Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Meteorr Ieri la 21:34
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Joi 21 Noi 2024, 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la Abel Cavaşi în ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
( 1 )
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Ce anume "generează" legile fizice?
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
Meteorr | ||||
Abel Cavaşi |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
Meteorr | ||||
ilasus | ||||
CAdi | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 49 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 49 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Despre lucrarea lui WoodyCAD
Forum pentru cercetare :: Cercetări în Fizică :: Idei interesante în Fizică :: Propunerile autorilor :: Propuneri cu formă brută
Pagina 6 din 9
Pagina 6 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
13122010
Despre lucrarea lui WoodyCAD
Acest topic a fost desprins în 17 decembrie 2010, pe la ora 09:36 din topicul „Câmpul magnetic produs de Aurel Răileanu”.
WoodyCAD a scris:Din pacate, nu se poate altfel!
Proiectul Fundamentul Universului este "on line", si contine peste 200 de pagini publicate, descarcabile gratuit...
Acestea contin peste 2000 de ore de documentare comprimate in aceste pagini. Este dificil de facut o alta compresie....chiar daca eu sunt autorul acestuia!
Totusi ...
Este vorba despre autoorganizarea materiei!
La nivel celular are loc un fenomen de inductie(mecanismul replicarii viului, de tip cilindru-cilindru).
Inductia tor-cilindru este specifica...mineralelor, neviului!...ex:electromagnetismul
Viul, tesutul organic, se dezvolta, creste, evolueaza prin inductie "de replicare".
In acelasi timp, in imediata vecinatate, acest tesut interactioneaza....insa nu o poate face decat prin inductie tor-cilindru.....
Aceasta interactiune se manifesta prin "minitornade" la nivel local...nedetectabile!
Insa, cand genetic se creaza "conditiile" unui "uragan"....cumuland efectele "minitornadelor", acesta incepe sa fie observabil!
Adica, si eu atrag "praful" cu palma...insa carti nu pot...!
Minitornadele noastre nu-si vad efectul...sunt mult prea mici!
In Fundamentul Universului explic pe indelete aceasta strangere in manunchi a circulatiilor elicoidale! Una din caracteristicile fundamentale ale E.F.T.(Elicoida Fundamentala de Transfer)
In acest moment NU se cunoaste mecanismul generarii unei tornade!
....Nimic mai simplu...micro curentii ascensionali incep sa se infasoare...
Aici mecanismul este identic, declansatorul fiind transmis genetic...genereaza "minitornade" ceva mai dinamice...suficient cat sa genereze o reactie de adunare in manunchi!
Uraganul se formeaza cand apa oceanului se apropie de 26 grade, curentii ascensionali devin "mai dinamici" si se autoinfasuara!
Citind FU orice realitate fizica este "decriptata"!
Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Lun 31 Oct 2011, 14:09, editata de 7 ori (Motiv : Transformarea în citat pentru evidenţierea autorului)
WoodyCAD- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2617
Puncte : 23111
Data de inscriere : 31/08/2010
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
Despre lucrarea lui WoodyCAD :: Comentarii
Ok!
Orice cristal este alcatuit din tetrahelixuri
Daca nu crezi mergi la definitii DEX si apoi pe filiera:
cristal-poliedru-poligon-triunghi sau invers
Si vei vedea ca am dreptate
P.S. De fapt asa a aflat si Arhimede pe ,,Pi'' (cu poligonul)
De aceasta data CAdi...ai dreptate, ai reusit sa vezi ... REALITATEA!
....NU PRIVITI STATIC!
POZITIA FURTUNULUI DE GRADINA ESTE ...STATICA PE CANTAR, ARE MEREU ACEEASI MASA INSA.....GRADINARUL UDA GRADINA!....SI FURTUNUL NU PLEACA DE PE POZITIE!
....(encripted)
Voi vedeti "N" ..."colaci" insa eu deja manipulez...stringul, ca un sistem deschis permanent, un IN -OUT....fara de sfarsit!
Dupa sarbatori, noi pagini in FU vor arata zona unde oul stiintific se rupe, exact in teoria stringurilor....acolo unde stiinta deja are "palpairi"...Pe acolo vom iesi ....acolo ne vom desprinde definitiv de o stiinta ...ARHAICA!...insa atat de minunata....!
Încearcă să nu abuzezi de culoarea roşie, lăsând-o pentru acţiuni de moderare. Mulţumesc! Abel
Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Mar 19 Apr 2011, 19:57, editata de 1 ori (Motiv : Am înlocuit sublinierea, îngroşând ceea ce autorul a colorat în roşu)
....NU PRIVITI STATIC!
POZITIA FURTUNULUI DE GRADINA ESTE ...STATICA PE CANTAR, ARE MEREU ACEEASI MASA INSA.....GRADINARUL UDA GRADINA!....SI FURTUNUL NU PLEACA DE PE POZITIE!
....(encripted)
Voi vedeti "N" ..."colaci" insa eu deja manipulez...stringul, ca un sistem deschis permanent, un IN -OUT....fara de sfarsit!
Dupa sarbatori, noi pagini in FU vor arata zona unde oul stiintific se rupe, exact in teoria stringurilor....acolo unde stiinta deja are "palpairi"...Pe acolo vom iesi ....acolo ne vom desprinde definitiv de o stiinta ...ARHAICA!...insa atat de minunata....!
Încearcă să nu abuzezi de culoarea roşie, lăsând-o pentru acţiuni de moderare. Mulţumesc! Abel
Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Mar 19 Apr 2011, 19:57, editata de 1 ori (Motiv : Am înlocuit sublinierea, îngroşând ceea ce autorul a colorat în roşu)
Probabil voi aveti niste ochelari speciali prin care vedeti tetrahelixuri. Amestecati notiunile de geometria in spatiu, cu geometria plana, Il bagati pe Arhimede acolo unde nu-i e locul. Faceti un ghiveci despre lucrarea lui Preda, chiar dupa tiparul lui.
Ca sa-ti iasa din cap ca manipulezi gravitatia iti propun un experiment simplu;
Construieste o balanta simpla cu doua greutati pe cele dou brate echilibrate, totul din material plastic.Apoi cu dispozitivele tale electromagnetice incearca sa o dezechilibrezi.
Construieste o balanta simpla cu doua greutati pe cele dou brate echilibrate, totul din material plastic.Apoi cu dispozitivele tale electromagnetice incearca sa o dezechilibrezi.
Virgil...ghiveciul de care pomenesti se numeste "unificare"...fie ea si gastronomica...daca vrei!
Si eu, atunci cand eram bombardat, in facultate, cu foarte multe informatii...in mintea mea, pana ieseam de la curs....se forma un ...ai ghicit, UN GHIVECI!
Iti recomand sa citesti de mai multe ori, un doctorand in fizica mi-a recunoscut ca la a III-a citire a inceput sa-si dea seama....!
BAFTA!
Si eu, atunci cand eram bombardat, in facultate, cu foarte multe informatii...in mintea mea, pana ieseam de la curs....se forma un ...ai ghicit, UN GHIVECI!
Iti recomand sa citesti de mai multe ori, un doctorand in fizica mi-a recunoscut ca la a III-a citire a inceput sa-si dea seama....!
BAFTA!
CRIS, multumesc de sfat insa nu era cazul!
...mai important este ca TU sa intelegi...!
...mai important este ca TU sa intelegi...!
Virgil ma asteptam mai mult de la tine:CAdi a scris:Ok!
ai fi putut sa vezi legatura !
Am cautat eu in dex pentru tine:
CRISTÁL1 s. n. 1. corp mineral (dintr-o rocă) sub formă de poliedru, mărginit de fețe netede.
POLIÉDRU, poliedre, s. n. (Geom.) Corp solid mărginit de mai multe suprafețe plane poligonale
POLIGÓN s. n. 1. suprafață plană mărginită de mai multe segmente de linii drepte
TRIÚNGHI, triunghiuri, s. n. 1. Poligon format din trei laturi care se întâlnesc două câte două și formează trei unghiuri interne
Orice poligon este format din mai multe triunghiuri
Un triunghi + un punct necoplanar =tetrahelix ....mai mult nu poti sa-ti spun ...asta apropo de ochelari!
P.S.
Si inca ceva.... nu-i iau apararea lui Dan Preda ,dar trebuie sa citesti cu atentie teoria lui ... nu sa pleci cu idei preconcepute...
Si inca ceva.... nu-i iau apararea lui Dan Preda ,dar trebuie sa citesti cu atentie teoria lui ... nu sa pleci cu idei preconcepute...
Nu la DEX trebuie sa mergi, ci la fizica, sa vezi cum cristalizeaza metalele, sa afli ca sunt masurate distantele intre atomi si ca formele de cristalizare sunt cele expuse mai sus. Nici una din structurile cristaline ale atomilor nu este tetraedrica. Chiar daca iei un un singur cristal cu structura cubic centrata, care aparent ar fi formata din 4 tetraedere cu varful in centrul cristalului, daca scoti si un singur atom de aici dispare complet echilibrul structurii cristaline. Cu atat mai mult, nu poti obtine un cristal format din 4 atomi asezati in colturile unui tetraedru, doar cu 8 atomi obtii un sistem cubic de cristalizare care este cel mai simplu cristal.
Virgil cu cladura iti recomand sa citesti cartea Occult Chemistry care este mama si tata chimiei si fizicii actuale. Chiar daca acestea din urma nu vor cu nici un chip sa recunoasca autenticitatea si veridicitatea acestei lucrari.
Orice forma geometrica ai lua o poti descompune in tetraedre (3D), pe care apoi le poti descompune in triunghiuri (2D). Doar daca nu vrei tu, nu vezi acest aspect.
Intra pe forumul lui mm ca acesta traduce Occult Chemistry. Apoi revin-o si reia teoria lui WoodyCad.
Orice forma geometrica ai lua o poti descompune in tetraedre (3D), pe care apoi le poti descompune in triunghiuri (2D). Doar daca nu vrei tu, nu vezi acest aspect.
Intra pe forumul lui mm ca acesta traduce Occult Chemistry. Apoi revin-o si reia teoria lui WoodyCad.
Nu avem subiect comun de discutii. Una este sa descompui in minte (teoretic) imaginea unui cristal, si alta este sa gasesti in natura acel cristal. Iar daca treci de la fizica la chimie, deja ai depasit obiectul de studiu. Poate ai sa-mi spui ca apa are doi atomi de hidrogen si unul de oxigen, sau poate ai sa-mi spui ca molecula de hidrogen are doi atomi, adica cea mai simpla forma de organizare a materiei este perechea de atomi, si tot asa.
Trebuie sa-ti fixezi bine tema de studiu si sa nu te abati de la ea, sa nu faci un ghiveci din fizica.
Trebuie sa-ti fixezi bine tema de studiu si sa nu te abati de la ea, sa nu faci un ghiveci din fizica.
Omul[i] a analizat la microscop aceste cristale si a conceput (mintal)acest sistem de cristalizare trasand niste linii si prin analogie cu geometria in spatiu a impus aceste forme de ...cristalizare.
Tot asa si noi putem sa vedem niste forme mai simple compuse dupa un alt...aranjament si alta logica.
Daca tetrahelixul este volumul cel mai simplu...materia eu cred ca se ghideaza dupa ...volumul cel mai simplu.
Bineinteles ca prin compunere ajungi la aranjamente mai complicate ... repetitive.
Tot asa si noi putem sa vedem niste forme mai simple compuse dupa un alt...aranjament si alta logica.
Daca tetrahelixul este volumul cel mai simplu...materia eu cred ca se ghideaza dupa ...volumul cel mai simplu.
Bineinteles ca prin compunere ajungi la aranjamente mai complicate ... repetitive.
L-am citit de mult, plus altele pe alte forumuri si bloguri. Inclusiv in engleza daca mai cauti. Ia incearca si pe overunity.com de exemplu. Insista!
[Atac la persoana lui Virgil] Aia cu "impostura agresiva" e interesanta insa, prin prisma unei superficialitati degradante, l-am inteles si ....compatimit...pe autor!...
Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Joi 21 Apr 2011, 07:40, editata de 1 ori (Motiv : Am eliminat atacul la persoană adresat lui Virgil)
Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Joi 21 Apr 2011, 07:40, editata de 1 ori (Motiv : Am eliminat atacul la persoană adresat lui Virgil)
CAdi, NU MAI CREDE.....convinge-te ca asa este, numai experimentele iti vor spune....eu am facut SUTE....toate CONFIRMA!....
Daca TU imi spuneai....NICI EU NU TE CREDEAM...!...
EU NU M_AM CREZUT NICI PE MINE....ERA ABSURD SA GANDESC LA O "DINAMICA UNIFICATOARE"....insa TOATE DUCEAU ACOLO!....TOATE!
Asa ca m-am pus pe experimente...DUPA 2 luni am inteles ....si m-am cutremurat....ERA REAL!
Dupa 2 ani....NIMIC NU A INFIRMAT TEORIA....100% confirmare...asta inseamna ...UNIFICAREA A TOT CE EXISTA!
AM cautat "fenomene" neexplicate in fizica....si TOATE le-am decriptat cu acelasi sablon...TOATE fenomenele de tip "UNUSUAL" sunt perfect explicabile in....TEORIE FUNDAMENTALA!...
...
"Acum ai cheia"......ce crezi ca inseamna?...
Daca TU imi spuneai....NICI EU NU TE CREDEAM...!...
EU NU M_AM CREZUT NICI PE MINE....ERA ABSURD SA GANDESC LA O "DINAMICA UNIFICATOARE"....insa TOATE DUCEAU ACOLO!....TOATE!
Asa ca m-am pus pe experimente...DUPA 2 luni am inteles ....si m-am cutremurat....ERA REAL!
Dupa 2 ani....NIMIC NU A INFIRMAT TEORIA....100% confirmare...asta inseamna ...UNIFICAREA A TOT CE EXISTA!
AM cautat "fenomene" neexplicate in fizica....si TOATE le-am decriptat cu acelasi sablon...TOATE fenomenele de tip "UNUSUAL" sunt perfect explicabile in....TEORIE FUNDAMENTALA!...
...
"Acum ai cheia"......ce crezi ca inseamna?...
Aplicarea principiului inductiv (tor-cilindru) se poate aplica intre intervale de clusteri ...alaturate sau identice!
In aceste conditii, INDUCTIA T-C, are loc si la nivel de ....FLUID!...Veti intelege DE CE convectia termica (dinamica verticala) creste energia ...."tornadei"!
Mecanismul TURBIONAR NU POATE FI EXPLICAT in maniera "abracadabranta"....CUM APARE!
....NIMENI NU VEDE CA.....tornada ...."EXISTA DEJA"!...la dimensiuni imperceptibile!
....Acest "fenomen", neexplicat inca de stiinta, este LOGIC in teorie fundamentala.
...CUPALTI TOTUL LA TEORIE, "considerand ca este reala"....si veti obtine dezlegari la "TOATE ENIGMELE STIINTEI"!
....Veti vedea ca TOTUL SE LEAGA!
Electronii NU sunt in dinamica proprie, ei sunt "MINGEA din ulciorul de pe DUNARE"!....la fel si nucleele!
EI SUNT FURTUNUL GRADINARULUI, INCOLACIT SI ASEZAT PE CANTAR....el este intotdeauna in acelasi loc si are aceeasi greutate!...
REALITATEA ESTE CU TOTUL ALTA!....a vedea furtunul de pe luna, cu telescopul, nu inseamna ca PUNCTUL vazut este "NUCLEUL ATOMIC"....(eu vad dinamica alei)
Multimea furtunelor, aparent stationare, este O ILUZIE ce va conduce la NEINTELEGEREA ....retelelor de gristalizare, de exemplu!
...GANDIND "altfel"....aplicand "cheia" peste TOT...veti vedea...TOTUL, INTELEGAND TOTUL!
Daca vreunul din voi, descopera ceva, orice, ce NU SE POTRIVESTE....insist sa-mi aratati....eu de 2 ani am numai CONFIRMARI...si caut(desi nu mai sper) CEVA sa-mi demonstreze ca aceasta teorie NU ESTE UNIFICATOARE!
...Cheia deschide toate usile din fizica, chimie, biologie, zoologie, geologie, astrifizica.....aveti curajul sa ganditi diferit! ...si veti vedea, brusc, ..."ridicarea valului"....despre care multe civilizatii..."povestesc"!
In aceste conditii, INDUCTIA T-C, are loc si la nivel de ....FLUID!...Veti intelege DE CE convectia termica (dinamica verticala) creste energia ...."tornadei"!
Mecanismul TURBIONAR NU POATE FI EXPLICAT in maniera "abracadabranta"....CUM APARE!
....NIMENI NU VEDE CA.....tornada ...."EXISTA DEJA"!...la dimensiuni imperceptibile!
....Acest "fenomen", neexplicat inca de stiinta, este LOGIC in teorie fundamentala.
...CUPALTI TOTUL LA TEORIE, "considerand ca este reala"....si veti obtine dezlegari la "TOATE ENIGMELE STIINTEI"!
....Veti vedea ca TOTUL SE LEAGA!
Electronii NU sunt in dinamica proprie, ei sunt "MINGEA din ulciorul de pe DUNARE"!....la fel si nucleele!
EI SUNT FURTUNUL GRADINARULUI, INCOLACIT SI ASEZAT PE CANTAR....el este intotdeauna in acelasi loc si are aceeasi greutate!...
REALITATEA ESTE CU TOTUL ALTA!....a vedea furtunul de pe luna, cu telescopul, nu inseamna ca PUNCTUL vazut este "NUCLEUL ATOMIC"....(eu vad dinamica alei)
Multimea furtunelor, aparent stationare, este O ILUZIE ce va conduce la NEINTELEGEREA ....retelelor de gristalizare, de exemplu!
...GANDIND "altfel"....aplicand "cheia" peste TOT...veti vedea...TOTUL, INTELEGAND TOTUL!
Daca vreunul din voi, descopera ceva, orice, ce NU SE POTRIVESTE....insist sa-mi aratati....eu de 2 ani am numai CONFIRMARI...si caut(desi nu mai sper) CEVA sa-mi demonstreze ca aceasta teorie NU ESTE UNIFICATOARE!
...Cheia deschide toate usile din fizica, chimie, biologie, zoologie, geologie, astrifizica.....aveti curajul sa ganditi diferit! ...si veti vedea, brusc, ..."ridicarea valului"....despre care multe civilizatii..."povestesc"!
Virgil, prejudecata ta, ca un ..."no name" nu poate fi....decat un ..."no name"... nu te face un "open mind"..!
Practic, ai venit cu IDEEA DE ACASA!...sau din carti!
Niciuna NU ESTE CORECTA!
Vei avea o mare surpriza!...buturuga mica...este acum...ROMANIA!
...si eu doar iti spun!
Practic, ai venit cu IDEEA DE ACASA!...sau din carti!
Niciuna NU ESTE CORECTA!
Vei avea o mare surpriza!...buturuga mica...este acum...ROMANIA!
...si eu doar iti spun!
L-ai jignit Virgil,
Nu trebuia sa faci asta .Stii cum zicea Napoleon:
Fiecare soldat are bastonul de Maresal!Si apoi sa stii ca pentru a elabora teoria (care nu este rea de loc!) a depus un volum de munca urias...prin materialul prelucrat si prin explicatiile date chiar daca are un stil cam neortodox...
....Nu pot sa ma desprind pentru ca dualismul unda corpuscul este foarte bine explicat de teoria lui ...!
(Cel putin la nivel cuantic sta foarte bine!)
Nu trebuia sa faci asta .Stii cum zicea Napoleon:
Fiecare soldat are bastonul de Maresal!Si apoi sa stii ca pentru a elabora teoria (care nu este rea de loc!) a depus un volum de munca urias...prin materialul prelucrat si prin explicatiile date chiar daca are un stil cam neortodox...
....Nu pot sa ma desprind pentru ca dualismul unda corpuscul este foarte bine explicat de teoria lui ...!
(Cel putin la nivel cuantic sta foarte bine!)
CAdi, NU M_A JIGNIT, fiecare are constiinta propriei valori,(sper),si poate spune orice!
Acest efort este real...(am stat 9 luni si am lucrat, studiat, experimentat....pe banii mei.....adica 12/zi....aceasta a fost activitatea mea zilnica)
Acest efort personal, este PUBLIC SI GRATUIT, REPET GRATUIT!
Ca ai observat aceste lucruri si ai considerat ca nu sunt un argument neglijabil, inseamna ca poti vedea si "alte lucruri ascunse altora"....(ex Virgil).
Am scanat multe carti (nu.."citesc carti")....imagineaza-ti 1100 de pagini in 4 ore, din care si....teorii cuantice sau de string...! (...am imprumutat cartea unui cercetator de la Magurele, am stat in sala de curs 4 ore, dupa care i-am inapoiat-o...a ramas masca...aveam cheia si ...mergeam rapid!)...
CAdi....sunt inginer mecanic....insa in acest moment....INTELEG ORICE!....si nu sunt vreun ..."destept sau geniu".....sunt un "no name" ...sunt ca voi toti!
Acest efort este real...(am stat 9 luni si am lucrat, studiat, experimentat....pe banii mei.....adica 12/zi....aceasta a fost activitatea mea zilnica)
Acest efort personal, este PUBLIC SI GRATUIT, REPET GRATUIT!
Ca ai observat aceste lucruri si ai considerat ca nu sunt un argument neglijabil, inseamna ca poti vedea si "alte lucruri ascunse altora"....(ex Virgil).
Am scanat multe carti (nu.."citesc carti")....imagineaza-ti 1100 de pagini in 4 ore, din care si....teorii cuantice sau de string...! (...am imprumutat cartea unui cercetator de la Magurele, am stat in sala de curs 4 ore, dupa care i-am inapoiat-o...a ramas masca...aveam cheia si ...mergeam rapid!)...
CAdi....sunt inginer mecanic....insa in acest moment....INTELEG ORICE!....si nu sunt vreun ..."destept sau geniu".....sunt un "no name" ...sunt ca voi toti!
Ma bucur pentru tine...insa ,vezi ca te paste un pericol...
esti prea sigur de tine....Iti doresc sa ai o intalnire cu un fizician important...si sa ai o confirmare oficiala ...altfel ...vei fi un neinteles si poate vei suferi mai tarziu...
Sarbatori fericite de Pasti WoodyCAD!
esti prea sigur de tine....Iti doresc sa ai o intalnire cu un fizician important...si sa ai o confirmare oficiala ...altfel ...vei fi un neinteles si poate vei suferi mai tarziu...
Sarbatori fericite de Pasti WoodyCAD!
Nu ma intereseaza sa fiu INTELES!....
Ce sa confirme un fizician important....? Lucruri de care a auzit prima data in viata lui...?!
...Tu nu stii ca nu dau doi bani pe ce arata stiinta la ora aceasta....?.... (ei nu inteleg teoria stringurilor....iar eu deja experimentez...)
Nu CAdi, singurii care vor suferi sunt cei ce NU VOR INTELEGE CE SE PETRECE ....in viitorul apropiat!
(vezi geometrodinamica elicoidala si imintenta schimbare de poli geomagnetici, capitol momentan nepublicat)
In acest moment, multi prezicatori din lume vad schimbare de poli, stiinta NU prevede acest lucru.....insa GEOMETRODINAMICA ELICOIDALA....spune ca este IMINENT!
Un Paste fericit tuturor!
Ce sa confirme un fizician important....? Lucruri de care a auzit prima data in viata lui...?!
...Tu nu stii ca nu dau doi bani pe ce arata stiinta la ora aceasta....?.... (ei nu inteleg teoria stringurilor....iar eu deja experimentez...)
Nu CAdi, singurii care vor suferi sunt cei ce NU VOR INTELEGE CE SE PETRECE ....in viitorul apropiat!
(vezi geometrodinamica elicoidala si imintenta schimbare de poli geomagnetici, capitol momentan nepublicat)
In acest moment, multi prezicatori din lume vad schimbare de poli, stiinta NU prevede acest lucru.....insa GEOMETRODINAMICA ELICOIDALA....spune ca este IMINENT!
Un Paste fericit tuturor!
Am vazut pe Baricada ce sustineai si mi se pare aberant.Intradevar polii magnetici se pot schimba din motive interne ale planetei,dar sa spui ca de vina ar fi trecerea prin planul galaxiei nu are nici o sustinere.Stiu ca planul orbitei pamantului in jurul soarelui face un unghi de 60 de grade cu planul galaxiei.WoodyCAD a scris:vezi geometrodinamica elicoidala si imintenta schimbare de poli geomagnetici
Ar mai fi si multe alte "unghiuri" de care ai putea afla facand propria cercetare despre acest subiect, decat sa contrazici bazandu-te pe ceea ce deja stii eronat.
Daca tu crezi ca o persoana poate colecta pe cont propriu date despre galaxie si sitemul solar e treaba ta.Asta e filozofia lui Dan,caruia ii vin date din interior.sadang a scris:Ar mai fi si multe alte "unghiuri" de care ai putea afla facand propria cercetare despre acest subiect, decat sa contrazici bazandu-te pe ceea ce deja stii eronat.
Nu Cris, nu poate colecta pe cont propriu, direct, date despre univers, decat la un nivel empiric. Cel putin nu prin cunoasterea clasica, adica acumulare si sinteza informatiilor.
Dar, eu cred ca poate colecta date de tot felul, din diferite surse daca chiar il intereseza un anumit subiect, sa-si faci propria parere, fara a astepta sa ia de bune parerile unora si altora.
Propria parere formata pe aceste fundamente este mult mai reala decat oricare alte "mari pareri" venite de la altii si acreditate cu sens de adevar indubitabil. Asta se poate chema dogma, fanatism, misticism, naivitate sau intr-un anumit context chiar prostie, numai cunoastere adevarata nu.
Mai gandestete...
Dar, eu cred ca poate colecta date de tot felul, din diferite surse daca chiar il intereseza un anumit subiect, sa-si faci propria parere, fara a astepta sa ia de bune parerile unora si altora.
Propria parere formata pe aceste fundamente este mult mai reala decat oricare alte "mari pareri" venite de la altii si acreditate cu sens de adevar indubitabil. Asta se poate chema dogma, fanatism, misticism, naivitate sau intr-un anumit context chiar prostie, numai cunoastere adevarata nu.
Mai gandestete...
Sadang,....iar ai dreptate (si ma intreb cand NU ai avut, ca nu stiu)....!
Sustin parerea lui Sadang, de aceea am scris ca aceasta cunoastere NU este transmisibila. Ea ofera jumatate, jumatatea cealalta depinde de ADN, numar de clase absolvite, aducatie, mediu social....etc, ce difera de la individ la individ!
EU AM EXPUS PUBLIC DOAR JUMATATEA CARE LIPSEA!
...restul fiecare pe ....barba lui!
Voi spune pâna am sa regusesc....NU MA CREDETI PE CUVANT....experimentati si convingerea va veni din interior catre afara!
Cris, intr-un fel ai dreptate, ADN-ul meu permite sa am acces la informatii despre lucruri ce urmeaza sa se intample!...si diferenta intre noi este ca, eu, fiind constient de anumite lucruri....le experimentez!
Din pacate tu, acum, nu poti experimenta....pentru ca nu esti constient de ele...! ....le consideri,din start, imposibile!
Sustin parerea lui Sadang, de aceea am scris ca aceasta cunoastere NU este transmisibila. Ea ofera jumatate, jumatatea cealalta depinde de ADN, numar de clase absolvite, aducatie, mediu social....etc, ce difera de la individ la individ!
EU AM EXPUS PUBLIC DOAR JUMATATEA CARE LIPSEA!
...restul fiecare pe ....barba lui!
Voi spune pâna am sa regusesc....NU MA CREDETI PE CUVANT....experimentati si convingerea va veni din interior catre afara!
Cris, intr-un fel ai dreptate, ADN-ul meu permite sa am acces la informatii despre lucruri ce urmeaza sa se intample!...si diferenta intre noi este ca, eu, fiind constient de anumite lucruri....le experimentez!
Din pacate tu, acum, nu poti experimenta....pentru ca nu esti constient de ele...! ....le consideri,din start, imposibile!
Dane ori ce discutie e inutila atata timp cat la rugamintea de a ne arata un experiment legat de gravitatie tu o dai cotita.Este clar pentru toata lumea cat valoreaza lucrarea ta.WoodyCAD a scris:Cris, intr-un fel ai dreptate, ADN-ul meu permite sa am acces la informatii despre lucruri ce urmeaza sa se intample!...si diferenta intre noi este ca, eu, fiind constient de anumite lucruri....le experimentez!
Maimuta savanta NU are acces la butonul rosu...!
Sunt lucruri la care am raspuns deja, insa se pare ca este greu de inteles....o realitate asa de simpla!
Sunt lucruri la care am raspuns deja, insa se pare ca este greu de inteles....o realitate asa de simpla!
Da,Da,si eu am inventat nemurirea dar iti dai seama ce-ar insemna ca toti maimutoii sa fie nemuritori.WoodyCAD a scris:Maimuta savanta NU are acces la butonul rosu...!
Subiecte similare
» Despre lucrarea "Fizica povestită" a lui Cristian Presură
» Offtopic: despre dispozitivul lui WoodyCAD
» Stau si ma minunez....
» Offtopic: despre dispozitivul lui WoodyCAD
» Stau si ma minunez....
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum