Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Forever_Man Ieri la 22:56
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la No_name în Ce anume "generează" legile fizice?
( 1 )
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 1 )
» Mesaj de la Abel Cavaşi în Daci nemuritori
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12458) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 14 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 14 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Gauri negre (presupuneri si certitudini)
+6
virgil
CAdi
Razvan
omuldinluna
Abel Cavaşi
cris
10 participanți
Pagina 7 din 7
Pagina 7 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Gauri negre (presupuneri si certitudini)
Rezumarea primului mesaj :
In prezent datorita studierii in infrarosu a centrului galaxiei noastre ,sau strins suficiente date despre gaura neagra aflata acolo.Consider o pierdere de timp negarea realitatii sau interpretari de genul dublu tor si altele.
http://www.mpe.mpg.de/ir/GC/index.php
In prezent datorita studierii in infrarosu a centrului galaxiei noastre ,sau strins suficiente date despre gaura neagra aflata acolo.Consider o pierdere de timp negarea realitatii sau interpretari de genul dublu tor si altele.
http://www.mpe.mpg.de/ir/GC/index.php
cris- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Cristian
Numarul mesajelor : 1087
Puncte : 19994
Data de inscriere : 31/01/2010
Obiective curente : Astrofizica
Piata versus MARTOAGA
30.01.2014/16:17:07
" Scris de Gravitonul la data de Joi 30 Ian 2014, 15:15
Domnul Crivoi, am si eu o nelamurire. De ce v-ati publicat lucrarea privitoare la electroconvergenta in Anuarul Universitatii „Petre Andrei” din Iasi, Fascicula: Asistenta Sociala, Sociologie, Psihologie. Nu v-au permis mafiotii sa publicati intr-o revista de fizica?"
Raspuns:
Nici vorba! Am avut contracte de cercetare (I.N. Inventica Iasi), participari la conferinte nationale/internationale, am avut lucrare de doctorat, am avut (toate) cartile publicate in cadrul programului CNISIS.
Conform proverbului ca "vaca buna se vinde din grajd" am zis ca nu-I bine sa merg la "iarmaroc". Se pare ca ori vaca este o MIRTOAGA, ori principiul nu mai functioneaza in tara.
Pe de alta parte am aplicat o anumita "cenzura" in ceea ce am publicat. Am Tinut cont de imprejurari si de experienta unui fost professor de al meu care mi-a spus ca a fost foarte mirat cand un cititor al cartii sale despre Lasere I-ar fi spus ca il ajuta mult in proiectare; si aceasta in conditiile in care el si-a pastrat CHEILE).
Piata ideelor este legata si de faptul daca are valoare de intrebuintare LOCALA. Se pare ca nu a existat o asemenea piata pentru MARTOAGA.
Din informatiile pe care le am se pare ca totusi teoria este la baza PRAXIS-ului unor institutii ce cercetare importante pe plan intenational (dar, tot asa de bine e posibil sa fi primit semnale eronate). Este importanta si o anumita sa,..., zicem recunoastere, a efortului depus, dar, mult mai important este pentru mine ca mi-a dus munca pana la capat.
Nu am nici o legatura cu UPA Iasi. Am primit un email si am raspuns cu o lucrare. N-a fost niciun effort pe nici un plan. Stiti cum se pune problema acum cu publicatul. "Vinovatul" plateste tot.
" Scris de Gravitonul la data de Joi 30 Ian 2014, 15:15
Domnul Crivoi, am si eu o nelamurire. De ce v-ati publicat lucrarea privitoare la electroconvergenta in Anuarul Universitatii „Petre Andrei” din Iasi, Fascicula: Asistenta Sociala, Sociologie, Psihologie. Nu v-au permis mafiotii sa publicati intr-o revista de fizica?"
Raspuns:
Nici vorba! Am avut contracte de cercetare (I.N. Inventica Iasi), participari la conferinte nationale/internationale, am avut lucrare de doctorat, am avut (toate) cartile publicate in cadrul programului CNISIS.
Conform proverbului ca "vaca buna se vinde din grajd" am zis ca nu-I bine sa merg la "iarmaroc". Se pare ca ori vaca este o MIRTOAGA, ori principiul nu mai functioneaza in tara.
Pe de alta parte am aplicat o anumita "cenzura" in ceea ce am publicat. Am Tinut cont de imprejurari si de experienta unui fost professor de al meu care mi-a spus ca a fost foarte mirat cand un cititor al cartii sale despre Lasere I-ar fi spus ca il ajuta mult in proiectare; si aceasta in conditiile in care el si-a pastrat CHEILE).
Piata ideelor este legata si de faptul daca are valoare de intrebuintare LOCALA. Se pare ca nu a existat o asemenea piata pentru MARTOAGA.
Din informatiile pe care le am se pare ca totusi teoria este la baza PRAXIS-ului unor institutii ce cercetare importante pe plan intenational (dar, tot asa de bine e posibil sa fi primit semnale eronate). Este importanta si o anumita sa,..., zicem recunoastere, a efortului depus, dar, mult mai important este pentru mine ca mi-a dus munca pana la capat.
Nu am nici o legatura cu UPA Iasi. Am primit un email si am raspuns cu o lucrare. N-a fost niciun effort pe nici un plan. Stiti cum se pune problema acum cu publicatul. "Vinovatul" plateste tot.
Colegu- Vizitator
Re: Gauri negre (presupuneri si certitudini)
Stati ca nu pricep (nu pricep multe, in general). Dumneavoastra va plangeti ca opera nu va este luata in serios, dar in acelasi timp va bucurati ca nu se afla la lumina, si doar aveti "semnale" ca niste organizatii obscure utilizeaza teoria dumneavoastra in scopuri misterioase?
Eu unul v-am cautat lucrarea, fara rezultate. Daca este numai pentru initiati, asta e, accept ca voi pasi dincolo de existenta in aceeasi ignoranta in care am intrat.
Eu unul v-am cautat lucrarea, fara rezultate. Daca este numai pentru initiati, asta e, accept ca voi pasi dincolo de existenta in aceeasi ignoranta in care am intrat.
Gravitonul- Vizitator
Nu am de ce a ma plange
30.01.2014/17:30:24
Mesaj Scris de Gravitonul Astazi la 16:57
Stati ca nu pricep (nu pricep multe, in general). Dumneavoastra va plangeti ca opera nu va este luata in serios, dar in acelasi timp va bucurati ca nu se afla la lumina, si doar aveti "semnale" ca niste organizatii obscure utilizeaza teoria dumneavoastra in scopuri misterioase?
RASPUNS:
Nu m-am plans niciodata, fiindca nu am de ce. Eu ma consider un om implinit. Ce spui dumneta si altii, va priveste. M-ati intrebat ceva si v-am raspuns politicos. Insinuarile va descalifica si va spun ca nu ma afecteaza. Nu este vorba de nici o organizatie obscura. Obscuri sunt cei care isi imagineaza asa ceva. Trebuie sa aiba si ei o (un mobil) refulare. Ma intereseaza mai putin daca ati citit/vreti sa cititi ce am scris. Lucrarile sunt in circuitul public.
Toti pasim dincolo incarcati de ignoranta. Nu va faceti probleme in aceasta privinta.
Ceea ce incercam noi sa intelegem este un zero in fata REALITATII.
Mesaj Scris de Gravitonul Astazi la 16:57
RASPUNS:
Nu m-am plans niciodata, fiindca nu am de ce. Eu ma consider un om implinit. Ce spui dumneta si altii, va priveste. M-ati intrebat ceva si v-am raspuns politicos. Insinuarile va descalifica si va spun ca nu ma afecteaza. Nu este vorba de nici o organizatie obscura. Obscuri sunt cei care isi imagineaza asa ceva. Trebuie sa aiba si ei o (un mobil) refulare. Ma intereseaza mai putin daca ati citit/vreti sa cititi ce am scris. Lucrarile sunt in circuitul public.
Toti pasim dincolo incarcati de ignoranta. Nu va faceti probleme in aceasta privinta.
Ceea ce incercam noi sa intelegem este un zero in fata REALITATII.
colegu- Vizitator
Nu stiu, domnule, aici pareati foarte suparat:
De aceea v-am si cautam lucrarea, dar dupa cum v-am pus, nu am reusit sa o accesez in format electronic.
Am raspuns acum mai bine de o saptamana, dar fiind vorba de (electro)convergenta micro/macrocorpurilor naturale NIMENI NU ANALIZEAZA CU SERIOZITATE cele scrise.
De aceea v-am si cautam lucrarea, dar dupa cum v-am pus, nu am reusit sa o accesez in format electronic.
Gravitonul- Vizitator
Gravitonul a scris:Nu stiu, domnule, aici pareati foarte suparat:Am raspuns acum mai bine de o saptamana, dar fiind vorba de (electro)convergenta micro/macrocorpurilor naturale NIMENI NU ANALIZEAZA CU SERIOZITATE cele scrise.
Poate iti trimite un exemplar ? (contra cost fireste )
CAdi- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 12397
Puncte : 59038
Data de inscriere : 16/02/2011
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
Aici îţi dau dteptate. Unele personaje de pe acest forum au consumat atât de mult încât li s-a blocat materia.gafiteanu a scris:Si etherul se consuma, este o hrana.
Anonim- Vizitator
V-ati facut datoria
Graviton
"Nu stiu, domnule, aici pareati foarte suparat:
Am raspuns acum mai bine de o saptamana, dar fiind vorba de (electro)convergenta micro/macrocorpurilor naturale NIMENI NU ANALIZEAZA CU SERIOZITATE cele scrise.
De aceea v-am si cautam lucrarea, dar dupa cum v-am pus, nu am reusit sa o accesez in format electronic."
Raspuns:
V-ati facut DATORIA. Scopul a fost atins.
Aici ati vrut sa ajungeti , ..., si ati ajuns.
Anonimatul da o mare putere de (inter) ACTIUNE. Ma intreb: Oare se justifica aerul de superioritate pe care il afisati?
Posibil ,...,ca DA/NU.
In ce ma priveste VENI, VIDI,..., si nu voi mai repeta o experienta de genul acesta.
"Nu stiu, domnule, aici pareati foarte suparat:
De aceea v-am si cautam lucrarea, dar dupa cum v-am pus, nu am reusit sa o accesez in format electronic."
Raspuns:
V-ati facut DATORIA. Scopul a fost atins.
Aici ati vrut sa ajungeti , ..., si ati ajuns.
Anonimatul da o mare putere de (inter) ACTIUNE. Ma intreb: Oare se justifica aerul de superioritate pe care il afisati?
Posibil ,...,ca DA/NU.
In ce ma priveste VENI, VIDI,..., si nu voi mai repeta o experienta de genul acesta.
colegu- Vizitator
Unele personaje stiintifico-fantastice de pe acest forum (scuze celor ce se vor simti cu musca pe caciula, iar celor ce nu se vor simti....) cred ca sunt constipate (si foarte probabil ca sunt la minte). Daca consumi ceva, trebuie sa si elimini altceva, altfel te constipi. Si atunci trebuie sa iei ceva medicamente potrivite (purgative) pe gura(gaura neagra) sau pe cealalta gaura.Anonim a scris: Unele personaje de pe acest forum au consumat atât de mult încât li s-a blocat materia.
LA FEL ESTE SI CU GAURILE NEGRE. Ele nu consuma/inghit la infinit, cum se zice oficial, nu atrag si nu fac nevazuta materia si nu o tot comprima de miliarde de ani.
Tot ce e "stiinta oficiala" este o alternativa la religie, pt uzul acelui popor ceva mai rasarit si mai incapatanat, care s-a invatat sa tot consume "stiinta oficiala" si sa nu produca decat tot "rahhat oficial”..
Si gaura neagra are tranzitul ei, numai savantii nu-l au, deoarece produc exact ce consuma.
Galaxia este ca un organism viu si sanatos. Ba chiar ca doua sau mai multe.
gafiteanu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Vaxile
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Pai castig mult bine publicand "Stiinta Oficiala", ca poporul este avid de minciuni frumoase venite dea gata. Adevarul si gandirea nu ii place. Ca dovada si aici pe forum odata (pana de curand) asa ceva era sters disretionar, dupa puterea de intelegere a unui admin..Care una doua zicea: AMIN si-si punea crucea.
gafiteanu- Foarte activ
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Da, la bârfă, la vorbitul din auzite şi la pus botul la toate inepţiile nu ne întrece nimeni. Noroc că nu doare.gafiteanu a scris:...poporul este avid de minciuni frumoase venite dea gata.
Cu studiul e mai greu, că asta cere efort.
Anonim- Vizitator
Depinde, de la om la om. Eu in loc de "studiul" de-a boulea, prefer sa gandesc, sa analizez, sa sintetizez, sa experimentez, sa trag concluziile mele. Asta e placerea mea, nu e chinul cel mai greu care doare, cum zic unii, care se tot chinuie degeaba si bazaie atunci cand nu tzipa.Anonim a scris: Cu studiul e mai greu, că asta cere efort.
Multumesc totusi pt. informare, banuiam eu, dar nu eram sigur cum e la altii..
Si totusi, cum ramane cu gaurile, sunt gauri sau sunt plinuri, inca cele mai masive plinuri, asa cum zice marea stiinta oficiala si cred toti marii invatatii cuminti ? Ce metode noi de cercetare vor adopta in urmatorii o mie de ani ?
Oare Ministerul Cercetarii, Departamentul Gauri Negre la Buget, are vreun plan propriu ?
Ultima editare efectuata de catre gafiteanu in Joi 30 Ian 2014, 23:53, editata de 1 ori
Ca sa cadem la pace (si nu in gaura), propun sa le luam numai pe jumatate gauri, si in rest plinuri. Fiecare sa vada ce vrea. Asta e cercetarea viitorului.
Antonim- Vizitator
Bine, fie, jumatate adevar, jumatate minciuna.
Pana acum era 1% adevar, 99% minciuna. sau invers, viceversa, nu mai conteaza.
Jumatate gaura, jumatate plin. Noua ne arata doar gaura, in spate e plinul. Sau chiar supra-plinul. Iar atunci exista si supra-gaura. Supra-gaura-neagra. (de fapt super-gaura e termenul mai potrivit.)
Pana acum era 1% adevar, 99% minciuna. sau invers, viceversa, nu mai conteaza.
Jumatate gaura, jumatate plin. Noua ne arata doar gaura, in spate e plinul. Sau chiar supra-plinul. Iar atunci exista si supra-gaura. Supra-gaura-neagra. (de fapt super-gaura e termenul mai potrivit.)
gafiteanu- Foarte activ
...in sfarsit....o afirmatie incarcata de adevar!Primata recunoscatoare a scris:Da, la bârfă, la vorbitul din auzite şi la pus botul la toate inepţiile nu ne întrece nimeni. Noroc că nu doare.
Cu studiul e mai greu, că asta cere efort.
...primata inculta ...aratata cu degetul...!
WoodyCAD- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2617
Puncte : 23108
Data de inscriere : 31/08/2010
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
WoodyCAD nu ai dreptate, cu degetul daca esti aratat e totusi civilizat. E mai rau cand iti arata sau te arata cu gaura neagra, cand vezi venind o gaura neagra flamanda.
Era o vreme cu zeci de ani in urma cand una din principalele atribute ale gaurii negre era enorma viteza de deplasare spre eventualele victime si timpul de viata foarte scurt - limitat, deoarece gaura neagra nu e vesnica.
Cu timpul insa savantii oficiali si-au schimbat opiniile. Gaura neagra a devenit mai plinutza, stationara si vesnica si isi asteapta cuminte victimele imprudente. Exact pe dos decat e in realitate.
Era o vreme cu zeci de ani in urma cand una din principalele atribute ale gaurii negre era enorma viteza de deplasare spre eventualele victime si timpul de viata foarte scurt - limitat, deoarece gaura neagra nu e vesnica.
Cu timpul insa savantii oficiali si-au schimbat opiniile. Gaura neagra a devenit mai plinutza, stationara si vesnica si isi asteapta cuminte victimele imprudente. Exact pe dos decat e in realitate.
gafiteanu- Foarte activ
Dane scrie tu maculatura si spera sa devina obiect de studiu.
cris- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Cristian
Numarul mesajelor : 1087
Puncte : 19994
Data de inscriere : 31/01/2010
Obiective curente : Astrofizica
In sustinerea push gravity am venit si eu cu o presupunere
care poate aduce buna dispozitie, despre gaurile negre.
Fiindca inteleg ca isi dau cu presupusul altii mult mai docti ca
mine, ma bag si eu in seama:
Gaurile negre sunt niste "incineratoare" care recicleaza materia
barionica inapoi, in starea de materie intunecata si energie
intunecata. Ca sa nu ramana Universul fara gravitatie!
care poate aduce buna dispozitie, despre gaurile negre.
Fiindca inteleg ca isi dau cu presupusul altii mult mai docti ca
mine, ma bag si eu in seama:
Gaurile negre sunt niste "incineratoare" care recicleaza materia
barionica inapoi, in starea de materie intunecata si energie
intunecata. Ca sa nu ramana Universul fara gravitatie!
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44921
Data de inscriere : 03/12/2013
Halal buna dispozitie, daca intri in gura gaurii negre. E cel mai groaznic lucru sa nu ramana nici macar cenusa..
Cu gravitatia e invers, si datorita gaurilor negre se mai diminueaza gravitatia (materia gravitationala).. Altfel am avea numai si numai gravitatie, toata galaxia s-ar aduna la centru. Ca o paranteza, si stelele stralucitoare distrug gravitatia destul de mult, dar tot mai ramane ceva. Incredibil, dar adevarat. Pe masura ce stelele se racesc, "atrag" tot mai puternic.
Stelele fac si explozie si implozie, isi maresc sau isi micsoreaza diametrul de foarte multe ori, de sute sau mii de ori. Incredibil, dar asta e realitatea observabila. Candva Soarele va exploda si va arde toate planetele, apoi va imploda si se va face mic, mic de tot, (o pitica alba-rosie), apoi aproape negru, apoi stea neutronica, dar va avea o gravitatie mult mai mare decat acum. Apoi poate se va transforma in pulsar-quasar, apoi poate din resturi se va forma o gaura neagra fugitiva, care va disparea dupa un scurt timp.
Cu gravitatia e invers, si datorita gaurilor negre se mai diminueaza gravitatia (materia gravitationala).. Altfel am avea numai si numai gravitatie, toata galaxia s-ar aduna la centru. Ca o paranteza, si stelele stralucitoare distrug gravitatia destul de mult, dar tot mai ramane ceva. Incredibil, dar adevarat. Pe masura ce stelele se racesc, "atrag" tot mai puternic.
Stelele fac si explozie si implozie, isi maresc sau isi micsoreaza diametrul de foarte multe ori, de sute sau mii de ori. Incredibil, dar asta e realitatea observabila. Candva Soarele va exploda si va arde toate planetele, apoi va imploda si se va face mic, mic de tot, (o pitica alba-rosie), apoi aproape negru, apoi stea neutronica, dar va avea o gravitatie mult mai mare decat acum. Apoi poate se va transforma in pulsar-quasar, apoi poate din resturi se va forma o gaura neagra fugitiva, care va disparea dupa un scurt timp.
gafiteanu- Foarte activ
Pagina 7 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» Problemă despre gauri negre
» Prima fotografie reală a unei găuri negre
» Ce viteză atinge un corp la orizontul unei găuri negre?
» Prima fotografie reală a unei găuri negre
» Ce viteză atinge un corp la orizontul unei găuri negre?
Pagina 7 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum