397
Aplicatie practica ale Geometrodinamicii Elicoidale, in analiza campului gravitational. Schimbarile directionale ale curgerilor gravitonice produc "efecte misterioase".
Daca un om atrage o carte cu o palma, o planeta, undeva pe suprafata ei, produce "dereglari gravitonice".
Structura geometrica a scoartei terestre, la adancimi mari, induce un efect LOCAL (legat de loc, PALMA UMANA sau HOIA-BACIU) al curgerilor gravitationale!
Anomalia de la suprafata pielii(sau scoartei terestre), este o consecinta NORMALA a unei geometrii structurale (localizabila)!
https://www.youtube.com/watch?v=DLEEg6YLwYA&feature=player_embedded#at=74
Daca un om atrage o carte cu o palma, o planeta, undeva pe suprafata ei, produce "dereglari gravitonice".
Structura geometrica a scoartei terestre, la adancimi mari, induce un efect LOCAL (legat de loc, PALMA UMANA sau HOIA-BACIU) al curgerilor gravitationale!
Anomalia de la suprafata pielii(sau scoartei terestre), este o consecinta NORMALA a unei geometrii structurale (localizabila)!
https://www.youtube.com/watch?v=DLEEg6YLwYA&feature=player_embedded#at=74
WoodyCAD- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2617
Puncte : 23108
Data de inscriere : 31/08/2010
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
De ce sa am grija CAdi? Nu inteleg ce vrei sa zici! Informatia exista, trebuie doar cautata si accesata.
Cand cauti cu adevarat ceva nu mai exista nimic sa te opreasca. Cad toate blocajele mentale, educationale, institutionale, religioase sau de care or mai fi, si cu ele si toate fricile de te miri ce sau cine.
Asa ca... cu curaj inainte!
Cand cauti cu adevarat ceva nu mai exista nimic sa te opreasca. Cad toate blocajele mentale, educationale, institutionale, religioase sau de care or mai fi, si cu ele si toate fricile de te miri ce sau cine.
Asa ca... cu curaj inainte!
sadang- Ne-a părăsit
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 1774
Puncte : 24679
Aiurea!Este suficient sa interpui o foita de hartie pe palma omului ca sa dispara efectul ceea ce demonstreaza ca e vorba de o adeziune chimica.Cat despre planeta sunt anomali generate de densitati variabile.WoodyCAD a scris:Daca un om atrage o carte cu o palma, o planeta, undeva pe suprafata ei, produce "dereglari gravitonice".
cris- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Cristian
Numarul mesajelor : 1087
Puncte : 19994
Data de inscriere : 31/01/2010
Obiective curente : Astrofizica
WoodyCAD
Am inteles ce vrei sa spui!
Insa exact cum am dedus in raspunsul meu adresat Tie de la ,,viteza volumica'' pe care nu stiu daca l-ai vazut... fortele sunt tari sau slabe, nu stiu daca pe planeta se percep,,dereglari gravitonice'' ... doar eventual in cimpul gravitational (energetic) al planetei.
Am inteles ce vrei sa spui!
Insa exact cum am dedus in raspunsul meu adresat Tie de la ,,viteza volumica'' pe care nu stiu daca l-ai vazut... fortele sunt tari sau slabe, nu stiu daca pe planeta se percep,,dereglari gravitonice'' ... doar eventual in cimpul gravitational (energetic) al planetei.
CAdi- Foarte activ
Cris...nu cunosc aceasta "explicatie" a oamenilor "superglue". Daca ai aceasta informatie pune-o aici....
Pana una alta....iata un "veritabil superglue"
http://www.worldrecordsacademy.org/human/most_powerful_human_magnet_world_record_set_by_Aurel_Raileanu_70860.htm
Pana una alta....iata un "veritabil superglue"
http://www.worldrecordsacademy.org/human/most_powerful_human_magnet_world_record_set_by_Aurel_Raileanu_70860.htm
WoodyCAD- Foarte activ
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
Exemplul dat de tine e cel mai graitor.Dece crezi ca omul a scos camasa?Esti constient ca un camp gravitational nu era incomodat de o amarata de camasa.
cris- Foarte activ
Aici nu este vorba de camp gravitational. Nu cred ca este vorba nici de camp magnetic, sau de camp electric. Cred ca este o forta de atractie la nivel celular. Se stie ca legaturile dintre celulele unui organ, sunt datorate unor forte de adeziune. Intre membranele celulare , exista un lichid interstitial, care asigura legaturile si schimburile dintre celule. Fortele de atractie dintre celule sunt foarte puternice, incat daca vrei sa separi doua celule, nu faci decat sa le distrugi. Cand in apropierea acestor celule se interpune o suprafata perfect neteda, se manifesta o forta de atractie, care face posibila mentinerea unor corpuri pe suprafata pielii. Din experienta proprie pot sa spun ca aceasta forta este influientata de puterea de concentrare a subiectului.
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12459
Puncte : 56976
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
Poate Concentratia sa anuleze Gravitatia?
CAdi- Foarte activ
Daca o "celula" se numeste TERRA....la ce distanta de TERRA gravitatia devine "insesizabila!".....DE CATE ORI DIAMETRUL "celulei"!
In acest rationament, in imediata vecinatate a tesutului, are loc o "atractie preferentiala"..... mai mare!
La polii geomagnetici densitatea de circuite magnetonice este ridicata....Identic sa intampla si cu ....ORICE CURGERE GRAVITATIONALA!
(Geometrodinamica Elicoidala,teoria unificarii)
Cu alte cuvinte; explicatia de mai sus se "potriveste" oriunde gasim acest tip de interactiune ....prin "gatuirea" curgerilor!
Mai clar, avem 100.000 de tuburi de 10mm diametru, presarate pe toata "planeta".Prin aceste tuburi aerul este circulat cu viteze "foarte mari"...in pompe de vid. Efectul acestora este NUL asupra propriei persoane....insa nu si daca toate cele 100.000 le strang intr-un manunchi si...incerc sa ma apropii
Aceasta adunare a "curgerilor" gravitonice...produc un efect local!
In acest rationament, in imediata vecinatate a tesutului, are loc o "atractie preferentiala"..... mai mare!
La polii geomagnetici densitatea de circuite magnetonice este ridicata....Identic sa intampla si cu ....ORICE CURGERE GRAVITATIONALA!
(Geometrodinamica Elicoidala,teoria unificarii)
Cu alte cuvinte; explicatia de mai sus se "potriveste" oriunde gasim acest tip de interactiune ....prin "gatuirea" curgerilor!
Mai clar, avem 100.000 de tuburi de 10mm diametru, presarate pe toata "planeta".Prin aceste tuburi aerul este circulat cu viteze "foarte mari"...in pompe de vid. Efectul acestora este NUL asupra propriei persoane....insa nu si daca toate cele 100.000 le strang intr-un manunchi si...incerc sa ma apropii
Aceasta adunare a "curgerilor" gravitonice...produc un efect local!
WoodyCAD- Foarte activ
Deci raspunsul tau este DA WoodyCAD?
Poate Omul (direct)sa invinga Gravitatia?
;care desi este ,,slaba"- eu pot sa ridic orice obiect de masa mica - se dovedeste asa de ..,,tare'' in ceea ce priveste alinierea planetelor si a ...galaxiilor?
Poate Omul (direct)sa invinga Gravitatia?
;care desi este ,,slaba"- eu pot sa ridic orice obiect de masa mica - se dovedeste asa de ..,,tare'' in ceea ce priveste alinierea planetelor si a ...galaxiilor?
CAdi- Foarte activ
Daca doresti un raspuns SEC.....DA, insa nu are legatura cu ce iti imaginezi TU!
A INVINGE GRAVITATIA....inseamna a DEVIA curgerile gravitonice....pe alte TRASEE!.....A CONTROLA CURGERILE!A controla TRASEELE CURGERILOR ELECTRICE... a fost un mare pas inainte in tehnologie....a celor magnetice....de asemenea....iar in cazul celor "gravitonice"...SALTUL ESTE URIAS....ESTE INCREDIBIL!
http://www.thefundamentaluniverse.ro/tehnologie.html
....si..
ESTE ATAT DE MARE INCAT....NUMAI DACA ESTI PREGATIT....IL POTI FACE....INDIVIDUAL!
A INVINGE GRAVITATIA....inseamna a DEVIA curgerile gravitonice....pe alte TRASEE!.....A CONTROLA CURGERILE!A controla TRASEELE CURGERILOR ELECTRICE... a fost un mare pas inainte in tehnologie....a celor magnetice....de asemenea....iar in cazul celor "gravitonice"...SALTUL ESTE URIAS....ESTE INCREDIBIL!
....si..
ESTE ATAT DE MARE INCAT....NUMAI DACA ESTI PREGATIT....IL POTI FACE....INDIVIDUAL!
WoodyCAD- Foarte activ
Gravitatia este o pseudoforta.Nu exista particule purtatoare de gravitatie.Este efectul deformarii spatiutimpului.Din acest motiv nu se poate devia sau ecrana.
ERRARE HUMANUM EST SED PERSEVERARE DIABOLICUM
ERRARE HUMANUM EST SED PERSEVERARE DIABOLICUM
cris- Foarte activ
Ce explicatie dai faptului ca sunt zone chiar si la noi in tara, unde se manifesta anumite anomalii gravitationale. De exemplu pe nu stiu care sosea masinile merg la deal fara motor, ca si cand ar cobora o vale. De altfel in prezent sunt harti gravitationale cu ajutorul carora se orienteaza submarinele militare.Gravitatia este o pseudoforta.Nu exista particule purtatoare de gravitatie.Este efectul deformarii spatiutimpului.Din acest motiv nu se poate devia sau ecrana.
virgil- Moderator
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
Din cate stiu nicaieri nu sunt anomali gravitationale inexplicabile.Acea sosea se afla pe un platou inclinat care folosit ca reper iti da senzatia asta.Despre submarine stiam ca se folosesc de niste anomali magnetice iar legat de asta am vazut multe articole in care ziaristii confunda anomaliile magnetice cu cele gravitationale.
cris- Foarte activ
Campul gravitational este influientat de existenta zacamintelor din sol, daca te afli langa un munte, acesta influienteaza campul local, acelasi lucru trebuie sa se intample la ecuator comparativ cu polii, in sensul ca la ecuator raza pamantului este mai mare, deci si acceleratia gravitationala ar trebui sa fie mai mare decat la poli, si totusi nu este asa. campul Pamantului se comporta de parca ar exista un miez sferic generator de camp, peste care se afla o manta ovoidala, prin care se transmite campul, ceia ce face sa avem acceleratie grav. mai mare la poli decat la ecuator.
virgil- Moderator
"In jurul spatiului" finit,trebuie sa fie un vid absolut,care ar putea avea proprietati antigravitationale.(ipoteza)
Imaginati-va o camera depresurizata la maxim.In momentul in care apare un orificiu,aerul din exterior este absorbit in camera.
Oare nu s-ar putea intampla la fel si cu spatiul?
Imaginati-va o camera depresurizata la maxim.In momentul in care apare un orificiu,aerul din exterior este absorbit in camera.
Oare nu s-ar putea intampla la fel si cu spatiul?
curiosul- Banat temporar pentru comportamentul nepotrivit
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 6790
Puncte : 41551
Data de inscriere : 22/03/2011
Vid cu proprietati antigravitationale ?
O problema interesanta!
Ar putea fi ...ar putea nu fi....Atmosfera pamantului este tinuta de magnetosfera lui si de asemenea si atmosfera celorlate planete din univers.
O problema interesanta!
Ar putea fi ...ar putea nu fi....Atmosfera pamantului este tinuta de magnetosfera lui si de asemenea si atmosfera celorlate planete din univers.
CAdi- Foarte activ
Gravitatia este o circulatie de particule fundamentale...iar intr-un vid absolut ea se concateneaza cu ...ea insasi.
(detalii in "Fundamentul Universului", pagina 143)
"Antigravitatia" este o iluzie a mintii umane ce deriva chiar din neintelegerea GRAVITATIEI in sine.
...iti scrie "unul" ce deja experimenteaza astfel de "lucruri"...
(detalii in "Fundamentul Universului", pagina 143)
"Antigravitatia" este o iluzie a mintii umane ce deriva chiar din neintelegerea GRAVITATIEI in sine.
...iti scrie "unul" ce deja experimenteaza astfel de "lucruri"...
WoodyCAD- Foarte activ
Electronul este o particula fundamentala, poate cea mai cunoscuta. Daca electronii ar provoca gravitatia, acest lucru ar fi fost descoperit de mult. Poate nu este vorba de electroni, sa presupunem ca este vorba de neutrinio, o alta particula fundamentala care are proprietatea ca traverseaza orice corp ceresc, fara sa intampine nici o dificultate, deci fara sa interactioneze cu materia decat foarte, foarte slab. In aceste conditii nici neutriniul nu poate provoca gravitatia.
Poate quarcii sunt raspunzatori de aceasta, dar legaturile dintre ei sunt dintre cele mai puternice, asa ca, totdeauna se gasesc grupati sub forma de neutroni sau protoni. In aceste conditii fluxurile de particule grele ar fi fost descoperite pana acum.
Poate se fac vinovati bosonii Higgs, care nici nu au fost descoperiti inca, asa ca afirmatia facuta de tine este lipsita de temei.
Poate quarcii sunt raspunzatori de aceasta, dar legaturile dintre ei sunt dintre cele mai puternice, asa ca, totdeauna se gasesc grupati sub forma de neutroni sau protoni. In aceste conditii fluxurile de particule grele ar fi fost descoperite pana acum.
Poate se fac vinovati bosonii Higgs, care nici nu au fost descoperiti inca, asa ca afirmatia facuta de tine este lipsita de temei.
virgil- Moderator
Nu si daca "afirmatia" sta pe birou!....
Poti verifica TOATE afirmatiile din teorie....TOATE SUNT REALE!
Cu cat poti proba mai multe... cu atat ai aprofundat teoria!
Eu, la scoli, eram pus in tema cu...TEORIA....iar cand incepeam sa o inteleg....aprofundam PRACTIC!
....
Insa, multi isi imagineaza ca "experimentul" este imposibil, folosind stiinta ACTUALA!
EU NU AM INCERCAT SA REZOLV PROBLEME DE FIZICA ....CU MANUALUL DE "ISTORIE MEDIEVALA"!
...
GRAVITATIA.....NU ESTE IN CARTILE DE FIZICA.....pentru ca pur si simplu NU ARE LEGATURA, este pur si simplu "ALTA CARTE"!
...SA NU TE ASTEPTI SA REZOLVI PROBLEMA GRAVITATIEI!...fara stapanirea "Geometrodinamicii Elicoidale"
ASADAR:
Afirmatia mea este ....VERIFICABILA!...o poti testa chiar TU....!...daca vei avea "suficienta putere"!
Fii atent la detalii, spun multe!
Poti verifica TOATE afirmatiile din teorie....TOATE SUNT REALE!
Cu cat poti proba mai multe... cu atat ai aprofundat teoria!
Eu, la scoli, eram pus in tema cu...TEORIA....iar cand incepeam sa o inteleg....aprofundam PRACTIC!
....
Insa, multi isi imagineaza ca "experimentul" este imposibil, folosind stiinta ACTUALA!
EU NU AM INCERCAT SA REZOLV PROBLEME DE FIZICA ....CU MANUALUL DE "ISTORIE MEDIEVALA"!
...
GRAVITATIA.....NU ESTE IN CARTILE DE FIZICA.....pentru ca pur si simplu NU ARE LEGATURA, este pur si simplu "ALTA CARTE"!
...SA NU TE ASTEPTI SA REZOLVI PROBLEMA GRAVITATIEI!...fara stapanirea "Geometrodinamicii Elicoidale"
ASADAR:
Afirmatia mea este ....VERIFICABILA!...o poti testa chiar TU....!...daca vei avea "suficienta putere"!
Fii atent la detalii, spun multe!
WoodyCAD- Foarte activ
Woody CAD ,
Nu am inteles ! Ce vrei sa spui, ca ai rezolvat problema antigravitatiei?
Ai vreo experienta in acest sens ....fara magneti si alte chestii..?
Nu am inteles ! Ce vrei sa spui, ca ai rezolvat problema antigravitatiei?
Ai vreo experienta in acest sens ....fara magneti si alte chestii..?
CAdi- Foarte activ
Cred ca ai dreptate, de aceia n-ai descoperit nimic, faci doar reclama la lucrarea ta.EU NU AM INCERCAT SA REZOLV PROBLEME DE FIZICA ....CU MANUALUL DE "ISTORIE MEDIEVALA"!
virgil- Moderator
Nu doresc a convinge pe nimeni, eu DOAR te informez, pentru ca TU trebuie sa aflii!
.............
Am un experiment in acest sens, cu electromagneti....si "chestii neconventionale". Acest lucru este aratat si in teorie!
Virgil, "eu am suficienta putere pentru a schimba istoria, TU esti pregatit"....sa intelegi?
Acesta INTELEGERE....este un efort personal!
.............
Am un experiment in acest sens, cu electromagneti....si "chestii neconventionale". Acest lucru este aratat si in teorie!
Virgil, "eu am suficienta putere pentru a schimba istoria, TU esti pregatit"....sa intelegi?
Acesta INTELEGERE....este un efort personal!
WoodyCAD- Foarte activ
Te comporti de parca ai fi un apostol religios. Tu spui si vrei sa fii crezut pe cuvant de onoare.Daca ai descoperit ceva si vrei sa arati acest lucru, in fizica trebuie sa demonstrezi cu formule. Daca nu stapanesti reprezentarea matematica, si totusi ai obtinut niste rezultate experimentale, trebuie sa descrii experimentul cu efectele lui, astfel incat oricine doreste sa-l poata verifica. Tu nu faci decat sa arunci niste idei prin care arati cat esti tu de superior, fara sa ai in spate nimic real.
Tu nu esti in stare sa schimbi istoria, si nici macar modul laudaros de a face reclama cartii tale. Probabil vrei sa-ti vinzi cartea ca sa-ti recuperezi banii cheltuiti pe magneti. Nu este nimic rau in aceasta, asa ca iti urez succes.
Tu nu esti in stare sa schimbi istoria, si nici macar modul laudaros de a face reclama cartii tale. Probabil vrei sa-ti vinzi cartea ca sa-ti recuperezi banii cheltuiti pe magneti. Nu este nimic rau in aceasta, asa ca iti urez succes.
virgil- Moderator
Grea viata ai woodycad! Si cat de simplu e sa fii superficial, sa pari frustrat, inteligent, intelectual... Nu-i asa virgil? E mult mai simplu sa astepti sa-ti arate altul solutii decat sa cauti tu singur explicatii! Mama ei de scoala si de pedagogie, care ne-o invatat sa umblam numai pe carari cunoscute si bine batatorite! Nu cumva sa calcalm pe de alaturi, sa nu ne rupem vre-o unghiuta!
Incearca sa-ti folosesteti energia (E=mc2, pentru ca oricum ne transformam) in scopuri utile, nu in polemici fara nici o finalitate.
Incearca sa-ti folosesteti energia (E=mc2, pentru ca oricum ne transformam) in scopuri utile, nu in polemici fara nici o finalitate.
sadang- Ne-a părăsit
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 1774
Puncte : 24679
Deloc...sadang, oamenii superficiali sunt prea slabi pentru a cheltui "energie" ..sa le "explici"!
Iti multumesc ca o faci tu in locul meu, la fel de bine, insa eu nu pot invata canii ...limba engleza!
....si nici tu!
Iti multumesc ca o faci tu in locul meu, la fel de bine, insa eu nu pot invata canii ...limba engleza!
....si nici tu!
WoodyCAD- Foarte activ
Virgil nu mai incerca sa porti discutii logice ca aici ideile sunt fixe si elicoidale.
cris- Foarte activ
Incercarea de a face legatura intre gravitatie si celelalte forte cunoscute a dus de fiecare data la esec si asta pentru simplul motiv ca este o pseudoforta iar sa afirmi ca sunt curgeri de particule care stau la baza ei este complet eronat.
cris- Foarte activ
OK, Cris.
virgil- Moderator
Ideile sunt "fixe" pentru ca argumentele sunt REALE, sunt atat de reale incat depaseste momentan chiar si ...imaginatia umana!
Cris, "pseudoforta" de care vorbesti TU si altii....NU EXISTA!....este NUMAI IMAGINATIA TA SI A MULTORA!
DESENEAZ-O si vei vedea ca nu o poti face, este o abstractizare ce-ti duce "imaginatia" in ....BALARII!
Practic eu vorbesc(experimentez chiar) lucruri....palpabile!
EU LUCREZ NUMAI CU REALITATI CONCRETE!
EU NU NUMAI CA AFIRM....
EU DEJA EXPERIMENTEZ ACESTE LUCRURI...
Este dreptul tau sa aflii despre acest lucru insa NU este obligatia mea sa te determin sa intelegi!
FIECARE, INDIVIDUAL, VA INTELEGE...acest tip de cunoastere avand o putere INIMAGINABILA....NU ESTE ACCESIBILA ORICUI!
Cei ce vor sa INTELEAGA...sa se documenteze, ignoranta, superficialitatea si "mimetismul stiintific" nu au ce cauta in intelegerea "Fundamentului Universului"!
....
"Fundamentul Universului"....o lucrare de pionierat, iti "spune" despre...regulile de baza, fundamentale!
TOATE CELELALTE deriva de aici...inclusiv SOLENOIDUL cu axa NS perpendiculara pe axa solenoidului!
FIECARE poate face solenoidul ....dupa ce stapaneste teoria fundamentala....
NU ESTE OBLIGATIA MEA SA VA DESCHID MINTEA!
Cris, "pseudoforta" de care vorbesti TU si altii....NU EXISTA!....este NUMAI IMAGINATIA TA SI A MULTORA!
DESENEAZ-O si vei vedea ca nu o poti face, este o abstractizare ce-ti duce "imaginatia" in ....BALARII!
Practic eu vorbesc(experimentez chiar) lucruri....palpabile!
EU LUCREZ NUMAI CU REALITATI CONCRETE!
EU NU NUMAI CA AFIRM....
EU DEJA EXPERIMENTEZ ACESTE LUCRURI...
Este dreptul tau sa aflii despre acest lucru insa NU este obligatia mea sa te determin sa intelegi!
FIECARE, INDIVIDUAL, VA INTELEGE...acest tip de cunoastere avand o putere INIMAGINABILA....NU ESTE ACCESIBILA ORICUI!
Cei ce vor sa INTELEAGA...sa se documenteze, ignoranta, superficialitatea si "mimetismul stiintific" nu au ce cauta in intelegerea "Fundamentului Universului"!
....
"Fundamentul Universului"....o lucrare de pionierat, iti "spune" despre...regulile de baza, fundamentale!
TOATE CELELALTE deriva de aici...inclusiv SOLENOIDUL cu axa NS perpendiculara pe axa solenoidului!
FIECARE poate face solenoidul ....dupa ce stapaneste teoria fundamentala....
NU ESTE OBLIGATIA MEA SA VA DESCHID MINTEA!
WoodyCAD- Foarte activ
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum