Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Meteorr Astazi la 17:56
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 1 )
» Mesaj de la Abel Cavaşi în Daci nemuritori
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în Fenomene Electromagnetice
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12458) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
Abel Cavaşi | ||||
Meteorr |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
Dacu2 | ||||
virgil | ||||
CAdi | ||||
eugen | ||||
Meteorr | ||||
ilasus | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 45 utilizatori conectați: 1 Înregistrați, 0 Invizibil și 44 Vizitatori Meteorr
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
O noua lege a electronului
5 participanți
Pagina 1 din 1
O noua lege a electronului
Domnul scanteitudorel reuseste sa ne prezinte o noua lege a electronului
Legea scantei a electronului:
Noua fizica , descoperita pe minunatul nostru forum s-a mai imbogatit cu o noua lege. Iata ca atat cercetatorii nostri cat si forumul devin din ce in ce mai productivi. Cercetarea de sfarsit de an isi spune cuvantul , odata cu finalizarea culegeri recoltelor in agricultura. Succes in continuare, stimati colegi.
Legea scantei a electronului:
... in conceptia mea sarcina electronului devine mai mare atunci si numai atunci cand electronul pe linga viteza de deplasare mai are si o viteza de spin mare , ( atentie mare , nu foarte mare ), iar in felul acesta el acumuleaza mai multe sarcini electrice decat in mod normal .
Prin mod normal intelegandu-se faptul ca acesta acumuleaza o anumita cantitate de sarcini electrice pe durata deplasari lui , dar si mai multe sarcini electrice daca se roteste. Acest fenomen fizic am vrut de fapt sa-l scot in evidenta.
Noua fizica , descoperita pe minunatul nostru forum s-a mai imbogatit cu o noua lege. Iata ca atat cercetatorii nostri cat si forumul devin din ce in ce mai productivi. Cercetarea de sfarsit de an isi spune cuvantul , odata cu finalizarea culegeri recoltelor in agricultura. Succes in continuare, stimati colegi.
Re: O noua lege a electronului
Daca asa gandesc eu, ce ai tu impotriva gandurilor mele . Vezi ca esti carcotas . Totul trebuie sa fie cum gandesti tu ? Eu am vrut sa scot in evidenta faptul ca transferul de energie dintre sistemul generator si sistemul consumator se realizeaza prin transfer de masa , adica prin aceste corpuri extraordinar de mici numite sarcini electrice ,( care in conceptia mea au masa proprie ), iar purtatorii acestor sarcini electrice sunt in cazul de fata electronii.Pacalici a scris:Domnul scanteitudorel reuseste sa ne prezinte o noua lege a electronului
Legea scantei a electronului:... in conceptia mea sarcina electronului devine mai mare atunci si numai atunci cand electronul pe linga viteza de deplasare mai are si o viteza de spin mare , ( atentie mare , nu foarte mare ), iar in felul acesta el acumuleaza mai multe sarcini electrice decat in mod normal .
Prin mod normal intelegandu-se faptul ca acesta acumuleaza o anumita cantitate de sarcini electrice pe durata deplasari lui , dar si mai multe sarcini electrice daca se roteste. Acest fenomen fizic am vrut de fapt sa-l scot in evidenta.
Imagineaza-ti ca ai un furtun prin care curge apa calda cu o anumita viteza v 1 iar acest furtun este infasurat in jurul unui butoi care se roteste cu v 2 . In unitatea de timp vei acumula in butoi plus furtun o cantitate de apa mai mare decat in cazul in care apa curge doar in butoi. Ce este ilogic in exemplul meu ?
scanteitudorel- A decedat
- Mulţumit de forum : Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25899
Data de inscriere : 20/02/2015
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .
scanteitudorel a scris:Daca asa gandesc eu, ce ai tu impotriva gandurilor mele . Vezi ca esti carcotas . Totul trebuie sa fie cum gandesti tu ?
Cum poti sa faci o astfel de afirmatie? Am postat noua lege gasita de tine la "Rezultatele cercetarilor noastre" ...Intelegeam daca iti postam legea la "Bancuri adevarate" dar eu am apreciat ca o mare realizare stiintifica. Pentru ca este cu adevarat o noutate in domeniu.
Te-am mai rugat sa iti revizuieste aprecierile, dar vad ca pe o ureche intra si pe alta iese recomandarea mea.
În primul rând, acesta nu este un REZULTAT. Spuneam, pe undeva prin forum, pe vremea când tu nu bântuiai pe-aici, că rezultatele sunt acceptate doar dacă sunt UNANIME. Aceasta este condiția impusă de acest forum pentru ca un rezultat să fie acceptat ca atare de comunitatea noastră: UNANIMITATEA. Dacă există vreun cârcotaș la adresa unei afirmații, atunci ea nu poate fi considerată REZULTAT, ci eventual o tatonare, bâjbâire, protoștiință.Pacalici a scris:scanteitudorel a scris:Daca asa gandesc eu, ce ai tu impotriva gandurilor mele . Vezi ca esti carcotas . Totul trebuie sa fie cum gandesti tu ?
Cum poti sa faci o astfel de afirmatie? Am postat noua lege gasita de tine la "Rezultatele cercetarilor noastre" ...Intelegeam daca iti postam legea la "Bancuri adevarate" dar eu am apreciat ca o mare realizare stiintifica.
În al doilea rând, te avertizez că nu voi tolera MINCIUNILE TALE precum „eu am apreciat ca o mare realizare stiintifica”. Deci, ai grijă cu astfel de minciuni pe viitor.
Ei uite ca eu apreciez Legea Scantei a electronului. Se pare ca si negativ o apreciaza, gafiteanu de asemeni, sunt convins. Ati mai ramas tu , eugen si virgil sa va pronuntati.
Joacă-te, joacă-te... Poate vrei să-ți iei adio de la forum în curând...
https://cercetare.forumgratuit.ro/t188p150-ce-este-un-electron#78436
Hai sa votam in unanimitate teoria Sf.Tudorel, pt. a deveni realitate.
O astfel de teorie va deveni automat sfanta.
Dupa acceptarea noastra si-o va insusi si natura. Si se va conforma.
Acum stim ca viteza maxima de deplasare liniara nu poate sa depaseasca c.
Dar a mai intervenit inca o noua notiune, turatia spinului electronului. Care e foarte mare, dar nu exagerat de foarte mare. Trebuie neaparat sa aflam si aceasta limita superioara. Cum sa o notam ? rst, rotatia spinului tudorel.
E si logic ce afirma Sf.Tudorel, cum ca odata cu cresterea turatiei, sarcinile care se afla prinse pe suprafata electronului incep sa fie expulzate centrifugal. Astfel creste sarcina. Daca turatia ar deveni exagerat de mare, ar putea ca electronul sa ramana fara sarcini. Productia lui interna sa nu ma faca fata la export.
(P.S. Abel, calmeaza-te, nu huli, te afli in fata celei mai mari descoperiri !)
Hai sa votam in unanimitate teoria Sf.Tudorel, pt. a deveni realitate.
O astfel de teorie va deveni automat sfanta.
Dupa acceptarea noastra si-o va insusi si natura. Si se va conforma.
Acum stim ca viteza maxima de deplasare liniara nu poate sa depaseasca c.
Dar a mai intervenit inca o noua notiune, turatia spinului electronului. Care e foarte mare, dar nu exagerat de foarte mare. Trebuie neaparat sa aflam si aceasta limita superioara. Cum sa o notam ? rst, rotatia spinului tudorel.
E si logic ce afirma Sf.Tudorel, cum ca odata cu cresterea turatiei, sarcinile care se afla prinse pe suprafata electronului incep sa fie expulzate centrifugal. Astfel creste sarcina. Daca turatia ar deveni exagerat de mare, ar putea ca electronul sa ramana fara sarcini. Productia lui interna sa nu ma faca fata la export.
(P.S. Abel, calmeaza-te, nu huli, te afli in fata celei mai mari descoperiri !)
Ultima editare efectuata de catre gafiteanu in Mier 02 Noi 2016, 11:39, editata de 5 ori
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Si in special culesul strugurilor . Nu ?Pacalici a scris:Cercetarea de sfarsit de an isi spune cuvantul , odata cu finalizarea culegeri recoltelor in agricultura. Succes in continuare, stimati colegi.
1 . Unde am afirmat eu ca sarcinile electrice sunt prinse de suprafata electronului ? Poate sunt acumulate in electron asemenea unui burete care acumuleaza apa , spre exemplu.gafiteanu a scris:E si logic ce afirma Sf.Tudorel, cum ca odata cu cresterea turatiei, sarcinile care se afla prinse pe suprafata electronului incep sa fie expulzate centrifugal. Astfel creste sarcina.
2. Odata cu cresterea vitezei de rotatie ,( de spin ) creste viteza de acumulare , dar aceasta viteza nu trebuie sa depaseasca o anumita valoare, deoarece forta centrifuga a sarcinilor electrice devine mai mare decat forta de atractie care se manifesta intre sarcini si electron. In modul acesta creste sarcina electronului , dar nu asa cum gresit ai scris si pe deasupra imi atribui mie aceasta greseala .
Bine, daca nu esti de acord cu aceasta logica idee, atunci se degradeaza de la rangul se Sfant Tudorel la cel de Ucenic Tulburel.
Mai ai de invatat si gandit.
Deci dupa Tudorel exista si o forta de atractie intre sarcinile de acelasi fel ale electronului titirez. Iar rotirea, daca nu e prea mare, face sa se acumuleze sarcini. Cum, doar Tulburel stie.
Bravos.
Deci dupa Tudorel exista si o forta de atractie intre sarcinile de acelasi fel ale electronului titirez. Iar rotirea, daca nu e prea mare, face sa se acumuleze sarcini. Cum, doar Tulburel stie.
Bravos.
gafiteanu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Vaxile
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Mai citeste odata aceasta fraza .. Odata cu cresterea vitezei de rotatie ,( de spin ) creste viteza de acumulare , dar aceasta viteza nu trebuie sa depaseasca o anumita valoare, deoarece forta centrifuga a sarcinilor electrice devine mai mare decat forta de atractie care se manifesta intre sarcini si electron.gafiteanu a scris:Bine, daca nu esti de acord cu aceasta logica idee, atunci se degradeaza de la rangul se Sfant Tudorel la cel de Ucenic.
Deci dupa Tudorel exista si o forta de atractie intre sarcinile de acelasi fel ale electronului titirez. Iar rotirea, daca nu e prea mare, face sa se acumuleze sarcini.
Bravos.
Are dretate Tudorel ca sarcinile sunt lipite pe electron ca penele pe gaina. Cand se scutura electronul, atunci imprastie in jur sarcinile, dar ii cresc repede altele la loc.
Iar daca se si roteste, nimic nu mai vezi in jur de sarcini.
Iar vantul local le ia si le imprastie pana la mii de km.
Iar daca se si roteste, nimic nu mai vezi in jur de sarcini.
Iar vantul local le ia si le imprastie pana la mii de km.
Mai nene ! Eu sunt de acord, doar daca mi se explica in conceptia autorului diferenta intre "mare"si "nu foarte mare".
Asta depinde de experienta fiecarui electron in parte.
Odata cu cresterea vitezei de rotatie ,( de spin ) creste viteza de acumulare , dar aceasta viteza nu trebuie sa depaseasca o anumita valoare, deoarece forta centrifuga a sarcinilor electrice devine mai mare decat forta de atractie care se manifesta intre sarcini si electron si atunci sarcinile electrice parasesc corpul electronului.negativ a scris:Mai nene ! Eu sunt de acord, doar daca mi se explica in conceptia autorului diferenta intre "mare"si "nu foarte mare".
Daca eu am explicat clar , cine si de ce ti-a dat rosu ?Pacalici a scris:Corect! O explicatie clara . Ai ochi tudorele.Felicitari inca o data!
Ei, na, cine? A mai ramas pe site un singur, Dzeu si 2 sfinti mai mici. Iti dau un indiciu: E acelasi care ti-a dat si tie si numele lui incepe cu .....ia zi?????....A..... Te-ai prins? Cine altul?
Ia uite ce zicea pe 29 Mar. 2019:
Ai dreptul sa te miri cand ei un rosu, ca ar trebui sa iti explice. Mie inteleg sa mi-l dea ca nu ma sufera, da tie??? Oricum ar fi, a uitat ce a declarat la inceputuri. Si asta in pofida faptului ca unii dintre noi considera acest forum ca fiind un patrimoniu national! Pacat....
Am creat acest forum cu dorinţa de a pune la dispoziţie tuturor românilor o platformă eficientă de discuţii ştiinţifice în care să nu fie cenzuraţi pe criterii fără legătură cu creativitatea şi inventivitatea, precum studiile pe care le au sau mediul din care provin. În acest forum vreau să nu conteze că eşti sărac, că nu ai diplome, că te exprimi greoi, că eşti puţin nebun, că crezi că Pământul este plat sau că nu-ţi place să te bărbiereşti. Dimpotrivă, vreau ca în acest forum să aibă o şansă toţi românii care încearcă să spună ceva ştiinţific omenirii, toţi românii care încearcă să dea o soluţie la vreuna dintre problemele ştiinţifice rămase încă nerezolvate.
Ai dreptul sa te miri cand ei un rosu, ca ar trebui sa iti explice. Mie inteleg sa mi-l dea ca nu ma sufera, da tie??? Oricum ar fi, a uitat ce a declarat la inceputuri. Si asta in pofida faptului ca unii dintre noi considera acest forum ca fiind un patrimoniu national! Pacat....
[Offtopic]{Dacă vreți explicații de acest gen, cereți-le pe un topic dedicat. Nu aruncați mesaje offtopic unde vă fată mintea.}[/Offtopic]
Asa ca tudorele ai un raspuns autorizat. Concluzia , ai grija pe unde mai feti.
Gata . M-am blocat.
"A fata" " fata" ( termenul se foloseste pentru animale) inseamna , "a naste" "nastere"(se foloseste pentru femei).
Domnul Abel a folosit un regionalism. La dansul la baieti le zice Feti (frumosi), nu e ca la voi la Galati. Asa ca deblocheaza-te ca omul a fost foarte dragut si amabil, fatul meu tudorel.
Domnul Abel a folosit un regionalism. La dansul la baieti le zice Feti (frumosi), nu e ca la voi la Galati. Asa ca deblocheaza-te ca omul a fost foarte dragut si amabil, fatul meu tudorel.
Subiecte similare
» Există vreo nouă lege de conservare?
» Factorul giromagnetic al electronului
» Despre centrul de masă al electronului
» Factorul giromagnetic al electronului
» Despre centrul de masă al electronului
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum