Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Meteorr Ieri la 21:34
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Joi 21 Noi 2024, 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la CAdi în Ce anume "generează" legile fizice?
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în OZN in Romania
( 1 )
» Mesaj de la eugen în Global warming is happening?
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
Meteorr | ||||
Abel Cavaşi |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
CAdi | ||||
Meteorr | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 40 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 40 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
O noua axioma in fizica moderna
5 participanți
Pagina 1 din 1
O noua axioma in fizica moderna
Colegul cercetator scanteitudorel ne-a oferit o axioma importanta a fizicii moderne:
Axioma Scantei:
Bibliografie: https://cercetare.forumgratuit.ro/t188p120-ce-este-un-electron#78421
Axioma Scantei:
"Nu viteza electronului genereaza efectele masurate, ci eliberarea unei anumite cantitati de sarcini electrice in mediul inconjurator , la impactul acestuia cu alte corpuri ."
Bibliografie: https://cercetare.forumgratuit.ro/t188p120-ce-este-un-electron#78421
Re: O noua axioma in fizica moderna
Ziua de 1 Noiembrie va fi declarata ziua Sfantului Savant Tudorel Gura de Aur.
Adminul ar face bine sa se mai gandeasca daca ii da reputatie 100 de sfant. Si tot ce mai posteaza de azi incolo Sf.Tudorel, sa fie cu litere groase de aur. Nu sunt inca aurite, dar se pot introduce si aurii la culoare.
Axioma Sf.Tudorel Gura de Aur despre imprastierea subsarcinilor.
""Electronul insarcinat naste si el subsarcini (puradei electrici), care fac minuni la impactul cu alte corpuri.""
Sf.Tudorel Gura de Aur.
Sfintia ta Tudorel, mama insarcinata o stim, dar tatal cine este ?
Adminul ar face bine sa se mai gandeasca daca ii da reputatie 100 de sfant. Si tot ce mai posteaza de azi incolo Sf.Tudorel, sa fie cu litere groase de aur. Nu sunt inca aurite, dar se pot introduce si aurii la culoare.
""Electronul insarcinat naste si el subsarcini (puradei electrici), care fac minuni la impactul cu alte corpuri.""
Sf.Tudorel Gura de Aur.
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
La mistocareala nu va intrece nimeni. Electronul este o sarcina electrica ? Electronul este depozitarul sarcinilor electrice si nu pentru ca vrea el .El poate fi considerat ca fiind neutru din punct de vedere electric , dar sarcinile electrice sunt atat de incisive incat nici un corp aflat in atom si nu numai in atom nu le scapa. Aceasta este menirea lor sa se lipeasca de orice.gafiteanu a scris:Ziua de 1 Noiembrie va fi declarata ziua Sfantului Savant Tudorel Gura de Aur.
Sf.Tudorel Gura de Aur.
scanteitudorel- A decedat
- Mulţumit de forum : Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25899
Data de inscriere : 20/02/2015
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .
Deci electronul este neutru si este ca o locuinta pt. sarcinile electrice, cum e stupul pt. albine. Si cand au chef, sarcinile, care sunt f.incisive (cum a descoperit Tudorel), o roiesc si inteapa tot ce le iese in cale. Apoi revin vii sau moarte (fara ac) la domitziliu, ca nu am vazut sarcini moarte pe camp.
Cine stie, e bine de luat in seama si retinut. Poate ca asta e realitatea, daca va fi validata de restul membrilor forumului in unanimitate si unalimitate.
Unde am mai citit eu aici pe forum "Electronul ca un roi de albine" ? Ia cauta Tudorele si nu mai fii asa de intepat, ca n-au navalit "sarcinile" pe tine, ca nu te vad umflat. Si apropo, sarcinile astea lucratoare au si ele o regina mama ? Ca atunci se iegspliga totul. Si prezenta trantorilor in atom. Ramane doar sa descoperim ce miere fac sarcinile.
https://cercetare.forumgratuit.ro/t271-electronul-ca-un-roi-de-albine
Tot Galatiul e fruntea la mierea de albine. Si va apare o noua meserie, de sarci-electro-cultor.
Cine stie, e bine de luat in seama si retinut. Poate ca asta e realitatea, daca va fi validata de restul membrilor forumului in unanimitate si unalimitate.
Unde am mai citit eu aici pe forum "Electronul ca un roi de albine" ? Ia cauta Tudorele si nu mai fii asa de intepat, ca n-au navalit "sarcinile" pe tine, ca nu te vad umflat. Si apropo, sarcinile astea lucratoare au si ele o regina mama ? Ca atunci se iegspliga totul. Si prezenta trantorilor in atom. Ramane doar sa descoperim ce miere fac sarcinile.
https://cercetare.forumgratuit.ro/t271-electronul-ca-un-roi-de-albine
Tot Galatiul e fruntea la mierea de albine. Si va apare o noua meserie, de sarci-electro-cultor.
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Asta poate si explica "bazaitul" care se aude in apropierea corpurilor incarcate electric sau al liniilor de inalta tensiune. Nu? (ma refer la structura de stup a electronului). Ca o curiozitate , electronul o fi avand si el "zvac" au ba?
Are "baz-bâz". Poate de la aripioare, cu care se deplaseaza.
Tudorele, sper ca bascalia debordanta a prietenilor nostri sa
constituie pentru tine un stimulent si un semn de mare
apreciere si simpatie. Dar tu nu aveai nevoie de asa ceva.
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44921
Data de inscriere : 03/12/2013
virgil_48 a scris:Tudorele, sper ca bascalia debordanta a prietenilor nostri sa
Unde oi fi vazand tu "bascalie" , numai tu sti. Sunt PUNCTE DE VEDERE, asa cum si FONDATORUL acestui FORUM ne invata.
De apreciat si de simpatiza , este clar ca suntem de acord, deoarece tudorel este sarea si piperul cercetarii pe forum deocamdata. Tu cu FOIP-ul tau o tooooot lungesti de plictisesti omul. tudorel, totdeauna a venit , benefic, cu o idee nou. Asa ca tu virgil_48, vezi-ti de cercetarile tale si atunci cand vor fi suficient de atractive (adica cand o sa feti ceva serios) , fi convins ca vom avea si pentru tine multa simpatie si apreciere cat si o serie de puncte de vedere ale fiecaruia. La munca nu la frecat mangalul cu "fitile"!. No, meri si tu la fatat.
Pacalici a scris:Sa fie acolo la ei .virgil_48 a scris:Tudorele, sper ca bascalia debordanta a prietenilor nostri sa
Unde oi fi vazand tu "bascalie" , numai tu sti. Sunt PUNCTE DE VEDERE, asa cum si FONDATORUL acestui FORUM ne invata.
Aici:gafiteanu a scris:Sf.Tudorel Gura de Aur.
De apreciat si de simpatiza , este clar ca suntem de acord, deoarece tudorel este sarea si piperul cercetarii pe forum deocamdata. Tu cu FOIP-ul tau o tooooot lungesti de plictisesti omul. tudorel, totdeauna a venit , benefic, cu o idee nou. Asa ca tu virgil_48, vezi-ti de cercetarile tale si atunci cand vor fi suficient de atractive (adica cand o sa feti ceva serios) , fi convins ca vom avea si pentru tine multa simpatie si apreciere cat si o serie de puncte de vedere ale fiecaruia. La munca nu la frecat mangalul cu "fitile"!. No, meri si tu la fatat.
scanteitudorel- A decedat
- Mulţumit de forum : Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25899
Data de inscriere : 20/02/2015
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .
Cumva , Abel, negi ca ne-ai invatat sa apreciem toate parerile? Daca negi, atunci am inteles de ce ai dat "rosu" Daca nu, poate ti-a tremurat mana sau ai confundat - cu +. In matematica se mai intampla.
[Offtopic]{
Da, neg că am spus undeva că trebuie mințit în această privință. Ai vreun linc în care eu spun că trebuie apreciate nesincer părerile?}[/Offtopic]Pacalici a scris:Cumva , Abel, negi ca ne-ai invatat sa apreciem toate parerile?
De ce iti place sa deformezi afirmatiile altora?
NU nu exista o astfel de afirmatie , pentru ca nu a fost facuta NICI de MINE si nici de tine. Asa cum se vede din postarile noastre anterioare, eu si gafiteanu, am apreciat cat se poate de since.
. De te rog si pe tine si pe virgil_48 sa incetati cu acuzatii nefondate.
Te rog de asemenea sa termini cu astfel de explicatii de gradinita in cazul meu:
Abel a scris:Ai vreun linc în care eu spun că trebuie apreciate nesincer părerile?
NU nu exista o astfel de afirmatie , pentru ca nu a fost facuta NICI de MINE si nici de tine. Asa cum se vede din postarile noastre anterioare, eu si gafiteanu, am apreciat cat se poate de since.
. De te rog si pe tine si pe virgil_48 sa incetati cu acuzatii nefondate.
Te rog de asemenea sa termini cu astfel de explicatii de gradinita in cazul meu:
Abel Cavasi fondator a scris:Mesaj de la fondator : Utilizator răutăcios şi batjocoritor????, invidios pe libertatea de exprimare de pe acest forum????. Deşi pare???? foarte cult, nu poate participa??? la o discuţie ştiinţifică adevărată????. Cu atacurile sale ironice a reuşit să ademenească o "gaşcă" de oameni slabi, avizi de hlizit, care au încercat să-i semene.????
Un mare si valoros adevar stiintific poate si trebuie sa fie ascuns si cifrat in diferite forme. Astfel ca sa-l descifreze doar cine merita.
Una dintre metodele de cifrare poate sa fie de par-egzamplu si bascalia sau mistocareala sau zemflemeaua.
Dar e necesara si lauda exagerata si gretoasa pana la voma, astfel ca adevarul sa devina necredibil.
Si minciunile imbraca multiple forme cu scopul de a deveni credibile.
Ce mai, lumea e pe dos.
P.S. Sincer am apreciat, chiar supra-apreciat unele dintre ideile expuse de WoodyCAD si ScanteiTudorel si i-am tamaiat. Dar si ei au limitele lor, ca oameni sunt si de pe piscuri se arunca in abisuri. Sau cum se mai exprma laptarul, dupa ce vaca, oaia, capra da laptele, rastoarna galeata plina. Dar nu vaca saraca e de vina, ci tot laptarul imprudent.
In atentia laptarului sef, sa fie atent sa nu se scape si cu alte prduse biologice animalul in caldarea cu lapte si sa se asigure la muls ca e de sex feminin.
Una dintre metodele de cifrare poate sa fie de par-egzamplu si bascalia sau mistocareala sau zemflemeaua.
Dar e necesara si lauda exagerata si gretoasa pana la voma, astfel ca adevarul sa devina necredibil.
Si minciunile imbraca multiple forme cu scopul de a deveni credibile.
Ce mai, lumea e pe dos.
P.S. Sincer am apreciat, chiar supra-apreciat unele dintre ideile expuse de WoodyCAD si ScanteiTudorel si i-am tamaiat. Dar si ei au limitele lor, ca oameni sunt si de pe piscuri se arunca in abisuri. Sau cum se mai exprma laptarul, dupa ce vaca, oaia, capra da laptele, rastoarna galeata plina. Dar nu vaca saraca e de vina, ci tot laptarul imprudent.
In atentia laptarului sef, sa fie atent sa nu se scape si cu alte prduse biologice animalul in caldarea cu lapte si sa se asigure la muls ca e de sex feminin.
[Offtopic]{
}[/Offtopic]
Dar a spus cineva că ai afirmat tu așa ceva? Eu nu m-am bazat pe vorbele tale mieroase, ci pe faptele tale josnice.Pacalici a scris:De ce iti place sa deformezi afirmatiile altora?Abel a scris:Ai vreun linc în care eu spun că trebuie apreciate nesincer părerile?
NU nu exista o astfel de afirmatie , pentru ca nu a fost facuta NICI de MINE si nici de tine.
Iar minți. Și îl implici și pe gafiteanu, vorbind în numele lui.Asa cum se vede din postarile noastre anterioare, eu si gafiteanu, am apreciat cat se poate de since.
}[/Offtopic]
Abel, pe Pacalici trebuie sa-l intelegi pe dos de cum zice. De aia ne pacaleste. Cand cu miere, cand cu pelin.
Asta in cazul in care si tu esti sincer si esti pus sa-l urechesti. Dar daca in realitate si tu de fapt il apreciezi si o spui in felul tau mai dur ?
Asta in cazul in care si tu esti sincer si esti pus sa-l urechesti. Dar daca in realitate si tu de fapt il apreciezi si o spui in felul tau mai dur ?
Abel a scris:Dar a spus cineva că ai afirmat tu așa ceva? Eu nu m-am bazat pe vorbele tale mieroase, ci pe faptele tale josnice.
Tu nu te-ai plictisit de "bla-bla-urile astea eterne?
Poti sa emiti si lucruri mai inteligente , decat sa faci pe "cata" pe net? ....
Subiecte similare
» Este necesară o nouă teorie în Fizică?
» Fizică atomică și moleculară, fizica cuantica,etc. Microuniversul (invizibilul).
» Fizica actuală nu explică gravitația. Dar Fizica elicoidală?
» Fizică atomică și moleculară, fizica cuantica,etc. Microuniversul (invizibilul).
» Fizica actuală nu explică gravitația. Dar Fizica elicoidală?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum