Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Meteorr Ieri la 21:34
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Joi 21 Noi 2024, 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la virgil în Ce anume "generează" legile fizice?
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în OZN in Romania
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
Meteorr | ||||
Abel Cavaşi |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
Meteorr | ||||
ilasus | ||||
CAdi | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 41 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 41 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Despre lucrarea lui WoodyCAD
Forum pentru cercetare :: Cercetări în Fizică :: Idei interesante în Fizică :: Propunerile autorilor :: Propuneri cu formă brută
Pagina 2 din 9
Pagina 2 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
13122010
Despre lucrarea lui WoodyCAD
Acest topic a fost desprins în 17 decembrie 2010, pe la ora 09:36 din topicul „Câmpul magnetic produs de Aurel Răileanu”.
WoodyCAD a scris:Din pacate, nu se poate altfel!
Proiectul Fundamentul Universului este "on line", si contine peste 200 de pagini publicate, descarcabile gratuit...
Acestea contin peste 2000 de ore de documentare comprimate in aceste pagini. Este dificil de facut o alta compresie....chiar daca eu sunt autorul acestuia!
Totusi ...
Este vorba despre autoorganizarea materiei!
La nivel celular are loc un fenomen de inductie(mecanismul replicarii viului, de tip cilindru-cilindru).
Inductia tor-cilindru este specifica...mineralelor, neviului!...ex:electromagnetismul
Viul, tesutul organic, se dezvolta, creste, evolueaza prin inductie "de replicare".
In acelasi timp, in imediata vecinatate, acest tesut interactioneaza....insa nu o poate face decat prin inductie tor-cilindru.....
Aceasta interactiune se manifesta prin "minitornade" la nivel local...nedetectabile!
Insa, cand genetic se creaza "conditiile" unui "uragan"....cumuland efectele "minitornadelor", acesta incepe sa fie observabil!
Adica, si eu atrag "praful" cu palma...insa carti nu pot...!
Minitornadele noastre nu-si vad efectul...sunt mult prea mici!
In Fundamentul Universului explic pe indelete aceasta strangere in manunchi a circulatiilor elicoidale! Una din caracteristicile fundamentale ale E.F.T.(Elicoida Fundamentala de Transfer)
In acest moment NU se cunoaste mecanismul generarii unei tornade!
....Nimic mai simplu...micro curentii ascensionali incep sa se infasoare...
Aici mecanismul este identic, declansatorul fiind transmis genetic...genereaza "minitornade" ceva mai dinamice...suficient cat sa genereze o reactie de adunare in manunchi!
Uraganul se formeaza cand apa oceanului se apropie de 26 grade, curentii ascensionali devin "mai dinamici" si se autoinfasuara!
Citind FU orice realitate fizica este "decriptata"!
Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Lun 31 Oct 2011, 14:09, editata de 7 ori (Motiv : Transformarea în citat pentru evidenţierea autorului)
WoodyCAD- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2617
Puncte : 23111
Data de inscriere : 31/08/2010
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
Despre lucrarea lui WoodyCAD :: Comentarii
Re: Despre lucrarea lui WoodyCAD
Experimentul nu contrazice nimic.Solenoidul cilindric pe care l-ai prezentat genereaza campuri ortogonale deoarece curentul circula pe doua directii.Odata circular in jurul axei dar si de la un capat al cilindrului la celalalt.Rezulta un camp de intensitate mare axial si un camp slab perpendicular cu axa.Tinand busola cu axa paralela cu cea a solenoidului,campul mare nu o va mai influenta si va arata doar sensul celui de-al doilea camp.
Ceeace ai scris, din pacate, NU ARE LEGATURA cu realitatea ... liniile de camp magnetic NU SE INTRETAIE!
Incearca sa faci ce ai scris si ai sa constati ca "realitatea" descrisa de tine ....NU EXISTA!
ATENTIE!
IN ACEST EXPERIMENT LINIILE DE CAMP MAGNETIC SUNT PERPENDICULARE PE .....CONDUCTOR!....INTEAPA SOLENOIDUL CONSTRUIT SPIRA LANGA SPIRA!
Ultima editare efectuata de catre WoodyCAD in Dum 23 Ian 2011, 16:33, editata de 1 ori
Incearca sa faci ce ai scris si ai sa constati ca "realitatea" descrisa de tine ....NU EXISTA!
ATENTIE!
IN ACEST EXPERIMENT LINIILE DE CAMP MAGNETIC SUNT PERPENDICULARE PE .....CONDUCTOR!....INTEAPA SOLENOIDUL CONSTRUIT SPIRA LANGA SPIRA!
Ultima editare efectuata de catre WoodyCAD in Dum 23 Ian 2011, 16:33, editata de 1 ori
Chiar daca miscarea principala a electronilor este circulara,avem si o deplasare dintr-un capat al cilindrului in celalalt.Aceasta deplasare genereaza al doilea camp perpendicular pe axa solenoidului.E elementar!
Obraznici electronii astia! Nu respecta regulile de circulatie. Cre' ca n-au rovinieta de-o luat-o ei asa razna dintr-un capat al altuia al cilindrului. Ori electronii sau haiducit ori sau schimbat regulile de circulatie! Ce noroc ca are numa doua capete cilindrul asta.
Ia uite-i si pe impricinati...
- http://discovermagazine.com/2009/jan/070
- https://www.youtube.com/watch?v=32uEvwxNJvE&feature=PlayList&p=09AB0395C93EB88A&index=0
- http://www.atto.fysik.lth.se/publications/papers/MauritssonPRL2008.pdf
Sau or fi ceva neamuri mai indepartate ale celor din manualele de fizica?
- http://discovermagazine.com/2009/jan/070
- https://www.youtube.com/watch?v=32uEvwxNJvE&feature=PlayList&p=09AB0395C93EB88A&index=0
- http://www.atto.fysik.lth.se/publications/papers/MauritssonPRL2008.pdf
Sau or fi ceva neamuri mai indepartate ale celor din manualele de fizica?
cris, daca este ....asa de "elementar" da-mi un link catre o poza de pe internet, sau orice alceva....care sa reprezinte un argument....Daca tu vezi miscarea circulara a electronilor....eu nu o vad decat elicoidal.
Ai o lanterna in mana si stai intr-un tren de mare viteza.
Incepand sa faci miscari stanga dreapta, foarte rapide, tu poti percepe...."o linie" a luminii lanternei, insa eu, aflat intr-o gara, vad cu TOTUL ALCEVA!
Daca experimentul are loc intr-un tren de mare viteza, ceeace vede microscopul, ca o fotografie(plan) poate fi un cerc(elipsa) insa ce vad EU din gara.....NU ARE LEGATURA CU CERCUL VAZUT PRIN MICROSCOP!
Priveste in relativitate generalizata!
Ai o lanterna in mana si stai intr-un tren de mare viteza.
Incepand sa faci miscari stanga dreapta, foarte rapide, tu poti percepe...."o linie" a luminii lanternei, insa eu, aflat intr-o gara, vad cu TOTUL ALCEVA!
Daca experimentul are loc intr-un tren de mare viteza, ceeace vede microscopul, ca o fotografie(plan) poate fi un cerc(elipsa) insa ce vad EU din gara.....NU ARE LEGATURA CU CERCUL VAZUT PRIN MICROSCOP!
Priveste in relativitate generalizata!
Experienta edificatoare.Pe acelas cilindru in loc sa ai o singura infasurare intoarce-te cu a doua in acelas sens spira langa spira astfel incat bornele de alimentare sa fie la acelas capat al cilindrului.Daca am dreptate acel camp perpendicular pe axa va disparea.Daca ai dreptate el va creste.
Eu vorbesc despre realitatea ...."solenoidului" meu....NU DESPRE ALTELE.....
REPET:
-SOLENOID CE INFASOARA....SPIRA LANGA SPIRA, UN CILINDRU....FARA ALTE INTOARCERI....sau "manevre"!
REPET:
-Dati-mi un link care ati inteles despre ce este vorba.
DACA AI VORBIT DE EXPERIMENTUL MEU....DA CAMPUL MAGNETIC SE INTENSIFICA.....la intoarcere!....si ramane perpendicular pe ....AXA SOLENOIDULUI !?!?
REPET:
-SOLENOID CE INFASOARA....SPIRA LANGA SPIRA, UN CILINDRU....FARA ALTE INTOARCERI....sau "manevre"!
REPET:
-Dati-mi un link care ati inteles despre ce este vorba.
DACA AI VORBIT DE EXPERIMENTUL MEU....DA CAMPUL MAGNETIC SE INTENSIFICA.....la intoarcere!....si ramane perpendicular pe ....AXA SOLENOIDULUI !?!?
Domnule Dan, va deranjez cu cateva intrebari. Am inteles ca nu este vorba despre teoria clasica a electricitatii si magnetismului, ci despre fizica elicoidala. Cer din nou cateva indicatii:
- solenoidul este bobinat spira langa spira pe un singur strat
- sarma folosita la bobinaj este un sigur fir de Cupru izolat cu email (nu sarma multifilara cu izolatie de plastic)
- sursa de alimentare este de curent continuu constant (fara impulsuri de tensiune sau curent)
Acelasi efect se poate obtine si pentru o singura spira?
Obtinerea ecestui efect are ceva in comun cu "magnetic current" a lui Leedskalnin?
Daca fac eu o bobina care sa respecte caracteristicile specificate de tine si ti-o trimit poti obtine acelasi efect, fara a face modificari asupra ei?
Astept indicatii din partea D-vs. Asa cum am mai specificat nu doresc explicatii, ci doar indrumari, daca se pot da. Ma multumesc si raspunsuri evazive, sau monosilabice.
Respect atat raspunsul cat si tacerea D-vs.
- solenoidul este bobinat spira langa spira pe un singur strat
- sarma folosita la bobinaj este un sigur fir de Cupru izolat cu email (nu sarma multifilara cu izolatie de plastic)
- sursa de alimentare este de curent continuu constant (fara impulsuri de tensiune sau curent)
Acelasi efect se poate obtine si pentru o singura spira?
Obtinerea ecestui efect are ceva in comun cu "magnetic current" a lui Leedskalnin?
Daca fac eu o bobina care sa respecte caracteristicile specificate de tine si ti-o trimit poti obtine acelasi efect, fara a face modificari asupra ei?
Astept indicatii din partea D-vs. Asa cum am mai specificat nu doresc explicatii, ci doar indrumari, daca se pot da. Ma multumesc si raspunsuri evazive, sau monosilabice.
Respect atat raspunsul cat si tacerea D-vs.
1) Da, dl Abel Cavasi este respunzator de aceasta denumire .....fizica elicoidala, poti sa-i spui si asa!
2)spira langa spira, 1 strat, daca ma intorc cu alt strat se intensifica...
3)conductor cupru emailat,monofilament (conductor bobinaj clasic)
4)curent continuu(stabilizat daca vrei)
5)efectul NU este posibil la o singura spira(devine cel cunoscut)
6)Leedskalnin nu are treaba...!
7)Bobina trebuie sa respecte o "regula" altfel este efectul clasic.Daca nu respecta "regula" ....va trebui sa o modific!
Nu sunt "evaziv"....sunt deschis catre oamnii cu mintea deschisa....aseara, in direct la BaricadaTV, profesorul de fizica....a fost menajat! NU a fost in stare sa inteleaga fenomenul....nici macar...."DEFINITIA".....am fost nevoit sa fac "poze" cu pilitura de fier....sa-l fac sa inteleaga!
PS.
Acest solenoid functioneaza "altfel" pentru ca foloseste "CODUL FUNDAMENTAL" al interactiunilor EFT.
(exemplu: regula burghiului, in cazul solenoidului normal, respecta ....codul, la fel toate "regulile" mainii stangi...etc)
TOATE REGULILE DE ACEST TIP, repet TOATE, sunt descrise de codul interactiunilor elicoidale!Aceste "interactiuni", indiferent de natura lor(curgeri magnetice,electrice, fluidice...etc), sunt de tip elicoidal, deci....respecta CODUL FUNDAMENTAL!
Daca ai inteles Fundamentul Universului.....in secunda 2 faci TU singur acest solenoid...si multe "altele"!
2)spira langa spira, 1 strat, daca ma intorc cu alt strat se intensifica...
3)conductor cupru emailat,monofilament (conductor bobinaj clasic)
4)curent continuu(stabilizat daca vrei)
5)efectul NU este posibil la o singura spira(devine cel cunoscut)
6)Leedskalnin nu are treaba...!
7)Bobina trebuie sa respecte o "regula" altfel este efectul clasic.Daca nu respecta "regula" ....va trebui sa o modific!
Nu sunt "evaziv"....sunt deschis catre oamnii cu mintea deschisa....aseara, in direct la BaricadaTV, profesorul de fizica....a fost menajat! NU a fost in stare sa inteleaga fenomenul....nici macar...."DEFINITIA".....am fost nevoit sa fac "poze" cu pilitura de fier....sa-l fac sa inteleaga!
PS.
Acest solenoid functioneaza "altfel" pentru ca foloseste "CODUL FUNDAMENTAL" al interactiunilor EFT.
(exemplu: regula burghiului, in cazul solenoidului normal, respecta ....codul, la fel toate "regulile" mainii stangi...etc)
TOATE REGULILE DE ACEST TIP, repet TOATE, sunt descrise de codul interactiunilor elicoidale!Aceste "interactiuni", indiferent de natura lor(curgeri magnetice,electrice, fluidice...etc), sunt de tip elicoidal, deci....respecta CODUL FUNDAMENTAL!
Daca ai inteles Fundamentul Universului.....in secunda 2 faci TU singur acest solenoid...si multe "altele"!
Multumesc pentru raspuns. Am bobina in fata mea si stau si ma uit la ea. Da ii dau eu de capat pana la urma! Relevante raspunsurile pentru punctele 5 si 7.
Domnul profesor de fizica trebuie menajat. Trebuie admirat curajul acestuia. Nu uita ca unii oameni se desprind mai greu de atributul social, ca sa nu mai zic de marea majoritate care se confunda total cu toate artibutele sistemului mai putin cu ei insisi.
Am sa reiua pentru a treia oara teoria. In mare parte pot zice ca am inteles, in stilul meu bineinteles. Si simt ca ai dreptate, doar ca... multi termeni noi, specifici. Dar nu ma opresc!
Multumesc inca o data pentru raspuns si am sa mai revin.
Domnul profesor de fizica trebuie menajat. Trebuie admirat curajul acestuia. Nu uita ca unii oameni se desprind mai greu de atributul social, ca sa nu mai zic de marea majoritate care se confunda total cu toate artibutele sistemului mai putin cu ei insisi.
Am sa reiua pentru a treia oara teoria. In mare parte pot zice ca am inteles, in stilul meu bineinteles. Si simt ca ai dreptate, doar ca... multi termeni noi, specifici. Dar nu ma opresc!
Multumesc inca o data pentru raspuns si am sa mai revin.
Salut,
Nu am văzut emisiunea... Despre ce bobină este vorba? Cum arata?
http://nicmarcu.sunphoto.ro/bobine
Nu am avut alta posibilitate de a posta o poză, nu am știut altfel...
Bobina are lungimea ,,L'', diametru spiriei ,,D'', conductor izolat cu secțiunea ,,s'', număr de spire rezultat.
1.câmpul magnetic depinde de aceste mărimi, de caracteristicile miezului cât și de diferența de potențial la bornele bobinei.
2. respectând aceleași caracteristici ale conductorului, cele doua câmpuri paralele rezultate prin înfășurarea bifilară se anulează, bobina se comportă ca o rezistentă.
Despre ce bobină este vorba? cum arată?
Nu am văzut emisiunea... Despre ce bobină este vorba? Cum arata?
http://nicmarcu.sunphoto.ro/bobine
Nu am avut alta posibilitate de a posta o poză, nu am știut altfel...
Bobina are lungimea ,,L'', diametru spiriei ,,D'', conductor izolat cu secțiunea ,,s'', număr de spire rezultat.
1.câmpul magnetic depinde de aceste mărimi, de caracteristicile miezului cât și de diferența de potențial la bornele bobinei.
2. respectând aceleași caracteristici ale conductorului, cele doua câmpuri paralele rezultate prin înfășurarea bifilară se anulează, bobina se comportă ca o rezistentă.
Despre ce bobină este vorba? cum arată?
Salut nic,
Intra si tu be baricada.ro si uitate la penultima (ca ultima vad ca inca nu e postata) inregistrare de la Ghilea Show. E vorba de bobina lui Dan Preda care genereaza un camp magnetic care face ca acul busolei sa fie perpendicular la axa longitudinala a solenoidului, si nu tangent la aceasta axa asa cum am invatat toti la scoala.
Deci nu incerca sa intelegi obtinerea efectului cu cunostintele de fizica clasice ca nu merge. Da erase la ce stii sau fa abstractie si ia teoria E.F.T. la puricat daca vrei sa intelegi. La fel fac si eu de cateva saptamani bune si inca nimic. Continui...
Intra si tu be baricada.ro si uitate la penultima (ca ultima vad ca inca nu e postata) inregistrare de la Ghilea Show. E vorba de bobina lui Dan Preda care genereaza un camp magnetic care face ca acul busolei sa fie perpendicular la axa longitudinala a solenoidului, si nu tangent la aceasta axa asa cum am invatat toti la scoala.
Deci nu incerca sa intelegi obtinerea efectului cu cunostintele de fizica clasice ca nu merge. Da erase la ce stii sau fa abstractie si ia teoria E.F.T. la puricat daca vrei sa intelegi. La fel fac si eu de cateva saptamani bune si inca nimic. Continui...
In seara asta nu am reușit sa vad emisiunea... vreau sa vad bobina....
Sandag, vad ca esti informat, profesorul de fizica....la a 3-a emisiune s-a prins ca ce-i prezentam eu nu era ceeace se invata la scoala!
Desi AM INSISTAT...puternic...eu spuneam ceva....iar el receptiona, trecand prin filtrul a ceea ce se cunoste, ce DEJA STIA!
Astfel "mintea umana" i-a facut "figura"!...ESTE UN PARADOX....daca esti profesor de fizica NU MAI ESTI IN STARE SA VEZI ...iar daca esti profesor de "biologie"...vezi rapid....!
De NENUMARATE ORI spun in "FU" ...."uita pentru o secunda ce ai invatat la scoala"...si vei vedea....incredibil de multe!Aceasta este "calea" pe care am avut curajul sa pasesc....si de atunci sunt ULUIT si FASCINAT...!
Mie mi-au trebuit 2 luni sa accept evidenta.Atunci cand am inteles, intreaga mea fiinta s-a cutremurat....
Un doctorand in fizica mi-a destainuit...."a III-a oara am inceput sa inteleg"....l-am incurajat sa nu renunte...
Nu va fie jena, eu insumi am introdus termeni "neintelesi", am definit si am introdus noi concepte....pana acum inexistente!Toate acestea pentru ca pur si simplu este "ceva" ce pana acum umanitatea NU A EXPERIMENTAT.....UNIFICAREA A TOT CE EXISTA!
In acest moment experimentez lucruri ce ...."taie respiratia"...oricui!
Ultima editare efectuata de catre WoodyCAD in Dum 13 Feb 2011, 23:00, editata de 1 ori
Desi AM INSISTAT...puternic...eu spuneam ceva....iar el receptiona, trecand prin filtrul a ceea ce se cunoste, ce DEJA STIA!
Astfel "mintea umana" i-a facut "figura"!...ESTE UN PARADOX....daca esti profesor de fizica NU MAI ESTI IN STARE SA VEZI ...iar daca esti profesor de "biologie"...vezi rapid....!
De NENUMARATE ORI spun in "FU" ...."uita pentru o secunda ce ai invatat la scoala"...si vei vedea....incredibil de multe!Aceasta este "calea" pe care am avut curajul sa pasesc....si de atunci sunt ULUIT si FASCINAT...!
Mie mi-au trebuit 2 luni sa accept evidenta.Atunci cand am inteles, intreaga mea fiinta s-a cutremurat....
Un doctorand in fizica mi-a destainuit...."a III-a oara am inceput sa inteleg"....l-am incurajat sa nu renunte...
Nu va fie jena, eu insumi am introdus termeni "neintelesi", am definit si am introdus noi concepte....pana acum inexistente!Toate acestea pentru ca pur si simplu este "ceva" ce pana acum umanitatea NU A EXPERIMENTAT.....UNIFICAREA A TOT CE EXISTA!
Ultima editare efectuata de catre WoodyCAD in Dum 13 Feb 2011, 23:00, editata de 1 ori
Salut,
Spune-ne și nouă...WoodyCAD a scris:
"Punerea la dispozitia publicului larg a tuturor datelor experimentale, in aceasta faza a proiectului, nu este oportuna.
Dezvoltarea tehnologiei E.F.T. este imposibila fara intelegerea naturii primordiale a acestei descoperiri si poate avea consecinte total incontrolabile!"
....alte detalii:
http://www.thefundamentaluniverse.ro/tehnologie.html
Dezvoltarea tehnologiei E.F.T. este imposibila fara intelegerea naturii primordiale a acestei descoperiri si poate avea consecinte total incontrolabile!"
....alte detalii:
http://www.thefundamentaluniverse.ro/tehnologie.html
Zici ca ti-au trebuit 2 luni doar ca sa accepti! Ceva ce deja intelegeai. Si eu abia am aflat de ea de cateva saptamani. Sper sa-mi faca lumina in noianul de informatii alandala din capul meu. Cu alte cuvinte burta pe carte...
Salut tuturor,
Nu reușesc să văd ultima emisiune pe Baricada ro. Nu știu care este problema, calculatorul meu a fost infectat cu viruși, sau ARHIVA are probleme. Dacă cineva poate să-mi dea o adresă exactă.
Nu reușesc să văd ultima emisiune pe Baricada ro. Nu știu care este problema, calculatorul meu a fost infectat cu viruși, sau ARHIVA are probleme. Dacă cineva poate să-mi dea o adresă exactă.
… dar majoritatea sunt cu mintea ,,închisă’’… stai și te uiți fără a face nimic? Ori aștepți să ne deschidem mintea. Cred ca ar fi necesar, cât mai mulți să înțeleagă teoria ta, ar fi și în interesul tău, încearcă să ne convingi…eu vreau sa fiu convins.WoodyCAD a scris:1)
Nu sunt "evaziv"....sunt deschis catre oamnii cu mintea deschisa....
Salut nic,
Se pare ca au ceva probleme pe server. Sunt unele emisiuni care nu merg. Iar ultima emisiune cu Dan Preda inca nu e postata.
Uite aici un link cu cateva imagini cu bobina extrase din penultima emisiune a lui Dan:
http://mybusinessland.com/temp/Solenoid.rar
Mintea trebuie deschisa de fiecare in parte prin propriul efort. Informatia exista, nu e secreta. Trebuie doar aprofundata. Cu aceasta mentalitate m-am luptat si eu de-a lungul timpului, si ma mai lupt si acuma. De ce altii care stiu si inteleg nu spun si altora? Sunt milioane de motive subiective si obiective pentru care nu spun. Eu cred ca cel mai important este ca nu pot fi intelesi. Si in cel mai fericit caz sunt tratati ca ciudati, si bineintelesi tratati cu sictir de cei "atotstiutori".
Solutia? Izolarea si anonimatul, viata traita in aparente conditii firesti, si transmiterea informatiilor si a propriei stiinte celor din universul apropiat (familie, prieteni, comunitate mica...). "Sa dam Cezarului ce-i al Cezarului, si lui Dumnezeu cei a lui Dumnezeu"!.
Sugestia mea personala, hai sa nu mai asteptam de la altii "sa ne explice...", sa cautam noi insine explicatiile, pentru ca fiecare vede, intelege si interactioneaza cu cei din jurul sau in maniera proprie, si ceea ce pentru mine e un adevar, pentru tine poate fi foarte bine o minciuna.
Dan si-a asumat riscul de a fi ridiculizat, pentru ca a inteles. Si face publica toata informatia, chiar si cateva experimente care pot fi reproduse de toti cei care vor intradevar sa inteleaga mai mult. Chiar el insusi spune ca
Si pentru o mai usoara lectura musai scoaterea FU la imprimanta. Eu am citit-o de 2 ori pe calculator si n-am ramas cu prea multe. Asa ca am scos-o la imprimanta si e altceva. O pot frunzari inainte si inapoi cand am nelamuriri. Stii si tu cum e!
Am si primele 3 emisiuni ale lui Dan. Daca te intereseaza spune-mi si le pun pe un host.
SaDang
Se pare ca au ceva probleme pe server. Sunt unele emisiuni care nu merg. Iar ultima emisiune cu Dan Preda inca nu e postata.
Uite aici un link cu cateva imagini cu bobina extrase din penultima emisiune a lui Dan:
http://mybusinessland.com/temp/Solenoid.rar
… dar majoritatea sunt cu mintea ,,închisă’’… stai și te uiți fără a face nimic?
Mintea trebuie deschisa de fiecare in parte prin propriul efort. Informatia exista, nu e secreta. Trebuie doar aprofundata. Cu aceasta mentalitate m-am luptat si eu de-a lungul timpului, si ma mai lupt si acuma. De ce altii care stiu si inteleg nu spun si altora? Sunt milioane de motive subiective si obiective pentru care nu spun. Eu cred ca cel mai important este ca nu pot fi intelesi. Si in cel mai fericit caz sunt tratati ca ciudati, si bineintelesi tratati cu sictir de cei "atotstiutori".
Solutia? Izolarea si anonimatul, viata traita in aparente conditii firesti, si transmiterea informatiilor si a propriei stiinte celor din universul apropiat (familie, prieteni, comunitate mica...). "Sa dam Cezarului ce-i al Cezarului, si lui Dumnezeu cei a lui Dumnezeu"!.
Sugestia mea personala, hai sa nu mai asteptam de la altii "sa ne explice...", sa cautam noi insine explicatiile, pentru ca fiecare vede, intelege si interactioneaza cu cei din jurul sau in maniera proprie, si ceea ce pentru mine e un adevar, pentru tine poate fi foarte bine o minciuna.
Dan si-a asumat riscul de a fi ridiculizat, pentru ca a inteles. Si face publica toata informatia, chiar si cateva experimente care pot fi reproduse de toti cei care vor intradevar sa inteleaga mai mult. Chiar el insusi spune ca
. Deci studiu personal si shimb de pareri, discutii complementare si nu contradictorii."Punerea la dispozitia publicului larg a tuturor datelor experimentale, in aceasta faza a proiectului, nu este oportuna.
Si pentru o mai usoara lectura musai scoaterea FU la imprimanta. Eu am citit-o de 2 ori pe calculator si n-am ramas cu prea multe. Asa ca am scos-o la imprimanta si e altceva. O pot frunzari inainte si inapoi cand am nelamuriri. Stii si tu cum e!
Am si primele 3 emisiuni ale lui Dan. Daca te intereseaza spune-mi si le pun pe un host.
SaDang
"Mi-am asumat riscul ridiculizarii" pentru ca nu aveam ....ce face!Practic, si la mine daca ar fi venit cineva cu asa "teorie" i-as fi spus...."du-te si te impusca bai ...nene!". NU AM AVUT DE ALES!....era...UNICA solutie!
Va sugerez tuturor sa dublati cu experimente.....exersati...faceti primii pasi pe un teritoriu total necunoscut...asa fac si eu!
INFORMATIA NU SE POATE TRANSMITE DIRECT...ESTE SIMPLA INSA ....seamana cu butonul intregului arsenal atomic, al intregii planete, pus in palmele unei ...."maimute"!
A TINE IN MANA ACEASTA PUTERE inseamna a avea o alta stare a "constiintei". De aceea intelegerea FU este conditionata de o alta stare a constiintei.
Intelegerea devine astfel individuala, eu neputand sa va ajut cu nimic!Veti putea "cara in spate" intelegerea intregului univers....daca sunteti "construiti genetic" sa puteti face acest lucru!
Sandang, asa este, chiar mie mi-a fost EXTREM de greu sa accept(neavand niciun argument impotriva)....ceeace am inteles!. A fost o..."lupta cu mine insumi"!...
De aceea am facut multe experimente...absolut toate au confirmat teoria!....cautam ceva, ORICE, sa o pot infirma....cand am realizat ca ESTE IMPOSIBIL, ca tot UNIVERSUL respecta "regulile Fundamentului Universului"...am realizat FORTA din spatele INTELEGERII!....este INCREDIBILA!
Am realizat ca aceasta "forta" o poti avea daca si numai daca ....o poti CONTROLA!...ea vine din interiorul fiecaruia si NU SE POATE TRANSFERA!
FIECARE ESTE PE CONT PROPRIU, studiul, experimentul, bagajul initial de cunostinte, capacitatea individuala de analiza si sinteza rapida a acestora...sunt "sarea si piperul".
... pentru ca SANDANG a inteles esentialul, are in mana samanta ce poate incolti....insa NU se va intampla ....astazi!...este un proces de durata....iar odata inceput....devine IREVERSIBIL!
Va sugerez tuturor sa dublati cu experimente.....exersati...faceti primii pasi pe un teritoriu total necunoscut...asa fac si eu!
INFORMATIA NU SE POATE TRANSMITE DIRECT...ESTE SIMPLA INSA ....seamana cu butonul intregului arsenal atomic, al intregii planete, pus in palmele unei ...."maimute"!
A TINE IN MANA ACEASTA PUTERE inseamna a avea o alta stare a "constiintei". De aceea intelegerea FU este conditionata de o alta stare a constiintei.
Intelegerea devine astfel individuala, eu neputand sa va ajut cu nimic!Veti putea "cara in spate" intelegerea intregului univers....daca sunteti "construiti genetic" sa puteti face acest lucru!
Sandang, asa este, chiar mie mi-a fost EXTREM de greu sa accept(neavand niciun argument impotriva)....ceeace am inteles!. A fost o..."lupta cu mine insumi"!...
De aceea am facut multe experimente...absolut toate au confirmat teoria!....cautam ceva, ORICE, sa o pot infirma....cand am realizat ca ESTE IMPOSIBIL, ca tot UNIVERSUL respecta "regulile Fundamentului Universului"...am realizat FORTA din spatele INTELEGERII!....este INCREDIBILA!
Am realizat ca aceasta "forta" o poti avea daca si numai daca ....o poti CONTROLA!...ea vine din interiorul fiecaruia si NU SE POATE TRANSFERA!
FIECARE ESTE PE CONT PROPRIU, studiul, experimentul, bagajul initial de cunostinte, capacitatea individuala de analiza si sinteza rapida a acestora...sunt "sarea si piperul".
... pentru ca SANDANG a inteles esentialul, are in mana samanta ce poate incolti....insa NU se va intampla ....astazi!...este un proces de durata....iar odata inceput....devine IREVERSIBIL!
Pentru cine doreste sa confectioneze solenoidul...iata "schita"...!
http://www.thefundamentaluniverse.ro/enigme.html
Pentru restul...toate la timpul lor!
Ce bine era daca imaginile cu bobina aveau un link catre o imagine mai mare de dimensiune A4 si la o rezolutie mai mare - 300px. Multumesc oricum de sprijin.
O intrebare despre emisiunile de pe baricada.ro. Eu am gasit 5 emisiuni pana acuma. Atatea au fost?
O intrebare despre emisiunile de pe baricada.ro. Eu am gasit 5 emisiuni pana acuma. Atatea au fost?
WoodyCAD a scris:Pentru cine doreste sa confectioneze solenoidul...iata "schita"...!
Domnule, înainte de toate noi suntem ingineri, hai sa ne comportam ca atare. Ca sa ajungem la ceva nou plecam de la ce cunoaștem.
O bobina se caracterizează pentru a o confecționa fără probleme prin următoarele;
- diametrul conductorului ,,d’’
- diametru interior ai bobinei ,,D’’
- număr de spire ,n’’
- tensiunea de alimentare la borne ,, u’’ în cc
Știu vreau mura-n-gura... dacă suntem filozofi nu am dreptate...
Nic, reciteste te rog.....si nu vreau sa jignesc!...pe nimeni!....ma "citez":
....repet....este EXTREM DE SIMPLU insa gandirea ....este "catastrofala"!....vrei sa pleci de la lucruri...."stiute"....desi spun de nenumarate ori ...."uita de ce ai invatat la scoala, pentru 1 secunda....si vei ramane uimit"!.....vei vedea extrem de multe!
Draga NIC....nu am cum sa te ajut mai mult de atat!....imi pare rau!
....repet....este EXTREM DE SIMPLU insa gandirea ....este "catastrofala"!....vrei sa pleci de la lucruri...."stiute"....desi spun de nenumarate ori ...."uita de ce ai invatat la scoala, pentru 1 secunda....si vei ramane uimit"!.....vei vedea extrem de multe!
Draga NIC....nu am cum sa te ajut mai mult de atat!....imi pare rau!
Dan Preda, nici eu nu vreau sa te jignesc, defapt în principiu nu vreau sa jignesc pe nimeni, la ce mi-ar ajuta...
Pentru acest lucru nu am sa te mai deranjez niciodată pană nu voi înțelege teoria ta, dacă voi înțelege... cu stima Nic
Pentru acest lucru nu am sa te mai deranjez niciodată pană nu voi înțelege teoria ta, dacă voi înțelege... cu stima Nic
dane, Fratia te felicita pentru ceea ce faci ...
ideea de a submina religiile si stiinita afirmand ca toti au inteles gresit simbolurile pe cand in acelasi timp tu propui tot o interpretare gresita este fenomnenala
lumea nu stie ca dezimformarea ca misdirection e cea mai puternica arma si bine ca nu stie ... atentie! tu ajuti Fratia fara sa sti macar
tot asa inainte
ideea de a submina religiile si stiinita afirmand ca toti au inteles gresit simbolurile pe cand in acelasi timp tu propui tot o interpretare gresita este fenomnenala
lumea nu stie ca dezimformarea ca misdirection e cea mai puternica arma si bine ca nu stie ... atentie! tu ajuti Fratia fara sa sti macar
tot asa inainte
NU, eu ajut mai mult decat si-ar fi imaginat cineva vreodata....pe TOTI!
Ca jumatate nu vor putea sa foloseasca acest ajutor....este alta discutie!
Ai informatia solenoidului de mai sus...o poti folosi sau nu....iar asta depinde de fiecare!
Ca jumatate nu vor putea sa foloseasca acest ajutor....este alta discutie!
Ai informatia solenoidului de mai sus...o poti folosi sau nu....iar asta depinde de fiecare!
Trimite-mi si mie un CD cu prezentarea teoriei .Ai adresa mea de Email la Abel Cavasi!
.... ai un intreg site la dispozitie, intri in sectiunea "download"...si gata!
All is ...FREE!
www.thefundamentaluniverse.ro
All is ...FREE!
www.thefundamentaluniverse.ro
Subiecte similare
» Despre lucrarea "Fizica povestită" a lui Cristian Presură
» Offtopic: despre dispozitivul lui WoodyCAD
» Stau si ma minunez....
» Offtopic: despre dispozitivul lui WoodyCAD
» Stau si ma minunez....
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum