Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Forever_Man Astazi la 22:56
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Astazi la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la Abel Cavaşi în Daci nemuritori
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în Fenomene Electromagnetice
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Fiinte deosebite.
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12458) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 12 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 12 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice (revizuit)
+3
negativ
WoodyCAD
virgil
7 participanți
Pagina 1 din 6
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice (revizuit)
Pentru cei interesati, aici gasesc studiul despre care am amintit in topicul despre univers, privind undele gravitationale;
STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE 2012 doc
STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE 2012 doc
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12458
Puncte : 56969
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
Re: Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice (revizuit)
Extinderea relatiei lui Coulomb la interactiunea gravitationala.
virgil- Moderator
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
virgil- Moderator
A STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE 2015 pdf
conform acestui studiu, rezulta ca in macrocosmos sunt patru categorii de sisteme, si fiecare categorie este caracterizata de o viteza maxima.
corespunzator acestor viteze limita, pentru fiecare categorie de sisteme cosmice, corespunde un moment cinetic, o sarcina pseudoelectrica, si o constanta de permitivitate epsilon. Aceasta presupune ca fiecare corp ceresc este caracterizat de propriul lui spatiu, desi constanta de interactiune gravitationala "K" este acesiasi pentru orice fel de sistem macrocosmic. Cum va explicati acest lucru?
conform acestui studiu, rezulta ca in macrocosmos sunt patru categorii de sisteme, si fiecare categorie este caracterizata de o viteza maxima.
corespunzator acestor viteze limita, pentru fiecare categorie de sisteme cosmice, corespunde un moment cinetic, o sarcina pseudoelectrica, si o constanta de permitivitate epsilon. Aceasta presupune ca fiecare corp ceresc este caracterizat de propriul lui spatiu, desi constanta de interactiune gravitationala "K" este acesiasi pentru orice fel de sistem macrocosmic. Cum va explicati acest lucru?
virgil- Moderator
virgil- Moderator
Cunoscand urmatoarele valori, cine poate gasi relatia seriei coeficientilor de similitudine?
m0=1.785.10^-59 kg;
mi=m0.(alfa)^Si ; in care alfa=1836 = masa proton/masa electron;
astfel;
m(chaos)=m0.(alfa)^0.000 =1.785.10^-59 kg; masa unei particule din spatiul fizic.
m(micro)=m0.(alfa)^8.795568=0.91.10^-30 kg; masa electron;
m(macro)=m0.(alfa)^26.8826= 9.85.10^28 kg; masa etalon pentru o stea orbitala a galaxiei;
virgil- Moderator
Ultima editare efectuata de catre virgil in Sam 09 Feb 2019, 09:15, editata de 1 ori (Motiv : in afara subiectului.)
WoodyCAD- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2617
Puncte : 23105
Data de inscriere : 31/08/2010
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
De fapt nu operez cu mase, ci operez cu sisteme armonice din micro si macrounivers. Insa disecand aceste sisteme armonice, dam peste particule, mase, corpuri, orbite, etc. Toate acestea se pot calcula numai in felul expus de mine, in ideia de a observa similitudinea acestor sisteme aflate pe niveluri cosmice diferite.
virgil- Moderator
..."similitudinea" pe niveluri dimensionale( inclusiv cosmice) diferite este o particularizare de... teorie "unificata"!
Dar, pentru a intelege principial, nu lua in calcul masele!
Cand vei trece la nivelui 2 de intelegere...va trebui sa le iei in calcul!
VEI VEDEA, CA IN CURBA RAULUI....PLUTELE SE AUTOORGANIZEAZA...DUPA MASA LOR! (echilibrare dinamica, asezare pe curgeri in tornade diferite)
IN TEORIE UNIFICATA SPINUL TORNADELOR IMPRIMA SPINUL "MARTORILOR"
(straturile 1-3 respectiv 2 -4 au aceeasi chiralitate )
Doar sistemele de curgere bichirale se dezvolta(cresc) in axa (COD FUNDAMENTAL)
OBESRVATIE!
DACA MARTORII SUNT TIP TORNADA (nu sunt echilibrati - teorie unificata) ATUNCI ACESTI MARTORI SE ALINIAZA DOAR CU E.F.T. de aceeasi chiralitate!
Deasemenea, pozitia pe o aceeasi E.F.T. (strat) a 1 sau mai multi martori "tornada", este data de interactiunea tornadelor, prin masa geometrodinamica!
De exemplu, ELECTRONII CURG IN SIR INDIAN(cuplaj periferic), FORMAND O TORNADA MAI LUNGA, DAR AXIAL...se resping, plasandu-se pe straturi conform COD FUNDAMENTAL
Dar, pentru a intelege principial, nu lua in calcul masele!
Cand vei trece la nivelui 2 de intelegere...va trebui sa le iei in calcul!
VEI VEDEA, CA IN CURBA RAULUI....PLUTELE SE AUTOORGANIZEAZA...DUPA MASA LOR! (echilibrare dinamica, asezare pe curgeri in tornade diferite)
IN TEORIE UNIFICATA SPINUL TORNADELOR IMPRIMA SPINUL "MARTORILOR"
(straturile 1-3 respectiv 2 -4 au aceeasi chiralitate )
Doar sistemele de curgere bichirale se dezvolta(cresc) in axa (COD FUNDAMENTAL)
OBESRVATIE!
DACA MARTORII SUNT TIP TORNADA (nu sunt echilibrati - teorie unificata) ATUNCI ACESTI MARTORI SE ALINIAZA DOAR CU E.F.T. de aceeasi chiralitate!
Deasemenea, pozitia pe o aceeasi E.F.T. (strat) a 1 sau mai multi martori "tornada", este data de interactiunea tornadelor, prin masa geometrodinamica!
De exemplu, ELECTRONII CURG IN SIR INDIAN(cuplaj periferic), FORMAND O TORNADA MAI LUNGA, DAR AXIAL...se resping, plasandu-se pe straturi conform COD FUNDAMENTAL
WoodyCAD- Foarte activ
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
Inca o observatie:
Daca de pe o pluta, se arunca (balast) un sac de nisip....pluta va ocupa alta pozitie,
(masa geometrodinamica aruncata slabeste tornada si nu mai poate "angrena" cu tornade mai puternice catre centrul de rotatie)
IN CAZUL SISTEMELOR PLANETARE "MARTORII" CURGERILOR SUNT....ECHILIBRATI!
IN CAZUL SISTEMELOR SUBATOMICE APAR SI MARTORI CURGATORI, NEECHILIBRATI..."TORNADA"
...si de aici...o gramada de erori stiintifice!
Daca de pe o pluta, se arunca (balast) un sac de nisip....pluta va ocupa alta pozitie,
(masa geometrodinamica aruncata slabeste tornada si nu mai poate "angrena" cu tornade mai puternice catre centrul de rotatie)
IN CAZUL SISTEMELOR PLANETARE "MARTORII" CURGERILOR SUNT....ECHILIBRATI!
IN CAZUL SISTEMELOR SUBATOMICE APAR SI MARTORI CURGATORI, NEECHILIBRATI..."TORNADA"
...si de aici...o gramada de erori stiintifice!
WoodyCAD- Foarte activ
Inca o observatie...tip SF pentru orice maimutica savanta...deja!
LA NIVEL ATOMIC si SUBATOMIC CHIRALITATEA TORNADELOR joaca ...tare sau slab!
Fermionii, bozonii si predonii ...fac LEGEA "DUMNEZEIASCA" ! (prin CHIRALITATE + aplicare COD FUNDAMENTAL)
DE ACEEA MECANICA CEREASCA SI MECANICA CUANTICA...NU SE PUPA!
UNIFICAREA LOR doar prin...TORSIUNE SI CURBURA (cheia)...parametrii ce nu ar trebui sa-ti lipseasca daca doresti...ceva mai serios!
Fermionii, bozonii si predonii ...fac LEGEA "DUMNEZEIASCA" ! (prin CHIRALITATE + aplicare COD FUNDAMENTAL)
UNIFICAREA LOR doar prin...TORSIUNE SI CURBURA (cheia)...parametrii ce nu ar trebui sa-ti lipseasca daca doresti...ceva mai serios!
WoodyCAD- Foarte activ
Fiecare maimutica, isi alege propria cale de cercetare. Tu ti-ai ales calea tornadelor, a chiralitatii, a concatenarii legaturilor, si a codului fundamental. Eu merg pe calea verificarii valorice a tuturor parametrilor micro si macrocosmici in scopul stabilirii relatiilor de similitudine. Prin studiul meu am obtinut niste instrumente concrete de cercetare a universului.WoodyCAD a scris:Inca o observatie...tip SF pentru orice maimutica savanta...deja!
virgil- Moderator
Constanta de interactiune gravitationala este aceeasi pentru ca este fundamentala. Celelalte depind de ea si presupun organizări de sisteme diferite. Nu stiu exact cum sa le corelez pe toate, desi am bazele. Totusi marimile sunt la nivele de organizare diferite."moment cinetic, o sarcina pseudoelectrica, si o constanta de permitivitate epsilon" astea nu fac parte din acelas nivel si e greu sa le pui in relatie directa, fara procedeee de transformare.virgil a scris:A STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE 2015 pdf
..............
negativ a scris:Constanta de interactiune gravitationala este aceeasi pentru ca este fundamentala. Celelalte depind de ea si presupun organizări de sisteme diferite. Nu stiu exact cum sa le corelez pe toate, desi am bazele. Totusi marimile sunt la nivele de organizare diferite."moment cinetic, o sarcina pseudoelectrica, si o constanta de permitivitate epsilon" astea nu fac parte din acelas nivel si e greu sa le pui in relatie directa, fara procedeee de transformare.virgil a scris:A STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE 2015 pdf
..............
virgil- Moderator
Ce ma sâcâie e faptul ca de ce nu ar fi egala constanta asta cu raportul maselor proton/electron care zice ca e masurata la 1/1836 ? E ceva in neregula : nu stiu cum sa consider natura ondulatorie a particulelor. Ca o problema complementara ? Sau ca dimensiune logica separata ? Mai repede ultima varianta.
c are o problema : transfera energie cu eficienta maxima la limita la care unda inca nu are frecventa de rezonanta pentru a se disipa si astfel distruge......
Socotelile astea le-am refacut de multe ori, dar ce sunt de fapt ? Am numai o parte din raspunsuri...
c are o problema : transfera energie cu eficienta maxima la limita la care unda inca nu are frecventa de rezonanta pentru a se disipa si astfel distruge......
Socotelile astea le-am refacut de multe ori, dar ce sunt de fapt ? Am numai o parte din raspunsuri...
Daca in mijlocul fiecarui corp ceresc se afla una sau mai multe gauri negre pe care eu le-am numit corpuri etalon, sau corpuri elementare, atunci avem o problema, deoarece campul gravitational ar apartine acestor entitati. Insa in cazul cand campul gravitational este legat de fiecare particula precum magnetonul Bohr, atunci problema este de timp, in sensul ca se va gasi mijlocul prin care sa fie manipulat campul gravitational.negativ a scris:Ce ma sâcâie e faptul ca de ce nu ar fi egala constanta asta cu raportul maselor proton/electron care zice ca e masurata la 1/1836 ? E ceva in neregula : nu stiu cum sa consider natura ondulatorie a particulelor. Ca o problema complementara ? Sau ca dimensiune logica separata ? Mai repede ultima varianta.
virgil- Moderator
O G.N. are in mijloc un singur spatiu sferic cu presiune minima (nu cred ca nula), dar si fiecare particula ce nu a ajuns inca sa fie strivita in interiorul G.N. contine asa ceva.virgil a scris:Daca in mijlocul fiecarui corp ceresc se afla una sau mai multe gauri negre pe care eu le-am numit corpuri etalon, sau corpuri elementare, atunci avem o problema, deoarece campul gravitational ar apartine acestor entitati. Insa in cazul cand campul gravitational este legat de fiecare particula precum magnetonul Bohr, atunci problema este de timp, in sensul ca se va gasi mijlocul prin care sa fie manipulat campul gravitational.
Mai intai e nevoie de schimbarea de concepte, abia apoi gasita o solutie de tip tehnologic. Trebuie sa stii cu ce ai de-a face, inainte de a te apuca sa manipulezi.
O gaura neagra, nu cred ca are ceva gol in interior, dar este posibil ca tot ce patrunde in ea sa fie "strivit" si descompus in quarci si fotoni. Atunci spatiul ocupat este ca si inexistent. Dar in acelasi timp nu cred ca o gaura neagra este totuna cu un corp elementar, deoarece materia din jurul gaurii negre ar fi absorbita de aceasta, si atunci toate corpurile ceresti ar deveni gauri negre. Pe cand corpurile elementare sunt deocamdata niste entitati teoretice cu densitatea gaurilor negre in jurul carora se aduna materia din praful cosmic sau nebuloasa in care se formeaza corpul ceresc. Deci in timp ce GN inghite tot ce intalneste, corpul elementar este samburele in jurul caruia se dezvolta orice corp ceresc. Mai mult decat atat, corpurile elementare se pot grupa in masa amorfa a corpului ceresc, precum se grupeaza protonii in nucleul atomic dupa modelul "placintei cu stafide". Astfel Soarele nostru contine 700 corpuri elementare stelare, iar Jupiter contine 5388 de corpuri elementare planetare. Pamantul ar contine 11 astfel de corpuri elementare. Deocamdata aceste corpuri elementare sunt doar teoretice si ajuta la determinarea similitudinii sistemelor.negativ a scris:O G.N. are in mijloc un singur spatiu sferic cu presiune minima (nu cred ca nula), dar si fiecare particula ce nu a ajuns inca sa fie strivita in interiorul G.N. contine asa ceva.virgil a scris:Daca in mijlocul fiecarui corp ceresc se afla una sau mai multe gauri negre pe care eu le-am numit corpuri etalon, sau corpuri elementare, atunci avem o problema, deoarece campul gravitational ar apartine acestor entitati. Insa in cazul cand campul gravitational este legat de fiecare particula precum magnetonul Bohr, atunci problema este de timp, in sensul ca se va gasi mijlocul prin care sa fie manipulat campul gravitational.
Mai intai e nevoie de schimbarea de concepte, abia apoi gasita o solutie de tip tehnologic. Trebuie sa stii cu ce ai de-a face, inainte de a te apuca sa manipulezi.
virgil- Moderator
Am inteles ideea foarte bine Ideea e un corp elementar cu masa de 11corpuri elementare, desi nu pare corect, si voi spune si de ce. Oricum, masa unei particule reprezinta de fapt masa deslocuita, cu anumite proprietati, iar G.N. pare sa se comporte exact ca o particula, cu anumite elemente distincte.
Asta chiar trebuie sa o pun in ordine, caci acum mi-am dat seama ca e corect, dar mai ales de ce !
Asta chiar trebuie sa o pun in ordine, caci acum mi-am dat seama ca e corect, dar mai ales de ce !
Pamantul e un corp ceresc, adica un corp creat de natura unui sistem cosmic, si dupa socotelile mele contine 11 corpuri elementare. Dar tot asa de bine, putem considera ca natura nu lucreaza cu unitatile noastre de masura, ci ea are propriile unitati, motiv pentru care le-am numit si "unitati etalon" pentru macrocosmos, asa cum electronul este o unitate etalon pentru microcosmos. Deci in loc sa spun ca pamantul are 10^24 kg, este mai simplu sa spun ca Pamantul are 11 unitati etalon pentru planete.negativ a scris:Am inteles ideea foarte bine Ideea e un corp elementar cu masa de 11corpuri elementare, desi nu pare corect, si voi spune si de ce. Oricum, masa unei particule reprezinta de fapt masa deslocuita, cu anumite proprietati, iar G.N. pare sa se comporte exact ca o particula, cu anumite elemente distincte.
virgil- Moderator
Ultima editare efectuata de catre virgil in Sam 09 Feb 2019, 09:22, editata de 1 ori (Motiv : in afara subiectului.)
WoodyCAD- Foarte activ
Galaxiile se nasc acolo unde exista materia prima, adica in interiorul nebuloaselor. Aceste nebuloase se intind pe distante de sute sau mii de galaxii. Avand intinderi atat de mari, se comporta ca un mediu aparte, si precum suprafata oceanelor, si aceste nebuloase sunt bantuite de unde, sau valuri, care de fapt sunt unde gravitationale. Cum perioada de oscilatie a acestor unde gravitationale poate fi de milioane de ani, putem vorbi de depresiuni gravitationale in care se aglomereaza materia, care in cadere spre centrul depresiunii, imprima un moment cinetic intregului spatiu ocupat de substanta. Desigur aceasta depresiune este in 3d, pe cand momentul cinetic este o marime vectoriala ce are un singur plan de rotatie. Alegerea planului de rotatie este dat de suma momentelor cinetice ale particulelor nebuloasei din care ia nastere viitoare galaxie. In rest timpul le rezolva pe toate, tinand cont de constantele spatiului cosmic. Singura constanta care este valabila in toate universurile, la orice scara de marime este produsul; Cu=K^3.M^2 ; Aceasta constanta are aceiasi valoare atat pentru microcosmos cat si pentru macrocosmos. Aceasta constanta, impreuna cu viteza luminii sunt primele instrumente de cercetare a universului.
virgil- Moderator
Pare corect la prima vedere, dar nu stiu daca undele gravitationale au aceeasi interpretare pentru amandoi. Procesul despre care vorbesti poate fi asimilat unei unde de densitate gravitationala, cam ca in procesele atmosferice. E necesar insa si "fulgerul" care sa produca undele gravitationale (cum sunt produse si cele sonore). Sunt doua procese cel putin care determina formarea galaxiilor.virgil a scris:Galaxiile se nasc acolo unde exista materia prima, adica in interiorul nebuloaselor. Aceste nebuloase se intind pe distante de sute sau mii de galaxii. Avand intinderi atat de mari, se comporta ca un mediu aparte, si precum suprafata oceanelor, si aceste nebuloase sunt bantuite de unde, sau valuri, care de fapt sunt unde gravitationale. Cum perioada de oscilatie a acestor unde gravitationale poate fi de milioane de ani, putem vorbi de depresiuni gravitationale in care se aglomereaza materia, care in cadere spre centrul depresiunii, imprima un moment cinetic intregului spatiu ocupat de substanta. Desigur aceasta depresiune este in 3d, pe cand momentul cinetic este o marime vectoriala ce are un singur plan de rotatie. Alegerea planului de rotatie este dat de suma momentelor cinetice ale particulelor nebuloasei din care ia nastere viitoare galaxie. In rest timpul le rezolva pe toate, tinand cont de constantele spatiului cosmic. Singura constanta care este valabila in toate universurile, la orice scara de marime este produsul; Cu=K^3.M^2 ; Aceasta constanta are aceiasi valoare atat pentru microcosmos cat si pentru macrocosmos. Aceasta constanta, impreuna cu viteza luminii sunt primele instrumente de cercetare a universului.
Despre constanta, mai studiez, pentru ca trebuie sa ajungem la acelas rezultat, bazat pe metode independente.
Ultima editare efectuata de catre virgil in Sam 09 Feb 2019, 09:17, editata de 2 ori (Motiv : in afara subiectului.)
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36097
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
[quote defaultattr=""] [/quote]
Ultima editare efectuata de catre virgil in Sam 09 Feb 2019, 09:16, editata de 1 ori (Motiv : in afara subiectului.)
Ar trebui sa va bucurati ca sunteti contemporani cu un astfel de studiu, care va arata ca universul este altfel decat il stiati. Daca astfel de calcule ar fi fost gasite ingropate pe undeva, ce tevatura s-ar fi facut.
virgil- Moderator
virgil, pai asta si facem. Ne bucuram.
Ultima editare efectuata de catre virgil in Sam 09 Feb 2019, 09:18, editata de 1 ori (Motiv : in afara subiectului.)
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36097
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Eu zic sa va bucurati la un gratar, ca tot e sfarsit de saptamana.Pacalici a scris:virgil, pai asta si facem. Ne bucuram.
virgil- Moderator
PERMITIVITATEA VIDULUI MICROCOSMIC.
Orice particula din atom si orice corp ceresc comunica cu spatiul inconjurator printr-o proprietate legata de tensiunea superficiala a corpului. Aceasta proprietate se numeste permitivitate si este notata cu epsilon.
Semnalul produs de masa centrala, este perceput de masa orbitala prin suprafata si volumul ei.
Determinarea acestei constante este data de masa „M” si suprafata particulei sau corpului „m” si se calculeaza cu relatia;
ε=∝/(12∙π^3 )∙(Sm ∙ ρ(M,m )); [kg/m^3.m^2]; ∝=6∙π^5;
deci; ε=1/2 π^2∙(Sm∙ρ(M,m ));
In cazul protonului avem;
M=1.6725.10^-27 kg;
raza electron; re=2.817.10^-15; m;
suprafata; Se=4.pi.(2.817.10^-15)^2= 9.972.10^-29 ; m2;
volumul el= 4/3.pi.re^3 =4/3.pi.(2.817.10^-15)^3 = 9.363.10^-44 ; m3
densitatea masei centrale „M” redusa la volumul masei orbitale „m”;
ρ(M,m)=M/vol =1.6725.10^-27 / 9.363.10^-44 = 1,786 .10^16; [kg/m3];
ε=π^2/2∙(9.972.〖10〗^(-29) ∙1,786 .〖10〗^16 )=8.788∙〖10〗^(-12); [m^2∙kg/m^3 ]≡[kg/m];
Orice particula din atom si orice corp ceresc comunica cu spatiul inconjurator printr-o proprietate legata de tensiunea superficiala a corpului. Aceasta proprietate se numeste permitivitate si este notata cu epsilon.
Semnalul produs de masa centrala, este perceput de masa orbitala prin suprafata si volumul ei.
Determinarea acestei constante este data de masa „M” si suprafata particulei sau corpului „m” si se calculeaza cu relatia;
ε=∝/(12∙π^3 )∙(Sm ∙ ρ(M,m )); [kg/m^3.m^2]; ∝=6∙π^5;
deci; ε=1/2 π^2∙(Sm∙ρ(M,m ));
In cazul protonului avem;
M=1.6725.10^-27 kg;
raza electron; re=2.817.10^-15; m;
suprafata; Se=4.pi.(2.817.10^-15)^2= 9.972.10^-29 ; m2;
volumul el= 4/3.pi.re^3 =4/3.pi.(2.817.10^-15)^3 = 9.363.10^-44 ; m3
densitatea masei centrale „M” redusa la volumul masei orbitale „m”;
ρ(M,m)=M/vol =1.6725.10^-27 / 9.363.10^-44 = 1,786 .10^16; [kg/m3];
ε=π^2/2∙(9.972.〖10〗^(-29) ∙1,786 .〖10〗^16 )=8.788∙〖10〗^(-12); [m^2∙kg/m^3 ]≡[kg/m];
virgil- Moderator
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
» Teorii lui Virgil....
» Curba de creştere a sistemelor vii
» Teorii lui Virgil....
» Curba de creştere a sistemelor vii
Pagina 1 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum