Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Meteorr Astazi la 15:56
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 18:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 19:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 11:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 10:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 17:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 07:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 07:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 16:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 18:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 09:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 13:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 08:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 05:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 17:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 08:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 17:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 10:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 18:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 09:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 18:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 12:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 08:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 20:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 20:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 05:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 09:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 09:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 20:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 18:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la eugen în Global warming is happening?
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12458) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
Dacu2 | ||||
eugen | ||||
Forever_Man | ||||
Abel Cavaşi | ||||
Meteorr |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
virgil | ||||
Forever_Man | ||||
Dacu2 | ||||
CAdi | ||||
eugen | ||||
ilasus | ||||
Abel Cavaşi | ||||
Meteorr |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 48 utilizatori conectați: 1 Înregistrați, 0 Invizibil și 47 Vizitatori Meteorr
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Joi 25 Ian 2024, 23:57
Subiecte similare
Discutii libere despre Tariel Kapanadze
+6
cris
meteor
totedati
sadang
nic
sandokhan
10 participanți
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Discutii libere despre Tariel Kapanadze
Rezumarea primului mesaj :
Provine din subiectul Tariel Kapanadze
Din ce in ce mai multi cercetatori incep sa descopere energia curentilor telurici, folosind diverse combinatii de condensatori si bobine (Tesla)...si pot ajunge sa produca cativa kw fara probleme...ceea ce le lipseste este teoria aether/ether, adica cum se poate ajunge in starea prakriti mult mai usor si sa produca megawati in loc de kilowati...Tariel Kapanadze
Provine din subiectul Tariel Kapanadze
Din ce in ce mai multi cercetatori incep sa descopere energia curentilor telurici, folosind diverse combinatii de condensatori si bobine (Tesla)...si pot ajunge sa produca cativa kw fara probleme...ceea ce le lipseste este teoria aether/ether, adica cum se poate ajunge in starea prakriti mult mai usor si sa produca megawati in loc de kilowati...Tariel Kapanadze
Ultima editare efectuata de catre Razvan in Mier 25 Ian 2012, 09:43, editata de 1 ori (Motiv : Provine din...)
sandokhan- Activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 795
Puncte : 19578
Data de inscriere : 16/11/2008
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
Re: Discutii libere despre Tariel Kapanadze
Blamati pe cei ce nu experimenteaza!Ok.Dar e normal sa experimentezi toate prostiile?In cazul de fata cel care a venit cu subiectul trebuia sa faca primul experimentul si sa vina aici sa spuna uite l-am facut si am obtinut 10w nu 2kw.Eu lucrez cu bobine si condensatori de 30 de ani si nu am vazut nici o rezonanta suspecta.Va recomand sa stati langa un emitator puternic si o sa mearga.
cris- Foarte activ
- Numarul mesajelor : 1087
Data de inscriere : 31/01/2010
Ok gs. Multumesc pentru discutia purtata pana acum. As dori sa continuam sa discutam teoretic pentru aproximativ inca 2-4 saptamani, pana termin cu cateva articole de tradus pe care le mai am inca in lucru, si cu 2 experimente, daca bine retin, pe care trebuie sa le onorez aici pe forum, si apoi sper sa reusesc sa-mi fac timp si pentru a experimenta un mic device kapanadze, si sa putem discuta atunci concret cu masuratori si valori.
Doresc sa completez fraza pe care am folosit-o intr-un post anterior: "Woow. In sfarsit cineva care nu doar teoretizeaza". Cu aceasta fraza nu am dorit sa jignesc pe nimeni ci doar mi-am exprimat admiratia pentru faptul ca exista si oameni care experimenteaza in acest domeniu al free energy. Si aici pe forum sunt oameni care experimenteaza, cum sunt woodycad, eugen, george... cel putin pe acestia ii stiu eu. Inteleg si sunt constient ca teorie fara practica si viceversa sunt non-sensuri, insa sigur exacerbarea uneia dintre ele in detrimentul celeilalte nu poate duce decat la regres si involutie.
Pentru unii colegi de forum mai ofuscati vreau sa specific ca si eu lucrez de peste 20 de ani cu asa ceva, insa aici nu conteaza cantitatea, ci calitatea...if someone see what I mean!
Doresc sa completez fraza pe care am folosit-o intr-un post anterior: "Woow. In sfarsit cineva care nu doar teoretizeaza". Cu aceasta fraza nu am dorit sa jignesc pe nimeni ci doar mi-am exprimat admiratia pentru faptul ca exista si oameni care experimenteaza in acest domeniu al free energy. Si aici pe forum sunt oameni care experimenteaza, cum sunt woodycad, eugen, george... cel putin pe acestia ii stiu eu. Inteleg si sunt constient ca teorie fara practica si viceversa sunt non-sensuri, insa sigur exacerbarea uneia dintre ele in detrimentul celeilalte nu poate duce decat la regres si involutie.
Pentru unii colegi de forum mai ofuscati vreau sa specific ca si eu lucrez de peste 20 de ani cu asa ceva, insa aici nu conteaza cantitatea, ci calitatea...if someone see what I mean!
sadang- Ne-a părăsit
- Numarul mesajelor : 1774
Data de inscriere : 31/05/2010
Sadang,stai la casa?
CAdi- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 12397
Puncte : 59038
Data de inscriere : 16/02/2011
sadang- Ne-a părăsit
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 1774
Puncte : 24679
vizavi de curenții telurici, din ce am citit tesla se referă la curenți subterani normali, electrici, clasici, nu e vorba de nici un fel de energie misterioasă!
folosirea obsesivă a cuvântului de curenți telurici ne duce în eroare, sugerează faptul că ar fi nu știu ce chestie misterioasă! e curent electric nenea! același curent produs și de pilele lui volta, studiat și de faraday șamd! atât doar că e subteran, prin pământ!
e vorba de punerea în rezonanță a întregului pământ ca ansamblu electric bobină-condensator
rezonanța cu un astfel de circuit oscilant deja se face oficial prin near-field communication ... sau prezentat deja astfel de dispozitive în care alimentezi un ecran de tip e-ink cu energia emisă de antena telefonului mobil șamd ... deci nu sunt teorii secrete!
tesla doar a scalat tehnologia la milioane de volți, la frecvențe greu de atins chiar și în zilele noastre și a reușit să transmită energia nu doar near-field ci și far-field ... de ce? pentru că nu lucra cu unde hertziene, din prima clipă sa dus la neamț și ia demonstrat că energia radiată prin unde electromagnetice e puțină și bună doar de transmis informații nu putere și lucru mecanic, energie reală ...
el nu lucra cu valurile mării electrice la nivel informațional ci la nivel mecanic, al masei rezonante puse în mișcare inclusiv atomii! ... pentru el eterul nu era o ficțiune, era real! el punea în vibrație masa pământului nu câmpul electromagnetic!
iar energia vine din faptul că elefantul odată ce se mișcă pe pânza de păianjen e greu de oprit! are inerție nene! inerție, masă, care odată ce vibrează produce și curent electric!
jmecheria e ca la mecanica clasică, odată excitat circuitul oscilant e ușor de ținut pe nivelul superior de vibrație cu consum minim de energie dacă reușești să îl menții în vibrație pe o frecvență fundamentală specifică fiecărei geometrii ... tesla era sigur că a găsit aceste frecvențe fundamentale ale întregului pământ, evident prin experimente repetate ...
a și făcut-o de oaie, a provocat un mic cutremur în zona laboratorului de a trebuit să ia barosul să distrugă rapid dispozitivul că se stafidea totul în jur ca o gelatină ... întâmplător reglând dispozitivul a nimerit frecvența fundamentală a clădirii laboratorului ... cutremur! aaaaiaiaiaiai! zice tot el că a fost singura dată când i-au tremurat genunchii și favoriții, după pocinog a trebuit să se întindă, să sufle un pic și să dea pe gât un cico ... era terminat! s-a dus la culcare ...
folosirea obsesivă a cuvântului de curenți telurici ne duce în eroare, sugerează faptul că ar fi nu știu ce chestie misterioasă! e curent electric nenea! același curent produs și de pilele lui volta, studiat și de faraday șamd! atât doar că e subteran, prin pământ!
e vorba de punerea în rezonanță a întregului pământ ca ansamblu electric bobină-condensator
rezonanța cu un astfel de circuit oscilant deja se face oficial prin near-field communication ... sau prezentat deja astfel de dispozitive în care alimentezi un ecran de tip e-ink cu energia emisă de antena telefonului mobil șamd ... deci nu sunt teorii secrete!
tesla doar a scalat tehnologia la milioane de volți, la frecvențe greu de atins chiar și în zilele noastre și a reușit să transmită energia nu doar near-field ci și far-field ... de ce? pentru că nu lucra cu unde hertziene, din prima clipă sa dus la neamț și ia demonstrat că energia radiată prin unde electromagnetice e puțină și bună doar de transmis informații nu putere și lucru mecanic, energie reală ...
el nu lucra cu valurile mării electrice la nivel informațional ci la nivel mecanic, al masei rezonante puse în mișcare inclusiv atomii! ... pentru el eterul nu era o ficțiune, era real! el punea în vibrație masa pământului nu câmpul electromagnetic!
iar energia vine din faptul că elefantul odată ce se mișcă pe pânza de păianjen e greu de oprit! are inerție nene! inerție, masă, care odată ce vibrează produce și curent electric!
jmecheria e ca la mecanica clasică, odată excitat circuitul oscilant e ușor de ținut pe nivelul superior de vibrație cu consum minim de energie dacă reușești să îl menții în vibrație pe o frecvență fundamentală specifică fiecărei geometrii ... tesla era sigur că a găsit aceste frecvențe fundamentale ale întregului pământ, evident prin experimente repetate ...
a și făcut-o de oaie, a provocat un mic cutremur în zona laboratorului de a trebuit să ia barosul să distrugă rapid dispozitivul că se stafidea totul în jur ca o gelatină ... întâmplător reglând dispozitivul a nimerit frecvența fundamentală a clădirii laboratorului ... cutremur! aaaaiaiaiaiai! zice tot el că a fost singura dată când i-au tremurat genunchii și favoriții, după pocinog a trebuit să se întindă, să sufle un pic și să dea pe gât un cico ... era terminat! s-a dus la culcare ...
cris- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Cristian
Numarul mesajelor : 1087
Puncte : 19994
Obiective curente : Astrofizica
Blamati pe cei ce nu experimenteaza!Ok.Dar e normal sa experimentezi toate prostiile?
Eu nu am blamat pe nimeni domnule Cris...De altfel am si tinut sa subliniez faptul ca inteleg punctul de vedere al celor sceptici.Sigur ca nu este normal sa experimentezi toate prostiile, dar asta nu este deloc echivalent cu a nu experimenta deloc.
Pe mine nu ma surprinde faptul ca dvs. sunteti sceptic...Sunteti profesionist si profesionistii sunt cel mai greu de convins; de fapt, nici nu pot fi convinsi...trebuie sa se convinga singuri...O stiu din experienta. ...Cel mai simplu este sa se plece de la premiza ca nu iese fum in absenta focului.
Asa cum v-am spus sunt si multe, foarte multe prostii...Din experienta mea va pot spune ca 80% din dispozitivele pe care le-am testat ori nu au functionat deloc ori s-a dovedit ca nu prezinta aplicabilitate practica.De fapt, statistic vorbind numai vreo 10-15% din diferitele dispozitive prezentate pe internet sunt functionale, mai putin de jumatate dintre acestea au aplicabilitate practica(deci cam in jur de 5-6%), dar numai in jur de doua trei procente ar putea fi construite cu ceea ce are la dispozitie un amator.Desi cele de mai sus suna foarte descurajant eu va spun ca totusi exista dispozitive functionale care au si aplicabilitate practica si sunt si accesibile din punct de vedere constructiv...Asa cum v-am spus, din punct de vedere statistic, nu chiar tot ceea ce se gaseste pe internet sunt povesti de adormit copiii.Secretul este insa sa stii sa descoperi ceea ce este adevarat in multitudinea de povesti.
gs- Vizitator
In primul rand salutari si multumiri lui GS pentru participare la forumul nostru. De la un practician se poate invata oricand. Cu conditia sa ne asezam cuminti in postura de elevi si sa lasam mandria jos.
La randul meu imi exprim dorinta de a sprijini orice efort constructiv, dupa caz, la momentul potrivit, dupa cum ma pricep.
Privind sursele de informatie din care trebuie sa cernem si sa discernem utilul de restul, cred ca un criteriu este sa folosim descrierea brevetelor de inventii.
Unele sunt mai opace, altele mai transparente. Totusi-ca sa citez pe GS- nu iese fum fara foc.
Brevetele au un grad de credibilitate mai mare decat sursele Youtubiste, care mizeaza pe avantajul imaginii.
Punctul tare la un brevet este-dupa cunostinta mea- ca trebuie sa aiba in spate o realizare practica, cat de cat.
Nu se breveteaza orice, oricum.
Bineinteles nu sunt de neglijat nici experimentele facute pe genunchi-cum se zice-, sau orice poate inspira.
Totusi cred ca inventatorii batatoresc cel mai bine locul.
Ori Kapanadze, dupa dovezile expuse, este un astfel de om.
Un aspect care mi s-a intamplat, este ca am mers experimentand pe o solutie care s-a dovedit depasita cand am descoperit alta mai optima. Dar nefiind destul de bine informat, am cheltuit resurse care m-au franat.
Asadar informare, informare.
In acest sens, forumul poate ajuta enorm si unde-s multi, puterea creste!
Succes tuturor.
La randul meu imi exprim dorinta de a sprijini orice efort constructiv, dupa caz, la momentul potrivit, dupa cum ma pricep.
Privind sursele de informatie din care trebuie sa cernem si sa discernem utilul de restul, cred ca un criteriu este sa folosim descrierea brevetelor de inventii.
Unele sunt mai opace, altele mai transparente. Totusi-ca sa citez pe GS- nu iese fum fara foc.
Brevetele au un grad de credibilitate mai mare decat sursele Youtubiste, care mizeaza pe avantajul imaginii.
Punctul tare la un brevet este-dupa cunostinta mea- ca trebuie sa aiba in spate o realizare practica, cat de cat.
Nu se breveteaza orice, oricum.
Bineinteles nu sunt de neglijat nici experimentele facute pe genunchi-cum se zice-, sau orice poate inspira.
Totusi cred ca inventatorii batatoresc cel mai bine locul.
Ori Kapanadze, dupa dovezile expuse, este un astfel de om.
Un aspect care mi s-a intamplat, este ca am mers experimentand pe o solutie care s-a dovedit depasita cand am descoperit alta mai optima. Dar nefiind destul de bine informat, am cheltuit resurse care m-au franat.
Asadar informare, informare.
In acest sens, forumul poate ajuta enorm si unde-s multi, puterea creste!
Succes tuturor.
eugen- Moderator
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 3969
Puncte : 33345
Data de inscriere : 19/03/2010
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
Ca sa intelegem relizarea lui Tesla cu privire la tipul de generator electric care nu va consuma "nici un fel de combustibil",trebuie sa picam de acord de unde provine aceasta energie,ce parametri are...
Eu sunt de parere ca Pamantul este un imens condensator electric cu armaturile,una in straturile superioare ale atmosferei si alta la peste 1000 m adancime .Tesla a reusit sa se cupleze in serie la acest condensator imens.
Voi veni cu argumente,astept parerile voastre inainte de a merge mai departe.
Nu doresc sa ma implic profund intr-o asemenea cercetare dar cred ca am cateva indicii care pot fi "poanta"aacestui subiect.M-as bucura sa stiu pe cineva preocupat cu adevarat de o asemenea realizare.
Eu sunt de parere ca Pamantul este un imens condensator electric cu armaturile,una in straturile superioare ale atmosferei si alta la peste 1000 m adancime .Tesla a reusit sa se cupleze in serie la acest condensator imens.
Voi veni cu argumente,astept parerile voastre inainte de a merge mai departe.
Nu doresc sa ma implic profund intr-o asemenea cercetare dar cred ca am cateva indicii care pot fi "poanta"aacestui subiect.M-as bucura sa stiu pe cineva preocupat cu adevarat de o asemenea realizare.
george- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 1181
Puncte : 21159
Data de inscriere : 07/04/2009
Daca va uitati peste documentatia existenta in legatura cu descarcarile electrice din atmosfera pamantului o sa vedeti ca in unele cazuri pamantul e polul pozitiv in altele negativ deci nici vorba de un condensator unic.
cris- Foarte activ
Povestea Tariel Kapanadze spune ca realizand niste dispozitive LC ,ele dupa amorsare vor rezona cu un camp electromagnetic oscilant absorbind energia acestuia.Daca acest camp exista el trebuie sa fie semnificativ si masurabil .
cris- Foarte activ
... de parca pe lumea asta ar exista dintotdeauna doar femei si barbati... fara a avea nici o provenienta... si care comunica intre ei numai cu ghioaga, neexistand empatie...
sadang- Ne-a părăsit
cris,de ce crezi ca Pamantul e un condensator in curent continuu? Nu,e unul in curent alternativ!
Acum poti realiza acel circuit LC...,daca cunosti frecventa...
Acum poti realiza acel circuit LC...,daca cunosti frecventa...
george- Foarte activ
Sunt anumite oscilatii dar de aici pana la alternativ e cale lunga.Daca ar fi l-ai putea asculta cu o galena.Din pacate vei auzi doar un zgomot alb.
cris- Foarte activ
Acel zgomot alb e totusi produs de un curent,ce frecventa are?E aceasta frecventa care ne trebuie sau doar o armonica a frecventei de baza?
george- Foarte activ
Din articolul" Rezonanta Schumann" :
https://2img.net/r/ihimizer/i/scaniif.jpg/ ,
mi-a atras atentia:
-"Pamantul se comporta ca un urias condensator electric"(500.000 Columbi).
- "Aceste sarcini electrice permanente se manifesta intr-o cavitate determinata de marginea pamantului si partea inferioara a ionosferei,la aproximativ 55 km inaltime."Aici am o obiectie;se stie ca la o anumita adincime sub pamant (nu o stiu exact dar o pot afla),exista o "linie electrica supraconductoare"...
In concluzie,marim cavitatea condensatorului intre partea inferioara a ionosferei si linia electrica supraconductoare.
-"Aceasta sarcina se afla intr-o continua redistribuire datorita fulgerelor".
Aceasta e o parte dintr-o postare de-a mea pe un alt forum.Sper sa gasiti articolul pe adresa indicata,eu n-am mai reusit.
https://2img.net/r/ihimizer/i/scaniif.jpg/ ,
mi-a atras atentia:
-"Pamantul se comporta ca un urias condensator electric"(500.000 Columbi).
- "Aceste sarcini electrice permanente se manifesta intr-o cavitate determinata de marginea pamantului si partea inferioara a ionosferei,la aproximativ 55 km inaltime."Aici am o obiectie;se stie ca la o anumita adincime sub pamant (nu o stiu exact dar o pot afla),exista o "linie electrica supraconductoare"...
In concluzie,marim cavitatea condensatorului intre partea inferioara a ionosferei si linia electrica supraconductoare.
-"Aceasta sarcina se afla intr-o continua redistribuire datorita fulgerelor".
Aceasta e o parte dintr-o postare de-a mea pe un alt forum.Sper sa gasiti articolul pe adresa indicata,eu n-am mai reusit.
george- Foarte activ
Se incumeta cineva sa proiecteze un circuit LC pentru frecventa de 7,5 Hz?
george- Foarte activ
f= 1/(2Π√LC)
Stim frecventa,alegem L si aflam C sau viceversa.Gresesc?
Stim frecventa,alegem L si aflam C sau viceversa.Gresesc?
george- Foarte activ
Nu, nu gesesti. Astea cred ca te vor ajuta daca le acorzi atentia cuvenita:
- http://www.daycounter.com/Calculators/
- http://www.daycounter.com/Calculators/LC-Resonance-Calculator.phtml
Nu am timp acuma, deoarece sunt tare prins in diferite activitati dar daca nu-i zor ti-l fac eu practic, dar numa peste vre-o 2-3 saptamani. Sau probabil ca sunt si de cumparat la preturi destul de ieftine. Depinde acuma de ce tensiuni si curenti vorbim.
- http://www.daycounter.com/Calculators/
- http://www.daycounter.com/Calculators/LC-Resonance-Calculator.phtml
Nu am timp acuma, deoarece sunt tare prins in diferite activitati dar daca nu-i zor ti-l fac eu practic, dar numa peste vre-o 2-3 saptamani. Sau probabil ca sunt si de cumparat la preturi destul de ieftine. Depinde acuma de ce tensiuni si curenti vorbim.
sadang- Ne-a părăsit
Ma indoiesc!Supraconductibilitatea apare la temperaturi scazute.george a scris:se stie ca la o anumita adincime sub pamant (nu o stiu exact dar o pot afla),exista o "linie electrica supraconductoare"...
Sa nu crezi ca un circuit acordat trage energia de undeva el doar rezoneaza.Daca ar fi o radiatie insemnata pe aceasta frecventa ar fi observata in ori ce conductori bine orientati pe acest camp.george a scris:Se incumeta cineva sa proiecteze un circuit LC pentru frecventa de 7,5 Hz?
cris- Foarte activ
cris,la peste 1000m adancime exista o linie electrica cu rezistenta de sub 1 ohm/km.sunt retele electrice de inalta tensiune care utilizeaza doi conductori metalici si al treilea e legat la pamant.In Romania mtoda a fost experimentata la sistemul de irigatii Corabia.
Cand am propus proiectarea circuitului LC de 7,5 Hz doream doar sa subliniez ca atat bobina cat si condensatorul au valori destul de mari.Fanii dispozitivelor free ,sunt tentati sa utilizeze frecvente inalte dar acestea sunt doar armonici,fara putere enrgetica insemnata.
Cand am propus proiectarea circuitului LC de 7,5 Hz doream doar sa subliniez ca atat bobina cat si condensatorul au valori destul de mari.Fanii dispozitivelor free ,sunt tentati sa utilizeze frecvente inalte dar acestea sunt doar armonici,fara putere enrgetica insemnata.
george- Foarte activ
Este ilogic.Ai vreo explicatie?george a scris: cris,la peste 1000m adancime exista o linie electrica cu rezistenta de sub 1 ohm/km.
cris- Foarte activ
cris,informatia am primit-o intr-o discutie libera la cursurile de producere si distribuire energie.
Chiar aici pe forum,nu stiu unde,cineva spunea cum ca oxidul de fier ar fi "vinovatul".
Chiar aici pe forum,nu stiu unde,cineva spunea cum ca oxidul de fier ar fi "vinovatul".
george- Foarte activ
Provine din topicul „Tariel Kapanadze”.
Sadang, iti multumesc pentru efortul depus in traducerea acestui film, si a documentatiei expuse. Desi problema nu ma intereseaza in mod direct, dar din punct de vedere stiintific are mare importanta, pentru ca demonstreaza ca exista metode neconventionale de acces la o energie necunoscuta inca.
Sadang, iti multumesc pentru efortul depus in traducerea acestui film, si a documentatiei expuse. Desi problema nu ma intereseaza in mod direct, dar din punct de vedere stiintific are mare importanta, pentru ca demonstreaza ca exista metode neconventionale de acces la o energie necunoscuta inca.
Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Sam 25 Feb 2012, 12:03, editata de 1 ori (Motiv : Provine din topicul...)
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12458
Puncte : 56972
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
Interesant,foarte interesante articolele despre Tesla si raza mortii!
Aceste articole dovedesc ca exista posibilitatea de a capta diverse energii si prin alte metode decat cele traditionale.
Tesla a fost si ramane un cercetator ,,Urias'' in domeniu.
Probabil ca raza mortii se bazeaza pe acumularea de energie cosmica,solara sau telurica , concentrarea ei printr-un anumit dispozitiv si descarcarea ei brusca intr-un mediu.
Din aceasta cauza raza mortii nu era eficienta la navele aflate in port sau la vehicule , pentru ca erau in contact cu pamantul, in schimb era eficienta la avioane...
Vasul francez a explodat, pentru ca a fost dirijata raza spre cala cu combustibil sau magazia cu munitie...
Aceste articole dovedesc ca exista posibilitatea de a capta diverse energii si prin alte metode decat cele traditionale.
Tesla a fost si ramane un cercetator ,,Urias'' in domeniu.
Probabil ca raza mortii se bazeaza pe acumularea de energie cosmica,solara sau telurica , concentrarea ei printr-un anumit dispozitiv si descarcarea ei brusca intr-un mediu.
Din aceasta cauza raza mortii nu era eficienta la navele aflate in port sau la vehicule , pentru ca erau in contact cu pamantul, in schimb era eficienta la avioane...
Vasul francez a explodat, pentru ca a fost dirijata raza spre cala cu combustibil sau magazia cu munitie...
CAdi- Foarte activ
Multumesc pentru aprecieri si comentarii domnilor. Insa va rog sa pastram topicul acesta curat iar toate discutiile sa le facem pe celalalt topic destinat acestora.
Ca atare rog administratorul sa mute ultimele doua posturi in topicul "Discutii libere despre Tariel Kapanadze" si sa stearga acest post al meu.
Multumesc
Dorinţa ţi-a fost îndeplinită, doar că am lăsat viu acest mesaj în a cărui primă parte spui ceva ce trebuie să rămână.
Ca atare rog administratorul sa mute ultimele doua posturi in topicul "Discutii libere despre Tariel Kapanadze" si sa stearga acest post al meu.
Multumesc
Dorinţa ţi-a fost îndeplinită, doar că am lăsat viu acest mesaj în a cărui primă parte spui ceva ce trebuie să rămână.
Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Sam 25 Feb 2012, 12:10, editata de 2 ori (Motiv : Dorinţă îndeplinită...)
sadang- Ne-a părăsit
In filmul lui Kapandze se vorbeste de un singur fir ! Reporterul accentueaza de cateva ori acest lucru !
Deci ,cred ca este vorba de curent continuu ....
CAdi- Foarte activ
Mai degraba cred ca este vorba de curenti in impulsuri, ca valurile marii care se sparg de stanci, apoi apa descarcata de energie se intoarce in mare. Astfel un singur mediu (fir) de transmitere a energiei ar fi suficient, electronii se intorc in semiperioada lipsita de impuls. In aceste conditii, insa, trebuie corelata frecventa impulsurilor, cu distanta traseului, si viteza de propagare a impulsului, astfel ca electronii descarcati de energie, sa aiba timp de intoarcere. Cred ca in aceasta consta secretul acelei bobine de rezonanta.In filmul lui Kapandze se vorbeste de un singur fir ! Reporterul accentueaza de cateva ori acest lucru !
virgil- Moderator
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
Oare aceasta sa fie explicatia ?
CAdi- Foarte activ
Orice pulsuri de orice frecventa ar fi ele ar fi fost puse in evidenta de multimea de receptoare de banda larga de pe tot globul.Toate frecventele sunt scanate de multi ani.E o simpla excrocherie, altfel acum era un magnat al energiei.
cris- Foarte activ
Dar daca foloseste acelasi principiu ca si Tesla si de fapt singurul fir care se indreapta spre pamant o fi nulul ?
CAdi- Foarte activ
Un exempu intuitiv; daca iei un aspirator, pe o parte intra aerul si pe alta iese, sa ne imaginam ca aspiratorul este un dinam, care in loc de electroni pune in miscare aerul. In mod curent un circuit de aer se va forma cu doua furtune, unul de admisie si unul de evacuare, cuplate sa spunem la o turbina drept consumator. Vrem sa punem in miscare turbina numai cu un singur furtun, pe care sa se faca si admisia si evacuarea aerului. Este suficient ca in serie cu turbina sa legam un recipient convenabil ales, dotat cu o supapa, si racordat de la iesirea din turbina, tot la furtunul de admisie. La aspirator este necesar tot printr-o supapa sa legam un alt recipient care sa fie racordat la celalalt capat la intrarea in aspirator. Daca dam drumul la aspirator, pentru inceput se trimite un jet de aer, preluat din recipientul aspiratorului, care ajunge si invarte turbina, iar aerul care iese din turbina intra in recipientul turbinii, pana ajunge la o anumita presiune, cand se deschide supapa, aspiratorul se opreste, aerul se intoarce pe singurul furtun existent, la recipientul aspiratorului. Dupa umplerea recipientului aflat la evacuarea aspiratorului, se porneste aspiratorul, si pleaca un alt jet catre turbina. Intre timp s-au inchis supapele de la recipienti. Turbina fiind iar pusa in miscare de noul jet de aer.
Daca acest lucru se petrece cu o frecventa convenabil aleasa, iar turbina are o volanta de inertie, tot sistemul poate functiona numai cu un singur furtun. In cazul nostru, in loc de recipienti vom folosi condensatoare de mare capacitate, iar in loc de furtun un singur cablu, legat la iesirea dinamului. Astfel se poate realiza transmiterea curentului pe un singur fir.
Daca acest lucru se petrece cu o frecventa convenabil aleasa, iar turbina are o volanta de inertie, tot sistemul poate functiona numai cu un singur furtun. In cazul nostru, in loc de recipienti vom folosi condensatoare de mare capacitate, iar in loc de furtun un singur cablu, legat la iesirea dinamului. Astfel se poate realiza transmiterea curentului pe un singur fir.
virgil- Moderator
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Discutii Libere despre Stiinta si Constiinta
» Lester Hendershot - Discutii Libere
» Tehnologia Keshe - Discutii Libere
» Lester Hendershot - Discutii Libere
» Tehnologia Keshe - Discutii Libere
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum